Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P
one sie tak z tym obnoszą jakby to było nie wiadomo co jakby on pamiętał o nich a przecież podpisuje takich zdjęć tysiące
chodziło mi o takie spotkanie wiesz nie na 2 min tylko na dłużej a zdjęcie i autograf można załatwić w minute a co dalej ??
ale możesz troszke precyzyjniej? No bo nie rozumiem Cie za bardzo, tzn tego ostatniego z czym "co dalej"??
gdybyś miała do dyspozycji 12h co byś z nim robiła nie można przecież tak siedzieć i milczeć a później żałowac do konca życia ze nie zamieniło sie z nim sensownego zdania
nie wyobrażam sobie co bym zrobiła w takiej sytuacji. pewnie cały czas bym miała łeb spuszczony, a może odezwałabym się, gdyby zaczął jakąś rozmowę...wiesz te pozostałe to tylko takie tam chore fantazje;P
dzięki też mi się podoba
z tego co widziałam nie dostałas jeszcze odpowiedzi w "temacie..."
na twoim miejscu nie spodziewałabym sie niczego nowego ani mądrego
kwiat myśli że kaliope pozwoli jej zrobić coś na stronke ale przypuszczam że wątpię
skoro to jest takie zamknięte grono
ja lubie blog kaliope bo są tam czasami zdjęcia których nie mam szans znależć nigdzie indziej bo nie bawie sie w przeszukiwanie internetu ale jak to miła być praca zbiorowa to....
a dobra nic mi do tego
cóz poradzic... tredowaci;) tez tak myślałm, ale nikogo na kolanach blagać nie będę, zreszta i tak nie ma jak;P
serio myslałam że ewentualnie Yoko będzie pisała bo ona tez była cięta na te durnoty bardzo zabawne jest to jak sie ktoś tak bardzo angażuje w cos co tego nie wymaga
dopiero przed chwilą do mnie dotarło kim jesteś znaczy jaki miałaś nick na początku i bardzo dobrze że zmieniłas bo tamten był za trudny do przepisania :P
cale szczęście;D żegnam sie z Tobą, wiem że nie bedziesz tesknic, itp, ale i takw głebi serca mnie kochasz, itd...;P Dobrej nocy i jakich sobie życzysz snów, pa:*
oczywiście że nie tęskniłam
z tego co widziałam nie dostałaś odpowiedzi w "temacie..." oprócz wypowiedzi jednej z dziewczyn która mnie powaliła
jaką mam brygadę
nie wiem po co był ten wpis tej agusi ale chyba się zgasiła bo sobie poszła
straszliwie mnie to zabolało oj oj :|
Sun, jesteś jedną z najstarszych osób, więc respekt musi być :D
Agusia pewnie się tu już nie pokaże...
nowy temat powstał
hymmm czy to znowu nie zaśmiecanie aaaa nie czekajcie to nie jest zasmiecanie przecież kejt moze zakładac tematy