należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów
Nie obrażąj mojej narodowości ty ździro jebana!!!! huj ci w oko bo w dupe to przyjemność i
piszesz zeby nie obrażać twojej NARODOWOŚCI????? a podobno jestes Polką :P .. no chyba ze masz inne obywatelstwo :)
do tej szwedki: twój nauczyciel polskiego(jęsli go miałaś) znał dużo niekulturalnych słów chyba...
EMME NAPRAWDE MOZNA PORÓWNAC Z BOGIEM!!! ZLE ROBICIE JAK JĄ OBRAZACIE!!! ONA JEST SUPER AKTORKA I ZROBI KARIERE NA CAŁE HOLLYWOOD!!!!!!!!!! A WY JESTESCIE GŁUPIE I BRZYDKIE I GRUBE!
barvo do tego anonima wyżej naprawde jesteście brzudkie i grube EMMA jest najwspanialsza pozdrawiam anonima wyżej:)
z każdym postem wydaję mi się że sobie żartujesz...to jest już żałosne! właściwie to było żalosne od początku ...
Czy to ze nie lubimy emmy oznacza ze jestesmy brzydkie, grubie i głupie?? Wogole co to ma do rzeczy!
Ja tez bym mogła gadac takie głupoty ze np. fani są brzydcy bo lubią emme :/...
to dziecinne co robią niektorzy fani!! mało jest takich jak np. Eowina.
Jakie to żałosne... Jak ją można porównywać z Bogiem? To nie jest normalne żeby pisać takie rzeczy :/
tak sobie siedzie i czytam i wlasnie doszedlem do wnioske, ze jestescie dziewczynki zalosne. i do tego same dziewczynki... do Boga nie mozna porownac zadnego czlowieka z jedego prostego powdu
Bóg jest Bogiem... a my jestesmy smiertelnikami. troche blacho brzmi ale jak macie cos w glowkach to wieceie o co mi chodzi... idzcie z chlopakiem do kina dziweczynki. na film z watson albo i nie. ale zacznijcie zyc...
Potrzeba nowego tematu? Carol przybywa :P Sorki, ale dzisiejszy dzień dał mi popalić i mam zwalony humor :/
W każdym razie może zaczniemy temat pt. "Jak może wyglądać dzień Emmy Watson"? Wiem, że to denne, ale można coś zabawnego napisać :D
A może powiecie nam drodzy fani co Emma lubi robić oprócz "patrzenia się na siebie"... no wiecie chcemi poszerzyć horyzonty o naszej drogiej Watson :) Może nie jest taka płytka jak myślimy :| Dajcie jakieś przykłady zamiast obrażać ludzi i ich wiare :|
Pocałuj się w dupę! Sama jesteś lesbą! To że się lubi aktorkę nie znaczy że się ją kocha! Słyszałaś żeby fanki Julii Roberts były lesbami? Nie! Chyba sama jesteś nieco niedoinformowana (no ale jak ktoś jest z wiochy to się tak zdarza) więc wyjątkowo nie zwracam uwagi co mówisz, szanuję osoby psychiczne. Pa:P
Ale ktoś kulturę pokazał... Przecież to nie chodzi o to żeby się wzajemnie obrażać! Każdy ma swoje zdanie i na przykład ja lubię Emmę Watson (lubię nie uwielbiam) ale wiem że wielu może denerwować. Po prostu akceptuję ją w roli Hermiony i nie wyszukuję o aktorce informacji, wystarczy mi że gra okay. Moim zdaniem to bez sensu pisać na forum tylko po to żeby pochwalić się znajomością przekleństw, bo tym nie nakłonimy innych do zmiany poglądów. Może niektórzy nazwą mnie "ździrą" ale wiedzcie że nie bardzo mnie to obchodzi, czytam tylko wypowiedzi osób typu Eowiny - wiedzą co chcą powiedzieć, znają swój punkt widzenia i przede wszystkim liczą się z innymi! Jak wasze forum ma się rozwijać, skoro w co drugim wpisie jedziecie sobie nawzajem? Już dawno nie widziałam forum, które byłoby takie fajne do rozmowy, ale może dlatego, że zawsze jakiś gość wejdzie i wszystko popsuje. W każdym razie pozdrowienia dla anty-fanek i fanek, które nie szpanują wiązankami przekleństw, i które naprawdę fajnie rozwijają to forum! Pa:D!
pisałam ze niektore fanki są lesbijkami (w cudzyslowiu oczywiscie i nie wszystkie takie są) bo po obserwacji niektórych wypowiedzi, i tego co dzieje sie na niektórych stronach i blogach doszłam do wniosku ze większosc tak wlasnie sie zachowuje. i jesli chcecie zeby anty-fanki były wobec was w porządku to sami/same tacy bądźcie. większosc fanow zachowuje sie tak jakby kazdy musiał lubic emme a jesli jej nie lubi to odrazu jest dziwką, kurwą itp, dla nich KAZDA anty-fanka to ktos gorszy, a wcale tak nie jest. to poprostu NASZE zdanie co uwazamy o emmie. to ze na nas poprzeklinacie naprawde nie swiadczy o nas tylko o was- o waszej dziecinnosci (powtarzam to juz którys raz ale widocznie nie dociera :])...
qrwa ale ty jesteś pojabany przeczytaj se wpisy od 5 strony a najlepiej od początu a potem wyrażaj zdanie szmatko!!
Zgadzam sie z tobą!!!!! Ja też jej nie lubiem i z chęcią bym jej przyłożyła!!!! Chodzi taka wieśniara i tylko straszy ludzi...współczucia dla reszty obsady HP !!! Pozdro 4 all
Dajcie se na luz bo jak sie to czyta ze smieczu mozna peknac! O co wy sie tak klucicie...??? O to co jedza na sniadanie, jak sie ubieraja (itp.) jakies gwiazdy filmowe?? Śmieszne jestescie, tyle przeklenstw i przezwisk tylko dlatego ze macie rozne poglady!! Szkoda czasu dajcie lepiej spokuj bo to sesu najmniejszego nie ma!
OMG!!!!O CO WAM CHODZI???Ja tam uważam że jest ładna i jest dobrą aktorką...wy się zachowujecie jakbyście wiedzieli że jej sława do głowy oderza!A co?Znacie jej myśli czy jak???Jakbyście się czuli jakby ktoś z was był sławny a wiedzielibyście że jacyś ludzie mówią że wam sława odbija i w ogóle by was obgadywali?Przeceiż poza sceną jest normalna nastolatką.Chodzi do szkoły,ma rodzine spotyka się z kumpelkami.Czy wy myślicie że ona mieszka w jakimś zamku siedzie na tronie i wiara podchodzi i przynoszą jej zarcie?
NO WLASNIE PRZECIEŻ TO TYLKO JEJ ZAAWÓD KTÓRY ROZWINĄŁ SIE BARDZO WCZEŚNIE JEST ZWYKŁĄ NASTOLATKĄ A TO ŻE JEST ROZPOZNAWANA NA ULICY I ŻE CHODZI Z OCHRONIARZEM TZN ZE MA DUZO FANÓW POZDRO:) DLA ANONIMA WYZEJ
http://freepages.genealogy.rootsweb.com/~ksutton/Harrison%20County/Matkins/Watso n,%20%20Emma.jpg [freepages.genealogy.roo ...] wchodźcie na ten link :) .. co Wy na to?
Ja myślę, że ona się przestała pzrejmować takimi ludźmi. No wiecie, co zawsze jej będą nienawidzic i będą o tym otwarcie mówić. Bo pewnie m.in. na tym polega aktorstwo. Z resztą nie tylko aktorzy, ale każdy z nas ma swoich zwolenników i przeciwników. Nie każdego wszyscy uwielbiają.
Hahahaha fajna fota ELLe, a co do ostatnich wypowiedzi naszych kochanych fanatyków to zostawiam to bez komentarza... tak zwane "puste słowa" - jak powiada moja polonistka ;]
ale ty jesteś debilka przecież tamta Emma Watson żyła 100 lat temu!!!!!!!!!!! ale jesteś idiotka , nikogo to nie zafascynowało
Jezu, za grosz wyobraźni :/ Przecież wiadomo, że tylko żarty sobie robimy z tej foty :| Już nie macie się do czego przyczepić?
Oj widzę, że ktoś tu ma kompleksy. Nie wierzę, że ty na jej miejscu zachowywałabyś się inaczej. Nie przepadam za nią ale to co wypisujecie na jej temat to po prostu zwykła zazdrość. Nie sądze, że ty lepiej sprawiłabyś się jako gwiazda. Jesteś po prostu zwykłą, NIECIEKAWĄ,(pewnie brzydką) zakompleksioną nastolatką, która zazdrości innym sukcesu. LUDZIE ZASTAnówcie się zanim coś napiszecie, bo jesteście żałośni..
Oj widzę, że ktoś tu ma kompleksy. Nie wierzę, że ty na jej miejscu zachowywałabyś się inaczej. Nie przepadam za nią ale to co wypisujecie na jej temat to po prostu zwykła zazdrość. Nie sądze, że ty lepiej sprawiłabyś się jako gwiazda. Jesteś po prostu zwykłą, NIECIEKAWĄ,(pewnie brzydką) zakompleksioną nastolatką, która zazdrości innym sukcesu. LUDZIE ZASTAnówcie się zanim coś napiszecie, bo jesteście żałośni..
Wiesz co? Ja jej naprawde niczego nie zadroszcze, bo mam innych idoli (ładniejszych, bogatszych, bardziej utalentowanych) i właśnie IM ZAZDROSZCZE (w dobrym tego słowa znaczeniu) A to, że akurat Emmy się czepiam jest spowodowane chociażby tym co ona mówi do Polaków :/, i niesądze, żeby któraś z nas miała kompleksy z powodu wyglądu, nie wiem czy jestem ładniejsza od Watson bo jeszcze nigdy nie widziałam jej bez makijażu :| Zresztą jakbyś trochę poczytała to my głównie czepiamy się jej charakteru a nie buźki (chociaż też o niej wspominałyśmy, mówiąc o tapecie) ale wszyscy FANI MYŚLĄ, ŻE NAM TYLKO CHODZI O WYGLĄD! Nie, nam chodzi o ogół - talent, charakter (który znamy co prawda z wywiadów i zdjęć, ale kto normalny przed paparazzi podnosi ręce, żeby bluzka odsłoniła brzuch :|) Zresztą szkoda słów i tak nikt nas nie posłucha... I nie tylko "głupiutkie" nastolatki tak sądzą bo np. mama mojej koleżanki po obejrzeniu wywadu z Emmą powiedziała, że tej małej coś się w główce przewróciło :| I co? 40 letnia kobieta ma zazdrościć takiej smarkaczce? Nie sądze...
Mary-Kate
cześć, ja też jestem fanką Emmy, ale szanuję anty-fanów i uważam, że mają prawo do własnego zdania!!! Jak można być tak głupim i gadać chamstwa na anty-fanki jak one sobie niczym nie zawiniły! Po prostu nie lubią Emmy i koniec!! To ich sprawa i wcale nie są z tego powodu głupie!
Pozdrowienia dla anty-fanek i MĄDRYCH fanów.
sorry ale 40-letnia kobiata zazdrości jej tego że ona jest młoda a nie stara szmata a pozatym ty napewno też jej zazdrościsz wszystkiego bo gdyby nie zadzdrośc to by nie było was tutaj anty fani nie lubicie jej z powodu zazdrości!!!!!!!!
Ech... ja się tak zastanawiam ile razy można komuś coś tłumaczyć, a temu komuś dalej to nie chce wleźć do tego (wychodzi na to, że pustego) łba?? Ile razy jeszcze mamy pisać, że my jej NICZEGO nie zazdrościmy??? Jedyne, czego ja mogę jej zazdrościć to to, że jest aktorką. Ale gdybym tak zazdrościła wszystkim aktorom, to żadnego bym nie lubiła. A lubię wielu.
Dlatego naprawdę się zastanawiam co się z Wami ludzie dzieje... Wy chyba czytacie to co chcecie przeczytać, a nie to co jest naprawdę napisane. Innego wyjaśnienia nie widzę.
O no właśnie ja też mogę jej zazdrościć tego, że jest aktorką, ale przecież wszystkie osoby na filmwebie to aktorzy a tylko na forum Emmy się wypowiadam na "nie". Hymmm... jeśli twierdzicie, że zazdrościmy jej kasy to straszni z was materialiści... urody, sory, ale jest tysiące młodych gwiazd ładniejszych od niej ---) Olsenki, Hilary Duff, Lindsay L. no i pewnie jeszcze by się znalazło trochę, ale te jakoś odrazu mi przyszły na myśl... A już miliony zwykłych dziewczyn "z podwórka" przewyższają ją wyglądem. Myślicie, że aktorki są takie piękne? :|
lubie emme ale nie lubie jej fanek. do antyfanek nic nie mam. zgadzam sie z tymi osobami wyzej
Popieram,EW jest strasznie brzydka(pewnie dla tego ją wzieli)ubiera sie beznadziejnie a jej makijaż to jest kompletna żenada
Mary-Kate i Carol napisałyscie tam wyzej dokładnie to samo co mysle :).. ale widac do niektórych nie docierają pewne rzeczy:/ ...
czy zabardzo sobie nie pochlebiasz?! jestem pewna ze emma nie powiedzialaby czegos takiego wasze zrodla sa malo wiarygodne !! pomyslcie nad tym logicznie czy emma woli zyskac fanow czy ich tracic?! takie slowa to samodestrukcja, pozdrawiam - fanka
No fakt nie mogę tego potwierdzić na 100%, być może to jest jakiś wymysł innych antyfanów, ale mi ostatnio strasznie zapadło w pamięci to zdjęcie paparazzi co Emma "pozuje" odsłaniając brzuch i robiąc mine jak nie powiem kto :| Inne gwiazdy chowają się przed zdjęciami do brukowców, a ona na ulicy niemal się "rozbiera" eh... no nie wiem, poprostu nie podoba mi się jej zachowanie... Zaraz się posypią komentarze typu "przynajmniej ma co pokazać, a nie jak wy brzydkie, grube [...]" itd :/ W TEN SPOSÓB JESZCZE BARDZIEJ NAS ZNIECHĘCACIE DO EMMY! :(
Mary-Kate
I pozdrowienia dla fanki z czterech postów wyżej :]
SAMA SOBIE ODPOWIEDZIALAS BO MA CO POKAZAĆ A ZACZNIJMY ŻE POKAZANI BRZUCHA TO NIE ZNACZY SIE ROBIERAĆ CZY OBNAŻAĆ BO TY SIE BARDZIEJ ROZB9IERASZ NA PŁYWALNI CZY NAD MORZEM NIŻ ONA POKAZUJĄC CZĘŚC BRZUCH , PODNIOSŁA RĘKĘ DO GÓRY I BLUZKA TEZ SIE PODNIOSŁA-- --- TO JEST NORMALNE CHYBA ŻE CHODZISZ W KOŻYCHU NA CODZIEŃ TO WTEDY MOŻESZ JEJ NIE ZROZUMIEĆ GŁUPIA IDIOTKO!!!!!!!
Panie głupi idioto, ja na przykład codziennie odsłaniam brzuch (M-K pewnie też), ale ona staneła na ulicy, przed paparazzi i robiła to "nienaturalnie", specjalnie... to nie jet normalne ale wy tego nie zrozumiecie... Pozdro 4 Mary, Elle, Carol i reszty :)
Ekhm...kto puścił jakąś tam plotke że niby Watson powiedziała że polacy są głupi?Ale trochę to prawda...może odwiedziła to forum?Ale chyba miała słownik języka polskiego...ale jak nawet..to wątpie żeby była jakąś snobką co obraża innych tylko dlatego że jest lepsza od innych więc..drodzy anty-fani..chyba wam coś w głowe puknęło na jej punktcie:/
Michał Mikołaj Zbyszko Michael Stachowski
a ja wam powiem antyfanki, że to wielka zazdrość was rozp...zarowno o jej urodę, talent jak i sukces. ta dziewczyna odniosła sukces i nie zmienicie tego zajadłymi szczekaniami. tak pięknej lasencji nie widziałam dawno, oj bardzo dawno. laska jest Boska!!!!!Nie trzeba byc lesbą, zeby to dostrzec. Ja nie jestem i olewam to czy wierzycie czy nie. Jedno rozumiem - nam Polakom trudno jest zaistnieć w świecie. Rola Hermiony dostała się nie Polce a Amerykance, choć Polka może poradziła by sobie równie dobrze albo i lepiej. Mimo wszystko kocham Emme
a najbardziej wkurwia mnie to jak wiara mówi że ją zna alb osię z nią całowali np taki Spider-J(chyba tak się nazywał)pierdoli że wysłał jej maila a ona mu odpisała "I LOVE YOU!"i że niby przysłała mu pierścionek wartości 2000 zł :P:P:P:P i jeszcze inna wiara mu uwierzyła mówiła"pozdrów ją ode mnie!"ech..marzyciele..wkurwia mnie po prostu taka wiara!!!!