należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów
zle zrozumiałas :P... bo gdyby była taka sytuacja ze ją gdzies w anglii poznałas a ona nie jest sławna to czy dalej az tak bardzo chciała utrzymywac z nią kontakt??.... wiekszosc osób robi tak ze szaleja za aktorami i aktorkami bo są sławni, a przeciez to tez zwykli ludzie i to po prostu ich zawód... ja rozumiem ze mozna lubić aktora, ale nie z taką wielką obsesją jak np. ten ktos kto napisał ze emma jest Bogiem!
ja swojego zdania co do emmy nie zmienię.. niczego jej nie zazdroszczę bo to by było dziecinne... po prostu z wielu zrodeł wiem ze emma jest zarozumiała (zreszta to widac tez na zdjeciach).. ja takich ludzi nie lubie.. wiadomo.. sława moze cieszyc.. miło było jak wiele osób by mnie w swiecie znało,ale zeby robic odrazu z siebie jakiegos narcyza????
chcialabym z nia utrzymywac kontakt bo to zaszczyt mniec kogos znajomego tak daleko aha nie jest zarozumial wierz mi!!!!!!
zaszczyt... -_- ehhh... wiesz co gadasz?... ja znam pare osób za granicą i sie tym tak nie podniecam jak ty.. buahahah zaszczyt...
no ja też znam bo w końcu sama jestem ze Szwecji ale ona wiesz ile kilometrów mieszka od nas)??? ty chyba niemasz zielonego pojęcia bo wogóle znać kogoś z tak daleka to naprawde jest zaszczyt śmiej sie ale z własnej głupoty!!!!!!!!
No przepraszam jeśli mogę wtrącić, ale teksty typu "narka frajerzy" w stronę Polaków mówią chyba same za siebie, o czym my tu w ogóle dyskutujemy, nie dość że EW ma pusto w głowie to jeszcze rasistka i pozerka... Też mi zaszczyt.
ona tak nie powiedziala ktos to wymyslił a ty mu wietrzysz szkoda ze jestes naiwna...żal mi Ciebie!!!!!!
buehehe zaszczyt!!! fajnie jest znac kogos z zagranicy ale odrazu zaszczyt!!?? to tez są zwykli ludzie!
Hmm to miłe że ktoś się troszczy o dziecko :) Ciesz się, że nie jestem twoim :)) Nie mam zamiaru więcej polemizować itd, po prostu EMMA WATSON SUCKS i wogole bez zbędnych komentów, po co sie pluć, albowiem daremnie strzępicie klawiatury fani EW, zdania swego nie zmienię. THE BIG END.
ci co myślą żę emma jest spox są ok a ci co mają coś do niej to szmaty i debilki w trzy dupy i lafiryndy i dziwki i szkoda mi na was słów
wiec won mi stąd w tej chwili, nie bedziemy sie znizac do poziomu obrazania niewiadomo czego (anonimów)...
won ty nie wiesz do kogo ty mówisz ....won to se powiedz do matki a nie do mnie ździro jebana a pozaty nie przypominam sobie żebyśmy były na Ty dziwko!!!!!!!idź pod lampe
won ty nie wiesz do kogo ty mówisz ....won to se powiedz do matki a nie do mnie ździro jebana a pozaty nie przypominam sobie żebyśmy były na Ty dziwko!!!!!!!idź pod lampe do twojego nieda sie zniżyć bo niższego niema poziomu niż twój!!!!!
ja nie po to zalozyłam to forum zeby jacys niewyżyci fani emmy wypisywali chamstwa :/... jak ci cos przeszkadza to powiedz,napisz wszystko i sie odczep!!
Ten anonim co nas od dziwek wyzywa to ta Szwedka? Hymm... była chyba jedynym anonimem, który normalnie zaczął rozmowę więc mam nadzieję, że to nie ona... Jezu! Aż żal "patrzyć" na ludzi co wypisują takie rzeczy...
ej to ja jestem MONA i nie wyzywalam was od żadnych dziwek poprostu mamy różne zdania a każdy ma prawo do własnego zdania i nawet jeżeli twierdzicie że Emma jest jakaś dziwna a ja JĄ LUBIE TO NIE MIALABYM WAS ODWAGI PRZEZYWAĆ OD DZIWEK A TEN ANONIM U GÓRY PRZESADZIŁ (SAMA JESTEŚ TAKA)
POZDRO:)
No nie eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no nie eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no nie eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee. To już za wiele. Po prostu słów brak, widać poziom, jaki reprezentują fani emmy : beztwarzowi, bezimienni, odmużdżeni, chamscy, do bólu dziecinni, i niedorobieni no no, świetnie emmusiu, ale masz fanklub tylko pozazdrościć. Do szkoły debilu niedouczony!! Albo nie bo już za pozno lepiej idz sie utop i powiedz jaka woda. to już koniec jak dla mnie konwersacji na takim poziomie WALE ANONIMY, EMMA WATSON SUCKS!! hehe ciekawe czy to cos umie czytac chociaz buhahahah
sama jesteś to coś dziwko my fani jestesmy ok a wy nie
wy też jesteście fankami bo czytacie o niej !!!!!!
nie mam zamiaru pisac duzymi literkami bo to gowno daje i co gorsza swiadczy o IQ piszacego raczej ujemnie... jak nikt nie przeczyta co mam do napisania to lata mi to tak samo jak panna Watson... ogolnie rzecz biorac uwazam, ze was p o p i e r d o l i ł o... jacy anty-fanie? niepdoba wam sie ta zdzira to walcie ja i tyle. to jakas wojna? przez jakas smarkule ktorej od fory mozg wyparowal? nie lubie je ale nie jestem zadnym anty fanem bo to by znaczyło, ze sie nią interesuje ba moze jej czegos zazdroszcze... ładna jest i jakbym ja na ulicy spotkal to bym sie pewnie obejzal ale ladniejsze widzialem. ze polowa Polski rozpisuje sie nad tym czy pije, pali, daje dupy jest troszke chore. laska ma ile? 15 lat moze robic co jej sie podoba. co drugie dziecko w jej wieku w naszym kochanym kraji cpa, pali, pije i nikt o to wojny nie prowadzi. osobicie zal mi Emmy i chcialbym cos dla niej zrobic. np. porozmawiac ale dla nie ni ma juz szans bo pewnie sobie zapewniła ochrone jak prezydent Bush. po co? dla ochorny przed fankami? anty-fankami? bachorami ktore albo pieja nad jej pieknoscia albo twierdza ze im do piet nie dorasta? dzieci... pewnie wszystkie tluste, pryszczate i w okularach siedziace, upajacoce sie intelgentamymi wypowiedzami takich samych paszkwili z tej samej armi... nie o to zreszta chodzi, chodzi o to ze panna Watson nie zasługuje na moja wieksza uwage dlatego nie jestem ani jej fanem ani anty-fanem, uwazam tez ze samo anty jest chore gdyz skoro jakias bidna dziewucha widzisz w pannie Watson Boginie to niech sobie widzi, niech ma jakas przyjemnosc zycia... Sumujac: jej fani są brzydcy a jej anty-fani pojebani i brzydcy co do niej samej to umowil bym sie z nia na randke ale ołtarzyka bym jej nie wystawil i zerwal bym z nia gdyby jej sie zaczelo w mozgu przewracac, jak z kazda z w y k ł ą 15 letnia dziewczyna bym postapil(no chyba, ze by mnie sumienie ruszylo i bym dziolszcze chcial pomoc)... dziekuje tym co przeczytali moj dlugi wywod... jesli tacy sie nie znalezli to osobiscie mam to w głęboko w rzyci... pozdrawiam Njailu
I ty się uważasz za kogoś kto mówi DOBRZE? O wybacz. Ale same słowa "Umówiłbym się z nią (...) to bym ją rzucił (...) są zupełnie, jakby to napisać prymitywne. Bo jeśli ty umawiasz się z dziewczyną, a jak tlyko coś ci się w niej nagle nie spodoba i ją rzucasz jest conajmniej chamskie. Nie, to jest chore. Ty myślisz, ze dziewzcyny są od tego, zeby być łądne, żeby móc "pochwalić się" jaką to się ma laskę pzred kumplami a jak tylko coś pójdzie nie tak to ją rzucić. Wiesz co? Z Twojej "inteligentnej" wypowiedzi wynika, że jesteś świnią, uważasz, że jeśli ktoś nie lubi panny Watson to musi być "brzydki i pojebany".
Oto jak myśli polski facet, któremu się wydaje, że jest Bóg wie kim.
jakiś huj to pisał odrazu by rzucił..zacznijmy od tego żę ona by wogóle sei z tobą nie umówiła cwelu jebany
No, no. Ale dyskusja. Chyba prowadzona niepotrzebnie, bo anty-fani nie przekonają fanów Emmy i wzajemnie a temperatura jest tu troszeczkę za wysoka skoro dochodzi do wyzwisk. Watson i tak się nie przjmie że piszecie, że jest brzydka i kiczowato się ubiera więc po co to wszystko?
Hmmm no to już wiem zamknijmy to forum, ale nie eeeeeeee po co lepiej troche sie jeszcze powyzywac na anonimach :)))
Połowa aktorów na tym świecie to zarozumialcy (albo i więcej), połowa ubira się bez gustu i lekceważy ludzi spoza "elit". Fajnie jest z kogoś pożartować od czasu do czasu ale w tym przypadku to już chyba przesada. Nie dziwię się małolatom, ale połowa z was ma pewnie koło 20. a Emma to praktycznie jeszcze dziecko, dziewczynka która jest podniecona błyskami fleszy. A prowokatorom, którzy sypią tekstami typu " Emma jest Bogiem" i "Zabiję was" proponuję konkstruktywna dyskusję zamiast polewki w domowym zaciszu. Jest to aż nader widoczne i nikt się nie da nabrać.
Zaraz zaraz ludziki co za inteligent wziol mnie za fajna Watson? Przez cała swoja wypowiedz poprzednia udowadnielem wam, ze panna W mi zwisa po czym jakis fan obraza mi sie za niedoszle rzucenie obiektu jego kultu:/
Croft co z lansowanie?? Napisalem tamten post bo mi sie nudzilo i bylko juz za pozno zeby robic cos innego... Lasnowanie? na internetowym forum? musialbym miec zalamanie nerwowe. Co do tego, ze jestem swinia to owszem jestem. Ale nie traktuje dziewczyn przedmiotowo, zdanych panny W. tez. Co do mojego IQ to jeszcze nie jest ujemne bo ostanio mierzylem i wiem chociaz przy pisaniu takich postow komplenie sie odmozdzam zebyscie mnie rozumieli(nie wszyscy ale...) zraz na mnie naskoczycie... coz zwisa mi to. aha Croft ty dziecko musisz byc chyba chore jesli forum filmwebu i temacki o Watson zastepuja Ci zycie. nie martw sie nie bede sie "lansowal" nie zabiore Ci radosci z zycia
to ze tak piszemy na tym forum nie oznacza ze jestesmy jakimiś głupkami :/...
kazdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i podyskutoważ ale nie obrażajmy się!!!!
Brawo! Udało ci się mnie rozbawić do łez, możesz czuć się wreszcie dowartościowany "Njal" (skoro Croft, to dobrze, jak sobie chcesz...). Wiesz, twoje lansowanie własnej osoby staje się już patologią, popadasz ze skrajności w skrajność chłopczyku :) A co do mojego życia, to akurat widzę, że nie dorosłeś na tyle, żeby się o nim wypowiadać, a no chyba że napisałes zbyt dużo "odmozdzających" postów... Aaaale co ja też piszę, nie sprawię już więcej takim egzemplarzom jak ty przyjemności czytania moich uwag pod ich adresem, to by była dopiero skrajność...
Oj ile nowych wpisów :) A ja nie mam nic do powiedzenia bo ich jeszcze nie przeczytałam hehe nadrobię to najszybciej jak się da :]
Takie posty nie są nawet warte odpowiedzi... wiem, że jak ktoś gada takie rzeczy to aż coś ściska żeby się odgryźć, ale poprostu nie warto, taborety nie zrozumieją bo zamiast mózgu mają cztery nogi :]
powinnyscie byc mi wdzieczne. post znowu zyje. macie kogo sobie powyzywac. o czym pogadac. gdyby nie ja i moje pseudo lansowanie bylo by nudno nieprawdzaz? dziwi mnie jedno. skoro negujecie moje posty dlaczego zamiast wzbic się ponad ich zalosny poziom spadacie jeszcze nizej na obegli odpowiadjac wiekszymi obelgami... czyzbyscie nie byli lepsi odemnie? moze gorsi? postanowilem sie siegac samego dna i nie wypowiadac sie o stolarce ale coz skoro wam to pasuje prosze bardzo, nazywajcie mnie jak chcecie ale nie oczekujcie, ze przejme sie tym gdyz aktualnie ruszaja mnie tylko wypowiedzi nad, ktorymi musze sie zastanowic i w ktorych wylgaryzm jest przynajmniej jeden na 5 zdan a nie 5 wylgaryzmow na jedno zdanie.
ON PISZE PO TO ABYŚMY MY GO WYZYWAŁY A POTEM SIE POCHWALI ŻE POWSTAŁ O NIM POST I ŻE TO WSZYSTKO DZIĘKI NIEMU (HAHAHA) DEBIL JEBANY
Szczerze mówiąc... to już sama nie wiem. Czytałam ten temat od początku do końca, co jakiś czas umieszczając na nim pojedyncze komentarze. I wydaje mi się, że po prostu Elle Driver, Lady Croft i Mary-Kate (wreszcie zapamiętałam :D) już tak długo użerają się (wybaczcie to głupie określenie) z tymi ewenementami porównującymi Watson do najwyższych bóstw, że same momentami już nie siedzą i wymyślają jakiś dłuższych komentarzy z większym sensem tylko po prostu "spławiają" te osoby, zeby pozbyć sie ich z tematu.
I nie myśl, że specjalnie będą siedzieć i myśleć nad komentarzem, hm, jak ty to określiłeś "dorównującym" Twojemu. Po prostu wolą pisać o temacie związanym z tym forum ANTY EMMA WATSON, czy w ich przypadku znajdywanie coraz to piękniejszych i ciekawszych zdjęć i informacji o pannie Watson.
No też właśnie, czasami to już mi ręce opadają na widok niektórych postów, tak więc dajcie znać, jak coś będzie o EW. Kurcze, coś ostatnio blog eowinki stanął, czyżby chwile zwątpienia?? :P