Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów

ag_

Całuski dla Carol :) Poprostu wyjęłaś mi to z ust (albo z klawiatury :|) Swoją drogą też jestem ciekawa co u Eowiny... nawet fajnie się ją przekonywało do naszego zdania bo przynajmniej nie wyzywała nas jak NIEKTÓRZY...

użytkownik usunięty
Mary_Kate

kogo mialas na myśli mówiąc niektórzy??

ag_

CHOCIAŻ NIE LUBIE EMMY WATSON TO MOGE W STOO PROCENTACH STWIERDZIC ZE ONA TEGO NIE ZROBILA BO ZAWSZE WYMYSLANE SĄ TAKIE HISTORYJKI I CHYBA KAZDA POPULARNA GWIAZDA MA NA SWOIM KONCE NAZWANIE POLAKÓW KRETYNAMI :/:/ CO nie jest prawdą of course a emma mimo tego ze jest jaka jest nie zrobila by tego bo jest dobrze wychowana i zepsulaby sobie reputacje ...
pozatym cały swiat by o tym juz trąbił :/

użytkownik usunięty
ag_

Lubie Emme ale,bez przesady.Niekture dziewczyny na punkcje Emmy zachowuja sie jak debilki.

użytkownik usunięty
ag_

Lubie Emme ale,bez przesady.Niekture dziewczyny na punkcje Emmy zachowuja sie jak debilki.

To chyba jasne, że chodziło mi o osoby typu cytuję: ALE WQY WSZYSTKIE ANTY EMMA JESTEŚCIE IDIOTKI PORYTE W HUJ POPROSTU ZAZDROŚCIXCIE JEJ URODU( TO JEJ SPRAWA ŻE SIE MALUJE ZRESZTĄ KAŻDA AKTORKA SIE MALUJE) ZAZDROŚCICIE JEJ SŁAWY I WSZYSTKIEGO UBRAŃ ITP CZY WY JESTEŚCIE NORMALNE JAKBYŚCIE SIĘ CZUŁY JAKBY O WAS POWSTALA TAKA STRONA( ALE NIE POWSTANIE BO SZKODA ZACHODU NA WAS I KTO BY WSPOMINAŁ O TAKICH SZMATACH JAK WY) JESTEŚCIE DEBILKI PORYTE W TRZY DUPY ---) SZKODA MI SŁÓW - czy to jest normalne? Forum jest dla ludzi otwartych na różne opinie różnych ludzi, Eowina przynajmniej słuchała tego co miałysmy do powiedzenia i może się z tym nie zgadzała, a ten anonim najwyraźniej wcale nie przeczytał naszych postów tylko zobaczył tytuł ze słowem "ANTY" więc postanowił napisać swoje "mądrości" :|

Mary_Kate

Dokładnie. To takie stworzenie z klapkami na oczach, które widzi tylko EW i bluzgi, tym żyje, nic tylko współczuć (albo omijać szerokim łukiem).

LadyCroft

Wy dwa stworzenia bez klapek na oczach tak? Ty pytasz czy tego typu wyzwiska sa normalne chociaz robisz to samo tylko w troche bardziej wyrafionowany sposob( nie zawsze). Myslec Ci sie nie chce? Przeciez forum to miesjce dla ludzi otwartych. Czyli myslacych. Temat sie rozwija i zbacza na rozne tory. Moze czasami wypadalo by pomyslec zanim sie cos nabazgroli. Nie? Twoja sprawa, ale mnie nie pouczaj.

użytkownik usunięty
Njailu

KÓRWA TO CO WYŻEJ JEST ZACYTOWANE TO MOJE SŁOWA I NIE JESTEM ANONIMEM BO JESTEM MONA WŁĄŚNIE WIDAĆ KTO PO PRZECZYTANIU JEDNEJ NOTKI SIE PLUJE(HAHAHA) A POZATYM FORUM JEST DLA KAŻDEGO NIEWAŻNE CZY KTOŚ JEST ZAMKNIĘTY W SOBIE CZY OTWARY NA WSZYSTKO KAŻDY TU MA PRAWO GŁOSU I KAŻDY MOŻE WYRAZIĆ SWOJĄ OPINIĘ MOJA OPINIA JEST TAKA ŻE ANTYFANKI TO QRWY I IDIOTKI!!!!!!!(OCZYWIŚCIE NIE WSZYSTKIE)

to prawda ze kazdy ma prawo do głosu.. tylko czemu myslisz ze jak nie lubimy emmy to jestesmy odrazu idiotkami?? piszesz ze kazdy moze wyrazic swoją opinię, no to jesli tak jest czemu odrazu gadasz ze jestesmy k****mi bo jej nie lubimy??? to tez jest nasze zdanie!! zreszta jak mozna byc np. głupim bo kogos sie nienawidzi?

ag_

Drogi Njailu, w moim pierwszym poście na tym forum zaznaczałam, że nie chce nikogo obrażać, gdybyś był miły go przeczytać wiedziałbyś o tym :( :( :( A to, że czasem sobie napiszemy, że ktoś jest taboretem to mamy na myśli osoby, które oceniają nas po tym czy lubimy Emme czy nie. Nie mamy wtedy na myśli fanów Emmy lecz osoby które bezpodstawnie nas wyzywają. JA NIE OBRAŻAM JEJ FANÓW, A TO ŻE TY TO ODBIERASZ W TEN SPOSÓB TO WYŁĄCZNIE TWÓJ PROBLEM!

ag_

Nie rozumiem. Nie rozumiem tych ludzi, którzy popełniają głupie błędy innych. Nie podoba ci się coś co mi się podoba? To jesteś do kitu. Czy to jest logiczny sposób myślenia? Nie wydaje mi się. I wiem, że już sie pewnie powtarzam, ale ja mówię poważnie, to co ci ludzie wyczyniają mnie przeraża.
Kontunuowac dyskusi na temat intelektu ja sama nie będę. bo uważam, że jest tak samo bezsensowna jak ta o gustach. Nie ocenia się ludzi po wypowiedziach na forach INTERNETOWYCH. W Internecie każdy może być kim chce. I nie jest powiedziane, że taki jest naprawdę.

użytkownik usunięty
Carol

ale te ostatnie dwie wypowiedzi sa suche na maxa ale z was qrwy

Wiesz na koniec roku miałam 5 z polaka i nie mam w zwyczaju wygłaszać "suchych" mów :D :D :D Hihi chyba nie wysilę się na napisanie czegoś mądrzejszego bo posądzą mnie o Bóg wie co :|

użytkownik usunięty
Mary_Kate

5 z polaka? suchych mów jak już to mow dziecko!!!!!!!!!!(hahaha)

użytkownik usunięty

Zachowanie podobne do Michała Wojdona z Rzeszowa

użytkownik usunięty

SORRY MIAŁA NIBY 5 Z POLAKA A PISZE SUCHYCH MÓW(HAHAHA) NIEMOGE ZE ŚMIECHU JAK JUŻ TO SUCHYCH MOW ALE DZIWKA NIE KOMPROMITUJ SIE TUTAJ CHWALĄC OCENAMI BO JAKBYŚ ZOBACZYŁA ŚWIADECTWA INNYCH TO BY CIE ZGASIŁO ŹDZIRO!!!!!

użytkownik usunięty
ag_

ja też tapeciara jedna zajrzyj do mnie www.justynamielnicka i tam te blog i pl

Zaczyna sie robic niesmacznie:/ Darujcie sobie te wyzwiska bo swiadcza o was i o waszym Bozyszcze Watson...

użytkownik usunięty
Njailu

Już kompletnie nie rozumiem o co chodzi tym osobą :/ Wiem tylko, że nie pisza na temat więc zacznę udzielać się tu dopiero jak wpadną jacyś forumowicze, którzy chcą normalnie pogadać... Zaraz padną kolejne głupie odpowiedzi :|

użytkownik usunięty

To wcześniejsze napisałam ja ---) Mary-Kate :D

Mary-Kate - dobrze powiedziane... zreszta co te osoby chcą osiągnąc przezywając nas :/

ag_

Właśnie nad tym samym się zastanamiam :/ Cuż szkoda słów...

ag_

Przez tych nudnych ludzi, którzy co chwilę się powtarzają, ten temat zaczyna sie robić coraz mniej interesujący... trzeba jakoś podkręcić atmosferę =)

Powiedzmy, że... o, mam! Powiedzmy, że Emmy nie zagra NA PEWNO w piątej części adaptacji książki Harry'ego... kto z Was by się ucieszył?

Pozdrawiam :D

użytkownik usunięty
Carol

ale ty jesteś pojebana przecireż to logiczne żę ona zagra i ty myślisz że ludzie będą pisać z twojego powody ździro)?????/

ja sie bardzo ciesze ze nie zagra :D ... a ciekawe kto ja zastapi.. mam nadzieje ze nie ktos z takim charakterem jak ona :/

użytkownik usunięty
ag_

qrwa a skąd wiesz jaka ona jest...... znasz ją osobiście lumpiaro )??? ale jesteś cwel i menel (hahaha)no znasz ją??

użytkownik usunięty

A ty ją znasz szanowny anonimie? To pochwal się nam bo może czegoś nie wiemy :)
Mary-Kate

użytkownik usunięty

pisz za siebie dziwko bo wszyscy inni wiedza jaka ona jest i nie jestem anonimem to ja MONA TA SZWEDKA !!!!!!!!!

Wszyscy wiedzą? To poszperaj na tym forum, pisało tu dużo osób, które uważają tak jak ja... i co nazwiesz je dziwkami? Sory, ale ja olewam osoby, które nie chcą pogadać tylko bronią swojego "bóstwa" jak nie wiadomo czego. Była swego czasu Eowina i mimo, że jest fanką Emmy normalnie z nami gadała i mówiła swoje zdanie, wypowiedzi takiej osoby przemyślam...

Mary_Kate

Droga "Szwedko" :P to jak na nas piszesz świadczy tylko i wyłącznie o tobie.

Ja szanuje Eowine. I mysle ze tak sie zachowują prawdziwi fani :)..

..."TO TAK JAKBYSCIE OBRAZALI BOGA!"... (--- buehehehehheheehhe

użytkownik usunięty
Mary_Kate

Ja emka nie nawidze Emmy Watson jest okropna,brzydka podkreślam brzydka!Nie umię sie wcale ubrac,jest beszczelna,nie wychowana,zarozumiła,przecz z emą na sts z nia i je fajanmi!!!!!!1

ag_

Ha! Widzicie? Ja to mam talent, do sprawiana, aby to forum znowu odżyło :P Jeden malutki, niewinny wpis i zaraz proszę, domniemana "Szwedka" się ubudziła :P

No cóż, to chyba świadczy jedynie o tym, że poziom kulturalny w Szwecji nie rózni się wiele od naszego :D Oczywiście z pominieciem tych osób, które do końca umieją się zachować (czyt. Wielka Trójca, Eowina, ... (czyli jeszcze troszkę osób)).

Pozdrawiam

Carol

Hehe nic dodać nic ując, Carol jesteś wielka :D Nasze forum znów się kręci :) Swoją drogą ciekawe kto zagra Harmionę w 5,6,7 części jeśli nie bóstwo Watson... Mam tylko nadzieję, że Ruperta nie wywalą z obsady bo wedłóg mnie on jest stworzony do tej roli :]

Mary_Kate

hehe to juz chyba nie jest trójca tylko kwartet :)

Och jaka szkoda ze u naszej emmy nie ma nic nowego buu :P :)

ciekawe co by się z nią porobiło po 7 cześci :)

użytkownik usunięty
ag_

w 5 czesvi zagra emma i w 6 tez a w 7 jeszcze nie wiadomo czytalam na jej srtonce:)

Ja nie czytałam bo raczej nie zaglądam na jej stronki (z wyjątkiem blogów typu jak ma ELLe :*) No cóż jakoś nie jestem pewna, no bo gdyby rzeczywiście miała grać to stronki filmowe by już o tym pisały (na onecie zawsze piszą takie rzeczy) Chyba, że coś przeoczyłam :) Pewnie niedłógo i tak poznamy prawdę na 100% :)

użytkownik usunięty
Mary_Kate

EMMA ZAGRA W INNYCH CZESCIACH BO JEST BOGIEM FILMÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

ag_

Ekhe ekhe ekhe, aż się zakrztusiłam, jak przeczytałam ostatni komentarz. Emma bogiem filmów? Ta niedoświadzcona panienka, której coś strzeliło do głowy, po tym, jak dostała rolę w ekranizacji Pottera?
Jeżeli Emma dla Ciebie jest bogiem filmu, to kim dla Ciebie jest na przykład taka Carrie-Anne Moss? Meg Ryan? Julianne Moore? Czy one nie potrafia więcej od tej ogłupiałej z własnego samouwielbienia dziewczyny?

użytkownik usunięty
Carol

Emma jest lepsza od nich i masz racje ona jest Bogiem Filmów ale ekranizacjo fantastycznej a ty głupia ksztusząca sie ździro jak niewiesz o nowinkach to sie nie wtyrniaj przeczytaj se na jej stronie to moze zmienisz zdanie pizdo!!!!!szmata jebana

To może podasz nam link do tego newsa? Bo jakoś nie jestem przekonana... Jak napiszą o tym na onecie to będzie ok! A jak narazie Emma nie ma oficjalnej strony więc trudno tu o potwierdzone informacje... jak wpisałam na google "Emma Watson" to na wszytkich webach pisało This is not Emma's official site! :/

użytkownik usunięty
Mary_Kate

Wiecie co? Jestem fanką Emmy, ale strasznie mi przykro, że mogę być przez niektóry utorzsamiana z takimi "fanatykami" jak się tu wpisują... Jesteście żałosne! Czy to, że lubimy Emme musi znaczyć, że anty-fani to idioci! Jak możecie w ogóle tak mówić! Każdy ma własne zdanie. Mary-Kate, ELLLe, Carol, Lady Croft i inni mają prawo wyrażać swoje opinie! My myślimy inaczej, ale trudno, jak by wyglądał świat gdyby wszyscy byli tacy sami?! One nas nie obrażają, a jeśli już to poszczególne osoby które rzeczywiście na to zasługują... To jak na nie mówicie świadczy o waszym poziomie! Emma to moja ulubiona aktorka, uważam, że jest ładna itd, ale nie mam prawa obrażać innych osób. Mogę jedynie przedstawić swoje racje. Jestescie beznadziejne! Emme można bronić w inny sposób! Poprostu normalnie pisząc co sądzicie! EMMA RULEZ!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

ag_

Krztusząca się zdziro! O to było dobre. Teraz sie śmiałam. Czy teraz mnie nazwiesz śmiejąca się zdziro??

Osoba ostatnio komentująca ma oczywiście rację, w przeciwieństwie do NIEKTÓRYCH innych, którzy tutaj piszą.

Ej, ale czy wy naprawdę myślicie, że obrażąjąc nas w taki sposób (wybaczcie, ale nie zacytuję tu tych kretyńskich wyrażeń) zmienicie nasze poglądy? A może chcecie żebyśmy Was tak samo nazywały? Jeśli tak, to się nie doczekacie. Bo chyba jeszcze tyle rozumu mamy.

Jejku, ale ten kawałek o tym, że Emmy jest lepsza od Carrie-Anne Moss jest w czołówce najgłupszych stwierdzień, jakie kiedykolwiek słyszałam. Wybaczcie, ale taka jest prawda.

Carol

No wiesz przecież niektórzy fani twierdzą, że Emma jest równa Bogu :D :D :D Więc co tam jakaś Carrie-Anne czy Meg Ryan skoro panna Watson jest na poziomie wszytkich bóstw świata ;)

Gratuluję fance, która się tu wypowiedziała, nareszcie ktoś obiektywny... Jakbyś zalogowała się kiedyś na filmwebie to zaklikaj jeszcze :)

użytkownik usunięty
ag_

Ja też jestem anty-fanką Emmy. Poprostu "woda sodowa uderzyła jej do głowy". I przepraszam jeśli kogoś tym uraże ale są według mnie lepsze aktorki. To moje zdanie...

Tak, naprzykład siostry Olsen. Podałam taki przykład żeby zostać przy młodych gwaiazdach bo gdybym miala wymieniać starsze to by było ho-ho i jeszcze trochę!

renataw_osio

-----------------------------w ole Emily Watson------------------------ --------------------------

użytkownik usunięty
dexter_5

NIEPODAM CI TEJ STRONKI BO NA TEJ STRONCE JEST WSZYSTKO PO ANFGIELSKU--- TŁUMACZYLAM JĄ 4 GODZINY JAK CHCESZ TO W GOOGLE WPISZ EMMA WATSON I SAMA ZNAJDŹ JAKĄĆ ANGIELSKĄ STRONE

pozrowienia dla fanki emmy ktora wpisała się wyzej :D .. pokazałas kulturę :)

buehehehe -emma bogiem filmów? nawet tego nie skomentuje..

ag_

Hej dziewczęta, sorki za nieobecność. Widzę, że dużo się działo w tym czasie no no... Coraz gorzej z tym naszym polskim ludem. Może EW miała rację co do pewnych osob nazywając Polakow "kretynami", ale NIEKTÓRYCH. No, co nie wyklucza możliwości wystąpienia kretynizmu wśród Szwedów, POZDR. MONUSIU :* : ]