Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 581 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów

Micielin

Mała poprawka: Emma to nie Amerykanka tylko Brytyjka :|
A gdybyś trochę poczytał po tym forum (nawet chyba na tej stronie) to jest napisane, że zazdrościmy jej jedynie tego, że jest aktorką, a urody i reszty to ja mogę zazdrościć innym młodym gwiazdom (które już wymieniałam)...

ag_

Hm, z jednym się mogę zgodzić: że odniosła sukces. Może tylko chwilowy, ale odniosła i nic tego nie zmieni. Bo udało jej się zdobyć rolę Hermiony, o którą tak dużo dziewczyn się ubiegało. Zobaczymy, czy jak skończą się ekranizacje Pottera, to czy dalej będziemy o niej słyszeć.

Z tym czy jest ładna to bym się kłóciła. To kwestia gustu kto i co się komu podoba.

A poza tym po raz dwudziesty chyba powtarzam, że JA JEJ NICZEGO NIE ZAZDROSZCZĘ. Są ludzie, którym coś zazdroszczę, na przykład zdolności do przedmiotów ścisłych. Bo taka płytka, żeby nienawidzić kogoś za to, ze jest ładny to ja nie jestem.

użytkownik usunięty
Carol

zazdrościsz jej ale dla szpanu mówisz żę nie zazdrościsz jej ładniejsza napewno od ciebie i wogóle i napewno bogadsza a pozatym juz nie chodzi o pieniądze ona ma przynajmniej kulture i by nie jechałą innym na forum !!!!!!!!!!!

ag_

A SKĄD WIESZ TEJ?Nawet jej nie znasz..nei wiem czemu ale cała wiara na forum zachowuje się jakby znali Emme bardzo dobrze...ale nie mówie że by pojechała innym na forum

użytkownik usunięty
Micielin

nawet gdybym sie z nia znałą prze maile to i tak bys mi nie uwierzyla wiec to nnnieam znaczenia zazdroscisz jej i tyle!!!!!!!!!!

wszyscy fani sie powtarzają- ze niby jestesmy zazdrosne. i niepotrzebnie. niech gadają tak ile chcą. ja wiem swoje- nie jestem zazdrosna i nie bede.

ag_

Niedługo pobiję rekordy powtarzania się.
A i owszem, Emma z pewnością jest ładniejsza ode mnie. Ale wcale jej tego nie zazdroszczę. Co więcej, nie chciałabym wyglądać np. jak ona. To byłoby nudne wyglądac tak samo jak ktoś inny. Trzeba być oryginalnym =]
No i wg. mnie Emma nie jest najlepszym przykładem pięknej urody. Dla mnie takim kimś jest np. Julianna Margulies, ale wcale jej nienawidzę za to, że jest ładna. Wręcz przeciwnie, ponieważ oprócz tego, jest jak widać z przeróżnych wywiadów przesympatyczną osobą, lubię ją jako aktorkę i zupełnie nic do niej nie mam. Więc zastanówcie się jak piszecie o tym całym "zazdroszczeniu".

No i po ostatnie...dlaczego SA (czyt. Szanowny Anonimie) piszesz, że brak mi kultury na forum? Nie obrażam tu nikogo, a raczej odwrotnie, staram się używać takiego słownictwa i takich zwrotów, żeby to wszytsko brzmiało kulturalnie. W przeciwieństwie do tych ludzi, u których co drugie słowo to przekleństwo.

Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Carol

zgadzam sie z anonimem wyzej Mona pozdrawiam tyle ze chyba wydaje mi sie ze inni jej zazdroszcza nie ty ale inni tak ;/;/

użytkownik usunięty
ag_

ja do niedawna bylam fanka Emmy, ale kiedy zobaczylam wywiady, w ktorych chwali sie ze jest piekna, wysportowana, utalentowana to przestalam ja lubic. W zyciu nalezy byc skromnym, a nie chwalic sie na caly swiat! Ludzie skromnych lubia, a nie chwalipiety. Kiedy zobaczylam jak obrazila Polakow mowiac ze to glupi ludzie zaczelam byc jej anty-fanka... Jesli chodzi o zazdrosc... to moze tylko slawy. Przyznam, ze jest ladniejsza ode mnie, chociaz trudno to okreslic, bo nie widzialam jej bez makijazu, hehe... Jesli mialabym zazdroscic jest pieniedzy, to musialabym zazdroscic wszystkim gwiazdom: piosenkarzom, aktorom, modelkom i innym artystom. Wlasciwie slawy tak samo. Po prostu gdy zobaczylam jej "skromnosc" i obrazanie Polakow przestalam ja lubic, a wrecz nienawidzic. Jesli chodzi o fanow, to maja prawo wyrazasz wlasne zdanie, szanuje to, ale bez przesady jesli fan mowi, ze jestesmy grube, glupie i zazdrosne.
Pozdrawiam wszystkich anty-fanow i NORMALNYCH fanow!!

witaj nowa anty-fanko :).
widac ze masz to samo zdanie co my :).
co do tej sławy to uwazam ze nie ma byc o co zazdrosnym :D . jak juz mówili inni są lepisi aktorzy ktorym mozna zazdroscic.

użytkownik usunięty
ag_

przeczytałaś ten wywiad a skąd wiesz kto go napisał?? może jakiś ant-fan abyś ja znienzwidziła może to napisał własnoręcznie jakiś zwykły człowiek--- ale jesteś naiwna i głupia

wiesz jak nie wchodzisz na jej oficjalne strony i nie znasz angielskiego to twoja strata :]

użytkownik usunięty
ag_

no wlasnie a moze to jakis czlowiek napisal po abngielsku do jaj

ag_

ehhh, jeszcze jak przeczytalam o jakiej tresci tabliczki zawiesila sobie na drzwiach garderoby to az zaczelam sie smiac:D "Uwaga! Kociak w środku" i "Uwaga! Laska" Hehe!!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

to jej sprawa co ma na garderobie a nie twoja nawet gdyby miała jestemn sexy(bo jest) to tez nie powinno cie obchodzic ty brzydka szmatko:)

użytkownik usunięty
ag_

Jest ode mnie ladniejsza, ale ja przynajmniej nie jestem taka szmata jak ona:) I oczywiscie podpisal sie pod tym anonim... CIekawe dlaczego fani nie sa zarejestrowani...
Pozdrawiam fanow emmy, ktorzy szanuja zdanie innych, hehe

ag_

Wczesniej bylam ja, tylko zapomnialam sie zalogowac:P

użytkownik usunięty
Kosiarka

emma jest głupia emma jest głupia emma jest głupia emma jest głupia emma jest głupia emma jest głupia emma jest głupia emma

antyfanka

użytkownik usunięty

A niech se ma te napisy na drzwiach, niektórzy mają "UWAGA, ZŁY PIES" a tej coś innego się upodobało :D :D :D
Mary-Kate

ag_

Ja bym sobie wzięła jakieś "UWAGA można zaginąć w akcji" (biorą pod uwagę moją awersję do sprzątania :D).

A tak z innej beczki to zastanawia mnie jeden fakt: niektórzy pododawali sobie film "Harry Potter and Goblet of Fire" do ulubionych... przecież nie było go jeszcze nawet w kinach, to skąd mozecie wiedzieć, że go polubicie? Hm, kolejna sprawa do przemyślenia.

Pozdrawiam :D

użytkownik usunięty
Carol

To jeszcze nic, wyobraź sobie, że niektórzy pododawali Harry Potter and the Half-Blood Prince! Czwarty film mogli dodać bo im się książka podobała (zresztą gdyby film okazał się klapą, zawsze można go usunąć z ulubionych), ale jak można dodać film na podstawie książki, która nawet jeszcze się nie ukazała (ba, pewnie nawet nie została jeszcze ukończona)?

Harry Potter and the Half-Blood (-- to juz przesada :D ..!! to bedzie za kilka lat dopiero :D
(hmm a moze dlatego ze wiedzą ze I TAK ICH KOCHANA EMMA zagra najlepiej ;) hehhee)

ag_

macie emaila do tej WATSON odpiszcie cholera gg 1768140 email ralph2002@interia.pl

użytkownik usunięty
ralph2004

Heh... no jak zawsze zgadzam się z wami :) Dobrze, że zablokowali głosowanie na film przed premierą bo fanatycy EW (i innych aktorów) już by zawalali filmweb ocenami 10/10 :|

Mary-Kate

użytkownik usunięty
ag_

Hmmmm... nie miałem wcześniej nic do niej, jednak trochę wiadomości jest tu trafnych. A Emma wcale nie jest ładna. To nazywa się BEZPODSTAWNE wywyższanie się nad innymi. Niby w czym ona jest lepsza? Że jest aktorką? Nie. Reżyserowi coś odbiło ona mu się spodobała. To się nazywa fart.
W wielu miejscach słyszałem, że ona jest idiotką ;).

witaj :D ! cała prawda :D . i co drodzy fani na to :P he hehe?

użytkownik usunięty
ag_

eee...szczerze mowiąc ona jest mi nawet obojętna...bo nic do niej nie mam.A co powiesz w temacie Jima Carreya? On mnie DOBIJA

użytkownik usunięty
ag_

czy ty jesteś ślepa?? nie widzisz ANTY emma itp . na wszystkich nazwach blogów. ludzie mogą sobie byle co wymyślać.... a poza tym na żadnej Normalnej stronie poświęconej Harry'emu Potterowi nie ma ani słowa o tym!!! pewnie ktoś to sobie wymyślił i podał dalej ...ludzie są łatwowiernymi istotami ;) i mogą uwieżyć w coś co sobie ktokolwiek wymyśli..... a nie wydaje ci się podejżane " dupson" w większości nazwach występuje.... więc pewnie ktoś wszedł na czyjś blog i zobaczył taką głupotę, potem on stwożył blog o podobnej nazwie i umieścił tam tę bzdurę... potem kilka osób mogło powtórzyć tę czynność.... i jeszcze jedna kwestia dotycząca antyfanów.... co za idiota, który jest antyfanem danej rzeczy wchodzi na strony temu poświęcone i szuka informacji o tym :/ przecież normalny antyfan tego kogoś nie lubi i już, a nie szuka czegokolwiek o tym !!!!!!!

użytkownik usunięty

jestes fanka? Jak tak to fajnie bo ja też i zgadzam sie z toba!

użytkownik usunięty
ag_

a niby skąd wiesz jak to jest być sławną?? skąd wiesz, że to męczy??Moze Emmusie to nie męczy!!poza tym ty nie musisz się ubierać jak wiesniara, bo nią jesteś!!!

skąd wiesz ze jestem wieśniarą? skąd wiesz jak się ubieram? buahahaa
jak pisałam ze sława męczy nie miałam na mysli emmy

ag_

Elle, jeszcze się tego nie nauczyłaś? Przeciez im wszystkim się wydaje, że jeśli wymieniamy czyjeś wady, to same musimy je posiadać =)

W każdym razie coś tu się ostatnio uspokoiło... aż do następnej ciekawej nowości o naszej kochanej, przecudownej, najbardziej utalentowanej Emmy :)

PS.Paragraf drugi, drugą część zdania czyta się wszytsko na odwrót :P

użytkownik usunięty
ag_

Mysle ze ona jest ladniejsza od ciebie bo to najladniejsza istota pod sloncem!!!

użytkownik usunięty

Yyyy.... no jasne Emma jest śliczna hahahhaha brak słów
Mary-Kate

użytkownik usunięty

emma jest piękna i sie fajnie ubiera i KONIEC TEMATU GRUBE SZMATY

użytkownik usunięty
ag_

Ty analfabetko naucz sie pisac !!! powinnas napisac "jest napisane" a nie "pisze"

użytkownik usunięty

No coż, a od kiedy pisze się "pisac"? To ty jetseś analfabetka!

Carina

ag_

Koniec tematu? Niee, bo na jakim innym forum by się tak ciekawie gadało?? No a poza tym, o końcu tematu to może zadecydować założycielka, a nie byle która osoba, której nie spodoba się treść tego własnie forum.

Pozdrawiam

Carol

No koniec tematu -bardzo dobrze jeśli anonimusy sobie tak chcą to niech będzie i dla nich koniec. Dla nas tam nigdy dość nio nie dziewczynki ?? :D

ag_

No jasne- cianiasy odpadają, najsilniejsi zostają :D Wybaczcie te idiotyczne określenia... za dużo nauki. Zdecydowanie.

Carol

hej LadyCroft :D.. dawno Cie nie było :D

no pewnie ze nam sie nie nudzi :D... mafia :D hehe

użytkownik usunięty
ag_

Zgadzam się z tobą zupelnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

użytkownik usunięty
ag_

Zgadzam się z tobą zupelnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

użytkownik usunięty

emma jest super wy dziwki jebane (hahahahhahahahahah) grube obleśne ropuchy (hahahah)

ag_

Ty bardzo upośledzona jeśli chodzi o wyrażanie słow "osobo" (hahahah). I po co te "hahahah"? Ty przeklinanie i obrażanie kogoś w tak idiotyczny sposób jest śmieszne?

Chociaż cóż, podobno każdy ma inne poczucie humoru...(pozostawione bez komentarza).

Pozdrawiam =]

użytkownik usunięty
Carol

Wiecie co? Nie rozumiem jednego. Skoro uważacie ją za taką'szmatę' to czemu się w ogóle o niej rozpisujecie? Powinnyście ją olać!

użytkownik usunięty

to są głupie cioty! prawda jest taka a co was to kurwa wogóle obchodzi że emma ma kase jest fajna i piękna kurwa jak macie coś do niej to olejcie to a nie kurwa wygadujecie tylko bluzinierstwa na jej temat sam nie jestem jej fanem ale nie popieram tego co robicie!

"piękna kurwa" -tak, to idealnie oddaje naturę Emmy Watson buahhahahahahahahahahaha :)

LadyCroft

dobre... zastanawiam się jak mogłam jeszcze nie wypowiedzieć się na temat tej panienki. Z większością opinii się zgadzam...a wiecie o jakie wypowiedzi mi chodzi. - TE PRAWDZIWE, czyli
"piękna kurwa" -tak, to idealnie oddaje naturę Emmy Watson buahhahahahahahahahahaha :) - popieram. Pozdrawiam anty-fanów Emmy i zwolenników prawdziwych talentów.