należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów
ooo...ja chyba jednak się cieszę ,że nie jestem po żadnej ze stron...bo zaraz bym się dowiedziała ,że jestem gruba i brzydka...hehe dobre...
No dobra niech wam kurwa będzie Emma jest pojebana, ale tak na prawdę to co WAS TO DO CHOLERY OBCHODZI jakaś dziewczyna z innego kraju! Poprostu zostawcie ten temat bez komentarza! Sam nie jestem jej fanem ale kurwa jej nie krytykuje tylko doceniam to co robi, nie muszę odrazu 'latać za nią' albo ją bluzgać! Wogóle o co wy się sprzeczacie bluzgacie i takie tam, wy się tu najerzdzacie a ona nawet nie wie że ktoś ją obraza czy uwielbia. Co was interesuje jakaś dziewczyna która gra w HP a jak nie możecie na nią patrzeć oglądając film to chociaz docenicie to co robi! bo załoze się że nie kazdy by potrafił zagrać w filmie!
"bo załoze się że nie kazdy by potrafił zagrać w filmie!" - tak, zgadzam się, a takim przykładem jest Watson... tz. w pierwszej części naprawdę dobrze zagrała, pasowała do roli Hermiony i umiała wyrazić ten jej zadziorny charakterek, ale w trzeciej części to sory... jakoś do mnie nie przemawia - nagle z kujony zrobiła się ślicznotka :|.
Mary-Kate
Dajcie sobie siana, Ci, co jej nie lubią niech ją zleją, a ci co ją kochają niech dalej się do niej modlą.
Ciekawe jest tylko to, że większość fanów jako swoje argumenty podaje zazdrość, jest to trochę zabawne, że nie potraficie podać jakichś bardziej sensownych i mocniejszych agrumentów w obronie własnego zdania i to także już świadczy o czymś. O czym to wiedzą Ci co mają coś w głowie.
Co do urody jest to chyba kwestia gustu, a by ją oceniać należało pierw zmyć tą tonę makijażu z jej twarzy.
Pozdrawiam.
Nie, poprawka: każdy by potrafił zagrać w filmie, ale z różnym skutkiem.
Po pierwsze: nasze języki chyba nie są jeszcze tak ograniczone, że w kółko trzeba powtarzać to jedno słowo, którego tak naprawdę nawet w słowniku nie można znaleźć.
Po drugie: tak to już jest, że wszyscy zawsze będą wypowiadać swoje zdanie na temat innych, i nic tego nie zmieni, a aktorstwo to taka praca, w której trzeba się przygotowac na to, że będzie się "osądzanym" przez innych ludzi. Zastanówcie się jak na codzień wyrażacie opinie o swoich znajomych, o ludziach Was otaczających. Tak samo jest z Emmą i resztą aktorów z tą różnicą, że ich zna więcej ludzi i więcej ma na ich temat różne zdania. Tak było, jest i zawsze będzie. I nie zmieni to nikt, komu się to nie spodoba.
Pozdrawiam
Czyli do jakiego doszliśmy wniosku ostatecznego że Emma jest zajebista laska i nie pierdolcie bo jesteście tylko zazdrośni! I TYLE!
Moze ma tez jakieś wady ale więcej zalet wkońcu jak by mniała same wady jak wy mówicie to by jej, kurwa nie nie dali tej roli! więc NIE PIERDOLCIE!
Ech...wiecie co Wam powiem? Że życie jest nudne. Przez takich ludzi co niemiłosiernie próbują nam wmówić coś, co nie jest prawdą. Tylko tyle mam do powiedzenia, bo pisać po raz któryś tam z kolei to samo mi się już po prostu NIE CHCE. Tak wygląda rozmowa z Wami (mówię oczywiście nie o wszystkich).
Pozdrawiam
nie dość ze fani którzy tu wypisują mają wybujałą wyobraznie to do tego mylą niektóre pojęcia i ich wypowiedzi są na poziomie przedszkola.. brak mi słów :P
Ja... fanem nie jestem ale podoba mi się... w filmie byłą taka piękna no i teraz teżjest ale nie wiem jaka jest w środku:(
W angloi od 96r. bywam co d2 lata teraz wróciłęm za rok palnuje wyjazd jużna stałe (mam 14 lat)
E, y no nie móie znowu głupot każdy maży o karieże aktorskiej , reżyserzy wybierają tylko najładniejsze i najbardziej podobne dziewczny...
NIe móie żę nie miałą ząbków wybielanych lekarstewak na trądzik, pryszcze , wągry i piegi... Starzy mogli jej top fundnąć aby mieć ładną cureczke
a zresztą pełno gwiazdt tak reobi tu liftin tu opperacja plastyczna powiększenie pierski... usunięcie obcych z tważy i wybielenie zębóww to przy tym mały pryszcz:)
Ona ma dopiero 14 lat... jest młodąaktorką reżyser dał jej szance ... i oto chodzi aby rodziły się nowe "gwiazdy"
A palma jej odbią no nie zadobrze ale macie jakąs aktorke czy piosenkarke której nie odbiła, przecierz to normalne u "artystów" mają kase chcą być na okładkach gazet chcąmieć fanów, chcą chcą chcą ...chcą... co tou dużo mówić oni tak ju żmają:/
Nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt ttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! pieprzony kutasie
to dziwne ale ja widze jej zdjecia tylko z okazji premiery harrych.i to w towarzystwie dana i ruperta.moze i nie jest ladna ale hermiona tez nie byla miss world.wogole czytalas ta ksiazka??????nie sadze.prosze was:nie gadajcie ze jej nie znosicie itd.itp.kiedy jej nawet nie znacie.powiedziala ci prosto w twarz zebys spierdalala??????chyba nie.jaka aktorka nie ma kilo pudru na twarzy.wymien mi jakas.wogole wasza nienawics jest nieuzasadniona.ale podaj mi strone na ktorej jest napisane ze nie chciala dac jakies malej autografu.tylko nie jakis blog ale prawdziwa strona.oki??pozdrawiam cie serdecznie
Przeciez ja to mówiłem już od dawna ale oni i tak swoje i co tu czynić!!!!!!!!!!!!!!
Mechme
FilaSek, tu się zgodzę ;)
Nicole Kidman jest aktorką z klasą, a poza tym gra w AMBITNYCH filmach [chociażby "Dogville" von Triera-życzę Emmie W., by chociaż raz w życiu wykreowała podobną rolę], które potrafią przekazać coś więcej niż puste, stereotypowe frazesy o wiecznej przyjaźni i miłości pokonującej każdą przeszkodę.
Trudno mi się wypowiadać na temat naszej ekranowej wersji Hermiony, bo po pierwsze chyba szkoda na to elokwencji, a po drugie, broń cię panie Boże, nie chcę być oskarżona o to, że motywami mej krytki wobec panny Emmy W. są kompleksy na tle tejże osóbki. Tak, wg. niektórych skoro jej nie lubię z całą pewnością muszę być nędzną poczwarką, obrzydliwym robalem, który nie powinien nawet próbować patrzeć w twarz takiego anioła [czy też raczej, jak tu w dyskusji padło, Boga].
Dosyć tej ironii. Powiem tak: nie jestem ani za, ani przeciw, ona mnie obchodzi tyle co powietrze, jakkolwiek po przeczytaniu wszelakiej maści jakże inteligentnych i błyskotliwych komentarzy Hermiony G. alias Emmy, staję raczej po stronie tych "anty". Nic nie denerwuje mnie bardziej niż narcystyczne, egzaltowane wypowiedzi mało inteligentnych [eufemizmem trzeba powiedzieć, kurtuazja przede wszystkim, a poza tym nie chcę usłyszeć, jak to bym się potwornie czuła, gdyby mnie nazwano idiotką :P] dziewcząt, którym sława uderzyła do głowy.
Emma W. jest ode mnie tylko o dwa lata młodsza, ale śmiało mogę nazwać ją "gówniarą", bo poziom jej dojrzałości emocjonalnej jest przynajmniej żenujący.
Asenath
Ciesze sie ze w Twoim przypadku tak nie jest ale zauwaz ze ja tylko pytalem wiec sie nie zlosc i nie wkladaj Nietschego w moje usta , tfu! niczego.
Ja tez wypowiedzi wymaslam na poczekaniu, to chyba normalne. Ale wyobraz sobie sytuacje: pewna antyfanka wraca ze szkoly, wlacza pc i od razu na filmweb. Nie daj Boze ktos napisze dobre slowo na Emme a ta spedza caly dzien na wykladaniu ze owa jest debilqom do ( squere - vide: Pulp Fiction ) i nie moze spac bo "jak ktos moze lubic Emme". no to jest chore! a wnioskujac po niektorych wypowiedziach tak niestety niektore dziewczyny maja.
Osobiscie nie widze przeszkod aby spokojnie rozmawiac na forach ale takie tematy... coz ... obnizaja jego ich wartosc.
Ludzie też muszą się odstresować kolego drogi, Wchodzisz tu, patrzysz na "twarz" EW, czytasz sobie parę najnowszych komentów, piszesz podsumowanie. Proste. Ludzie muszą się komunikować i wymieniac poglądy, a moze czegoś ich nauczy ta wspólna konwersacja, chociażby o tym, że żyją naprawdę takie odłamy, które mają gorszy gust od ciebie. Logiczne.
Ja niestety czuje sie jakbym tracil tu czas.
Na prozno przekonywac Was chyba do poezyj , filozofii czy prozy Dickensa.
Wpisalem sie tu bo draznilo mnie ze rozpisujecie sie na takie tematy. Strata zycia i czasu. szkoda ze zmarnwoalem czas na trzy wpisy.
Jesli jednak ktos ma ochote, niech odpowie:
Czy nie jest tak, ze GUST to sprawa indywidualna, subiektywna i o nim sie dyskutowac nie powinno?
Czy obmawianie drugiej osoby jest etyczne? A nawet jezeli wszyscy tak czynia, czy to zmienia kategorie tego postepowania?
Cześć Wam wszystkim, jestem tu po raz pierwszy. Z początku uważałam EW za zwyczajną dziewczynę i myślałam że jest w porzo, okej, ale z Waszą poradą przeczytałam ten wywiad... i kurna, faktycznie.
W dodatku to, jak ona potraktowała tą dziewczynkę z tym autografem. CHYBA SIE DO WAS PRZYŁĄCZE!!!! :_DDDDD
Gabi
Jeszcze jedno... podobają mi się bardzo wypowiedzi Driver, Carol, Mary Kate i Lady Croft, Laski, nie zamykajcie tego forum, bo jest zarypiste!
Pozdrawiam, Gabi
NIENAWIDZĘ TEJ DUPSONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIENAWIDZĘ NIENAWIDZĘ NIENAWIDZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
witaj Gabi :). wcale nie mamy zamiaru zamknąć tego forum :). prawda dziewczyny? :D
ciesze sie ze sie do nas przyłaczasz
szkoda ze nie ma nowych wiadomosci o EW..
Jak tylko cosik się znajdzie, to będę Was informować, i Wam podam obiecuję... uwaga, bo jeszcze EW zacznie gadać że jest geniuszem .. jak Napoleon.. hiehiehie..;) Gabi
no dobra, dotychczas komentowałam tylko na forum Daniela Radcliffe'a, no ale widząc tę odjechaną imprezę fanów i antyfanów Emmy postanowiłąm się dołączyć ;)
tak ogólnie nie mogę powiedzieć, że ją lubię lub nie, no przecież jej nie znam...
no ale razi mnie ten MAKIJAŻ...
ja nie wiem, jak ona może udźwignąć te kilogramy tapety, ale skoro potrafi, to przyznaję, jestem pod wrażeniem...
pozdro...
agresywna :)
Ej, Lasencje, znalazłam cosik o tej dupsonce. ( nie wiem, może już to wiecie..) Podobno starzy założyli jej jakieś konto bankowe, z którego nie będzie mogła skorzystać do 25 roku życia i skumajcie, co powiedziała:
"Moje pieniądze czekają w banku aż skończę 25 lat i od tamtej pory nawet nie wolno mi ich dotknąć. Mam dobrych przyjaciół i rodziców, którzy nie pozwalają bym zaczęła się zachowywać jak gwiazda."
BUEAHAHAHAHA! Jarzycie to??!!! Nie pozwalają, by zaczęła się zachowywać jak gwiazda, o rany!!! To jak, przepraszam bardzo, nazwać obecne zachowanie tej dupsonki? O ja...
pozdrówki dla anty fanów GABA
słyszam o tym ale nie wiedzialam ze powiedziała :mam dobrych przyjacioł i rodziców, którzy nie pozwalają bym zaczęła się zachowywać jak gwiazda." buahahaha :D niezle.. pewnie mysli ze jak tak bedzie gadac to ludzie będą o niej dobrze myslec... no ale i tak wiadomo jaka ona jest ;)
Ej no nie ocenieajcie jej źle bo w zyciu prywatnym zachowuje się jak małe rozkapryszone dziecko, które myśli że jest gwiazdą... oceniajmy ją źle dlatego, że taka z niej aktorka jak ze mnie linoskoczek, a mówiąc językiem potocznym jak z koziej"pupy" trąba...
:-))))))))
A co z Lady Croft? Brakuje mi Jej i Jej tekstów :DDDD Driver, wiesz może co się z Nią dzieje?
pozdr.Gabi
Oj dawno mnie nie było, a tu tyle nowych postów :] Właśnie niedawno słyszałam o tej kasie Emmy... nie pozwalają jej się zachowywać jak gwiazda? Racja! Bo ona nie zachowuje się jak gwiazada, ale jak narcyz. Prawdziwa sława to osoba, która nie patrzy na siebie z wyższością...
Jest po prostu niekonsekwentna. Poinformujcie, kiedy będą o EW nowe wiadomosci.
Najlepsze życzenia świąteczne dla Was wszystkich!! :)
Gaba
Cały czas jestem tutaj, obserwuję czujnie, nie martw się Gabi :) Tylko kurde, co się stało z tymi desperatami deklarującymi, że oddaliby życie za Emmę O_o Nic nie rozumiem, czyżby udało się nam ich przekonać?! Biedne dzieci, teraz ich życie straci sens, bo nie będą mieli kim się zachwycać, jakie to smutne... ;p
Może szykują jakiś atak, hiehie... a może nie mają jakimi argumentami operować... albo i racja, może część z nich przekonaliśmy. Dobrze, że już od jakiegoś czasu nie wwalają nami się tutaj napalone, wulgarne anonimy. Pozdr. Gaba
A właśnie.. to było już jakieś trzy tygodnie temu ale znalazłam w necie zarypisty blog o dupsonce. ANTY EMMA WATSON OnetBlog. Wiem, że takich jest jak psów ale chyba traficie na niego:) są tam "zarypiste teksty szmatsona" i jeszcze bekowe zdjęcia np: Emma z łajnem na spodniach i własne skojarzenia autorki Bloga ( dwa zdjęcia migające na przemian ze świnią i Emmą) Wejdźcie a nie pożałujecie. Naprawdę superblog. To jest oczywiście moja opinia. :). Ga
hmm ja tez sie zastanawiam co sie stało z tymi fanami.. :| :D moze udają ze ich to nie obchodzi a gdzies tam w ukryciu wyją z rozpaczy ;)? hehe
gratuluję inteligentnego i wielce poprawnego wpisu...
pozdro
agresywna :)
co do tego konta: nie pozwalają, żeby zaczęła zachowywać się jak gwiezda? hm... szybko się do tego wzięli nie ma co...
O widzicie? :) już się jakiś napaleniec pojawił.. jak to niewiele trzeba. :) kolejny piękny argument złożony z li i jedynie steków przekleństw. Ale poziom sobą reprezentujesz!!! Tak dalej, tak dalej.. heheheheheeee..:) pozdrówki dla "Świętej Trójcy" ;) Ga
"pozdrówki dla "Świętej Trójcy" ;)"- czy tu powstał jakiś spisek? czy to forum opanowały dziewczyny które są zazdrosne o dziewczyne w ich wieku której się udało? Myśle że tak!!!!!!!!!!!!!
Ponieważ jak narazie stawiacie same wady tej dziewczyny mówicie co jest u niej zle i tak dalej ale nikt z was nie spojzał na jej zalety, i talent aktorski. To nie jej wina że ma taką tole w filmie do zagrania, czepiecie się byle bzdur zeby ją oczernić. Jeśli robicie jakiś spisek tylko poto żeby oczernić drugą osobą i patrząc na jej wady, to jesteście POJEBANI!!!!!!!!!!!! bo innych słów nie da się tu powiedzieć!!!!!!
Mechme
żaden pisek :/... i ile mamy powtarzac ze
N I E J E S T E S M Y Z A Z D R O S N E??
i skąd wiesz czy w naszym wieku?
i mowimy o samych wadach bo narazie zadnych zalet nie dostrzegłysmy :/... Talent aktorski ?? buahahaa chyba kazdy by tak zagrał.. nie wiem czy mozna nazwac talentem tą "grę aktorską emmy" czyli wdzięczenie się przed kamerą :/
"POJEBANI!!!!!!!!!!!! "-- tego nawet nie skomentuje :/
No pewnie że nie komentować, Driver :)))Bluzgają, żeby nas sprowokować i tylko czekają, żebyśmy odpowiedziały stekiem przekleństw. no way.. ja nie mam zamiaru prowadzić dyskusji na poziomie tych żałosnych napaleńców. ( Też nie mogę zapomnieć : obrażając Emu, obrażacie Boga).gheahahaha..
Pozdro dla antfanów Ga :)
Chyba w pierwszym moim poście napisałam, że jej gra w I części była naprawdę na poziomie... ale później zaczęła być nienaturalna, jej aktorstwo z każdym filmem jest gorsze :/ A jak dostrzeżemy jakieś zalety to też o tym napiszemy drodzy fani :P Ale nie wiem czy do tego dojdzie ;) I my jej naprawdę nie zazdrościmy bo są dziesiątki innych młodych [bogatych] gwiazd którym naprawdę zazdroszcze [w dobrym tego słowa znaczeniu] :P - Watson do nich absolutnie nie należy.
Ooo właśnie też o tym słyszałam, ale nie wiem czy to prawda [chyba tak]. Może Elle wie coś więcej :)
Chwileczke, czy ty wogole przed wpisaniem się tutaj spojrzałeś na temat? ANTY EMMA WATSON tak? To do cholery ciężkiej czego się tu spodziewałeś, pieśni pochwalnych, a no chyba, że nie wiesz co to ANTY, to w takim razie nie do nas...