Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 581 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów

użytkownik usunięty

ja cały czas pozostaję bezstronna ;) ale wiecie co , same przyznajcie dziewczyny ,że fanów to ma beznadziejnych! ja bym takich głupków jako fanów/wielbicieli mieć nie chciała.fajne słówka mają w słowniczku, nie?

No faktycznie słownikiem mogą się pochwalić :/... ale nie na naszym forum! :]

Mary_Kate

Dajcie sobie siana, Ci, co jej nie lubią niech ją zleją, a ci co ją kochają niech dalej się do niej modlą.

Ciekawe jest tylko to, że większość fanów jako swoje argumenty podaje zazdrość, jest to trochę zabawne, że nie potraficie podać jakichś bardziej sensownych i mocniejszych agrumentów w obronie własnego zdania i to także już świadczy o czymś. O czym to wiedzą Ci co mają coś w głowie.
Co do urody jest to chyba kwestia gustu, a by ją oceniać należało pierw zmyć tą tonę makijażu z jej twarzy.

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
blacki

O tak, ja widziałam fotosy Emu bez tapety .. i powiem szczerze, że lepsza już z make up'em.;). Twarzyczka zeżarta przez te wszystkie chemikalia.. aż żal patrzeć... G.

użytkownik usunięty
blacki

O tak, ja widziałam fotosy Emu bez tapety .. i powiem szczerze, że lepsza już z make up'em.;). Twarzyczka zeżarta przez te wszystkie chemikalia.. aż żal patrzeć... G.

słyszałam ze jej rodzice sie rozwiedli ale nie jestem pewna czy to prawda..

ostatnio w jakiejs gazecie czytałam wywiad z Watson i Danielem Radcliffem. Była tam pytanie- Co kupiliście na prezenty gwiazdkowe?
odpowiedz emmy- Czekoladę..
hehe ;) albo jest taka skąpa albo to przez to ze jej pieniądze sa przetrzymywane w banku dopoki nie skonczy 25 lat ;)

użytkownik usunięty
ag_

Co mnie strasznie wnerwiało w trzeciej części HP to jej gra w czasie tej całej gonitwy w plenerze, wiecie, ta draka z Hardodziobem, podróż w czasie.. uwalona błotem i podrapana twarz na znak wielkiego poświęcenia i wytrzymałości.. Bosh!!!! I jeszcze to tandetne: Jeśli chcesz zabić i jego, musisz zabić i nas! Wiem, że to nie ona wymyśla teksty ale ogólnie, jak to skomentowała jedna z Was, chyba Mary-Kate, że robiła z siebie taką Pamelę Anderson. Nie wiem jak reszta z antyfanów, ale mnie ta gra wprawiała w ogromną irytację. Bohaterka! Buahah... a po tym wszystkim, pojawia się "piękna", uwalona tapetą, arogancka i zarozumiała Emma Watson, .." a spróbuj facet powiedzieć, że nie jestem najlepszą aktorką tego roku, to dostaniesz w pysk!" ( naprawdę tak kiedyś powiedziała, może trochę przekręciłam, ale tak było)
Aż sie człowiekowi cofa.
GaBa

użytkownik usunięty
ag_

Aha, a jetseś mi w stanie pokazać gdzie tak, pisze? Bo ja w to wątpię, nie jestem jej fanką, ale czytam o niej sporo!

Carina

użytkownik usunięty
ag_

Cała ta dyskusja jest zupełnie pozbawiona sensu. Kłócicie się o to czy to fajna laska czy zwykła szmata, a żadne z was pewnie jej nie zna i nawet nigdy na własne oczy nie widziało, pierdolca macie, i tyle. O jakieś pierdolone polskie fonty sie kłócicie, jakby to miało jakieś znaczenie. Specjalnie dla fanki fontów możesz sobie czytać do woli jak bez fontów nie rozumiesz!!!!!

użytkownik usunięty
ag_

ej ludziska co wy macie do Emmy dużo o niej słyszałem bawet przed powstaniem Harrego Pottera filmu wtedy nic do iej nie miałem i teraz te nic nie mam więc się od niej ODPIERDOLCIE

użytkownik usunięty
ag_

Wcale nie ubiera jak wiesniara. Jak tak uwazasz ja ci bede zabraniala.I imion nie pisze sie z malej litery czy milo by ci bylo jak by twoje imie napisano z malej litery? Napewno nie.Pozdrawiam fanow i anty anow Emmy i mam nadzieje ze z madrzeja. fanka Emmy

użytkownik usunięty
ag_

Wcale nie ubiera jak wiesniara. Jak tak uwazasz ja ci bede zabraniala.I imion nie pisze sie z malej litery czy milo by ci bylo jak by twoje imie napisano z malej litery? Napewno nie.Pozdrawiam fanow i anty anow Emmy i mam nadzieje ze z madrzeja. fanka Emmy

użytkownik usunięty
ag_

użytkownik usunięty

słyszałam, że kiedyś się wdzięczyła do faceta jakiegoś i specjalnie pokazywała pępek

taa a ja uwazam ze UBIERA SIĘ JAK WIEŚNIARA i bede sobie pisac jej imie jak uwazam

użytkownik usunięty
ag_

Ale to tamto nad Tobą Driver, nie anonim tylko to wyżej, powtórzone trzy razy, to siedmiolatek pewnie jakiś napisał. " ja ci będę zabraniała". hiehiehieeee.... :) pozdr. GaBa

buahahaha nie moge z tego :D :D..
niektórzy nie wiedzą chyba co to jest wolność słowa ;)..
(dzieki Gaba ze z nami jestes :D :) )

użytkownik usunięty
ag_

ale...heh...zaraz fikne!!! ale ci FANI sa dziwni! czytać potrafią? ludzie, tu jest napisane "ANTY"!!!!!!! nie przejmujcie się tymi..z ,że tak powiem...zacofanym słownictwem,może kiedyś się zintegrują ;)
pozdro dla Elle ;)))

użytkownik usunięty

Driver, cała przyjemność po mojej stronie :))) Wreszcie znalazłam jakieś coolerskie forum i bardzo miło było się tu do Was dołączyć. A co do fanów i ich żałosnych argumentów, to przymknąć na to oko. I tak na szego zdania NIE ZMIENIĄ, co nie, dziewczynki? :D. Pozdr
GaBa

użytkownik usunięty
ag_

no cóż...jestem wielką fanką filmów "Harry Potter 1,2,3"(książek również:) i uważam, że panna Watson zagrała dość przyzwoicie, a nawet bardzo przyzwoicie. Uważam również, że jest ładna ale nie przesadzajmy:|.To głównie zasługa makijażu, kosmetyczki,stylistki itp. Co do jej stylu ubierania-każdy ma inny gust. Ja na przykład preferuje ubrania śmieszne, kolorowe...,a Emma woli inne. To tylko i wyłącznie kwestia gustu. Aha, i chociaż jestem jej powiedzmy fanką, to wcale nie zazdroszcze jej kasy, sławy...no może troszke urody, ale zazdroszcze jej TYLKO I WYŁĄCZNIE możliwości zagrania w tak fajnych filmach, i co najważniejsze u boku tak wybitnych aktorów jak Maggie Smith, Alan Rickman, Gary Oldman...
POZDROOFKA dla wszystkich fanów, antyfanów i niewiadomo kogo jeszcze :*

użytkownik usunięty
ag_

J jestem fanką i nie pozwolę się nazywać lesbijka! Musze ci powiedziec, że na pewno czegos jej zazdroscisz skoro mowisz ze jestes ladniejsza ale i tak wiesz ze wiekszosc chlopcow na ciebie nie patrzy tylko woli Emme! I pewnie wiekszosc powiedzialaby ci ze wygladasz choby cie czarownica w locie wysrała! moze watson nie powinna sie tak malowac ale na pewno jest ładna! Nie jest wielka gwiazda ale za niedlugo bedzie juz ma propozycje do roznych innych filmow! ale ty masz swoje zdanie o niej i masz prawo o niej sadzic, ale jakbys to byla ty napewno zachowywalabys sie tak samo aha i ona nie ubiera sie jak wiesniara, bo ja ubieraja spcjalisci jak nie wiesz to siec cicho a teraz nie bede marnowac czasu na kogos tak obrazajacego jak ty! Powinnas se to przemyslec i mysle ze zazdroscisz jej tego ze gra w filmie z przystojniakami a o slawie to nic lepiej nie mow jak nie jestes sławna, bo niuc nie wiesz i nie masz pojecia!

użytkownik usunięty
ag_

ja nie należe ani do fanów ani anty-fanów Emmy Watson ale uważam że osądzanie jej nawet nie poznając jest płytkie i nie na poziemie.
~` Neutralna`~`

użytkownik usunięty

też jestem neutralna i nie wypowiadam się na jej temat, tylko na temat jej fanów...zauwazyłaś jak oni się..ekhm ...odzywają? ja naprawdę,ale to naprawdę nie chciałabym takich fanów mieć!

użytkownik usunięty

Patrzą że jest napis Anty, no to włażą, wyładowują całą swoją wściekłość i agresję i rzucają bluzgami. Nie chwytam ich taktyki. Czy wiedząc, że istnieją strony fanów emmusi, muszę tam koniecznie się wwalać i gadać jej wielbicielom, że są pop.... i tak dalej, bo mają na nią jazdy? Nie robię tego, bo wiem, że to nie ma sensu. Mimo wszystko, jestem jej anty fanką i żaden fan, żadnymi argumentami (a już na pewno nie takimi jakich używa większość z nich) nie przekona mnie. pozdr GaBa

poziom zarówno wypowiadania się jak i kultury oraz inteligencji jej fanów jest godny pożałowania... w ogóle wyżej wymienione elementy są dla was obce jak widać i pozostaje tylko współczuć...i waszym rodzicom i Emmie za takich fanatyków :D

użytkownik usunięty
ag_

Emma gra Hermione a Hermiona to czarownica.spalmy ja na stosie

użytkownik usunięty
ag_

Ale macie problemy... Emma to fajna dupa, ma kase cycki i wogule jest zajebista. Tak samo jak Eminem, też bluzgał na Polaków. I co? Jakoś go Polacy słuchają... Zapytajcie się o zdanie jakiegoś faceta...
Babskie forum... Emma jest zajebista....

użytkownik usunięty

Nie trawię zarówno eminema jak i emmy. jeśli babskie, to po chuja na niego włazisz? Rwij się!!!

użytkownik usunięty

ej dziewczyny zróbmy ogólnopolską akcję "słownik języka polskiego pod choinkę dla poszczególnych fanów Emmy Watson"!!! ja nie wiem dlaczego ale straszne mnie to razi!!!!

użytkownik usunięty

niezły pomysł, Amstrong, ale mam przeczucie, że na niewiele zdają sie nasze dobre chęci... chociaż może... kto wie! sprobować zawsze warto! :) pozdrówki GaBa

użytkownik usunięty

bogatą filmografią to ona nie grzeszy... cienko... "gwiazda" kalibru chucka norrisa... szkoda słów...

użytkownik usunięty

No dokładnie, jak pierwszy raz zobaczyłam jak oni "ładnie" się wypowiadają to normalnie szok! Później jak zaczęli tu napływać falami to już przestało mnie tak razić - zaczęłam to olewać, ale zawsze pozostaje ten niesmak :/

Mary-Kate

"J jestem fanką i nie pozwolę się nazywać lesbijka! Musze ci powiedziec, że na pewno czegos jej zazdroscisz skoro mowisz ze jestes ladniejsza ale i tak wiesz ze wiekszosc chlopcow na ciebie nie patrzy tylko woli Emme! I pewnie wiekszosc powiedzialaby ci ze wygladasz choby cie czarownica w locie wysrała! moze watson nie powinna sie tak malowac ale na pewno jest ładna! Nie jest wielka gwiazda ale za niedlugo bedzie juz ma propozycje do roznych innych filmow! ale ty masz swoje zdanie o niej i masz prawo o niej sadzic, ale jakbys to byla ty napewno zachowywalabys sie tak samo aha i ona nie ubiera sie jak wiesniara, bo ja ubieraja spcjalisci jak nie wiesz to siec cicho a teraz nie bede marnowac czasu na kogos tak obrazajacego jak ty! Powinnas se to przemyslec i mysle ze zazdroscisz jej tego ze gra w filmie z przystojniakami a o slawie to nic lepiej nie mow jak nie jestes sławna, bo niuc nie wiesz i nie masz pojecia!""

to do tej osoby co napisała tą "wypowiedz" :
chyba wiem jak wyglądam! mam poczucie własnej wartości i wiem ze charakter tez mam lepszy :/! nie szanuje takich osób jak emma!

haha pracują nad nią specjalisci, ale gdyby nie pracowali to by była jeszcze gorsza..

ja też podziwiam to cudowne słownictwo fanów:/... totalny brak kultury..

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Buhhaha od kiedy tam w angli czy gdzie tam mają gadu gadu ,ja jeszcze o tym nie słyszałam,i wogule nie sądze żeby ona z kimś tam gadał.Emma Watson to skończona deblilka jest kretynką,głupia wywłoką,jest beszczelna,brzydka,nie wychowana,jestem jej anty fanką!!Precz z Emmą Watson!!Ja mam email do Draco Malfoy jak ktoś chce to prosze na moje gg 4119815 .

użytkownik usunięty

biedne dziecko co Ty możesz wiedzieć o Emmie a tak właściwie to nie mam zamiaru się kłucić z debilkami które zazdroszczą jej sławy radzę Ci abyć poszła do psychiatry bo chyba główka Ci szwankuje nie nie pozdrawiam PRECZ Z ANTY FANKAMI EMMY WATSON!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

I masz rację! Słuszną! Uśmiecha się, ale w głębi duszy na pewno jest jej żle, bo musi godzić naukę z filmem. A to nie jest takie łatwe!
Zresztą to, że ktoś ją lubi, nie znaczy że musimy być w niej zakochany! A ten, kto wypisuje takie, bzdury, powinien iść do PSYCHIATRY!

Mona

użytkownik usunięty

GADASZ Z EMMĄ NA GG!!!!!!!!BŁAGAM PODAJ MI DO NIEJ NUMER BO JA TEŻ JESTEM JEJ FANKĄ

użytkownik usunięty

jasne ona ma gg nie no jasne jeżeli tak podaj jej adres ja chcę zostać psychologiem więc jej pomogę nie martw się rozumiem Cię mnie też czasem oskarżali o to że się w kimś zakochałam więc podaj jej numer ja jestem jej fanką pliz

Kolejny, który wykazał się ponadnaturalnym brakiem kultury i inteligencji. Nie pisz już nic więcej, po co się kompromitować...?

użytkownik usunięty

tak w ogoel powiedz ze jestes jej chłopakiem!!!hahahah A tak w ogole to na forum sie nie obraza ludzi w tak niegrzeczny sposob!!!!!

użytkownik usunięty

uuuuu już się boimy, panie wulgarny!!! :P hehehehe

ag_

Hm, a mnie zastanawia też jeszcze jedno: dlaczego większość tych co jej bronią pisze, że ona się na pewno bardziej podoba facetom niż "my" -) czyli anty-fanki? Jakby podobanie się facetom było najważniejszą rzeczą na świecie...

Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku :)

użytkownik usunięty
Carol

z tego wniosek, że fani są bardzo do emmy podobni... dla nich szmal, sława i wygląd na pierwszym miejscu... biedni ludzie.. tylko współczuć. Wszystkiego co najlepsze dla Carol, Mary Kate, L. Croft i reszty.. pozdrówki GaBa :)))

użytkownik usunięty

o przepraszam, ja jestem facetem i emma mnie nie kreci nic a nic... a wogole to od kiedy dzieci maja sex appeal? :P

użytkownik usunięty

a no racja..ale mnie korci ta akcja ze słownikiem....ooo...ciekawe jaka by była ich reakcja;) chyba by nas rozstrzelali !!!

użytkownik usunięty
ag_

hmm a ja mam spostrzeżenie że Emma im starsza tym brzydsza... w 1 częsci była słodka mała i całkiem znośna... ale teraz wyglada jak jednak z tych głupich idiotek których tak wiele na naszych ekranach.

użytkownik usunięty

Nie wiem, czy oglądaliście film "Dziewczyna z perłą" ale tam Scarlett Johansson grała nastoletnią Griet, służącą. ZERO makijażu. Zero. Naturalna świeżość urody. Gładka skóra, nieumalowane usta, no po prostu ani śladu tapety. I wyglądała ślicznie. A jak emmusia sobie naładuje tego podkładu, to osiąga przeciwny cel do zamierzonego. Ludzie tego nie "połykają" tylko im się od tego COFA. Pozdrawiam w Nowym Roku ... :))) GaBa.

użytkownik usunięty
ag_

Powiem ci coś!
Emma jest napewno ładniejsza od ciebie , więc jak kogoś nie znasz do końca to co się go czepiasz.
Jak sie chcesz pośmiać z czyjejś gęby to może popadż na siebie a nie na Emme.
Ja popieram Emme i sądzę , że laska z niej nie lada.
Więc jak masz coś do Emmy to znaczy , że masz coś do mnie.
Wielbiciel Emmy.

użytkownik usunięty

a skad wiesz, ze jest ladniejsza?? jest wiele ladniejszych dziewczyn od niej.
Kosiarka