Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Nie potrafi grać, za grosz talentu, ciągle jedna mina i zero emocji na jej twarzy.

julcia2805

Ta? To ty chyba nie wiesz co piszesz...
Spójrz sobie wyżej i zobacz, że pisałaś o mnie.
Nie potrafisz siebie zrozumieć, a co dopiero wypowiedzi innych, a o całym wątku to widzę, że już nie ma co mówić skoro nie rozumiesz WŁASNEJ wypowiedzi to tym bardziej nie zrozumiesz wypowiedzi innych.

Lenkaaa_93

Tak trudno skumać że jak zdanie zaczyna się od nowego wersu to znaczy że dotyczy czegoś innego niż zdania powyżej??? Odnosiło się do rozmowy o psychofanach i kwestii rozumienia znaczenia tego słowa a nie twojej osoby.

julcia2805

<ziewa> ;)

użytkownik usunięty
julcia2805

Być może... Nic nie powiedziałem że ten wątek jest poważny...

julcia2805

Nie dolewaj oliwy do ognia ;p

Lenkaaa_93

"Nic o mnie nie wiesz i się mądrzysz" - a czy ja "mądrzyłam się" w którymś miejscu? Bo jakoś nie widzę. Napisałam, że jesteś w tej konwersacji agresorem i żeby to stwierdzić nie muszę nic o Tobie wiedzieć. Wystarczy, że widzę co tu wypisujesz i jak atakujesz wszystkich, którzy mają odmienne zdanie. W żadnym miejscu Cię nie opisywałam, więc to zdanie, jak najbardziej nie na miejscu.
Myślę, że wplątali w to Kristen, żeby porównać obie aktorki, bo oceniając danego artystę porównuje się go z innymi, to jest dość logiczne. Zawsze wystawiając pewną ocenę, trzeba mieć jakiś punkt odbicia i porównanie.
Przekręcasz wypowiedzi innych i analizujesz je całkiem na opak. Zarzucasz każdemu, że nie umie czytać ze zrozumieniem, a to Tobie trzeba wszystko tłumaczyć 5 razy zanim do Ciebie dotrze. Nie rozumiem Twojej logiki...

Lenkaaa_93

Ha ha , widzę, że nadal dyskusja wre :D

Lenkaaa_93

Klockiem drewna jest Kristen Stewart a nie Lawrence,która na koncie ma już 2 nominacje do Oscara a Kristen...z no tak, żadnej. Nie wiem,w którym to filmie Kristen pokazała emocje...jak na razie pokazuje tylko zęby na wierzchu a porównywanie jej do Foster to zbrodnia.

panienka_2

Kolejna osoba, która zaczyna temat Kristen & Jennifer, to wątek o Jennifer to pisz tu o niej, a nie mieszasz tu inne aktorki jak inni...

Lenkaaa_93

Oj weź nie pierdziel kolejny raz tego samego - sama mieszasz kiedy ci wygodnie, lepiej od razu powiedz że nie możesz znieść gdy inni mieszają twoją idolkę z błotem wypowiadając się na temat jej talentu. Przykro mi ale jeśli chcesz czytać o niej pochwały to lepiej ogranicz swoją aktywność do forum dotyczącym jej i Zmiechrzu bo wśród ludzi którzy się do jej fanów nie zaliczają ze świecą szukać pochwał. A że ci o Foster przypominają??? Nic dziwnego że takie niebanalne porównania zapadają ludziom w pamięć

julcia2805

Nie ja ją porównałam do Foster.
A to nie ja tylko wy ciągle Kristen tu wspominacie, więc jeśli chcecie pisać o niej to załóżcie sobie wątek o niej na jej stronie, a nie.
Ja nie chciałam tu żadnych pochwał o niej, nawet nie ja zaczęłam o niej pisać tylko wy, i ciągle każdy to powtarza po reszcie.
Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to wypad z tego wątku i siedź cicho.

Lenkaaa_93

Na twoje nieszczęście nie spełnię twojej prośby i będę się tu wypowiadała tak długo aż temat mi się nie znudzi.

panienka_2

To wypowiadaj się o Jennifer, a nie o innych, a jeśli Ci to nie pasuje to załóż własny wątek

Lenkaaa_93

Nie będziesz nikomu dyktować co ma robić,chyba przypisujesz sobie za dużą władzę.
Temat Kristen wypłynął,bo wspomniałaś coś o drewnianym klocu a co do tego wszyscy mają jedno skojarzenie,twoją idolkę.
Tak poza tym,chyba tylko tobie coś nie pasuje więc ty musisz założyć sobie oddzielny wątek :) Pozdrawiam!

panienka_2

Jakbyś nie zauważyła TO MÓJ WĄTEK geniuszu...

Lenkaaa_93

Zepsuł ci się Caps Lock? Rozumiem,że to miała być jakaś cięta riposta? W każdym razie pochlebiasz mi tym określeniem geniusza,ale nie mierzę raczej tak wysoko,chociaż to pochlebne określenie,ale sądzę,iż żadna z nas na nie nie zasługuje. W takim razie przepraszam,to twój wątek,nie popełnię już tego błędu i nie odpiszę ci już tutaj...może mam jeszcze skasować poprzednie wpisy?

panienka_2

Najpierw poszukaj sobie co znaczy określenie 'Cięta riposta' dopiero potem go używaj...
Chciałam tylko, przez to podkreślić, że Twoja rada, że mam założyć sobie wątek była nie na miejscu, skoro nie zauważyłaś, że to jest mój wątek, a nie żadna cięta riposta...

I jestem Ci za to wdzięczna ;)
Ps. Sprawdź co znaczy określenie 'cięta riposta' ;)

panienka_2

A tam nowy wątek.... najlepiej stronę internetową ;p

użytkownik usunięty
Lenkaaa_93

lubię Cię za ten post :) masz rację, aktorka z niej beznadziejna, lalka bez wyrazu :)

;)

Lenkaaa_93

Ktoś wspomniał, że lubimy Jennifer tylko za to, że jest ładna? Mam rozumieć, że krytycy nagradzający ją też patrzą tylko na to jak wygląda? Nominacje do Oscarów dostała za urodę, Złotego Globa też? Na marginesie, Kristen Stewart też ma bardzo ciekawą urodę. Kristen została do tego wmieszana już dawno, ponieważ nazwałaś Lawrence "kołkiem", a Stewart oceniłaś na 7 punktów, a chyba każdy dobrze wie, jak gra Kristen Stewart. Oglądałam ją w wielu filmach, nie tylko w Zmierzchu, jak ktoś wcześniej wspomniał, i w każdym ma ten sam wyraz twarzy... Więc na tę chwilę to nie jest mieszanie Stewart do tematu, a jedynie porównanie jej z Jennifer, więc jak najbardziej można o tym pisać w wątku związanym z Lawrence.
Więc, proszę, nie pisz po raz kolejny, że nie umiemy czytać ze zrozumieniem, bo chyba w rozmowie na temat umiejętności danej aktorki wskazane jest porównywanie jej z innymi, prawda?

gloryy

Taaa... Jakbyś nie zauważyła, to nie ja pierwsza wspomniałam tu o Kristen tylko ktoś wypomniał mi jej ocenę i teraz wszyscy uczepili się tego, że wolę Kristen, nie pasuje wam to? Więc wasz problem...
Jakbym chciała założyć wątek o porównywaniu aktorek to bym to zrobiła, ale jakoś WY nie potraficie zaakceptować, że jedna jedyna osoba ( JA ) ma inne zdanie niż wy.

Lenkaaa_93

Ludzie, dajcie spokój. Z tego powodu, że komuś podoba się gra jednej aktorki, a drugiej nie będziecie robić półroczną dyskusję?
Każdy ma prawo do swojej prywatnej oceny - to jego sprawa.
Osobiście lubię obie aktorki, a z stwierdzeniem, że Lawrence gra "jak kołek" uważam, że przesadziłaś,
ale to Twoje zdanie i masz prawo tak twierdzić, ale widzisz, że większość się chyba z tym nie zgadza, stąd to oburzenie
ludzi broniących ładnej aktorki. ; )
I tak jak ktoś na początku napisał - gry aktorki nie ocenia się po zdjęciach.
To tyle na ten temat.

Lenkaaa_93

A czy ja powiedziałam, że to Ty wspomniałaś pierwsza o Kristen? Jeśli tak to w którym miejscu to napisałam? Poza tym to nawet nie ma znaczenia. Nie wiem jak inni, ale ja nie uczepiłam się tego, że wolisz Kristen, masz swoje zdanie, proszę bardzo... Przecież tylko napisałam, że nie podoba mi się gra aktorska Kristen i według mnie, pomiędzy tymi dwoma aktorkami w ogóle nie powinno być porównania, bo to inna liga (Maliny a Globy).
Ale nikt Ci nie karze zakładać wątku o porównywaniu aktorek, po prostu wyrażamy swoją opinie, porównując dwie osobowości.
Proszę, nie mów, że my nie potrafimy zaakceptować Twojej opinii, bo z tego co ja zauważyłam to właśnie Ty "naskakujesz" na wszystkich, którzy mają odmienne zdanie i dobitnie to przekazują...
PS. Od razu piszę, że moje wypowiedzi nie mają na celu niczyjego urażenia i nie chcę, żeby ktoś je źle odebrał. Wyrażam swoją opinię, i tyle.

Lenkaaa_93

Aktorka może i niezła, ale troche za bardzo rozpędziliście się z tym rankingiem-22 miejsce? Serio?

Lenkaaa_93

Nie wierzę w to. Jeśli ta cała lenka jest z rocznika 93 - to aż mi wstyd. Bo sama jestem z 93, ale takich bzdur wolę nie wypisywać. Jakbym czytała żenujące historyjki w bravo girl... Jak na rocznik 93 to gratuluję wspaniałych błędów, skrótów, które utrudnią życie i ciągłego żegnania się. Kurcze, jesteś mistrzynią w żegnaniu FOREVER.
A teraz zwrócę się do lenki, co do Twojego zdania, skoro uważasz, że ona jest kołkiem, to sobie uważaj, ale jeśli ktoś ma inne zdanie to nie atakuj go. Daj mu się wypowiedzieć. Tak, to ty ich atakujesz. Bo oni chcieli się tylko dowiedzieć czemu tak myślisz...
Ja się wcale nie dziwię, że potem ludzie mówią, że małolaty na niczym się nie znają. Już wiem, że to właśnie przez takiego typu ludzi jak ty. Proszę cię, nie prowokuj, bo ja przez takich jak ty nadal jestem traktowana jak gówniara, a tego nie chcę... Jeśli chcesz być traktowana poważnie, to zacznij traktować ludzi jak trzeba. Nie rób z nich idiotów... Pozdrawiam, Pani Wiosna ;)
P.S. A tak w ogóle to tobie sprzedają w media markcie?

pani_wiosna

I kto tu kogo atakuje ?
Właśnie widać po Twoim komentarzu jaka jesteś DOROSŁA, jeszcze z tobą nie pisałam, a ty już mnie obrażasz, bardzo dojrzałe zachowanie ;)
Po Twoim komentarzu nie dziwię się, że jesteś traktowana jak gówniara ;) Ja nie mam tego problemu ;]
Ps. jeśli wiosna jest taka jak ty to mam nadzieję, że nigdy nie nadejdzie ;)

Lenkaaa_93

A co do tej 'PANI...' to współczuję, ale daleko Ci do tego Twojego upragnionego bycia PANIĄ ;)

Lenkaaa_93

Nikogo nie atakuję, tylko powiedziałam co myślę... Boli ciebie to co napisałam? Cóż prawda w oczy kole... Wiesz nie będę z tobą prowadzić polemiki, bo to jak grochem o ścianę. Ludzie chcą się tylko dowiedzieć co ci chodzi po głowie, a ty ich od snobów wyzywasz... A co do mojej PANI, nie wiesz czemu mam pani, a piszesz głupoty. Może ja już nie jestem panna tylko właśnie panią... Ale nie wiesz, bo zamiast zapytać to ty wypisujesz głupoty...

pani_wiosna

A co to ma znaczyć : 'P.S. A tak w ogóle to tobie sprzedają w media markcie?' ?
Nie boli mnie, bo PAŃ z wygórowanym mniemaniem o sobie nie słucham ;]

pani_wiosna

Nie marnuj czasu na dyskusje z nią, naprawdę nie warto. Szkoda czasu i energii.

julcia2805

Zauważyłam ;) Dzięki.

Lenkaaa_93

to jeszcze się wtrącę :) tak podsumowując tą ciężka rozmowę :) Jennifer ma Oscara :D Jednak ktoś docenił jej grę:)

CiSzA_2

a Stewart malinę.

chapy

No czyli każda dostała na co zapracowała - koniec tematu :)

chapy

:D nie da się ukryć :)

chapy

he he Stewart na gali Oscarów miała minę jakby jej kot w buty narobił i jeszcze ten pokaz z "kuśtykaniem", bo biedna, dzień wcześniej rozcięła sobie nogę szkłem.. to co ona robiła? bawiła się w fakira czy balangowała?

Lenkaaa_93

Akademia filmowa pozdrawia ;)

neo_angin

:DDDD

Lenkaaa_93

No dobry z niej kołek drewna, nawet oscara dostał :P oj biedna Lenka pewnie rozczarowana teraz płacze i jej życie legło w gruzach :D

kulusinio

Oj już jej nie dobijajcie. Wczoraj złota malina jeden cios, dziś oscar kolejny :)

julcia2805

Życie bywa okrutne :P

kulusinio

Ku Twojej radości nie ;)
Jestem szczęśliwa, że macie taką podnietę ;)

Lenkaaa_93

To Twój ukryty żal :P

kulusinio

Myśl co chcesz ;]
Wnioskuję, że z podniecania, aż masz mokro więc cieszę się z Twego szczęścia ;D

Lenkaaa_93

Tak pewnie aż dostałem padaczki ze szczęścia :D haha

kulusinio

Nie zdziwiłabym się ;]

Lenkaaa_93

To jak skomentujesz wygraną Jennifer? :P chętnie bym się dowiedział :P

kulusinio

Jedna dziewczyna raz napisała w tym wątku co myśli o oscarach czyli, że już dawno zeszły na psy, a ja przyznałam jej rację, więc tu masz moją odpowiedz ;)

Lenkaaa_93

Yhym spoko :) czyli oscary są do bani bo ktoś z forum filmwebu tak uważa.. ciekawa opcja :)