No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!
He, he! Każda z nas czeka! Iza masz nr GG do Carotki? Bo chce ją o coś zapytać, a nie mam jak, bo nie mam jej GG, ani maila ani nic...
Jeśli chodzi o moje GG, to na pewno numer ma Anusia, Katarzynka i Foxi. Niniejszym upoważniam te osoby do dzielenia się moim numerem z innymi osobami z forum, przystojnymi facetemi i Johnny Deppem - naszym guru xP
He, he! Fajnie napisane! Ja tez upoważniam do tego co napisałam Polusia, ale tu chodzi o mój numer GG ;)
Witam was słodziutkie:) Wróciłam właśnie z pracy i... normalnie płakać mi się chce;( Tak się ze wszystkimi zżyłam, że żal dziś było tak odchodzić;( Sesje zdjęciową sobie zrobiłyśmy dziś z kuzynką:) Dziś temat założe a fotki jutro dam:) No więc fotek było ze 100 z czego ponad 70 jest ze mną i zamkiem:)
Pozdrawiam;)
Cześć;) Na początek to musze się przyznać, że przesadziłam trochę z tą Keirą, (nasmiewanie się z jej biustu a raczej braku jego)tak pomyslałam, że komuś mogło sie zrobić przykro. Wiem, że duzo osób widzi w niej talent ja osobiście nie dostrzegam w niej jego. Jestem czasem takim trepem który jak na kogośc się uweźśmie to nie ma rady;p nie mam co za bardzo pisać;/ dobrego dnia dziś nie miałam.
Laseczki:) Mam przyjemność zaprosić was do mnie na blog:) Który dotyczy Zamku Żupnego i mojej pracy w nim:) Zapraszam wszystkie!! Fotki będą jutro:) Pozdrawiam serdecznie i licze, że wpadnie każda z was do mnie?:D
Hej :)
Właśnie wruciłam z wycieczki rowerowej :D:D Ale było tak średnio bo rower to nie jest moja pasja :P 25 kilometrów za sobą... xD Nogi mnie napierdzielają :P:P No ale teraz już sobie odpoczywam :P:P
Anuś zaraz wbijam na twojego bloga :D:D
Pozdrawiam :)
Hehehe, Polusiu miło mi, że jestem upoważniona do rozdawnia Twojego gg, nie no nie będę chyba, że jak sama mówiłaś przystojniaką i Johnny'emu:)
Iza zapraszam Cię serdecznie!! Tylko powiedz kiedy i o której to Cię oprowadzę bo zajebiastym zamku:D:D:D:D I dla Ciebie będzie za darmo bo jesteś moją znajomą:D:D:D:D No i w ogóle zapraszam was dziewczynki:D Ale chyba wam się odwidzi:D Wszystko zobaczycie na fotkach:D:D:D Hehehehe;)
Polusia no dziękuje za pozwolenie:) Ale raczej jak by Johnny się pytał to mu dam:D Ale do niego nie mam<lol2> i nigdy nie będę mieć. Chyba, że Depp się przeprowadzi do Polski:D:D:D
Pozdrowienia;)
Dzięki Anuś :*
Może kiedyś wpadne to ci dam znać :P:P
Ja też patrzę na ewolucje ale na reklamie postanowilam napisac se cosik na forum xDxD
Dobra ja spadam na film :D
Też patrze na Ewolucje, ale tego zasranego TOTO LOTKA to nie trwie ;/ Więc piszę, bo akurat jest przerwa na niego ;)
Dziewczyny! Mam! Udało mi się! Moje pierwsze punkty na FilmWebie! Za jednym razem aż sześć :D :D ale się cieszę :D
Hehe xD
A ja tak na ten film matrzalam 5/10 :P:P:P bo na gadulcu siedze :)
Ale końcówka była wyczepista :D:D
Kasiu jak tego wyczynu dokonałaś? ;> :D:D:D
Gratuluje! :D Oby tak dalej :D:D
Dodałam 3 plakaty: dwa do filmu 'Don Juan DeMarco" i jeden do "Iluzjonisty" :D zaraz będę szukać jeszcze jakiś ;D
mmmm te ostatnie plakaty do Don Juana twoje? Cudeńko XDDD Ja dodalam do jakiejś aktorki dwa plakaty ale mi nie akceptuja ;/ Pozdrawiam ;*
Nie to jeszcze nie moje... moje zostały zaakceptowane i dodano mi już punkty, ale jeszcze oczekują na dodanie.
Mi tez za pierwszym razem nie zaakceptowali, bo trzeba podać źródło, a ja nie podałam...
siemka sorrka ze mnie dzisaj nie było ale jestem zajęta pakowaniem bo wyjerzdzam w czwartek i wracam dopiero w niedzele pozdrawia was dziewczyny bede tęsknic za wami ;* ;*
Kasiu gratulacje!! Cholera ja tak siedze na tym filmwebie i nic nie robie:D żadnych punktów nie zdobywam... eh... nieważne:D
Laski 'Ewolucja' była wyjebana w kosmos!! Nie moge końcówka była the best!! ja leżałam na ziemi i lałam ze śmiechu<lol2> hahahahaha Murzyn był najlepszy jak go wsysało do odbytu:D I później jak go wyciągnął to mówi do niego "Nie uwierzysz co widziałem!! Tylko nikomu nie mów" hahahahaha maxymalny!! Albo jak ten komar wszedł mu do środka temu czarnemu i jak komentowali w którą strone się kieruje:
-Amputujemy noge!!
-NIE NIE zgadzam się!!!
-chwila cofa się kieruje się ku jądrom!!
-CO? Rżnijcie noge!!
hahahahaha murzyn był thebesciacki!! A film zajebisty 10/10!!:D:D:D:D
Ja spadam na zamek po wypłate:D
Molly my też będziemy tęsknić:D Laski nasze grono się powiększa:D:D:D
Eee słuchajcie bo czuje, że mój brat mnie zajebie:D:D:D:D Bo jak Paweł sobie pojedzie do Częstochowy to ja bym chciała zacząć ściągać taki film jak: To właśnie miłość... I cholera jak już ściagne ten film i jak Paweł wróci i zobaczy, że dysk jest jakimiś śmieciami zaśmiecony. To się wkurwi na mnie:D Zacznie się drzeć, a ja mu jeszcze powiem by mi zgrał na płytke to się już całkowicie wkurwi, prawdopodobnie użyje siły:D:D:D I mnie zajebie:D Co myślicie ściągać film czy nie?:D No mam dylemat:D:D:D A komedia jest zajebista po zwiastunie widziałam:D:D:D:D hehehe;)
Ale jestem podupcona, a was to rzeczywiście interesuje jak zeszłoroczny śnieg:| A pisałam tak bo mi się nudziło:D Czekam na odpowiedzi<lol2>
Pzdr:*:*:*
To Anuś ściągnij i nagraj wykasuj i nic nawet nie będzie wiedział XD
No dziewczynki "Ewolucja" była ekstra.
Kasiu, ja dodałam źródło, ale mi nie sprawdzają lenie XD
Karolina:D To nie takie łatwe:D Ja nie umiem nagrywać na płyte:/ Nie uczył mnie tego Paweł:D Lol:D Bo się boi, że za bardzo będę sobie pozwalać ze wszsytkim:/ Już za dużo umiem:D:D:D Nasza kochana Katarzyna_92 nauczyła mnie pobierać filmy z torrentów:D I kiedyś ściągłam film taki jak 'Elizabethtown' Ale się wkurwił wtedy:D:D:D:D:D Łał dawno czegoś takiego nie było:D:D:D:D No już mam takiego brata:/ Boi się, że zaczne coś ściągać na kompa jakieś idiotyczne filmy. Wydziera się na mnie. A ja nienawdzie się z nim kłócić:/ Dobra dziewczynki ja kończe jade do Wieliczki po wypłate:( I dziś prawdopodobnie ostatni raz siądne sobie w piwnicy w zamku ;( I chwile pogadam z kumpelami... Eh... Ale się z tą robotą zżyłam:(
Hej wam laski :D:D
Ja mam takie pytanko bo ostatnio nie usłyszałam na nie odpowiedzi :P:P
O której dzisiaj leci wywiad z Depp'em ?!
Bo nie mam jak sprawdzić ;/
przez azureusa ściągamy filmy:D Ale ciiiiicho!!!!!!!!!!!!!!
http://pl.youtube.com/watch?v=dx5pzCIIQjs od maleńkiej dzieciny po dorosłą dziewczynke w zespole:D Piękna ta piosenka:) Coś dla Katarzyny_92;)
Haa xD
Mam :D:D:D:D:D:D:D
Przekopałam pół wyszukiwarki i znalazłam :D:D:D:D Dziewczyny :D Te które mają TVN STYLE mogą sobie dzisiaj zobaczyć wywiad z Johnny'm Depp'em o... 23.40 xDxDxD A te które nie mają niech wpadną do Lędzin to se razem lookniemy :D:D:D:D
Cholera... U moich dziadków jest TVN Style, ale nie będę ich o tak późnej godzinie nawiedzać... Może jakaś powtórka będzie, czy coś.
Wejdźcie na "Sweeney Todd" na Filmwebie - dostępny nowy plakat, tym razem z Johnnym. Ja natomiast podaję link do nowego fotosu z filmu: http://www.deppimpact.com/sweeneytodd/sweeney_pub/sweeney012a.jpg
Anuś nie ma sparwy z tymi torrentami ;) jak coś to pisz do mnie postaram się pomagać ;) ta piosenka świetna ;)
nie oglądne sobie tego wywiadu bo nie mam tego kanału :(
Dodali moje plakaty! Te dwa ostatnie w Don Juan DeMarco i jeden ostatni w iluzjoniście to ja dodałam! :D
Aż sobie zobacze:D:D:D:D Wróciłam z poczty:D Lol na szczęście pocztołaki mnie nie dopadły:D:D:D:D hehehe;) Jestem padnięta zaraz idę na słoneczko leżeć:D Kasiu Ty to jesteś najlepsza!! Kurde każdej z nas pomoże:D Mnie nauczyła ściągać filmy i jeszcze wysłała mi filmy:D:D:D:D:D Dziękuje ci słodziutka bardzo!! Pozdrawiam;)
Dziewczynki mam zdjęcia z zamku:D:D:D:D Ale dam je później bo teraz musze spadać:/ Zdjęcia niektóre nie są za wyraźne:D Ale to jedno które chciałam tak bardzo mieć bardzo dobre:D Wyszło znakomicie:D Pozdrawiam:)
Coś chyba nie tak z linkiem, który podałam :/ W każdym razie zdjęcie można znaleźć na stronie Depp Impact...
Hej laseczki :D
Ja teraz tylko raz pisze bo jestem u przyjaciółki i będziemy spać w namiocie :D:D:D:D:D:D
No ale niestety nie będe widziała wywiadu z Johnny'm :(:(:(:(:(:( A nagrać nie moge niestety bo moje wideo jest spiepszone :(:(:( No bo podobno już potemn nie ma być tak ciepło to chciałyśmy nocować a tu akurat takie coś...;/ No ale jak ktoś ma TVN STYLE to prosze żeby to nagrał i jakoś mi przesłał :P:P Połowa z nas chyba nie będzie widzieć tego :(:( Ale na youtube napewno to będzie za pare dni :P:P Tak sądze :D:D
No dobra ja już lece bo trzeba jeszcze namiocik rozłożyć :D:D:D
Pozdrawiam i miłego oglądania dla oglądających :P :*