No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!
No dobra dziewczyny :D
Ja już się ide szykować na grilla :D:D:D:D
Chyba już do was nie zajrzę dzisiaj :(
No to do jutra :D:D:D
Pozdrawiam :)
Dobra, kupuje bilety XDDD Tylko gdzie ty mieszkasz XDDD?
O KURWA! Dziewczyny, przepraszam za wyraz, ale sie teraz strasznie wkurwiłam. Oplułam monitor, głośniki, klawiature i USB COCA-COLĄ. Mało sie wszystko nie zjrałao ;/
Kurde ale doła złapałam ja nie mam TVN Turbo czy tam Style czy jakieś inne tam:D:D:D:D Eh... załamka;(
Iza życzę udanej imprezy na grillu:) Jutro nam opowiesz jak było:D:D:D Hehehe;) Pozdrawiam;)
a ja jestem wkurzona na maksa przed chwilą dzwoniłam do mojej babci i się pytałam czy będze w czwartek w domu a okazało się że wyjerzdza z ciocią nad morze ;( i się załamałam zaraz się powiesze ;(;(;( i znów przegapie wywiad ;(
Mam taki zajebisty humorek, wczoram myślałam, że się posram ze śmiechu=]Siedze sobie z przyjaciółka i jej kuzynem i co chwile takie brechty;D, u mnie piękna pogoda, czytam "To!"(polecam),hahaha King jest jakims psycholem zboczonym;p;p;p Czekoladę nagrałam, to jest przepiękny film 10/10 a jeśli ktoś się ze mną nie zagadza to jest przegrany, niech się wali;p(ludzie nie umieją docenić magi tego filmu). A jak Wam się podobało Na żywo? super co nie? Johnny w tych okularkach...mmm;) Dobra koniec tego pieprzenia. A propo wywiadu, to już widziałam go. (ale się podniecam przy mojej muzyce=], świr kompletny=D) strasznie chaotyczna ta moja wypowiedz;) Pozdrawiam;););)
A żebyś Agata wiedziała:D:D:D:D:D Hehehe;) Dobrze, że Ci humor dopisuje:) Ale Tobie to zawsze dopisuje:)
Co do filmu 'na żywo' to jest świetny zajebisty był 10/10 no tutaj na Johnnego mogłam się napatrzeć:D:D:D:D Nie to co w Czekoladzie(7/10) nie ważne. Na żywo był zajebisty. Chętnie bym go oglądnęła jeszcze raz:D:D:D Zajebiste emocje. Super film był super:D Co do Czekolady to już się wypowiadałam:) Na żywo też się już wypowiadałam kilka postów wyżej;):) Pozdrawiam:)
zgadzam się Na żywo to zajebisty filmik 10/10 i chyba jeszcze raz go dzisaj obejrze :) a co do czekolady to nawet fajny filmik ale mnie troszke przynudzał pomijajądz ze Johnny zajebiście tam zagrał i tylko on dodawał urokowi temu filmowi bo gdyby nie on to by była zstraszna nuda 7/10 ale co tam z chęcią go oglądam xD pozdrawiam :):)
Żałuje, że widziałam Doktora Żywago, przyjaciółka mówiła mi, że tam Keira sie rozbiera, ale bym miałam ubaw, ona to się może dowoli rozbierać i tak tam nic nie ma;p Nie żebym była jakąś fanką Pameli Anderson(fuuuj;/) ale Keira to strasznie wygląda. Zaraz to mnie zaatakujecie, że Keira jest taaaka ładna i taaaka zdolna. Ja lece bo mówią w rozmowach w toku o anoreksji(może Keira będzie;p). Wiem jestem strasznym człowiekiem;p
Dobra, kupuje bilety XDDD Tylko gdzie ty mieszkasz XDDD?
O KURWA! Dziewczyny, przepraszam za wyraz, ale sie teraz strasznie wkurwiłam. Oplułam monitor, głośniki, klawiature i USB COCA-COLĄ. Mało sie wszystko nie zjrałao ;/
Co do "czekolady" to odrazu przypomnial mi sie ten ksiądz... LUDZIE ON JEST BOSKI XDDD JAK TAŃCZYŁ Z TA MIOTŁA BUHAHAH XDDD Tańczący ksiąz w post xddd ekstraa XDDD Odrazu mi sie humor poprawił...
Agata jak możesz obrażać moją ulubioną aktorke:( No wiesz co!! Ja teraz domina ściągam i tylko chodzą filmy z Keirą za mną:D:D:D:D Eh... Doktor Żywago był pięknym filmem poryczałam się na nim 10/10;( Polecam każdemu!! Świetny klimat miał, a co do aktorki, to ona z każdym w tym filmie się pieprzyła:| Podziwiam ją miała 17 lat jak zgrała w tym filmie. No cóż są gusta i guściki:) Pozdro:)
No kazania były do dupy, bo ten Giertych je poprawiał (ja tak tego całego Hrabie nazywam, uderzające podobieństwo, czyż nie XDDD?)
Carotka dobrze trafiłaś:D Cholera jak sobie teraz przypomniałam jak ksiądz tańczył i tą sutanne tak podnosił to buźka zaraz m isię cieszy i się śmieje na całego<lol2>
Kurde, czemu tego na you tube nigdzie nie ma XDDDDD Mogłabym to w kółko oglądać XDD Jak tylko spojrze na tego aktora to juz mi sie smiac chce XDDD * Hugh O'Conor *
No racja! Ksiądz wymiatał! He, he! Ja tez nie mam tego TVN coś tam :/ eh... szkoda... popytam może ktoś ze znajomych ma...
Weźcie dziewczyny, ja tu sie ryje, wszyscy sie na mnie patrza jak na wariatkę XDDDDDDDDDD Buhahahahahahahha...
Właśnie z Arkadii wróciłam. Byłam z kumpelą i świetnie się wybawiłyśmy xD Weszłyśmy do Heavy Duty, bo chciałam jej moje zamówione glany pokazać i przyskoczyła do nas taka babka i mówi, że HD przygotowuje nową kolekcję, i że jest ankieta, i poczęstunek, i buty za darmo. Butów do oceniania było od metra, na poczęstunek nawet nie spojrzałyśmy, a buty jakie nam proponowano były zrobione z pianki, takie wkładane z krytymi noskami; poprostu piankowe kapcie xP Wzięłyśmy, bo mamy zamiar na rozpoczęcie roku w nich iść ;P Właśnie moje "Blow" odebrałam, które na Allegro kupiłam i okazała się, że jest na VHS a nie na DVD :/ Trudno, dam sobie radę...
Dziewczynki wiecie jak Domino dostało kopa:D Ja pierdziele już50% mam a od rana ściągam:D Jestem w szoku:) Super, może jutro mi się już ściągnie:D:D:D:D a widziałam zwiastun do tego filmu i zapowiada się naprawde zajebisty film:D:D:D Pozdrawiam;)
Ale zajebistą znowu nute dorwałam taka maxymalna:D Oczywiście Nightwish:D:D:D
ja Domino mam na kąpie oglądałam ten film i powiem że nie jest taki zły nawet mnie zaciekawił ;) pozdrawiam dla mnie jest fajny
Super:D No to może i mi się spodoba:D Ale tam Keira gra główną bohaterke filmu więc na pewno będzie świetny. Bo Keira moim zdaniem jest znakomitą młodą aktorką:D
Dziewczynki jutro na polsacie jest Ewolucja. Mój brat mówi, że bardzo fajna komedia, że idze się zryć ze śmiechu:D Będę oglądać nie wiem jak wy:) Pozdrawiam;)
Oglądałam już kiedyś. Świetny film! Ewolucja jest strasznie śmieszna XDDD A oglądne sobie jeszcze raz ;)
Pola za ile kupiłaś Blow? Bo ja jutro kupuje od ochroniarza z zamku właśnie Blow. Ale on sprzedaje każdy film za 4 złote:) I każdy film jest na DVD:) Pozdrawiam;)
Laseczki jaki schiz:D Już wszystko sobie rozkalkulowałam:D 9 filmów 5 nocy lol:D Paweł jak pojedzie sobie do Częstochowy to wyjedzie w niedziele wróci w piątek to 5 nocy na oglądnięcie 9 filmów: Marzyciel, Dziewiąte wrota, Blow, Żona Astronauty, Edward Nożycoręki, Bunkier, Duma i uprzedzenie, Domino oraz Piraci z Karaibów: Na krańcu świata(teraz wersje będę mieć bardzo dobrą:D i jeszcze raz sobie oglądne). Hahaha walka z czasem:D A tak pisze to bo mi się nudzi:D:D:D Pozdrawiam:P:P:P
Sorry, bo ja chyba taka lekko opuźniona...^^ Zastanawiam sie czy wyslac list do Johnnego. Wszystko już wiem i chcialam sie jeszcze tylko dowiedzieć, ile z was dostalo ten autograf?
To ja policze le z nas dostało autograf... A więc: Polusia, Foxi, Patusia, Alex, Nadia, Anusia(czyli ja), Kasia i chyba narazie tyle. Jeśli kogoś nie wymieniłam to przepraszam!! Kemposia wysłała, ale ona maila jakiś strajk tam u siebie na poczcie i możliwe ze list nie doszedł:( nie wiadomo bo ona teraz jest gdzieś na wakacjach jak wróci to nam powie czy ma czy nie:) cholera ale coś czuje, że nie wszystkich wymieniłam:/ Nie no wymieniłam te osoby z którymi mam kontak:P:P
Karolina to ja już od Blooma i od Deppa mam. A Ty do Deppa jeszcze nie wysłałaś:D:D:D:D Ja teraz zamierzam wysłać list do Keiry, ale już się zbieram od dłuższego czasu i zebrać się nie moge:/ Hehehe;) Też jest ze mnie leń:D Pozdr
ja chciałam wysłać list do Depp'a ale mam jakieś dziwne przeczucie co do tego autografu :/ niewiem co mam robic bo list juz czeka na wysłanie ale ciągle się wacham :/
Nikal fajnie, że chociaż Ty nie pytałaś 'ile kosztują znaczki?'! Chwała Ci za to! :D
Dziewczyny ja dorwałam książkę "Harry Potter dobry czy zły?". Ale mam z niej polew! Po prostu jest świetna! Autorka chyba niezbyt dobrze przeczytała Pottera, bo niektóre szczegóły się nie zgadzają (no ja przeczytałam wszystkie części kilka razy także już znam po kolei co się dzieje ;)). Ale mam polewkę! Mówię Wam! świetne to jest! I pamiętajcie: Harry Potter to dzieło szatana! <lol2> nie no nie moge... ;D
To książka, której autorka opowiada jak to Harry Potter - książki i filmy - wpływa na psychikę dzieci i młodzieży i 'zaciera granice między dobrem a złem'! Ale mam polew! Tu napiszę kilka fragmentów:
Opis głównych postaci:
Syriusz Black - (...) został usunięty z Ministerstwa magii za masowy mord (...) - jak dla mnie to warto wspomnieć, że go nie dokonał...
albo:
Fragment piątej części gdzie ojciec Harrego naśmiewa się ze Snape'a i komentarz autorki książki: "Zniszczony został pozytywny wizerunek ojca Harry'ego: również ojciec okazuje się obrzydliwcem."
Nie no książka świetna! Można się pośmiać! jak na złość kiedy ją skończę zacznę czytać całą serię Pottera :D
No to Ci Kasiu zazdroszczę:) Ja nie mam ani jednej książki Harrego, a cholera chciałabym go przeczytać:( I zebrać do Księgarni się nie moge by kupić całą tą sage:/ Cholera lenistwo moje jest super extra:D:D:D:D
Ja mam pierwszą, drugą, trzecią, piątą i szóstą. Tylko mi czwartej brakuje :/ ale kupie! Anuś nie widziałam, że czytasz Pottera :D
TAtatatatatata.... wróciłam!!!!
Nie było mnie chyba ze 3 tygodnie albo więcej! Zauważyliście i jak mniemam tęskniliście za mną:P
Teraz pytanie co sie działo przez ten czas :* czy porwali mnie marsjanie???
nie, nie miałam czasu pisać tutaj po prostu:P Moja mama poszła do pracy i ktoś musi zająć sie rodzeństwem:P
Co robiłam??? Wysyłałam mnóstwo próśb o autografy i marzy mi sie strona internetowa hehe jak widzicie rozkręcam sie:P teraz pisze do Rihanny:P
co więcej jak pewnie wielu z was czuję się wspaniale bo niedługo początek roku szkolnego:P hehe jak na ironię cieszę sie bardzo . wcale nie żartuję:P
I jeśli macie jakieś pytania to piszcie!
No Nadia fajnie, ze jesteś! Carotka ;) wyślij mi jak Ci się znudziła ;) hehe nie no joke ;) Nadia na serio za szkołą tęsknisz? mi się nie spieszy... ;))
Nadia no gdzieś Ty się podziewała!! Cholera jasne, że tęskniłyśmy. Ja włosy sobie wydzierałam i się zastanawiałam gdzie to Nadia?! No na szczęście już wróciłaś do nas:) Wiesz ile Cię ominęło na moim blogu? Była sonda na temat Keiry Knightley!! I ja pisałam do Ciebie na forum(jak Ciebie nie było), że jest sonda:D Komentarza nie zostawiłaś. Ja dobiłam 60 komentarzy to należy podać wynik:D Eh... a tak nawiasem mówiąc Nadia Ty naprawde tęsknisz do szkoły? Bo jak mi kuzyn wczoraj powiedział, że jeszcze 16 dni i szkoła to się załamałam:( No dajcie spokój. Dziś mam ostatni dzień w prazy i później mam wakacje. Ja nic nie odpoczne;( Przynajmniej sobie zarobiłam:D
Nadia a o czym była rozmowa to Ci w skrócie przedstawie:D A więc od Twojego czasu kilka osób wyjechało na wakacje: Kemposia, Kasi, Moon, PPG od dłuższego czasu nie ma(no bo wiadomo) Polusia i w tym mnie nie było przez jakieś 2 godziny:| hahahahaha nie bo pojechałam do rodzinki do Kielc, ale tam kuzynka moja miała neta więc gadałam z dziewczynami:) Kasia i Polusia już wróciły:D Jak widać:)
Hm... nie dawno w telewizji były filmy takie jak "Czekolada i "Na żywo" wiadomo z kim:) Dziewczyny bardzo podniecały się Czekoladą:D Ja natomiast Czekoladzie dałam 7/10 bo za mało Deppa było w nim:D:D:D:D Natomiast najbardziej ja podniecałam się 'Na żywo':D:D:D:D 10/10
No to by było chyba na tyle:):):) Pozdrawiam;P Idę do pracy ostatni dzień będę dziś ryczeć;(
Aha Nadia wiesz, że ostatnio w TV był taki film jak "Doktor Żywago" z Keirą Knightley na czele;) 10/10 film dostał bo był tak bardzo piękny!! Poryczałam się na nim;(
Wróciłam xDxD
Na grillu było wyjebiście fajnie xDxDxD
Właściwie to nie ma o czym opowiadać no ale jedzenie dobre i inne rzeczy w płynie też :P:P:P Grill się skończył coś po 12.30 :P:P
No a widze że się tu rozpisałyście :D:D:D:D A szczególnie ty Anuś :P:P:P I git xD ale czytać mi się nie chce :P:P
A wywiad Z Johnny'm to leci w czwartek no nie? ale o której?? może mi ktoś powiedzieć?
Pozdrawiam :)
Ahaa... xD
Carotka wbijaj do Lędzin xDxD Koło Tychów i troszke dalej od Katowic :P:P
Hahahaha.... jak ktoś jeszcze nie ma tego programu to zapraszam :D:D:D
Ojej XDDDDDDDDD Chyba nie przyjadę ;( Wogóle sie załamałam bo dzisiaj leci "Odważny" na Ale kino! a ja nie mam tego programu, wiadomo... Grrr...
Ja tez nie mam, ale mam "Odważnego" na płycie to jak coś to mogę obejrzeć! Carotka podaj mi swoje GG, bo wczoraj się kapłam, że nie mam.... ;)