No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!
Iza7trini, masz całkowitą rację, Roux jest boski...taka czekoladka;p Johnny w żadnym filmie nie wygladał tak cudnie jak w Czekoladzie. Jack może się schować przy Roux'ie =]
Foxi nie musisz całego mojego nicku pisać :P:P Pisz mi po prostu Iza no chyba że jednak wolisz ten mój nick :P mi wszystko jedno :) No mi się chyba Johnny w "Czekoladzie" najbardziej podobał z wszystkioch jego filmów ale na równo z "POTC" :P:P:P Ale i tak zazwyczaj wygląda bosko co tu dużo pisać :P
No i całkiem dobra nazwa filmu :P:P
Pasuje do Johnny'ego bo w końcu on taki słodki jak czekolada xDxD :*:*
A te wszystkie nasze notki na tej stronie to jak 1/3 notki Anusi :P:P:P
Anusia jak przyjdzie to coś nam walnie o Johnny'm z 100 epitetów na jego temat :P:P (oczywiście pozytywnych) xDxD
Nie Izuś:) Dziś nie mam na stroju do(chyba) rozpisywania się. Ale jak pisałam list do Kasi to się tak rozpisałam, że kartki mi brakło;| Wkurwiłam się dziś na tych pojebanych turystów!! Bo kurwa o 5 zamykamy a te chuje jeszcze weszły i kurwa zwiedzali zamek skurwysyny matoły!!
Co do Czekolady, to stanowczo za mało JOHNNEGO było!!!!!!!!!! Ja myślałam, że Johnnego będę widzieć na każdym kroku. Z tą gitarą to... mmmm... wyglądał... o jasna cholera nie da się opisać bo tak super extra wyjebanie w kosmos wyglądał:D Był przesłodki w tej czekoladzie:D Filmowi daje 7/10 by był poniżej moich oczekiwań. Na prawde tak wychwalałyście ten film, że myślałam, że on będzie taki wyjebany w kosmos, a tu się troszeczke ale to troszeczke rozczarowałam. Nie krzyczcie na mnie:D:D:D:D No są gusta i guściki:) Pozdrawiam was słodziutkie. A Johnny był i tak full wypas:D Za mało powiedziane, no nie da się określić tak był wspaniały!! Te oczy... zakochana:D:D:D
ps. Ups rozpisałam się:/
No mówiłam że się rozpiszesz :P:P (pisałam) :P Johnny w tym filmie pojawił się chyba po godzinie ale jak go zobaczyłam to gały z orbit mi wyleciały... xD Dosłownie :P:P Ja nie wiem... on był przecudowny!!Oczy to ma na zabój piękne xDxD Tee rysy twarzy... xDxD Ten jego przecudowny głos xDxD Calutki boski xDxD Serce mi tak waliło jak jego pokazywali w tym filmie :P:P:P Jestem rąbnięta na jego punkcie no ale cóż xDxD Nie moja wina że on taki boski <bezradny> xDxD
Pozdrawiam :)
No tak Iza:) Johnny jest naprawde super, jej te jego oczy to powalają. Jak on się na nią patrzył, jak te oczy podnosił na nią to ja pierdziele wtedy to ja się rozpływałam. Ma najpiękniejsze oczy ze wszystkich aktorów jakich znam!! Takich oczu to żaden nie ma, nawet mój ukochany Bloom;) Eh...
Anuś i to jest prawda... xD
Ale bardzo mi się podobały momenty co Johnny jadł te czekoladki i sie tak na nią patrzał xDxD "To też nie jest moja ulubiona..." (czekolada)xD Mały wycinek ale yobrażam sobie jak on je tą czekoladke i się tak na nią patrzy tymi ślicznymi ślepiami i ten teks xDxD Miodzio :*
Izuś!! Cicho!!!!!!! Bo mi się chce czekolady:D:D:D No teraz mam ochote na czekoladke, ale już mam obok siebie:D mniami... rozpływam się:)
Dziewczyny wiecie co:D zmieniam ocene co do doktora Żywago daje mu 10/10 bo film był prawdziwym arcydziełem i dawno tak wspaniałego filmu jak ten nie widziałam;( Cudny!! Keira była super miała 17 lat jak grała w tym filmie podziwiam ją i to bardzo!!
A Johnny był w czekoladzie... hm... słodki:D
Dobra dziewczynki ja się dziś do was już nie odezwie:( Bo mój brat siada i do północy będzie siedział i mi nie zejdzie:D A i pamiętacie o Johnnym dziś o 21 na żywo POLSAT już doczekać się nie moge:) Pozdrawiam:*:*:*
Ja już mojego Johnny'ego sobie zjadłam na słodko :P:P xD
Czekoladke :P xD
Mniam mniam xDxd
Co za słodycz xDxD
Pozdrawiam i polecam mleczną wedel :P:P
Ja zjadłam "Złotego Kasztanka" firmy Wawel. Mmmm... Moja ulubiona... I nie lubię ani Wedla ani Milki ;] Przed chwilą skończyłam oglądać "Ed Wood". Absolutnie cudowny. Uroczy. I Johnny w zupełnie nowym wydaniu xD Jestem zaspokojona xP Chcę nagrać sobie "Na żywo", więc muszę jeszcze zrobić próbę... Fajny filmik, tak przy okazji. Może niezbyt szczególny, ale sympatycznie się ogląda. Martwią mnie tylko niekończące się reklamy na Polsacie... Ale będę chyba musiała je nagrać, bo nigdy nie wiadomo, kiedy się skończą :/ Jezu, siedzę w pokoju i z dworu słyszę jakieś kościelne pojękiwania. Jakieś święto? Strasznie głośno wyją...
Hahaha... xD
No to Polusia masz dzień po bożemu xDxD
A ja "Na Żywo" jeszcze nie widziałam i już chce zobaczyć :D:D:D
Ale z reklam w których reklamowali ten film to musi być ciekawy i z tego co ty piszesz :):) A reklamy są ohydnie wkurzające ;/;/ ale jakoś to strawie :D
Miłego oglądania xDxD
No dziewczyny mamy 20 min czasu bo reklama jest :P:P:P
Film bardzo fajnie się zaczyna moim zdaniem i Johnny taki przystojny xDxD
I teraz sie kapłam że ja już ten film kiedyś widziałam :D:D:D
Ojj skleroza :P
Ja spadam jeszcze na gadulca :P:P
Pozdrawiam :) i kolorowych reklam :P
Taka ciekawostka: film został nagrany tak, aby czas mijający na ekranie pokrywał się z czasem na zegarku widza. 5 min. w filmie to 5 min. u nas. Tyle, że jeśli ciągle przerywają reklamami, to nic z tego nie wychodzi :/
<lol2>
To było rozwalające <hahaha>
Reklamy to jeszcze jakoś umniem strawić ale tego popierdolonego totolotka to już ku**a nie strawie!! Wrrr.....
Na szczęście Johnny koi moje nerwy :P:P:P
A mnie sie polsat wyłączył<buuu>
Przyszął sie pożegnać na 10 dni.Anuś dzieki za wytłumaczenie co sie stało z ppg mozę jeszce napisze do nas kiedyś. A wieć zegnajcie na 10 dni jade na chorwacje:)
Pozdrawiam:*
Dziewczyny właśnie skończyłam oglądać 'Na żywo' film był poprostu wyjebisty!!! Daje mu 10/10 poprostu super. Zajebisty, emocje takie przeżywałam jak oglądałam ten film to ja pierdziele:D Super był film... Eh... Jednej rzeczy żałuje;( Że tego filmu nie mam na kasecie:( Bo w okolicy każdemu video się spierdzieliło;( Mam nadzieje, że film jeszcze kiedyś pokażą w TV. Bo film po prostu był świetny!! Ale żal mi było tego Johnnego. Mama oglądała film i mi mówi, że nie wie co by zrobiła na jego miejscu:D Ja też się zastanawiam co bym zrobiła na jego miejscu zabiła czy nie? Dobrze Johnny to wykalkulował;) Maxymalny film był. Łooo i zajebiste emocje:D Denerwowałam się razem z nim:D:D:D Super spędziłam sobie wieczór z Deppem:D:D:D:D Jutro pewnie też sobie spędze z nim nocke:P:P:P No 'marzyciela' sobie oglądne:D Nie no film był super!! Pozdrawiam;)
Mi się też bardzo podobał xDxD
Bardzo dużo emocji xDxD
Johnny Boski :*:*:*:*
A totolotek popie.... za przeproszeniem :P:P
Też się zastanawiałam co bym zrobiła na jego miejscu :P:P
A Johnny taki odważny xDxD
A... nie chce mi sie już pisać :P Jutro coś napisze xD
A wiecie laski, że teraz to cholera same filmy z Deppem mnie gonią:| Marzyciel, dziewiąte wrota, żona astronauty i blow:| a i jeszcze kumpela ma mi przypomnieć taki film jak Edward Nożycoręki:| Edwarda już widziałam, ale ho ho ho lat minęło, gdy po raz pierwszy widziałam ten film:) Pamiętam go dobrze:D Był przecudny, a teraz koleżanka mi załatwia płyte:D No no:):):) Już mam pare filmów za sobą z Deppem;) Nie no on jest the best, z każdą rolą sobie poradzi. Jest świetny!! Aaaa tak samo Keira mnie ściga swoimi filmami:D Doktor żywago(już oglądałam wczoraj piękny film;(), bunkier<-- podobno gra tam anorektyczke:D i duma i uprzedzenie:D No po prostu super:D Mój brat jedzie za tydzień do Częstochowy na tydzień więc sobie te filmy oglądnę:D Aaaa i jeszcze jeden najważniejszy film mnie ściga:D Piraci z Karaibów:Na Krańcu Świata:D:D:D:D:D:D Tak Keira wraz z Johnnym mnie ścigają:D Wieczorem tylko będę przed kompem siedzieć i tylko zmieniać opisy na gg:D "Oglądam... jak ktoś mi przeszkodzi to pozabijam]:->" Eh... Szkoda, że tak Bloom mnie nie ściga;( A oglądnęłabym sobie film taki jak Mleczarz czy miłość i inne nieszczęścia:)
Dobra kończe bo jak zwykle musze się rozpisać:) Pozdrawiam was dziewczynki;) Idę spać;) A życzę wam laseczki by się wam przyśnił Johnny Depp;) Papapa
Aaaaaaaaa jeszcze jeden post:) Witam naszą Kasie!! Która wróciła do nas przedwcześnie bo się okrutnie za nami stęskniła nie mniewam:D Kasiu my za Tobą też się stęskniłyśmy!! Ale to już Ci pisałam na gg:) No to ja już idę spać dziewuszki:D Pozdrawiam i niech się wam przyśni ten słodziuteńki Depp:)
No dajcie pyska:* hehehe
Witam, witam! Co do filmów to:
"Czekolada" - świetna, oglądałam ją chyba po raz piąty ;) ale i tak się rozpływałam :D
"Na żywo" - widziałam po raz drugi i też mi się podobał.
Oba filmy mam na płytach, ale przecież nie przepuszczę takiej okazji :D
Polusia nie ma sprawy z tymi filmami ;)
No dziewczyny muszę się pochwalić, że przeczytałam wszystkie posty napisane pod moją nieobecność, więc chyba nie jestem takim leniem jak mi się wydaje ;)
Pozdrawiam! Pa!
Tak podziwiam:D:D:D:D Mi by się chyba nie chciało:D Albo bym przeczytała w jakimś wolnym czasie:D Oooo dziewczyny wyspałam się:D W końcu:D:D:D:D a dziś wieczorem spędzę sobie z Johnnym:D hehehe;) Pozdrawiam:)
Elo xD
Ja sie też o dziwo wyspałam :P:P:P
A ja dzisiaj miałam sobie zobaczyć Żonę astronauty ale idę na grilla (znowu) xD No i nie wypali ale jutro sobie obejrzę xDxD Właściwie to już widziałam ale mi się bardzo podobało i wogóle chciałam sobie przypomnieć o co tam leciało :P:P
Witam Serdecznie Kasiu :D:D:D
Dziesięc nowych długaśnych postów pod moja nie obecność? Jakos przeczytałam ;) "Na żywo" wczoraj w połowie widziałam bo rodzice oglądają Moskiewska Sagę no i dupa. Za to sobie nagrałam i za chwile lecę do sklepu po jakieś chipsy i włączam video :D Będę miała Uczte Kinomana z Deppem >.< Aha i o dziwo - ja też sie wyspalam O.O
HA! Ja też się wyspałam! :D Dzięki za powitania!
Ja tez chyba sobie obejrzę dzisiaj jakiś ciekawy film :D
Ja wczoraj siedziałam przy włączonym komputerze do 3:00 ;P Dostałam ataku weny twórczej i stwierdziłam, że muszę zacząć pisać. Chciałam też pokazać mamie "Eda Wooda", bo słodki był absolutnie. Dupa, nic nie obejrzałyśmy, bo przegadałyśmy 2 godziny xP Strasznie się wczoraj ucieszyłam, bo moja mama pojechała z moimi braćmi do znajomych, a wróciła sama ;D Mam ich z głowy na jakiś czas... Muszę go jakoś dobrze wykorzystać ;D
No ja sobie dziś w końcu zobacze 'marzyciela':D:D:D:D Mój brat idzie pić wieczorem, a ja sama zostane:D I tylko ja i Depp:D hehehehe;) Laski jakie fajne paznokcie sobie zrobiłam taki śliczne:D Francuskie manikur(cholera wie jak to się pisze) przejechałam takim srebrnym linerem i na to cykonie jedną. Jak to ślicznie wygląda:D:D:D:D Hehehe nudziło mi się:D;)
No to Polusia fajnie Ci się trafiło:D Mój brat jedzie na tydzień do Częstochowy na tydzień:D super:D:D:D:D Dziewczyny nie uwierzycie:D:D:D:D Mój brat ściąga mi film taki jak 'Domino':| Jestem w szoku:D:D:D:D Fajnie kolejny film mnie ściga z Knightley;) Pozdro;)
Tata za chwile wychodzi i będę sama w domku z Colą, Markizami, Chipsami i DEPPEM. Kurde doczekac sie nie mogę :>>>>>>
Carotka masz full wypas xDxD
Później może jeszcze tu lookne a o 16.30 wybywam xDxD
A potem to już tu nie będe wpadać :P:P
Jutro zajrzę xDxD
No to Carotka miłego oglądania i smacznego :D:D:D
A dziekuje, dziękuję ;) Już po filmie jestem, świetny filmik. Co prawda nie w moim guście bo za sensacyjnymi to ja nie przepadam, ale trzyma w napięciu jak cholera trzeba przyznać ;) Daje mu... 8/10
Pozdrowionka ;*
mogę się przyłączyć do rozmowy chciałam się zapytać czy Las vegas parano jest fajnym filmem bo tak mnie kusi żeby go ściągnąć ale słyszałam tyle złych komentarzy na jego temat prosze o odpowieć byłabym bardzo wdzęczna :*
Heh spoko :D:D:D
A ja sobie postanowiłam zrobić dzionek z Deppe'm xDxDxD
W tym tygodniu se wypożyczę z jakieś 5 filmów z Johnny'm i będe cały czas oglądać :P:P:P
Aż mi się znudzi :P:P:P
Ehh... głupawka mnie bierze :P:P:P
'Danger' :P:P:P
Witaj Molly :)
A czy ten film jest z Johnny'm?
Bo coś mi to mówi ale nie jestem pewna czy mamy na myśli ten sam film...
Izuś, słonko ty moje - To ten film o tych ćpunach ;) Nie oglądałam, ale chyba jest niezły. http://las.vegas.parano.filmweb.pl/ - proszęę XDDD
DZIEWCZYNY! Co ja sie dowiedzialam! Pisze sobie z przyjaciółką esemeski, a ta do mnie, że w czwartek na TVN STYLE JEST WYWIAD Z JOHNNYM! Mało sie nie poplakalam normalnie;( A ja tego programu nie mam, no... Jak sie wkurzylam to prawie bym komórke rozwaliła... Zasrany pakiet A ;/;/;/
tak tak jest z Johnny'm na 100 :) tylko ciągle gadają że to jakiś badzew a chce to ściągnac do mojej kolekcji i chce się upewnić czy Johnny gra tam główną role i czy fim nie jest do chrzanu
o ludzie!! a ja nie wiem czy mam ten program ;/ zaraz lookne a jak nie będe mieć to sie chyba powiesze ;(;(
A Las vegas parano czy jakoś tak to widziałam początek... moim zdaniem troszke nudny ale nic nie mówie bo widziałam jakieś 20 min filmu...
Ale Johnny bardzo ładnie wygląda :D:D:D :*:*
Nie wiem nie widziałam Las Vegas Parano:) I jakoś do tego filmu mnie nie ciągnie:/ Pomimo tego, że tam gra Depp to mnie nie ciągnie do niego, jak do innych. Najbardziej marzy mi się zobaczyć Sekretne Okno... Kumpel miał mi załatwić to skurwysyn pojechał do Anglii i wraca chyba dopiero na święta Bożego Narodzenia:| Ja pierdziele chyba Sekretne okno nie jest mi pisane by go zobaczyć:( Eh... Najważniejsze jest to, że Domino mi bardzo szybko się ściąga i że jutro otrzymam filmy które wymieniłam w poprzednich postach:D:D:D:D:D:D Pozdrawiam:P
Aha i witam nową osóbke która się do nas przyłączyła:D No ale chyba chciała się jednej rzeczy dowiedzieć i już znika:) No i tak zostajemy w naszej kompani. Brakuje mi tu paru osób... Kemposi, Moona, Patusi(where is she?) i PPG naszej Anuś:( Mam nadzieje, że już niedługo do nas zawitają:)
Aha Iza widzę, że zmieniałaś avatar:D Bardzo fajny;)
Dzięki Anuś :D
Mi też się bardzo spodobał jak go zobaczyłam :D:D Ahh.. Johnny taki przystojny :*:*:*
A Sekretne okno mi się bardzo podobało :D Świetny film :D A w końcówce jest 2 Johnny'ch :D:D hahaha