No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!
Polusia:) ale to nie ja wymyśliłam:) Tylko kuzyn tak bardzo kocha reegae(ja w ogóle nie słucham reegae), że chce jechać na ten festiwal i nas wyciągnął swoją drużyne zwariowaną:D:D:D:D Dziewczynki płakać mi się chce;( Tak mi serce pęka jak słucham piosenki 'Day after day';( Jutro mój brat jedzie znowu do Sielpi tym razem na cały jeden dzień z kuzynką co przyjechała z Anglii z sąsiadem i jeszcze jedną kuzynką i się dziś mnie pyta "Młoda jedziesz z nami?" a ja myślałam, że się załamie;( Jutro idę do roboty;( Gdybym miała wolne to bym pojechała a tak to gówno;( On będzie wypoczywał a ja będę znowu patrzeć na te jebane ściany i tych pierdolniętych turystów!! ta piosenka 'day after day' przypomina mi Sielpie chociaż nie wiem dlaczego?:| Przecież ja w Sielpi byłam tylko jeden raz na jakąś godzine;| lol... Ale jak Paweł(brat) mi pokazywał zdjęcia z sielpi to normalnie jakoś tak o:D:D:D Eh... Załamałam się;( Żeby nie ta robota fucking shit!!
Polusia to Ty chcesz zorganizować ten zlot hipisów?:) No niestety ja bym się nie wybrała:D:D:D Bo ja całkiem kim innym jestem:D:D:D Ale bardzo fajne:D My dziewczyny powinnyśmy jakiś zlot zrobić czy ki huj:D hahaha pozdrawiam;)
Cholera myślałam, że mnie przed chwilą coś trafi!! Jaka jestem zła:(:(:( Kurwica mnie trafi!! Gdyby nie ta jebana robota to bym teraz siedziała w moim wozie wraz z bratem sąsiadem i dwiema kuzynkami i kierowała się na Sielpie!!!!!! Ja pierdole tak to teraz siedzę tu w domu i pisze kolejnego bezsensownego posta!! Dziś turyści na zamku będą mieć przejebane ze mną:|
Nie wiem dziewczyny musiałam wam to napisać!!:) Eh... kończe bo jeszcze klawiature rozwale ze złości... Idę do jebanej roboty. Jeszcze jak kierowniczka wyśle mnie dziś na Kinge to się wścieknę:D:D:D Trzymajcie się laseczki i odpoczywajcie zażywajcie tych wakacji ile możecie!:D:D:D
Witam xD
Teraz dopiero wstałam i jeszcze taka rozespana wchodze na tego kompa i do was.... xDxD Ale was tu nie ma :(:(:( Wracajcie wszyscy z pracy cholera!! Nudzi mi sie bez was :(:( A ty Anuś to rzeczywiście bijesz swoje rekordy xDxD 4 posty pod rząd xDxDxD Tylko biednej Polusi się udało wcisnąć i coś napisać :P:P:P Już chce żebyście wszystkie wruciły a ty Anuś znowu nam jakiegoś wyjebistego posta szczelisz na strone (oczywiście "dużego" :P:P)Kurde... nie wiem co się tak tych twoich postów doczepiłam aleja lubie jak coś jest konkretne i duże hahahah..... Dobra dziewuszki ja narazie kończe bo i tak was nie ma :) :( Przeczytacie sobie mojego posta później jak wam sie bedzie chcialo :P:P:P Bo to troche bez sensu to co pisze no ale cóż.... :P:P:
Pozdrawiam :):)
Ale ja mam dzisiaj wesoło :/ śpię sobie to przyszła Babcia i mnie obudziła, za chwilę przylazł wujek, a teraz ciocia z małą Wikusią :/ pomijając fakt, że nie znoszę małych dzieci to już przesrane... zapowiada się pięęękny dzionek!!LOL! właśnie rzyszła jeszcze jedna ciocia ;( ja zwiariuję!!!
Dobra kończe! Ide świrować...
O lol!
No to naprawde wesolutko.... ;/;/
Też nie znoszę małych dzieci... wrr.... mogą zamęczyć na śmierć... hahaha.... no może jedynie lubie takie które jeszcze mówić nie umą :D:D:D hahahah.... No to Kasiu współczucia... 3maj się tam :)
Pozdrawiam :)
Ojej Kasiu współczucia, też nienawidze malych dzieci ;/
Cos mnie wzięło i chyba sobie wejde w jakąś grę O.O no poprostu masakra... A potem na zakupy z przyjaciółką... Kurde no i znowu tyle kasy wydać, ja tu jakieś zasrane dylemty mam czy sobie kupić 50 bluzek czy jakies śliczne kolczyki... Tylko, że ja ledwo co nosze kolczyki bo mi uszy krwawią, w cholere z tym wszystkim ;/
Anus - nie martw się ;)
No to Carotka fajniutko się masz że na zakupy xDxD
A z tymi dylematami to się nie martw bo może być np. mało fajnych bluzek albo kolczyków i to sie jeszcze z tym zobaczy :):) Ja wczoraj byłam i też miałam takie dylematy i wkońcu kupiłam sobie jedną bluzke xDxD Następnym razem jak pojade to se kupie Obraz taki piękny Johnny'ego :D:D:D Właśnie z tym miałam dylemat :P:P:P Ale już jeden obraz mam więc drugi może zaczekać :) No to miłych zakupów Pozdrawiam :)
No można powiedzieć że obraz xDxD
Bo ja byłam w CityPoint wczoraj no i sobie poszłam do Epica xDxD No i tam są takie obrazy bez ramki chyba za 18 zeta i mniejsze za 12 :D:D:D No i tam jak sobie je poprzeglądasz to jest tam Johnny :D:D:D:D No i jeszcze Jack Sparrow :D:D:D:D Ja mam Johnny'ego no i se planuje jeszcze jeden kupić ale teraz ten mniejszy chyba :D:D:D A byłam w CP w Tychach.... xD
o Jezu w empiku jest? To ja z przyjaciółką będe musiala dzisiaj poszukać tego no i bigli do kolczyków, ale bym miala podniet jakby u nas też było... AaaAaAaAa XD
hehe xDxD
Też miałam taką radoche :D:D
U was też powinno być :D:D:D Tych obrazów tem jest może z 30 i se poszukajcie to Johnny tam napewno będzie :D:D:D Jest taki sam w małym obrazku i w dużym :) To są te same tylko różnią się wielkością :):)
No to powodzenia xDxDxD
Ten mały z 15 złoty kosztuje? Oby był, musze sobie kupić xd
Dzięki Iza wielkie za wiadomośc, KOCHAM CIĘ , Pozdrowionka ;*;*;*
<odbija mi...>
Hehe, no to zaczne;)
Nadal jestem padnieta, bo musze jeszcze odespac te 18 dni;)
Do Rewala pojechalam z kumpela z klasy i z jej siostra cioteczna, 14 letnia, ale szczerze mowiac bardzo milo mnie zadziwila, bo byla cudowna i zachowywala sie bardziej dojrzale od nas, ale coz:D
Przez pierwsze 2 dni troche zamulalysmy, bo bylo moze z 40 osob w wieku 8-14 i tylko ja i moja kumpela po 17, ale po 2 dniach ludzie dojechali pociagami i sie zaczelo :)
Ludzie byli rewelacyjni, i mimo tego, ze nie przepadam za piciem, bo zachowuje sie delikatnie mowiac zalosnie nie przerwalysmy lancuszka alkoholowego przez 2 tygodnie, wiec bylo duzo smiechu;)
Teraz tylko na piatek czekam, bo grupa z pociagow wlasnie w czwartek wraca i w piatek juz sie umowilismy;)
Hehe, smieszniejsze w tym wszystkim jest, ze sie w piatek ok. 18 umowilam, a o 4 w nocy znowu wyjezdzam;p
Hehehehe;)
Pozdrawiam Was wszystkie :**
Współczucia, za to całe towarzystwo. Ja też nie lubię dzieci i, o ironio losu!, mam dwóch młodszych braci (jeden ma 10, a drugi 8 lat). Dzieci są paskudne... Iza, pisałaś, że DOPIERO wstałaś, a była godzina 9:33. To co ja mam napisać, jak przed chwilą z łóżka się wygrzebałam, a potrafię do 16:00 leżeć? xD
Ja kładę się o 2:00, zasypiam o 4:00, śpię do 12:00, a wyleguję się do 14:00. Nie umiem inaczej xP I tak sukces, że się ubieram i z domu wychodzę, bo na początku wakacji przez tydzień leżałam w domu w szlafroku, nic nie jadłam, tylko oglądałam filmy, czytałam albo próbowałam coś napisać... A potem gryzłam się z moją matką, bo uważała, że wyglądam jak kobieta w depresji. Bo byłam w depresji i właśnie chciałam uzyskać taki efekt!!! xP
Hehehehe ;) Ja też kocham sie wylegiwać, ale nie tak długo ;) Przeważnie o 01.00 zasypiam. Strasznie sie tłukę w nocy, nikt spac nie może xd
Wróciłam z pracy, no ale co wam będę o robocie pisać? Było mało turystów norma i było tak sobie :D 'O':D:D:D
Polusia to ja tak nie moge jak Ty:D Nie nie jak się obudze to wstaje z łóżka zaraz i wybywam z domu bo ja nie moge wysiedzieć w domu:D:D:D No to ja całkowite przeciwieństwo do Ciebie jestem:D:D:D:D:D
Karolina ciesze się, że Ci wakacje minęły na piciu:D Ja to samo na wakacjach robie(zdarza mi się to nawet w pracy<-- ale pomińmy ten fakt:D) Ale musiałaś mieć naprawde zajebiście:) Kochaniutka tęskniłyśmy za Tobą:D:D:D Ale miałaś napisać nam na całą strone komentarz:D Ja takie komentarze wale, że Iza już to zauważyła:D:D:D Izuś teraz też pisze kolenjnego bezsensownego posta:D Ale widzę, że kochaniutka stęskniłaś się za moimi komentarzami:D:D:D laski ja pierdziele jakiego wielkiego kalafiora dostałam do zjedzenia:D lol:D:D:D No dobra kończe moją bezsensowną wypowiedź:D Aha byłabym zapomniała:D:D:D Izuś czy w empiku też był obraz Bloomcia?:D:D:D:D Pozdrawiam was dziewuszki:D:D:D
Uffff... Kupilam sobie dwie takie wyrąbiście boskie szare bluzeczki. A tego obrazu szukalam i nie znalazłam i jestem strasznie wkurzona ;/ Jak one dokladniej wyglądaja i gdzie sie znajdują w Empiku?
Eeee:D:D:D cholera:D:D:D:D dziewuszki jaki mam wyśmienity humor to sobie sprawy nie zdajecie:D:D:D:D Dziś kuzynka dzwoniła do ostródy i zarezerwowała nam domek:D nad jeziorkiem:D:D:D ja pierdziele ale się ciesze:D Rano wychodze przed domek się opalać a wieczorem na koncert:D super:D:D:D Hehehe:D Musiałam się z wami tym podzielić:D Pozdrawiam;)
Zapowiada się fajnie, miłej zabawy życzę! ;) Ostatnio mnie i moją mamę wzięło na cytaty z filmu "Między słowami" i ciągle sobie powtarzamy "Pora się odprężyć. Czas na Santory." albo "Santory time!" ;P
Dla tych, co nie oglądali tego filmu, to nie wydaje się śmieszne, ale nam przed oczami wyświetla się konkretna scena i pękamy ze śmiechu xD Mam dzisiaj jechać do Arkadii - mój brat pójdzie oglądać deskorolki, a ja wpadnę do Heavy Duty i może wreszcie sobie glany kupię. Jutro wyjeżdżam do babci, a po powrocie będą na mnie czekały 3 filmy z Johnnym Deppem :D Czy to normalne, że nie mogę doczekać się powrotu, skoro jeszcze nie wyjechałam? xP
Hej laseczki :*
Nie bede już czytała wszytkiego tego co napisałyście tylko tam fragmenty że wiem o co chodzi xDxD No to tak.... U mnie w Empicu jak się wejdzie to od razu na prawo są takie obrazy wszystkie powieszone i jak się je przesuwa to tam są różne osoby i nie tylko... samochody jakieś tam króliczki z playboya itp. No a obraz z Johnny'm jest taki bialo-czarny (bardzo ładny) i on ma takie na nim włosy prawie do ramion i kapelusz xDxD A Jack Sparrow normalnie wygląda :P:P:P Tylko że u was mogą gdzie indziej stać te obrazy a nie tak jak u mnie :):) No Anuś zdaje się że twoje ciacho też tam widziałam xDxD Bardzo ładnie wygląda ale już troche go zapomniałam :):) Aha... i ten mały obraz kosztuje 12 zl...:) Kasiu nie martw się bo ja tego sklepu też nie mam w mieście tylko troszke dalej :):)
No to udanych zakupów... xDxD
Ahaa... jeszcze cosik xDxD
Carotka nie ma za co xDxD :* ;P
No Polusia.... to był wyjątek... xD Ja w te wakacje chyba drugi raz tak wstałam a tak to spokojnie 13 14 :P:P:P Do 16 jeszcze mi się nie zdarzyło
no ale jeszcze miesiąc wolnego przede mną :P:P Więc wszystko możliwe :P:P:P Nie jesteś sama xD
Izuś moje ciasteczko widziałaś?:D:D:D:0 Ciesze się:D Ja musze się wybrać do Krakowa do empiku by sobie taki obraz kupić z moim ciasteczkiem:D:D:D Mam nadzieje, że obrazy będą w moim empiku:):):):D:D:D Ja laseczki spadam na grila:P Narazie:)
No Anuś widziałam widziałam xDxD Nawet ci powiem że ładniej wyszedł Bloom niż Depp :P:P Ale dla mnie Johnny i tak zawsze będzie cudowny xDxD No to smacznego :P:P
Johnny Bloom - buahahha pierwsze słysze <wiem przecież o co chodzi xd zart > Jezus Maria no musze to kupić, noooooooooo... Inaczej chyba nie wytrzymam ;/
Chyba sie pochlastam! U mnie nie ma tego sklepu! Ani u mnie w mieście, ani w okolicy ;( jejku jak żałuję!!
Dziewczyny to chyba ja też muszę Was zacząć przygotowywać na to, że Was opuszczę na jakiś czas. Nie na długo, ale zawsze coś. Odpoczniecie ode mnie...
Jadę na około 6 dni z koleżanką do jej cioci, bo nas zapraszała. Jej ciocia pracuje w barze i mówiła, że może będziemy mogły tez coś zarobić. jakies drobne sprzątanie i kasa wpadnie! Akurat na moje kochane glany!
Co do obrazu to jestem wściekła i to bardzo :( Beeee!!
W This&Taht są jeszcze plakaty z Johnnym; bardzo dużo z piratów i jeden normalny, tyle, że nie kupiłam go, bo mi się nie podobał :/ Taki jakiś ponury był, a przecież uśmiech, to jedna z największych zalet Johnny'ego :) Wyjeżdżam na jakiś tydzień, mam nadzieję się opalić i udowodnić potem w szkole, ze nie trzeba wyjeżdżać za granicę, żeby być brązowym :D
Też mam zamiar kupić sobie glany. Byłam w Heavy Duty, ale szczerze powiedziawszy w porównaniu z moimi oryginalnymi angielskimi glankami, to tam proponowali chałę... Nie znacie jeszcze jakiś fajnych sklepów z tego typu obuwiem?
A ile ta gazeta kosztuje? Może kupię... eh... bardzo mi szkoda, że nie będę miała tego obrazu z Johnny'm to sobie plakatmi nadrobię
Kupilam! Ha! Kupilam ten plakat! ale ten mniejszy za 12 zl bo tego wiekszego bym nie miala gdzie powiesic ;/ Zagracone mam zabardzo w domu ;/ Ale mam podniet O.O
Kasiu a troszke dalej nie masz CP?? Ja mam około 15 km ode mnie... Współczucia ale może w innych sklepach też będą :) Carotka a ty kupiłaś Johnny'ego czy Jack'a? ;> xDxD Ale chyba Johnny'ego no nie? :D:D:D Bo ja mam Johnny'ego ale ten duży obraz i jeszcze jade po Jack'a :D:D:D Ale Jack'a kupie małego bo mi plakaty Johnny'ego dużo zajęły mijsca :D:D Wpadne do was wieczorkiem xD
Jestem zmęczona padnięta i idę spać:D:D:D Ja też chce obraz:D:D:D Tylko, że Bloomcia mego:D lol:D:D:D hahaha:P:P:P Idę spać jutro jadę do Kielc. Może rano wam walne jeszcze jakiegoś posta:D A później walne wam posta już w Kielcach:D:D:D Idę spać, bo mi się tak spać chce jak nigdy:D:D:D Papapa:)
Nikt mnie nie lubi!!!!!!!!!! Jestem taka samotna!!!!!!!(płaczę) i nikt nie piszę na moim blogu!!!!!!!!! Dlaczego!!!!!!!!!!!!!!!!
I kurwa nigdzie nie jade!! Ja pierdole;(;(;( Rodzice mi powiedzieli, że nigdzie nie jadę do żadnej Ostródy i kurwa nie chcą mnie puścić:( No zajebiście, kurwa zarezerwowaliśmy bilety i mamy już domek, a tu kurwa oni dziś z textem mi wyjeżdżają, że mnie nie puszczą!! Zajebiście!! Tak wspaniałych wakacji jeszcze w życiu nie miałam!! chciałabym, żeby takie wakacje miałam co roku!! Ja pierdole;(;(;( Nie ma mnie dziewczyny dla nikogo!! Kurwa niech nikt do mnie nie pisze na gg!! Pierdole!!
Bo kurwa Monika z Małgośką się wpierdoliły!! Powiedziały pare słów matce i ona już się nie zgodziła;( No kurwa nic tylko iść się pochalastać!!;(;(;(;(
Oooj widzę, że dzisiaj się nikomu nie układa:(
Ja też mam nienajlepszy dzień :((
Anusiu sprobuj jeszcze porozmawiac z rodzicami.. ecchh
trzymajcie się wszystkie ;*
Iza - Johnnego. Ja tez nie mam humoru... A jeszcze po przeczytaniu twojego postu Anusiu, to juz wogóle wszystka radość ze mnie odeszła...
Kurcze...;] Wchodze tu a tu wszyscy dołek ;(;( U mnie właściwie wszystko ok ale jak wszyscy to wszyscy...;/;/ Też mam doła i h*j..... jeszcze wymieniam kompa i możliwe że dopiero w poniedziałek będe mieć neta :(:(:( Pozdrawiam was.. 3majcie sie :*
Spox laski... pogodziłam się z tym, że nie pojadę do Ostródy:( Już nic pierdzieli mnie to:) Ciesze się, że jutro jadę do Kilec i wiem, że tam będzie zajebiście!! Bo moja kuzynka mi już powiedziała, że zadba o rozrywki:D:D:D No może tymi Kielcami wypoczne?:D:D:D Nic się już nie dzieje, troche mi smutno przez dwie godziny ryczałam już głowa mnei rozbolała, no ale jebać:) Już pogadam z Moniką jutro... Spox nic mi nie jest:) Trzymajcie się laski:D:D:D jutro wam rano jeszcze napisze komentarza:) Pożegnalnego hehehe:D:D:D:D