No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!
Ja też przyszłam się dziewczynki znowu pożegnać :(
Tym razem na 2 tygodnie, to super Anusiu, że jedziesz:)
Miłych wakacji wszystkim życze:*
Buźki ;*
Nie no Moon wyjeżdżam na 3 dni:D Jutro:D:D:D Do Kielc do rodziny:) Będzie zajebiście, bo kuzynka(żona mojego kuzyna) powiedziała mi, że zadba o rozrywke:) Więc będzie zajebiście jak co roku:D:D:D:D:D Ale nie martw się Karolinko:D Będę wbijać do was:D Bo kuzynka ma neta:D Więc napisze do was coś:D I chyba spokoju wam nie dam:D Co za peszek... Macie ze mną przesrane:D:D:D hahaha;) Karolina wpadnij do mnie na sonde:D Potrzebuje jak najwięcej komentarzy:D:D:D:D:D:D Pozdrawiam;)
Dziewczynki dobra małe pożegnanko:D:D:D:D Trzymajcie się dziewuszki cieplutko:) Może dziś was jeszcze odwiedze jak dojadę do Kielc, ale nie jestem pewna:) Jak by co to będę pisać esy do Kasi jak czas mi mija:) Albo w ogóle nie będę się odzywać, żebyście sobie odpoczęły odemnie:D:D:D No to trzymajcie się gorąco laski:) Pozdrawiam i do następnego kliknięcia:D:D
Ps. Aha na gg mnie nie będzie przez te 3 dni na pewno! Tu na forum może raz wpadne:D Buziaki:*:*:*:*:*:* Tęsknić będę:)
Kruca dziewczynki wy nic się nie nagadacie jak mni nie ma:D Od czasu gdy pojechałam, pomyślałam sobie ktoś się odeziwe będą gadać i gadać, jestem teraz w Kielcach(scyzoykowo) i wchodze na forum z nadzieją, że jakaś laska się odezwie, a tu cisza:D No to ja chciałam wam napisać, że dojechałam cała i zdrowa do Kielc:D Pogoda nie jest zajebista:D Jest ciepło, ale nie ma słońca:/ Ale wiem, że jutro będzie pięknie słoneczko świecić:D:D:D:D I będę się opalać nad jeziorkiem(bo sobie pojedziemy nad jakieś jeziorko już mi to Monika zapowiedziała) w new stroju kąpielowym:D:D:D Hry hry hry:D:D:D Będzie zajebiście:D No to ja kończe i pozdrawiam:):*:*:* Nie dam wam spokoju jutro się odezwie:D:*:*:*
NO to super anusiu że masz neta bo juz myślałam ze cie zabraknie. Jasne że wpadne na twoją sonde już lece głosować:) O karolinko znowu nas opuszczasz:(
Pozdrowienia:*
Eee laski czytałyście tutaj na forum małą inrormacje:D Przez jakiegoś gościa założony:D 13 sierpnia na polsacie o godzinie 21 bedzie szedł film taki jak 'Na żywo':D:D:D A dzień wcześcniej o godzinie 22:20 na TVP1 ma podobno iść 'czekolada':D:D:D Lol ja te filmy nie oglądałam i bardzo chętnie je sobie chapne:D:D:D
Buuu za 15 minut jadę i ostatni raz piszę :(
Strasznie nie chce jechac, bo jade z rodzicami i siostra a wczoraj tak sie poklocilam z ojcem, ze po prostu niedobrze mi na jego widok :((
Echhh będe tesknic:(
Trzymajcie się :*
Kemposiu, szkoda że już wyjeżdżasz. I strasznie Ci wpółczuje, że pokłóciłaś się z tatą, wiem jak to jest jechać z pokłóconym ojcem czy matką ;/ Ale napewno wszystko będzie dobrze ;* Trzymaj się ;*
Anusiu, dzięki za ta wiadomość! Już sobie zapisuje i szykuje kasety do nagrywania ;) Obydwu filmów jeszcze nie mam a czekolade z chęcią ponownie oglądnę ;)
Ja mam obydwa filmy na płytach, ale znając mnie to i tak będę oglądać ;))
Dziewczyny nie pisałam, bo mi tak ostatnio net zamula :/
Kemposiu i Aniu wracajcie szybko! Będziemy tęsknić!
Pozdrawiam!
Laski ale ja z wami jestem:D cały czas:D:D:D no prawie cały:D Dziś idę do jakiejś knajpy:D Kuzynka mnie bierze i idę z nią z bratem i sąsiadme co z nami pojechał do Kielc:D:D:D No a teraz jadę na następny spacerek:D jadę:D<lol2> hahahaha Nie no podjedziemy sobie do parku. Kurwa tylko pogoda jest taka zryta:/ Myślałam, że będę się opalać to się nie będę bo jest paskudnie na polu:/ Cholera:/ No to ja spadam bo już mnie wołają:D:)
Karolinko będziemy tęsknić:( Wracaj do nas jak najszybciej:):) Ja już jutro wieczorme będę w domku:) No to papa:D:D:D
Hej dziefcynki xDxD
Wszystko u mnie się przyśpieszyło i już mam na szczęście neta xDxD
Tak dużo to tu nie pisałyście od czwartku ale git :D:D
Wpadne jeszcze wieczorkiem...;]
Pozdrawiam :*
Wczoraj golądałam Charlie i fabryka czekolady i tak strasznie mi sie spodobało, że chyba za chwilę znowy sobie obejrzę O.O....
Też już widziałam ten film :)
Nawet mi się podobał ale trozke śmieszył mnie wygląd Johnny'ego w nim :P:P
Ale ogółem Johnny i film spox xDxD
Pozdrawiam :)
Hej laski no co tu tak cicho?!
Od wczoraj nic...;/
Anusia ma racje jak jej nie ma to wy już kompletnie sie zamykacie...
Tak sie jakoś tu nudno zrobiło...
Czekam na jakieś posty...
Anusia jak przyjdzie to wam coś szczeli na 2 strony xDxD
Pozdrawiam was :)
No to przerwa...
Czekamy na Anusie.... ;]
A ja już ide bo jade na wode sie opalac xDxD
Wróciłam już z Brukseli;( Ja chce tam zostać jeszcze!!! Było zaje******;) Autokar spóźnił się o godzine(jak zwykle) i nadodatek masakryczna ulewa była ale cała i zdrowa dojechałam do Brukseli. Przejeżdzaliśmy przez Holandie i były tam postoje w Amsterdamie, Hadze i Roterdam to sobie troche Holandi zobaczyłam=].Bruksela ma swój urok. Wszędzie są stare kamienice i kawiarenki na powietrzu-pięknie. A Grand Place przepiękny!!! Coś wspaniałego. Narobiłam pełno zdjęć. Widziałam też m.in atomium, słynnego chłopczyka siusiającego i katedre Notrdam i wiele innych wspaniałych miejsc. Najbardziej w Belgi podoba mi się to, że tam ludzie nie stroją się, nikogo nie obchodzi jak jesteś ubrany, nawet jeśli masz napoleoński kapelusz lub jestesz facetem w różowej sukience;p<-a i takich widziałam) Tam ludzie bogaci się nie stroją i wszyscy są ubrani na luzie a nie u nas ta zasrana rewia mody;/. Żal mi było odjeżdzać;((( żal dupe ściska=
Film "Czekolada" będzie leciał w telewizji 12.08 na kanale TVP1 o godzinie 22:20. Wreście sobie go nagram;) kocham ten film.
Foxi no to super że w Brukseli Ci się tak podobało :):) Też bym chciala gdzieś za granice pojechać ale w tym roku już nie wypali :(:( Przynajmniej ty miałas wyrąbistą wycieczke :D:D Cieszymy się że już do nas wruciłaś :D:D Bo bez ciebie i Anusi było tak cicho i pusto ;/;/ No a teraz chociaż ty xDxD A o "Czekoladzie" już wiemy bo ktoś to już napisał ale nie pamietam kto.... :P:P i jeszcze 13 sierpnia o 21.00 leci "Na żywo" :D:D:D
Laseczki wróciłam:D:D:D:D:D Było zajebiście u mej rodzinki:D:D:D:D Super:D Wczoraj poszliśmy z kuzynką sąsiadem i moim bratem na dyskoteke :D super dziś byliśmy w oblęgorku(okolice Kielc) w Oblęgorku znajduje się dworek Sienkiewicza(a wiadomo, że ja kocham Sienkiewicza!!), ale w tym dworku rok temu byłam, jednak w tym roku chciałam jeszcze raz go zobaczyć:) Poryczałam się;(;(;( No bo ja tak kocham tego Sienkiewicza, że łzy mi się lały jak byłam na górze w muzeum;( Nie ważne:D Widziałam Dąb Bartek. To najstarsze drzewo i największe(chyba) ja pierdziele jakie to drzewo jest mega wielkie:D:D:D Muszą już podpierać to drzewo, by jak najdłużej z nami było:) Byłam jeszcze w jakimś narodowym parku, ale nazwy już nie pamiętam:D Wiem, że było ślicznie:D No już wróciłam do domciu:D:D:D Pisze z domu:) A poprzednie posty były z Kielc:D Ja pierdziele ale było super:D Na dyskotece byłam wczoraj to się wybawiłam:P:P:P:P Ale jakoś i tak za wami tęskniłam!!
Izuś słodziutka te filmy o czeklodzie i na żywo to ja pisałam:D:D:D:D Ja wyczytałam to na forum i was poinformowałam:D Widze, że cisza była jak nas z Foxi nie było:D:D:D:D No już wróciłyśmy i zaraz impreze rozkręcimy:D Jak widać już się rozpisałam:D
ps. kochaniutkie dziś jest doktor żywago(czy jakoś tak) na TVP1 o 20:15 z Keirą Knightley:D:D:D będę oglądać:D Pozdrawiam serdecznie:*:*:*:* Ale się za wami stęskniłam, pomimo tego, że tam pisałam do was:D:D:D:*:*:*: Buziaki!!!!
Dziewczyny net mi tak zamula, że normalnie, żeby mi się strona załadowała to muszę czekać chyba z 5 minut :/ teraz jakiś cud się zdarzył...
Dobra ja lecę oglądać "Requiem dla snu" z płyty. Pa!
Nie ma za co Foxi :) :)
Anusia ja jak jakiś prorok :P:P Cutuje xD : "Anusia jak przyjdzie to wam coś szczeli na 2 strony xDxD"
Haa xD
No ale to oczywiste że sie rozpiszesz :D:D
Prorokiem nie trzeba być :)
No jestem coś było z netem podobnie jak u was ale już jest ok. Super że bedzie ,,Na żywo" bo jeszcze nie widziałam a czekolada barzdo mi sie podobała i chętnie obejrzę jeszce raz:PGratuluje udanych wakacji w Brukseli:)
A ja wspominam jeszce swój wyjazd och było tak pieknie i jakie okazy natury(chłopcy)było poprostu cudownie:P
Pozdrawiam:*
Moon no to super że ta natura była taka wspaniała xDxD
Ja też jeszcze wspominam wszystki moje wyjazdy :D Haa xD
Oj wtedy sie działo a teraz sama nuda no ale cóż x]
Ja dopiero 15 wyjeżdżam na chorwacje. A natura nie dość ze urodziwa to jeszcze utalentowana artystycznie:P
I jeszce raz pozdrawiam:)
Ja też chce na Chorwacjeee xDxD
Ale ci zazdroszcze... Wyrąbiście sie masz :D:D
A na ile jedziesz?
Miłych wakacji życze i dobrej zdobyczy w naturze :P:P:P
Pozdraiwam :)
Cholera za granice wszyscy wyjeżdżają:D:D:D:D Ja w tym roku powinnam też wyjechać za granice, do Włoch, no ale praca mnie przytrzymała w Polsce:D:D:D 15 sierpnia Karolinko mówisz, że jedziesz? Hm... ja 15 sierpnia powinnam też jechać na 6 dni do Ostródy to sobie pojechałam:D:D:D:D Never mind;) Dobra ja spadam robić nową notke:D z wynikami i jeszcze o doktorze żywago:D A później do roboty znikam:)
Cholea byłabym zapomniała Moon dodaje Cię do ulubionych:) Zastanawiam się, dlaczego wcześniej tego nie zrobiłam<mysli2>:D:D:D Pozdrawiam;)
A ja idę jutro do przyjaciółki i najpierw będziemy ciasto robić, potem sobie oglądniemy film z Johnnym, a później na spacerek do parku. Czyli od 11 do 18 nie bedzie mnie w domq. Ale się cieszę, że wreszcie gdzieś wyjdę...
Laski u mnie nowa notak:) Zaraz dodam zdjęcia z Kielc więc zapraszam serdecznie na wyniki i na focie moje;)
Pozdrawiam;)
Muszę się dosłownie zareklamować bo nową notke dodałam...
Mój nudny i popieprzony blog o moim życiu - http://carocia.blog.onet.pl/
Dobra laseczki ja spadam oglądać Bekse:D:D:D:D Ale się ciesze, że w końcu to zobacze:D:D:D:) no i wpadnijcie do mnie na nową notke:) Cholera chciałam dodać kilka zdjęć z Kielc ale jakoś nie chcą mi się załadować:/ Spróbuje jutro wkleić:D No to papa:)
Iza dzieki za życzenia:*
Anusiu dzieki za dodanie mnie do ulubionych:P ja już ciebie mam:)
Wpadam do ciebie właśnie na nowa notkę.
Pozdrownienia:*:)
Wróciłam właśnie z imprezy. Bo u mnie w Szczecinie jest ten zlot żaglowców. Fajne okręty;)a nawet był pirat;p niestety nie Jack Sparrow=] ale też fajny, ludzie robili sobie z nim zdjęcia. Dziś wywołałam zdjęcia z Brukseli, całkiem fajne ale ja na nich taka sobie;/
Ale ja sie podniecam, że w tv będzie Czekolada;)nagram sobie ten kochaniutki film=]znów będę się rozpływać przy tej czekoladzie(w Brukseli pełno sklepów z takimi czekoladkami)i ... of course... przy Rouxie;)...again.
Foxi dzięki za komentarzyk ;* Przedwczoraj byłam na tych żaglowcach na Wałach. Taki tłok, że przejśc nie mogłam ;/ Do dupy... Zreszta wtedy zly humor mialam i wogóle, ale wreszcie sie cos w tym zapyziałym Szczecinie dzieje...
Foxi dzięki za komentarzyk ;* Przedwczoraj byłam na tych żaglowcach na Wałach. Taki tłok, że przejśc nie mogłam ;/ Do dupy... Zreszta wtedy zly humor mialam i wogóle, ale wreszcie sie cos w tym zapyziałym Szczecinie dzieje...
Byłam dzisiaj u przyjaciółki i robiłyśmy ciacho XD Ale nam wyszła! Pychotka XD Tylko troszke brzydko wygląda, buahhaah xd Ale ubaw byl na calego, cala kuchnia byla brudna buhahah xd I takie jaja byly z tym mikserem, jaaa, mowie wam... Wreszcie sie ruszylam z domu ;)
No właśnie wróciłam:D Ha a wiecie gdzie ja dziś byłam?:D:D:D Nie wiecie ha a ja wiem:D Byłam w Łancucie w zamku:D Zamek taki sobie. Nie królewski tylko jakiś rodowy:| Więc ja się za bardzo takimi nie interesuje:D No do moich ulubionych zamków należą: Wawel(oczywiście!! mój ulubiony), krzyżtopór, zamek w Chęcinach, czorsztyński zamek:D i jeszcze jeden był taki:D Cholera, ale teraz mnie pamięć zawodzi:/ Do takich mniej ulubionych zamków należy Zamek Żupny w Wieliczce<lol2> w którym ja pracuje:D:D:D No i ten dzisiejszy co zwiedziłam:D
Foxi ja sobie chyba też nagram na kasete właśnie Czekolade:D:D:D No i przy okazji na film będę musiała sobie kupić tabliczkę czekolady:D Bo coś czuje, że film mi smaka narobi i będę mieć ochote na czekolade:D:D:D Pozdrawiam;)
Hej dziewczyny;) chciecie sobie humorek poprawić? To wibjajcie do mnie na blog. Serdecznie zapraszam do komentowania mojego nowego tematu=]
Pozdrawiam
Ja tez awsze jak ogladam czekoladę i widzę te pyszności to jem jej ile wlezie. Dzień przed filmem znikam na cału dzień w sklepie:P
Pozdrawiam
Eee Laski:D:D:D:D Dodaje mi fotki nowe:D Jupi ja jej:D Jeśli chcecie zobaczyć mnie jak wygląda jebnięta Anuś to zapraszam do siebie:D o lol:D:D:D hahaha:D:D:D
Idę dziś na poczte:/ Cholera aż się boje czy mnie pocztołaki nie dopadną:/ Musze kupić tylko koperte i zaraz spierdzielam stamtąd:D:D:D:D:D:D No to ja mykam do roboty i papa:D Komentujcie sobie mój nowy temat:D
Hej Deppomanki;) Oglądałyście wczoraj "Las Vegas Parano"?. Bo ja tak. Film był praktycznie bez sensu, chwilami tej obrzydliwości(jak w tytule orginalnym) było zbyt wiele ale ogólnie mi się film podobał. Jak się śmiałam z Johnny'ego gdy chodził tak nawalony=D. Najbardziej mnie rośmieszyła scena w hotelu gdy jego adwokat chciał aby mu Johnny do wanny rzucił radio, to było za mocne;p A Wy co sądzicie o tym filmie?
Przyznaję, że filmu nie oglądałam, ale nie z lenistwa, ale dlatego, że nie mam kanału TVN7. Bardzo mi przykro, ale film mam na płycie, więc nic straconego...
Więcej grzechów nie pamiętam... :P
Ech! A ja nie oglądałam! Zabije się! Muszę kłaść się wcześnie,poniewż dostaję zastrzyki! Nie nawidzę! Spróbuję mieć Czekoladę na DVD,zapraszam do siebie!