ooh,yesss!ja jaej tylko mówiłem co o niej sądzę.
nie miejcie mi tego za złe.
jesteśmy tylko ludżmi(ja,ty,anastazja,billy drago itd.)i nie prowadżmy wojny.
ja widzę najwyrażniej że ktoś tu na forum chce żebyśmy się "wzięli za łby".
a szkoda by było niszczyć to co zbudowaliśmy.
bo szkoda by było zniszczyć forum depp'a i moje imperium kokainowe.
chociaż forum admini mogą naprawić,a ja swej fortecy tak szybko nie odbuduję,a w dżungli spać nie chcę.także szanujmy się nawzajem i doceniajmy trud naszej pracy(na plantacji koki nie ma żartów).
masz jakiś problem?ona chce ze mną rozmawiać,a "madzia" to twój były nick,przeglądałem twój profil niejednokrotnie.nawet "lisoszakal" ci coś brzydkiego o mnie wpisał,zdaje się.
Ha Ha Ha... Madzia czyli Golonka jest moją imienniczką i co mnie obchodzi że przeglądałeś mój profil? Zresztą po co Ci to?
twój profil jest nieważny.wiem tylko tyle że do niedawmna miałaś na avatarze willy'ego wonkę(depp'a)a użytkownik "lisoszakal"-ta szmata,napisał ci o mnie parę nieprzyjemnych rzeczy,sukinkot.ale wracając do tematu to chyba nie zabronisz mi rozmów z "golonką".co ja wam tu przeszkadzam.moja obecność t powinna być dla was nobilitacją.taki poważny czowiek jak ramon cota gdy zaglądnie na filmweb to jest precedens.lecz "golonka" jak widzisz mnie akceptuje a ty nie,mimio tego że staram się być wobec was "w porządku".
O, przepraszam bardzo ale ja to pisałam do Golonki a Ty też nie możesz mi zabronić pisać do niej, ha
w porządku.ale dlaczego masz pisać by mnie igniorowała?że ty mnie nie lubisz to nie znaczy że wszyscy.(ananasia mnie kocha).ja nie zniechęcam nikogo by z tobą rozmawiał,wręcz przeciwnie-zachęcam do tego bo z tobą można porozmawiać na bardzo wysokim poziomie(ramon,przestań!).z anastazją nie będę tu już pisał bo nas wyganiacie.ale spróbujcie wejść i coś napisać na forum moim i jej to was opierdolę elegancko!sorry za przekleństwa.a wy nie lubicie pani anastazji?
ja nie lubię, bo i ona nie lubi mnie. A wkurza mnie to że piszesz że ja kochasz. Sory, ale to nie portal randkowy. Ramo przestań!
a wy piszecie czasem że kochacie depp'a.wy jego,ja ją.czy ja wiem czy anastazja cię nie lubi?
zrobię to dla was że nie będę z nią tu pisał.ale to tylko moja dobra wola.bo regulamin nie zabrania.ja mam czasem wrażenie że wy nie chcecie mnie tu bo ja odkryję wasze tajemnice.nie martwcie się,nikomu nie powiem.
a z "golonką" gadać sobie mogę.no dawajcie!zaraz się przekonamy ktro wie więcej o depp'ie.
No wiesz, ja też mogę z Tobą rozmawiać, ale po prostu mnie Anastazja wkurza, bo miałam z nią kiedyś niemiłą rozmowę... No to by było na tyle.
Kto więcej wie o Depp'ie? Jasne że my ;)
no dobrze.a ja czym zawiniłem(pomijając głupie rozmowy z ananasią,wiem,wkurza cię to zdrobnienie)?
no w sumie to macie prawo wiedzieć więcej o depp'ie od każdego przeciętniaka lecz ja też trochę wiem,nie jestem "w ciemię bity".o,nie.
ale "droga" ciaro,uszanuj też moje zamiłowania do pewnych aktorów i nie wpisuj mi po kilka wpisów na blogu o tym że cota(drago)cię obrzydza i jest brzydki.jak ja bym tak powiedział o johnnym(choć nigdy nie powiem bo jest ładny)to byście mnie zlinczowały i wysmagały batogiem.
Właściwie ignorowaniem niczego się nie naprawia, chociaż w tym przypadku może...nie wiem. Co do szacunku na forum, to ja zawsze staram się zrozumiec czyjes zachowanie i uzałam, że trzeba o całej sprawie zapomniec. I proszę Cię Ramono żebys więcej nie prowadził tu takich rozmów z Anastazją. Możecie sobie zainstalowac gg.
P.S Sorry jeśli kogokolwiek uraziłam, ale myślę, że nie.
:)
no dobrze.okej.nie będę z nią tu gadał.może też dlatego by wam swoimi słowami do niej kierowanymi nie wyrządzić krzywdy moralnej.ale z tobą chyba pogadać mogę,nieprawdaż?
miło mi to słyszeć.ja też cenię sobie "czystość" języka lecz jak wiadomo w chwilach "napięcia" obrażliwe słowo czasem "poleci".
U mnie obraźliwe słowa na klawiaturze nigdy nie poleciały, ale ogólnie w życiu owszem.
to dobrze.ja stale w życiu przeklinam,przy rodzicach też.ale przecież tak naprawdę każdy przeklina w mniejszym czy większym stopniu.na filmwebie to ja byłem do niedawna głównym oprawcą,złem,draniem i ordynarnym typem.lecz unikam już wypisywania prowokacji i "rzucania błotem".teraz jestem delikatny jak kiepskiej jakości koka.właśnie słucham na you tube piosenki
"oh,carol" remixu z techno w tle i się nastrajam na łagodność.
co wy myślicie że cota potrafi tylko niszczyć?
dobra, przeczytałam tak pobieżnie co żescie pisały:)
co do tej stronki o podobieństwie do gwiazd, to kiedys sprawdzałam, ale już nie pamiętam... :P
oglądałam dziś "Miasteczko Halloween" :) super bajka! :)
oglądałam tez Harry'ego Pottera ^^ jutro tez obejrzę, bo 3 część mi się najbardziej podobała.
ii oglądałam z mamą "Marzyciela" *_* po raz 6. chyba :PP xDD
i oglądałam tez na youtube Achmeda martwego terroryste i Harry Potter Puppet show: mysterious ticking noise xDD
co by się pośmiać xDD
Ja szłam do kościoła na 11 a że Miasteczko Halloween o tej się kończyło, to nie obejrzałam bo mam zasadę: Jeżeli chcę koniecznie zobaczyć jakieś film to albo oglądać całego albo wogule ;) A to dlatego, ze wolę obejrzeć wszystko od początku do końca niż kawałek który potem pamiętać... :)
Obejrzałam Króla Artura - super film :)) A teraz leci Daredevil i chciałabym zobaczyć kawałek jak wygląda Ben Affleck w roli superbohatera w getrach i Colin Farrel - bo na reklamie wyglądał śmiesznie.
A ja pobieżnie oglądałam Króla Artura, nawet niezłe. A teraz słucham Evanescence. A wcześniej gadałam z koleżanką na gg i się trochę pośmiałam ;). A wcześniej usłyszałam od kogoś, że jestem beznadziejna. Miło... ale ta osoba też święta nie jest, więc nie ma mi nic do zarzucenia :/
A ja spojrzę na ten film co teraz leci, bo w reklamie leciało "Bring me to life" i odtąd ta reklama była moją ulubiona ;) zawsze jej słuchałam na cały regulator ;) az sie wszyscy wydzierali co tak głośno XD
Ja z Robin Hood'a poznałam Bryan'a Adams'a :) Z Titanica - My Heart Will Go On... KCR! (R=Reklamy)
"Miasteczko Halloween" to rzeczywiście interesująca bajka!Już po Królu Arturze, więc teraz patrzę na Daredevila!Wam życzę kolorowych, DEPPowskich snów!!!Pozdrowienia!!!
A ja się jakoś źle czuje bo tym obiadku u rodzinki... :|
No i się boję - ale na poważnie. Bo jutro moje urodziny, no i lany-poniedziałek... :| A obiecał mi kolega taty że dostane, u nas po kościele zawsze stoją ze szlaufem... brr
reklama z dodą?ona właśnie chyba znalazła się na niej w swym żywiole.
jej branża druga,jakby nie patrzeć.
racja.zaraz sobie wstawię swoją fotkę na profilu i jak mnie drogie panie zobaczą to może depp "zejdzie" na drugi plan.zaraz to ustawię,zapraszam do mnie(wejście do rezydencji coty w "realu" graniczy z cudem).come on!
Ja też ogladałam króla Artura kiedyś go już widziałam no i całkiem fajny film.A dziekuje wszystkim za wrzucenie jajeczka.:)
Ja też dzis widziałam reklamę lody Dody ;/ myślałam, że obrzygam telewizor, a to było przed obiadem ;)
Ja się zawsze bałam reklamy: Strefa 11 Nie do Wiary... o matko xD Co to była za masakar i ta muzyka... Ona była najgorsza. A jak jeszcze coś dopowiadał o płaczącej Matce Bożej albo diable x|
ja tez Veine wrzuciłam:) jak wygrasz ajpoda to 5% zysków dla mnie xDD :PP
ja to bym sobie jeszcze tez jakiś film obejrzała, ale chyba nie pójdzie, bo usne na nim na bank...:P :)
eM_Barrie dzięki za wrzucenie jajka.No i do ulubionych dodaje.A tej reklamy z Dodom nie widziałam i nie chce zobaczyć>
Ciara ja już dziś życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, bo nie wiem czy jutro będę:)
Aniołki, na moim blogu opisałam... siebie :)
Winona i Golonka: doszedł jeszcze Ville :)) Ale nie mówcie Sands'owi :P
ps. Dziewczyny, nie obrażajcie się!
a mi sie tam Clive Owen podoba - ma cos w sobie niezwyklego jak dla mnie, poprzednim razem widzialam go w Elizabeth - złoty wiek i wowczas tez zrobil na mnie wrazenie, choc nie poznalam go w Krolu Arturze. Dobra ide snic o byciu GINewrą ;)
PS. Ale i tak Johnny jest no. 1 :)
Dziś ma Ciara urodziny.
Więc życzenia- od (wirtualnej;)) rodziny!
Zdrowia, szczęścia- jak to leci?
Dużo chłopaków,
Ale mniej dzieci ;).
Raz na jakiś czas Johnnego.
Przystojnego i miłego ;).
We śnie albo i w realu.
Żebyś spotkała go na balu!
Jak Kopciuszka- po kryjomu.
Potem odwiózłby Cie do domu ;).
Żeby nikt się nie skapował,
Że Depp z Tobą dziś balował ;).
Oczywiście też szampana!