Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
użytkownik usunięty

ooh,yesss!ja jaej tylko mówiłem co o niej sądzę.
nie miejcie mi tego za złe.
jesteśmy tylko ludżmi(ja,ty,anastazja,billy drago itd.)i nie prowadżmy wojny.
ja widzę najwyrażniej że ktoś tu na forum chce żebyśmy się "wzięli za łby".
a szkoda by było niszczyć to co zbudowaliśmy.

użytkownik usunięty

bo szkoda by było zniszczyć forum depp'a i moje imperium kokainowe.
chociaż forum admini mogą naprawić,a ja swej fortecy tak szybko nie odbuduję,a w dżungli spać nie chcę.także szanujmy się nawzajem i doceniajmy trud naszej pracy(na plantacji koki nie ma żartów).

użytkownik usunięty

"golonko",odezwij się.

użytkownik usunięty

Madziu prosze Cię, ignoruj go...

użytkownik usunięty

masz jakiś problem?ona chce ze mną rozmawiać,a "madzia" to twój były nick,przeglądałem twój profil niejednokrotnie.nawet "lisoszakal" ci coś brzydkiego o mnie wpisał,zdaje się.

użytkownik usunięty

Ha Ha Ha... Madzia czyli Golonka jest moją imienniczką i co mnie obchodzi że przeglądałeś mój profil? Zresztą po co Ci to?

użytkownik usunięty

twój profil jest nieważny.wiem tylko tyle że do niedawmna miałaś na avatarze willy'ego wonkę(depp'a)a użytkownik "lisoszakal"-ta szmata,napisał ci o mnie parę nieprzyjemnych rzeczy,sukinkot.ale wracając do tematu to chyba nie zabronisz mi rozmów z "golonką".co ja wam tu przeszkadzam.moja obecność t powinna być dla was nobilitacją.taki poważny czowiek jak ramon cota gdy zaglądnie na filmweb to jest precedens.lecz "golonka" jak widzisz mnie akceptuje a ty nie,mimio tego że staram się być wobec was "w porządku".

użytkownik usunięty

O, przepraszam bardzo ale ja to pisałam do Golonki a Ty też nie możesz mi zabronić pisać do niej, ha

użytkownik usunięty

w porządku.ale dlaczego masz pisać by mnie igniorowała?że ty mnie nie lubisz to nie znaczy że wszyscy.(ananasia mnie kocha).ja nie zniechęcam nikogo by z tobą rozmawiał,wręcz przeciwnie-zachęcam do tego bo z tobą można porozmawiać na bardzo wysokim poziomie(ramon,przestań!).z anastazją nie będę tu już pisał bo nas wyganiacie.ale spróbujcie wejść i coś napisać na forum moim i jej to was opierdolę elegancko!sorry za przekleństwa.a wy nie lubicie pani anastazji?

użytkownik usunięty

ja nie lubię, bo i ona nie lubi mnie. A wkurza mnie to że piszesz że ja kochasz. Sory, ale to nie portal randkowy. Ramo przestań!

użytkownik usunięty

a wy piszecie czasem że kochacie depp'a.wy jego,ja ją.czy ja wiem czy anastazja cię nie lubi?
zrobię to dla was że nie będę z nią tu pisał.ale to tylko moja dobra wola.bo regulamin nie zabrania.ja mam czasem wrażenie że wy nie chcecie mnie tu bo ja odkryję wasze tajemnice.nie martwcie się,nikomu nie powiem.
a z "golonką" gadać sobie mogę.no dawajcie!zaraz się przekonamy ktro wie więcej o depp'ie.

użytkownik usunięty

No wiesz, ja też mogę z Tobą rozmawiać, ale po prostu mnie Anastazja wkurza, bo miałam z nią kiedyś niemiłą rozmowę... No to by było na tyle.

Kto więcej wie o Depp'ie? Jasne że my ;)

użytkownik usunięty

no dobrze.a ja czym zawiniłem(pomijając głupie rozmowy z ananasią,wiem,wkurza cię to zdrobnienie)?
no w sumie to macie prawo wiedzieć więcej o depp'ie od każdego przeciętniaka lecz ja też trochę wiem,nie jestem "w ciemię bity".o,nie.
ale "droga" ciaro,uszanuj też moje zamiłowania do pewnych aktorów i nie wpisuj mi po kilka wpisów na blogu o tym że cota(drago)cię obrzydza i jest brzydki.jak ja bym tak powiedział o johnnym(choć nigdy nie powiem bo jest ładny)to byście mnie zlinczowały i wysmagały batogiem.

użytkownik usunięty

Właściwie ignorowaniem niczego się nie naprawia, chociaż w tym przypadku może...nie wiem. Co do szacunku na forum, to ja zawsze staram się zrozumiec czyjes zachowanie i uzałam, że trzeba o całej sprawie zapomniec. I proszę Cię Ramono żebys więcej nie prowadził tu takich rozmów z Anastazją. Możecie sobie zainstalowac gg.

P.S Sorry jeśli kogokolwiek uraziłam, ale myślę, że nie.
:)

użytkownik usunięty

no dobrze.okej.nie będę z nią tu gadał.może też dlatego by wam swoimi słowami do niej kierowanymi nie wyrządzić krzywdy moralnej.ale z tobą chyba pogadać mogę,nieprawdaż?

użytkownik usunięty

Ja mogę rozmawiac z każdym, tylko kulturalnie

użytkownik usunięty

miło mi to słyszeć.ja też cenię sobie "czystość" języka lecz jak wiadomo w chwilach "napięcia" obrażliwe słowo czasem "poleci".

użytkownik usunięty

U mnie obraźliwe słowa na klawiaturze nigdy nie poleciały, ale ogólnie w życiu owszem.

użytkownik usunięty

to dobrze.ja stale w życiu przeklinam,przy rodzicach też.ale przecież tak naprawdę każdy przeklina w mniejszym czy większym stopniu.na filmwebie to ja byłem do niedawna głównym oprawcą,złem,draniem i ordynarnym typem.lecz unikam już wypisywania prowokacji i "rzucania błotem".teraz jestem delikatny jak kiepskiej jakości koka.właśnie słucham na you tube piosenki
"oh,carol" remixu z techno w tle i się nastrajam na łagodność.
co wy myślicie że cota potrafi tylko niszczyć?

nooooooooooooo

dobra, przeczytałam tak pobieżnie co żescie pisały:)
co do tej stronki o podobieństwie do gwiazd, to kiedys sprawdzałam, ale już nie pamiętam... :P
oglądałam dziś "Miasteczko Halloween" :) super bajka! :)
oglądałam tez Harry'ego Pottera ^^ jutro tez obejrzę, bo 3 część mi się najbardziej podobała.
ii oglądałam z mamą "Marzyciela" *_* po raz 6. chyba :PP xDD
i oglądałam tez na youtube Achmeda martwego terroryste i Harry Potter Puppet show: mysterious ticking noise xDD
co by się pośmiać xDD

użytkownik usunięty
eM_Barrie

Ja szłam do kościoła na 11 a że Miasteczko Halloween o tej się kończyło, to nie obejrzałam bo mam zasadę: Jeżeli chcę koniecznie zobaczyć jakieś film to albo oglądać całego albo wogule ;) A to dlatego, ze wolę obejrzeć wszystko od początku do końca niż kawałek który potem pamiętać... :)
Obejrzałam Króla Artura - super film :)) A teraz leci Daredevil i chciałabym zobaczyć kawałek jak wygląda Ben Affleck w roli superbohatera w getrach i Colin Farrel - bo na reklamie wyglądał śmiesznie.

eM_Barrie

A ja pobieżnie oglądałam Króla Artura, nawet niezłe. A teraz słucham Evanescence. A wcześniej gadałam z koleżanką na gg i się trochę pośmiałam ;). A wcześniej usłyszałam od kogoś, że jestem beznadziejna. Miło... ale ta osoba też święta nie jest, więc nie ma mi nic do zarzucenia :/

Lady_From_Burton_World

A ja spojrzę na ten film co teraz leci, bo w reklamie leciało "Bring me to life" i odtąd ta reklama była moją ulubiona ;) zawsze jej słuchałam na cały regulator ;) az sie wszyscy wydzierali co tak głośno XD

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Ja z Robin Hood'a poznałam Bryan'a Adams'a :) Z Titanica - My Heart Will Go On... KCR! (R=Reklamy)

eM_Barrie

"Miasteczko Halloween" to rzeczywiście interesująca bajka!Już po Królu Arturze, więc teraz patrzę na Daredevila!Wam życzę kolorowych, DEPPowskich snów!!!Pozdrowienia!!!

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

A ja się jakoś źle czuje bo tym obiadku u rodzinki... :|
No i się boję - ale na poważnie. Bo jutro moje urodziny, no i lany-poniedziałek... :| A obiecał mi kolega taty że dostane, u nas po kościele zawsze stoją ze szlaufem... brr

A mnie nie ma kto oblewać jutro ;)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Bożeee...leeeee...właśnie leciała ta reklama lodów z Dodą.

użytkownik usunięty

reklama z dodą?ona właśnie chyba znalazła się na niej w swym żywiole.
jej branża druga,jakby nie patrzeć.

użytkownik usunięty

Ona jak dla mnie tylko zniechęca ludzi do zjedzenia tych lodów.

użytkownik usunięty

racja.zaraz sobie wstawię swoją fotkę na profilu i jak mnie drogie panie zobaczą to może depp "zejdzie" na drugi plan.zaraz to ustawię,zapraszam do mnie(wejście do rezydencji coty w "realu" graniczy z cudem).come on!

Ja też ogladałam króla Artura kiedyś go już widziałam no i całkiem fajny film.A dziekuje wszystkim za wrzucenie jajeczka.:)

użytkownik usunięty
veine_

Ja też wrzuciłam :)) Lubie takie rzeczy ^^ To u Nas rodzinne

Ja też dzis widziałam reklamę lody Dody ;/ myślałam, że obrzygam telewizor, a to było przed obiadem ;)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Ja się trochę przestraszyłam tej reklamy szczerze mówiąc...

a ja nie widziałam...:( xDD
podobno w necie jest-jest na Youtubie?

użytkownik usunięty

Ja się zawsze bałam reklamy: Strefa 11 Nie do Wiary... o matko xD Co to była za masakar i ta muzyka... Ona była najgorsza. A jak jeszcze coś dopowiadał o płaczącej Matce Bożej albo diable x|

użytkownik usunięty

Ale ta reklama z dodą jest straszna w zupełnie inny sposób:)

użytkownik usunięty
veine_

Ja też wrzuciłam,ale właściwie o co w tym chodzi?

nooooooooooooo

ja tez Veine wrzuciłam:) jak wygrasz ajpoda to 5% zysków dla mnie xDD :PP
ja to bym sobie jeszcze tez jakiś film obejrzała, ale chyba nie pójdzie, bo usne na nim na bank...:P :)

eM_Barrie

eM_Barrie dzięki za wrzucenie jajka.No i do ulubionych dodaje.A tej reklamy z Dodom nie widziałam i nie chce zobaczyć>

eM_Barrie

Obejrzyj sobie reklamę lody Dody- to Ci się spać odechce XD

Lady_From_Burton_World

To było do eM Barrie :))

nooooooooooooo

tez wrzucilam jajeczko:) A Krol Artur bardzo fajny byl (film i aktor):))

użytkownik usunięty
Gin

Aktor? Aktor był brzydki, Ville jest ładniejszy.

użytkownik usunięty

Ciara ja już dziś życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, bo nie wiem czy jutro będę:)

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

Aniołki, na moim blogu opisałam... siebie :)
Winona i Golonka: doszedł jeszcze Ville :)) Ale nie mówcie Sands'owi :P

ps. Dziewczyny, nie obrażajcie się!

a mi sie tam Clive Owen podoba - ma cos w sobie niezwyklego jak dla mnie, poprzednim razem widzialam go w Elizabeth - złoty wiek i wowczas tez zrobil na mnie wrazenie, choc nie poznalam go w Krolu Arturze. Dobra ide snic o byciu GINewrą ;)

PS. Ale i tak Johnny jest no. 1 :)

użytkownik usunięty

ja się nie obrażam:)

Dziś ma Ciara urodziny.
Więc życzenia- od (wirtualnej;)) rodziny!
Zdrowia, szczęścia- jak to leci?
Dużo chłopaków,
Ale mniej dzieci ;).
Raz na jakiś czas Johnnego.
Przystojnego i miłego ;).
We śnie albo i w realu.
Żebyś spotkała go na balu!
Jak Kopciuszka- po kryjomu.
Potem odwiózłby Cie do domu ;).
Żeby nikt się nie skapował,
Że Depp z Tobą dziś balował ;).
Oczywiście też szampana!