Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
Ulcia_6

Hej! Fajna ta stronka, już patrze do kogo jestem podobna:) Ej ale miałam dzisiaj sen, zasnęłam, nawet nie wiem kiedy ok 15:00 i śnił mi sie Johnny, że przysłał mi autograf z życzeniami Wielkanocnymi, a jak opowiadałam to mojej mamie to powiedziała, że jej też się identycznie śniło:)

_LadyGirl_

Hehe fajny sen xD ciekawe do kogo Ty jesteś podobna xD :D

_LadyGirl_

to może Ci sie spełni xD ja chyba ze szczęścia bym się porobiła =P

alynka_xD

Hehe xD Noo może Ci się spełni xD hehe a ja spr inne zdjęcia xD haha

Ulcia_6

no, mnie też to wciągnęło:P

alynka_xD

wyszlo mi ze jestem podobna do Nicole Kidman, Henry'ego Cavilla, Kate Beckinsale, Patricii Velasquez, Jonathana Rhys Meyersa, i jeszcze paru innych gosci, ale potem jak wstawil;am jeszcze jedno zdjecie to mi wyszlo totalnie co innego xD

Gin

Ojejku nie mogła bym ze szczęścia jakby to się spełniło:) a mi sie pokazuje, że muszę zainstalować jakiś program, zainstalowałam i nic:(

_LadyGirl_

Alynka, ja sie rejestrowałam co mi tam ;)

nooooooooooooo

Fajna ta stronka, mi wyszło, że jestem podobna do Christiny Ricci heh

Madame

eee, tylko ja mam nadzieje ze te zdjęcia nie zostają tam w ich bazie, czy cuś:P bo ja już tam chyba z 10 załadowałam:P

alynka_xD

Ej tylko mnie nie straszcie, bo właśnie spr:)

_LadyGirl_

O nie jak to tam unich zostanie to ja nie wiem co zrobie.Ja nie tylko swoje zdjecia sprawdzalam ale i innych.Mam nadzieje że to tam nie zostaje.

_LadyGirl_

hehe po wgraniu następnego wyszło mi że do Liv Tyler hehe chciałabym żeby to byla prawda;)

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

Widzę, że sprawdzacie tą stronkę :))
A do kogo jesteście podobne to zależy od zdjęcia. Sprawdźcie sobie aktorów. Raz wyszło że Johnny jest podobny do siebie, a raz że wogule :)

A ja właśnie od rodziny wróciłam, coś się wydarzyło?

I zaraz spadam na "Króla Artura" z Keirą ^^

no, za każdym razem co innego mi wychodzi:P chyba tylko dwa razy mi wyszło ze jestem podobna do Sary Silverman, a tak to zawsze ktoś inny wychodzi:P a poza tym to nic ciekawego się nie wydarzyło, wszyscy swoje zdjęcia teraz sprawdzają ^^

Heh mi wyszło, że jestem w 72% podobna do Britney Spears, 765 do Petry Nemcova, &8% do Nikki Cox i kilka jeszcze heh:) Pa Aniołki ja tez lecę na "Króla Artura" Dobranoc:*

_LadyGirl_

widzę że wszyscy "wymiatają" przed telewizory:P miłego oglądania, papa:*

Ja tez ide na Krola Artura.Miłego wieczoru.Własnie skonczyłam ogladac wywiady z Deppem.Pa, moze jeszcze wpadne na moment po Krolu Arturze!

_Tanya_

Ojej jak ja przyszłam to już wszyscy idą, no nic takie moje szczęście ;)

użytkownik usunięty

do wszystkich:dziękuję że zostłem tak ładnie obgadany na tym forum:).
razem z anastazją oczywiście:).same powiedziałyście że od plotkowania i pierdół są "aniołki" więc się wczoraj rozpisałem.

użytkownik usunięty

Bo widzisz... Najpierw sam piszesz że jesteśmy głupie bo zaśmiecamy forum a jak mamy jeden (!) temat to oczywiście ty i twoja kochanka Anastazja musicie nam go zaśmiecać. No wiesz... Jak się nie ma szczęścia w miłości to chociaż na FilmWebie trzeba 'poflirtować' - to do Ciebie i Anastazji, która podobno jest ładna chociaż zdjęcie jest rozmyte (oh...) i pewnie z 10 razy przerabiane :)

szkoda komentarzy, tyle powiem... ;>

użytkownik usunięty

dobra!nie jesteście głupie.cofam to .jesteście mądre.ale przecież forum jest dla wszystkich.no bo co,mam zakładać na forum głównym depp'a kolejny temat do pogaduszek?wtedy będę zaśmiecał.gadu-gadu nie mam,ona też nie,nie ma bloga na swoim profilu to gdzie mamy gadać.w parku na ławce,żeby nas "pały" zwinęły?!:).

Od plotek o Deppie a nie erotycznych fantazji i wyznań

Lady_From_Burton_World

Dorzućcie jajeczko.Będe wdzięczna za karzdą pisanke!

http://www.fotka.pl/wielkanoc/koszyk/5651625

veine_

nie wiem o co chodzi, ale dorzuciłam:P nawet wyszło ze zielone, czyli mojego ulubionego kolorku xD

alynka_xD

O dziękuje tak sie ciesze,że aż dodam cie do ulubionych.

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

od plotek o depp'ie-tak,między innymi od tego.ale chyba nie zabronisz nam
(mnie-ramonie i jej-anastazji)pogadać,nawet jeśli nie do końca o johnnym.
no nie?

fajowsko, też Cię dodaje do ulubionych;)

alynka_xD

Veine również wrzuciłam pisankę(mam nadzieję, że pomogłam ) ;)

DEPPomanka

DEPPomanka, też Cię dodam do ulubionych, w końcu jak rodzina to rodzina, hehe:P co rpawda nie wiem czy należę do waszej rodzinki, ale w sumie jakieś dalekie pokrewieństwo na pewno by się znalazło:P a moze mnie też ktoś zaadoptuje??xP

alynka_xD

alynka również dodaję do ulubionych :) wiesz niby ja też należę do rodzinki, Winona mi mówiła kim miałam być no ale niestety starość nie radość heh skleroza nie boli, i rzadko wchodzilam ostatio tu więc nawet nie wiem co się działo ;)

DEPPomanka

hehe, w sumie tu naprawde trzeba mieć głowę na karku, żeby się połapać kto jest kim w tej rodzinie:P

DEPPomanka

To ja powiem tak rzeby nie pisać po sto razy każdego kto wrzuci pisanke dodam do ulubionych.:)

veine_

Veine fajnie to zabrzmiało, teraz dużo osób wrzuci napewno z nadzieją, że dodasz ich do ulubionych, heh XD fajny pomysł

DEPPomanka

ok, ja lece już, natchnęło mnie nagle na oglądnięcie "Benny&Joon".. ^^ ale fajnie będzie xD tak więc mówię wszystkim ładnie dobranoc xD

DEPPomanka

alynka jakbym wiedziała kim jestem i w jakim jestem wieku (chodzi o wiek: mama czy dziecko) to bym cię adoptowała ;)

DEPPomanka

yay! wrzuciłam pisankę :) chciałam nawet 2 ale nie mogłam :) wróciłam od ciotki ale nudy...... moja kuzynka nawet nie slyszała o sweeney todzie.... nie miałam z nia o czym gadać..... dobrze że mam was bo moi rodzice już sluchac nie mogą moich przezyć po każdym filmie z Johnnym :)

NonaT

Moja mama właśnie skończyła oglądać Don Juana ;) i jej się nawet podobał

DEPPomanka

Bo to fajny film jest!

P.S. Dorzuciłam pisankę.

nooooooooooooo

Mi też się bardzo podobał ;)Jeden z ulubionych filmów

DEPPomanka

Jest tu ktoś??? Czy jestem tu sama??? ;)

użytkownik usunięty
DEPPomanka

ja jestem co najważniejsze.:).lecz na pewno nie dla wszystkich.

Wrzuciłam pisankę:)) A tak w ogóle to witam again ;)

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

Mam prośbę - ignorujcie posty Ramona i Anastazji <prosi>, nawet jak będą pisać głupie rzeczy i prowokacje to nie odpisujcie <prosi>. I zgłaszajcie do usunięcia ich rozmowy na naszym temacie.

użytkownik usunięty

ooo!ciaro,nie bądż taka samolubna.chyba ty byś nie chciała bym zgłaszał wasz temat do usunięcia.a my z "ananasią" prowokacji nie piszemy.my tylko sobie rozmawiamy.

użytkownik usunięty

Ja też wrzuciłam pisankę:)

użytkownik usunięty

ooo,pani "golonka" się pojawiła.wyspała się pani przez te 10 godzin?
samopoczucie dobre?:).

użytkownik usunięty

Tak,ale widzę, że zrobiliście tu niezłą oborę...;/

użytkownik usunięty

Ty i Anastazja oczywiście