Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
NonaT

sprawdze inne zdjecie :)

NonaT

penelope cruz, michelle pfeifer, beyonce ( :( ), dalej mi sie nie chce bo jakies zwichrowane nazwiska :)

NonaT

O nie <hahaha> Jestem podobna do Sophie Marceau w 90% xD A dalej jakas Kana (nie znam) i jeszcze pare jakichs co nie znam, Kiera (!), o matko... Charlize Teron O.o, Leo jak byl malutki xD i Olsenka (ble). O nie... no to teraz ogolnie jako ze jestem wyjatkowa piekna i jakze skromna, to czekam na setki propozycji rol z Hollywood, w tym zagranie w "Piratach 15" (Kiera ^^) wnuczki Sparrowa i remakeu "Zony Astronaluty" (Charlize^^) ;> No i jak beda krecic remake Titanicka to moge zakrac Jack'a! xD Ale fajnie! <hahaha> Swietna ta strona :P

NonaT

witam świątecznie ;)) o czym rozmawiacie? ja siedze u kuzyna (ehhh uroki świąt) i udało mi sie dorwac do laptopa xdd

kamilakamila

Sprawdzamy do jakich gwiazd jestesmy podobne ^^

kamilakamila

Sprawdzamy do kogo jesteśmy podobne- link w komentarzach na poprzedniej stronie pod koniec (ode mnie :))

NonaT

Romy Shneider? Jejku, zazdroszczę Ci, ona jest śliczna!

Lady_From_Burton_World

dziekuje, ale tobie wyszła Cate Blanchett co jest powodem mojej zazdrości! :)

NonaT

Nie wiem jakim cudem ;) bo ja mam tylko jej figurę ;))

Lady_From_Burton_World

a teraz test wiarygodności!!!
Johnny jest podobny do siebie w 90%! :)

NonaT

A mi wyszło ,że jestem do Johnnego podobna hehe ;)

Ulcia_6

Ulcia zazdroszczę Ci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lady_From_Burton_World

Ulcia, masz wolny wieczór? Albo może dasz sie zaprosić na kawę?
ha ha ha ;)

Ulcia_6

oszzz to szkoda, ja na razie nie sprawdze, nie mam skad wziąc zdjęc ;( ale zapewne z fryzury przypominam panią Lovett xDD ten sam bałagan, z którym nie da się zrobi absolutnie nic ;)

NonaT

Ja kiedyś dałam fote chyba Vanessy Paradis i jej nie było wśród osób podobnych ;)

Lady_From_Burton_World

nie no mój nowy avatar jest w 97% podobny do Johnnego :) nawet dobra stronka :)

NonaT

Sprawdźcie sobie animację, ale extra!!!

Lady_From_Burton_World

Ejj spokojnie ja żartowałam co wy nie jestem do niego podobna ale wiecie co to też zależy od zdjęcia jakie dacie i wyświetla wam się inne gwiazdy xD

Ulcia_6

<myśli nad zemstą za to perfidne kłamstwo ;) po czym przypomina sobie o tym, co Mort zrobił swojej żonie> XD ;))

NonaT

Ja tez sprawdzilam Johnny Jest w 98% podobny do Johnnego ^^ Czyli az takie klamstwo to to nie jest ^^ A ja jestem 77% boskiego osmioletniego Leo :O xD

Astartte

To rzeczywiście zależy od fotki, raz mi wyszło, że przypominam jakiegoś aktora, chyba tego co grał Spidermana ale na szczęście był na samym końcu listy, czyli najmniej ;)

Lady_From_Burton_World

Noo to zależy od zdjęcia i zalezy jak wyjdzie sie na nim xD

Lady_From_Burton_World

ok ja lecę :) bye bye :) świateczne obowiązki wzywaja (wizyta u ciotki) :(

NonaT

Dziewczyny, kliknijcie na "Gwiazdy" i wpiszcie Johnny Depp, wyskoczą wam najbardziej podobni do niego! ;)

Lady_From_Burton_World

No to tylko kolejny dowod, ze Johnny jest niepowtarzalny! :D Ta strona odebrala mi nadzieje na znalezienie sobie kiedys takiego Johna ;P Zaden z tamtych nie jest godzien ^^

NonaT

Ja dałam zdjęcie Vanessy i wyszło że jest podobna w 47% do Johnny'ego Depp'a!!
A tam gdzie mozna sprawdzić do kogo jest podobne dziecko to wyszło,że Lily-Rose to jest podobna równo do taty jak i do mamy

veine_

Hehe kiedyś se zrobie jakieś ładne zdjęcie teraz dałam takie byle jakie jak byłam mała hyhyhy xD

Ulcia_6

Fajna stronka.Skoro wszyscy to ja też, pierwsze miejsca to jacyś japońscy aktorzy, a z tych, co znam to tylko:Claudia Schiffer(WOW!),Jennifer Love Hewitt,Viggo Mortensen i najmniej Angelina Jolie(też WOW!).

_Tanya_

Ejj a mi najmniej wyszła Claudia Schiffer a troszku wiecej Angelina xD hehehe też je miałam ale gdy dałam inne zdjęcie to inni aktorzy ;(

_Tanya_

Kurcze, założyłam sobie gg (wiem, ze późno lepiej późno niż wcale ;) zresztą wcześniej niewiele moich znajomych miało więc nie było mi potrzebne, ale to nie ważne ;)). Mogłaby któraś z Was napisać mi byle co- tak dla sprawdzenia ;) nr- 13695716 żebym mogła zobaczyć co i jak ;) (wiem, wyjdę na matoła ;))

Lady_From_Burton_World

Winona lepiej pozno niz pozniej xd ja tez dopiero zalozylam pol roku temu. ale nie moge do ciebie napisac bo jestem u kuzyna ;))
sorka za brak polskich znakow, to nie moja wina

kamilakamila

No to może ktoś inny? ;))

kamilakamila

Napisałm Ci Winono, ale zmien profil na Dostepny!

_Tanya_

Dzięki :)) zapomniałam ;)

Lady_From_Burton_World

o lol!! a mi wyszło ze jestem podobna do Joey Yung - a to jakaś chinka jest O_o ale to dobrze ze to nie jest aż tak bardzo wiarygodne xP

alynka_xD

Nie martw sie ja tez podobna jestem,według tego programu do jakis chinskich lasek podobna

_Tanya_

O matko...jakie masło maślane napisałam...Może ktoś narzuci temat<:

_Tanya_

wrzucam tu spoznione zyczenia dla wszystkich Aniolkow:

Kolorowych jajeczek,
rozczochranych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku,
a przede wszystkim
mokrego ubrania
w dniu wielkiego lania!

a gdzie ten test z podobienstwa do gwiazd?? dajcie linka, prosze:)

Gin

Ej wracajac do tego programu co wiecie niby ma pokazac do kogo jestes podobna to dałam moje zdjecie mamy i taty wyszlo pol na pol mowie kurde cos jest nie tak dalam moje zdjecie mamy i dla fazy hehe Johnnego to samo to klamie!!

Ulcia_6

Ulcia napisz gdzie jest ten program ?? <proosi>

Ulcia_6

Ta, a ja dałam zdjęcie mamy- Vanessa, zdjęcie taty- Johnny, zdjęcie dziecka- ja, dla jaj, bo nie miałam akurat fotek moich rodziców ;) i tez wyszło pół na pół;)) ale zaraz wrzucę zdjęcia moich rodziców, bo już wgrałam na komputer

Lady_From_Burton_World

http://www.myheritage.pl/rozpoznawanie-twarzy-gwiazd

Ulcia_6

http://www.myheritage.pl/rozpoznawanie-twarzy prosze bardzo

Ejj jednak nie <hahaha> dałam inne zdjęcia i inny wynik o lol! Czyli jestem pol na pol podobna do mamy i Johnnego hahaha

Ulcia_6

Hahaha ostro nie ;))

Ulcia_6

Hehe i też CI wyszło pół na pół hehehe xD

Ulcia_6

O ja też zobacze czy jestem bardziej do Johnnego czy do Vanessy podobna ;)))) Hehe :P A gin co ci wyszło?

Ulcia_6

a ja juz za chwile sprawdze :) bo dopiero co wrocilam od rodziny i cierpie na plackowstret wiec ledwo sie krzesla trzymam

Ulcia_6

ejj, ale fajna z tym zabawa;) a zarejestrowałyście się tam?? bo chyba do tych rodziców to się trzeba rejestrowac:/ a mi się nie chce:P

Ulcia_6

Mi wyszło ,że jestem bardziej podobna do Johnnego...

Ulcia_6

Hehe noo fajna fajna xD