ja też! musze mieć muzyke przy robieniu lekcji bo inaczej sie skupić nie moge...!
no a teraz ostatni raz Wesoluśkich Świąt:** i dobranoc:)
Motyla noga, to nie jest śmieszne. Jeden dzień mnie nie było, a mam do nadrobienia sześć stron z tego tematu i chyba drugie tyle z poprzedniego tematu. Ja się tak nie bawię. :D
A tak na przyszłość Wesołych Świąt Wam życzę, w razie gdybym jutro nie miała okazji żeby tu zajrzeć. :)
wiem, że nikogo nie ma ALE ZAPRASZAM NA NOWY TEMAT O TYM JAK NASZA RODZINA ŚWIĘTOWAĆ ZACZYNA CZYLI ... SAME ZOBACZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I WESOŁEGO ALLELUJA! ;))
chciałem ci powiedzieć "golonko" żebyś obejrzała sobie na you tube pewien filmik.jest to teledysk michaela jacksona pt."you rock my world".obejrzyj,jeśli będziesz spostrzegawcza to odkryjesz coś z tego teledysku co jest wspólne z moim avatarem.zobacz sama,odpisz,skomentuj.
whatever you want.o czym chcesz.chyba że ty chcesz gadać z "golonką" i innymi paniami a nie ze mną.
Ty Veine też obejrzyj:)
U mnie trochę to potrwa, bo coś mi się dzieje z komputem i muszę go uruchomic jeszcze raz
tak,o to mi chodziło.a;e zgadnij gdzie był starszy na scenie z filmu z mego avataru czy na teledysku?
na teledysku był starszy o całe 11 lat i miał pofarbowaną na czarno siwiznę.na moim profilu macie trochę jego fotek.jedno mnie zdumiewa-billy drago-zwykły facet ale na niektórych zdjęciach jesardzo przystojny a na niektórych wręcz obleśny.nieprawdaż?
Nie, skądże, jak widzę te kontynuacje.
Ale spoko, nie czepiam się. Chciałam tylko pokazać na co mi się wzbiera gdy widze te tematy. please don't argue with me ;>
anastazjo,zrobiłem coś nie tak,jakiś błąd.naraziłem ci się czymś?złamałem ci heart'a?
już spać?kiedy my pogadamy?że jes pierwsza w nocy to nie znaczy że musimy zasypiać.
Ja muszę, bo jutro dosyc wcześnie jadę do babci, a potrzebuję gdzieś 10 godzin snu.
aha.to jak wy idziecie spać to niech ktoś tu jeszcze przyjdzie,djacie komuś "cynk" że ramona siedzi na "aniołkach johnny'ego".
i znowu będę prowadził monolog.ja mam chyba chroniczny brak dobrej passy na tym forum.
z tego teledysku wynika że jackson jest dobrym piosenkarzem i jeszcze lepszym tancerzem.a widziałaś obsadę?pojawił się marlon brando!zaszczyt dla michaela jacksona.onlubi się fotografować ze znanymi osobistościami.
brando.póżniej zdaje się w kolejności chris tucker,michael madsen,billy drago,i jakaś murzynka.znasz billy'ego drago z jakichś filmów?czy raczej jego gęba jest ci obca?