równiez pokazę Wam moja tapetę, bierzcie jak chcecie:
http://img402.imageshack.us/my.php?image=sweeneytoddwallpaper2kx8.jpg
O matko! Ale pędzicie. Cóż... w temacie uzależnień... Mam jedno: JOHNNY!!!!!! Papierosów nie palę, narkotyków nie biorę, alkoholu nie piję, chociaż łyka czy dwa na sylwestra ;D czasem jak rodzice piją wino, to też mi się dostanie ćwierć kieliszka :) no i kiedyś (za czasów ,,Piratów...") napiłam się rumu. Był... OCHYDNY! ;)
Ja również papierosów nie palę...
Alkoholu... (Różnie) Ale piwa nie lubie...
Shauni rum jest... taki sobie...
Zapomnialam a narkotykach... rowniez nie biore choc kumpel mi podstawial maryske pod nos... Nie dalam sie skusic... w koncu jestem aniołkiem
w temacie uzależnień:
Johnny Depp
muzyka muzyka muzyka
pianino
kpt Jack Sparrow (no cóż, nie moge z tego sie wyleczyć)
aniołkowe forum
j. angielski (jak chodze po domu to sama do siebie ciągle gadam)
spanie
papierosów nigdy nie tknęłam i nie mam zamiaru, chociaz mi wiele razy proponowano.
alkohol-rzadko,
nie wspomne juz o innych używkach.
zamiast jakis imprez, dyskotek zdecydowanie wole sobie posiedziec w domku na forum;)
Aniołki, nie gońcie tak szybko, bo nie nadążam ;). A tak w ogóle to moje życie przedstawia się tak-
10 godzin i...ODWAŻNY
7 dni i...TRUPOSZ
około 30 dni i...AUTOGRAF DEPPA :)
Widzicie, ja tylko wyczekuję ;). Co do używek to napisałam już na górze- nie pije, nie pale, nie ćpam. Za to nałogowo słucham muzyki i oglądam ciekawe filmy ;)
he he a ja za 2 godziny jade na Sweeneyego! yay! nie mogę sie doczekać! potem oglądam "odważnego" a potem "człowieka który płakał" same atrakcje!
mama mi kupiła Don juana! mama mi kupiła Don juana! :D ^^
hureeej! ;)) ja mam nadzieje też ogladać dzisiaj odważnego, ale zobaczymy co z tego wyjdzie... :)
No wiec tak, uzaleznienia:
Johnny Depp
Kino
Temat Aniolkow :D
Komputer (ale bez przesady)
Jesli chodzi o reszte to:
papierosy - dawno temu i nieprawda, ale wcale mnie to nie fascynowalo i nie rozumiem jak mozna sie od tego uzaleznic. Ja od roku nic i juz nie zamierzam.
kawa- nie jestem uzalezniona i nawet nie lubie (no chyba, ze nawale tam tyle cukru, mleka/smietanki, ze nie bedzie prawie czuc kawy :D)
alkohol - nie pije chyba, ze jestem sama, lub w towarzystwie xD Zart^^ Tylko ze znajomymi na jakichs imprezach, ale nie jestem uzalezniona :D Potrafi mi sie gorzej odbijac bez niczego i to u siebie lubie <peny samozachwyt> :D
narkotyki - nie bralam, nie biore i brac nie zamierzam ;/
Winona, ja tez nie lubie takich imprez na 50 osob i wiecej to jest dla mnie bez sensu. Wiadomo, ze znasz gora 10 osob i z nimi sie trzymasz, poza tym tak dziko sie czuje jak tyle obcych ludzi jednoczesnie. Jak dla mnie to 10-15 to gora, wtedy kazdy gada z kazdym i nic ci nie umknie :D Moze jak bede na studiach ten moj opor zniknie, ale teraz wole bardziej kameralne rzeczy :)
A co do tamtego forum moze i fajne, ma duzo ludzi itp, ale ja tak sie do Was przywiazalam ;*
Do eM Barry
SPOILER!
Mysle, ze tak.
KONIEC SPOILERU! <hahaha> :P
Jeśli chodzi o moje uzależnienia:
-herbata (ale bez cukru)
-czekolada
-ogólnie słodycze
-muzyka
-gra na instrumentach (skrzypce i fortepian)
-oglądanie różnych filmów
-kupowanie filmów:)
-komputer(a dokładnie internet)
-śpiew
-śmiech
-zakupy
-rozmowy telefoniczne
-naleśniki i omlety
-przyjaciele
-leniuchowanie(ale nie spanie!)
-kręcenie różnych filmów(robienie zdjęc również)
no ,Szara, ja też tak myśle <co do ST> xDD nareszcie ktoś się ze mną podzielił swoimi spostrzeżeniami! :D
Moje uzależnienia?
Johnny
mój kot Kitosław ;)
filmy
filmweb
muzyka
przyjaciółki
powietrze!!!
i to chyba tyle :D
Kitosław??? jesli mialabym miec kiedys kota, to tylko po to, zeby dac mu tak na imie:) swietne jest!!!
:D:D Fajnie kota nazwalas xD
eM Barry pogadalabym z Toba obszerniej na ten temat, ale nie chce zeby ktos przeczytal z rozpedu mimo napisu spoiler, bo to wlasnie to zakonfczenie najbardziej mna wstrzasnelo, a jakbym wiedziala jak to bedzie to juz by nie bylo to samo...
Jeju nie moge przestac myslec o tym filmie, ciagle mam w glowie ta piosenke "By the sea" smialam sie jak glupia podczas tych scen, gdy ona leciala xD SPOILER! Johnny w tym paskowanym wdzianku <lol> KONIEC xD Chyba przesadzam z tym spoilerowaniem ;D;D;D
Jak tak dalej pojdzie, to wywleke jeszcze jakies dziewczyny i zabieram sie po swietach 2 raz!:D A plakat powiesilam na suficie nad lozkiem, bo na scianach mam jeszcze inne rzeczy takie rozne i uznalam, ze to sie nie godzi, zeby Sweeney wisial miedzy nimi. Jak moj pokoj bedzie umalowany w wakacje, to sobie gdzies powiesze inaczej ^^
Oooo przypomniało mi sie jedno wielkie uzależnienie:
Chłopaki...
Iiii...
Język francuski (w dwuznacznym znaczeniu...)
Dayah gra na pianinie, madzia3p na skrzypcach i fortepianie... Eh, zazdroszczę Wam dziewczyny, też mi się to zawsze marzyło. :)
Zapomnialam o najwazniejszym uzaleznieniu! Malowanie/rysowanie! Nie wyobrazam sobie zycia bez tego :D
Ooo właśnie... rysowanie... :D Musze na bloga filmweb.pl wstawic 3 rysunki Jacka Sparrowa narysowanego przeze mnie.... :D hehe
Nawet mialam faze na portrety Johnnego ^^ Odstresowywalo mnie to :D Chcialam tu kiedys wrzucic np na bloga zdjecia tych rysunkow, ale bloga nie prowadze, a i tez troche sie wstydze xD
Nie wolno Ci sie wstydzic!!!!! masz wstawic:)
Wiecie, ze kolejny film z Johnnym bedzie w gazecie!!?? Co Gryzie Gilberta Grape'a we wtorek w wyborczej:))))
yyy sorki wtorek tak, ale nie najblizszy tylko 18 maja - troszke sie zagalopowalam, ale to pod wplywem emocji:))
http://www.dodatkidogazet.pl/film/rid,233,dd,co-gryzie-gilberta-grapea.html
Wow ale sie rozpislyscie:)
jezeli chodzi o uzaleznienia to tak: nie pije chyba, ze w sylwestra szamapna, nie pale, nie cpam, nie cpalam i nie zamierzam
A moje uzaleznienia to:
Johnny Depp,
forum aniolkow,
telewizja,
filmy,
muzyka,
przyjaciółki,
smiech,
woda i soki,
sen:)
pzdr for all :D
Gin, wielkie dzięki za informację! Tak sobie ostatnio myślałam, że fajnie byłoby objerzeć ten film, a tu taka niespodzianka. xD
nie ma sprawy:)) ja tez na ten film czekalam, kurcze zeby tylko nie zapomniec (moze przypomnienie w komorce ustawic, tak jak na Janiakowe Co za tydzien XD)
No nareszcie sie przelamali i dali jakis film z Johnnym! To we wtorek przed szkola (7.30 yhyhy ;() ide i sobie kupje :)
No to moze zeczywiscie sobie wstawie... :D Ale tylko te Johnnego ;P i najpierw musze zobaczyc jak sie w ogole blog robi, bo nigdy nawet nie przypuszczalam, ze zaloze xD
ja was bardzo do poegi entej przepraszam i mozecie mnie walnac w leb
http://www.dodatkidogazet.pl/film/rid,233,dd,co-gryzie-gilberta-grapea.html khy khy 2007 rok
Oj Gin Gin... No to za taka haniebna pomylke bedziemy zmuszone usunac Cie z grona Aniolkow... Przykro mi... xD
Haha nawet nie wiesz ile razy mnie sie tak przytrafilo xD Np czekalam na AXN na Donniego Brasco, bo znalazlam w necie, ze bedzie. Owszem dzien ten, ale o 2 miesiace za pozno xD
No nie, a ja już zaczęłam odkładać pieniądze...na co ja teraz wydam te 20 groszy??? ;)) nie no, i tak już kiedyś widziałam ten film, więc aż tak bardzo nie żałuje ;) mogliby dać do jakiejś gazety Las Vegas Parano, bo chciałabym obejrzeć :)
haha, no Szara ta scena dobra była
SPOJLER
zwłaszcza ten jego entuzjazm mi się podobał
KONIEC
uff, skończyłam tłumaczenie :)