Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 702 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tutaj proponuję pisać dalsze losy Aniołków Johnny'ego (chodzi o historyjkę pisaną wierszem)

TODDka

Zgadzam sie co do opinii, że johnny jest jak wino. :)
i musze Wam powiedzieć, że to jeden z niewielu facetów który podoba misię w każdej swojej fryzurze. jest przystojny zarówno jak ma dłuugie włosy i jak w Żonie astronauty krótkie.
i absolutnie nie "zdziadział" <Boże, co za słowo...:|>!

eM_Barrie

no ja też uważam że johnny jest jak wino, a przynajmniej na razie jest cudowny i nie mam zamiaru zmieniać tego zdania. :)

eh, ferie mi się jutro kończą. nie chce do szkoły ;(

eM_Barrie

Mi też się Johnny podoba w każdej fryzurze... Ale wogule w każdej grywanej postaci... :D Jednak dla mnie najlepiej wygląda w średniej długości włosach. :D

TODDka

nie martw się- za 4 tygodnie Wielkanoc i prawie tydzień wolnego :D

eM_Barrie

masz rację, a w czerwcu wakacje xD nie można się załamywać xD

TODDka

Orientuje się ktoś może, o której dokładanie będą Oscary? Bo nie wiem, na którą mam budzik nastawić. ;>

blumenkohl

oscary sa o 2.00 (na onecie tak pisalo)
Gin ja tez jutro mam 2 kartkowki ale oscary bede ogladac bo potem bede sobie w brode plula, ze obejrzalam
co do tego, ze Johnny jest jak wino zgadzam sie z wami:)

Miss_from_the_Neverland

JA też się z tym zgadzam weszłam na 5 min...I poczytałam se te debilskie tematy pana allan houston. Moim zdaniem nie ma sensu na nie odp!!! to strata czasu :) Moje drogie Aniołki szkoda ,że nie ma takiego czegoś ,aby usnunąć użytkownika znaczy zablokować jego kąto za takie tematy. Pozdrawiam. Jutro do szkoły!! NIEEEE!!

TODDka

masz racje Ulcia,że nie warto muodpowiadać, no ale na takie kpiny ja tez mam zawsze ochote odpowiedzieć kpiną... :)
to ile do oscarów? 6 godzin? ^^

eM_Barrie

jak.zawsze.nie.ma.mnie.jeden.dzien.a.dziewczyny.juz.10.strone.maja.dobre.jestesc ie.pomijajac.wczoraj.bylam.w.kine.na.S.T.powiem.ze.brak.mi.slow.film.niesamowity .ocena.11/10.pomijajac.ze.spacja.mi.dalej.nie.dzala.to.nie.obejrze.gale.rozdania .oscarow.nie.mam.canal+.dziewczyny.wiecie.moze.czy.na.onecie.beda.puszczac.gale. na.zywo.bo.cos.takiego.czytalam.ze.o.2.beda.chyba.dawac.ale.do.konca.nie.wiem.ja k.bedziecie.wiedziec.dajcie.znac......o.szkole.mi.nie.mowice.bo.mi.az.sie.niedob rze.robi.jaa.kiedy.bedzie.jakis.tydzien.wolnego?.a.wiersze.jak.zwykle.mistrzowsk ie...;)))

Ps.wiecie.moze.gdzie.mozna.zalatwic.jakis.plakat.sweeneyego.nie.liczac.alegro.i. tych.innych.chodzi.mi.bardzej.o.gazety.czy.w.gazetach.beda.dawac.jak.cos.bedziec ie.wiedziec.to.dajcie.mi.znac.oki?.bardzo.mi.zalezy.zeby.jakis.plakat.zdobyc.jak by.co.to.dzieki.wielkie.;)

BK_201

boze.co.ja.narobilam.zaraz.ta.klawiature.rozp......!!!!!!!!!!!!

BK_201

Gosia, 6 godzin 9 minut 30 sekund, tak około. Na oscars.com jest licznik. xD

TODDka

Hej Aniołki! :D

Nieaktywny_2

molly-rose oscary bedzie transmitowal onet o 2.00 na zywo:))

Miss_from_the_Neverland

Załamka, nie ma szans żebym obejrzała Oscary ;(( z drugiej strony jak Johnny nie dostanie to nie ma po co oglądać, a wiadomo jak Akademia podchodzi do wyróżniania go ;(. Ten artykuł lepiej przemilczę, podobnie jak tematy Allana na forum- jeden palant i banda pudelkowych idiotów! Jejku, nie piszcie tyle, bo nie nadążam za Wami! ;)

Lady_From_Burton_World

A czemu nie obejrzysz? Bo za późno? Ja team wolę nie iść do szkoły, a zobaczyć jak to będzie. Nigdy wcześniej nie oglądałam Oskarów, bo nawet mnie nie ciągnęło. No i nie tylko Johnny Depp jest, ale też Pokuta i Tim Burton. :)

Lady_From_Burton_World

Ja to samo nie oglądam osckarów na onecie bo ja nie wstane jutro do szkoły:(( aj tam oglądne skrót na TVP1 we wtorek (o ile Johnny dostanie osckara :) )

TODDka

Mam pytanko, bo mnie nie było. Ot tak z ciekawości. Dlaczego Molly-Rose pisze kropki?

Nieaktywny_2

Bo jej spacja nie działa :(. A nie wiecie w jakich godzinach będzie ten skrót???

Lady_From_Burton_World

Madzia- ja już nie byłam tydzień w szkole więc muszęiść ;(

Lady_From_Burton_World

A właśnie - jakie to będą godziny?

Nieaktywny_2

bo jej spacja siadla (wlasnie molly-rose: sprobuj rownoczesnie nacisnac: ctrl, shift i alt)
tylko czy ta transmisja na onecie to bedzie dzialac w zaleznosci od łącza raz szybko, a raz wolno? bo jesli tak to ja sobie obejrze skrot na tvp (nie mam canal +)

Gin

Noo we wtorek jest skrót to se oglądne chyba o 21 ileś

Ulcia_6

w pon na jedynce jest jakis miniskrot o 21.35 - 22.05, a we wtorek wiekszy o 22.40 - 0.20:)) (sprawdzcie dokladnie, bo nie jestem pewna)

Gin

A ja tak sobie właśnie czytam różne komentarze na onecie i wynika z nich, że ta relacja to będą tylko jakieś zdjęcia itd. ;/

TODDka

Kate-prosze Cie-nie załamuj!!!
jak tak będzie to zejde na dół ii... i... i obejrze na kanale E! a co.
Moly-Rose- idź do kina i poproś o plakat :) ja mam zamiar tak właśnie zrobić :)

eM_Barrie

gosia.bylam.w.kinie.i.prosilam.o.plakat.ale.mi.nie.chca.dac.bo.oddaja.na.makulat ure.swinie.jedne.nie.chca.mi.nawet.jednego.plakatu.dac!!!.
pomijajac.kurde.chcialabym.obejrzec.ta.gale.ale.kurde.zero.canal+.no.i.nie.moge. przyjsc.o.2.do.pokoju.starszych.zeby.chociaz.zrknac.na.ta.zryta.Tvp1.wkurzona.je stem.a.ta.transmija.na.onecie.albo.na.tej.stronie.oscars.com.to.tam.beda.wrescie .puszczac.czy.tylko.pisac.bo.ja.zglupialam.jak.tylko.pisac.to.sie.zalamie.kit.ja kos.przezyje.:|;)

eM_Barrie

dziewczęta ja też raczej nie oglądam bo jutro koniec mych ferii, więc wypadałoby być xD ale na pocieszenie mam wierszyk:

Na naszych Karaibach się wygrzewamy
Wszystkie troski w ... mamy xD
Lily i Jack bawią się z tatą
Nikt nie pogardziłby taką gratą xD
Aniołki w oceanie się bawią
W pięknie plaży pławią
Żyć nie umierać, choć w domu szkoła
Jest strasznie niewesoła
To nie traćcie nadziei dziewczyny
I niech uśmiechnięte będą Wasze miny
Przecież kto ma radę dać w smutku świata tego,
Jak nie Aniołki Johnny'ego? ;)

-----------
W ogóle wpadłam na pomysł że musimy o sobie napisać do jakiejś gazety! xD ja piszę do twista :P
traktujcie to albo jak żart albo na poważnie, Aniołki są szalone, więc różnie może z nami być xD

rose_18

Ej, a w teleexpresie jest jeszcze ten dział- pozytywnie zakręceni? Tam to byśmy się załapały XD

Lady_From_Burton_World

co do teleeskpresu nie wiem, ale ja jednak piszę do "dziewczyny" xD

Lady_From_Burton_World

Tak, tak! Ja chcę trafić do "Pozytywnie zakręconych"! Pamiętam, że kiedyś pokazywali takiego pana, który miał sporą kolekcję desek klozetowych. xD

blumenkohl

fajowy.pomysl.dziewczyny.z.tym.pozytywnie.zakreconych.jestem.za.xDDD

blumenkohl

Kate- on miał deski a my mamy Johnnego XD tzn. wierszyki o nim ;))

TODDka

xD tak-tam na pewno-tylko która by poszła przed kamere jako przedstawicielka? xD
nie wiem tez w końcu jak z tym onetem-ale i tak mam budzik na 01:55 nastawiony :D wstane, włącze kompa i będe szuuukaaać :D

eM_Barrie

A jak myślicie, Johnny będzie się też przechadzał po czerwonym dywanie? xD

blumenkohl

Kate.mi.sie.wydaje.ze.napewno.;))
<spacja.nie.dzala>.musialam.to.napisac.bo.pisze.ze.za.krótki

eM_Barrie

gosia.ja.tak.samo.robie.;).pomijajac.włsnie.kto.bedzie.tym.przedstawicielka.?.al e.pomysl.i.tak.mi.sie.podoba.nawet.ten.z.ta.gazeta.ze.napisac.do.nic.xDD

BK_201

Wyobraźcie sobie- czerwony dywan, światła, błyski fleszy, wieczorowe suknie, Johnny w garniturze XD a za nim MY- wierna ochrona- Aniołki Johnnego :) to by było piękne ;) ech, się rozmarzyłam ;)

TODDka

no a jak inaczej? :D musi jakoś sie tam dostać po swojego Oscara, nie? :D
chyba, że sie umie teleportować :D xD xD

eM_Barrie

ta.teleportowac.albo.byc.niewidzalnym.heheheh.xDDDD

eM_Barrie

Mam kolejny wierszyk o Johnny'm. Ale znów głupi...

Johnny to chodzące marzenie,
zmienia on role w oka mgnienie.
Wszystkie fanki go kochają
i plakaty nad łóżkiem z nim mają.
Niektóre z nich się o niego biły,
a w nocy o nim słodko śniły.

Ps. Kto z Aniołków Johnny'ego będzie oglądać Oscary?

TODDka

no więc ja stawiam że jednak nie potrafi :] więc na czerwonym dywanie go zobaczymy :]
ciekawe, w co sie ubierze... :)

eM_Barrie

Już coś tam na pewno wybierze ;)). Ale- wyobrażacie to sobie- wszystkie fanki przed TV, wyczytują imię Deppa a jego...nie ma! XD

Lady_From_Burton_World

O jej nawet tak nie myśl... To byłaby tragedia...

Lady_From_Burton_World

No właśnie, a jak mu nikt nie powiedział, że zakończył się strajk scenarzystów? I Johnny nie przyjdzie?

A co do ubrań to pewnie założy ten ładny garniturek, który mu dzisiaj pomogłam wybrać. xD

(sorry, że głupoty pisze, ale mi dzisiaj troszeczkę odwala ;>)

Lady_From_Burton_World

O.boze.nie.wiem.co.bym.wtedy.zrobila.wszystkie.by.zaraz.byly.zamurowane.oco.tu.c hodzi.a.gdzie.Johnny?.lol.xD

TODDka

Winona masz szczęście, że nie wiem gdzie mieszkasz :P bo nie zważając na moje skąpe ubranie w postaci koszuli nocnej oraz na obecna pogodę poszłabym/pojechała/popłynęła/popełzła do Ciebie i Cie.... uderzyła za to :P
jako Aniołek powinnaś wierzyć,że on dostanie tą nagrodee! wstydź się :D xD
ja mam zamiar oglądac-do rozdania w kategorii najlepszy aktor xD

eM_Barrie

Hmm... A kategoria najleprzy aktor, która jest z rzędu?

eM_Barrie

Albo Johnny wbiega w połowie gali i mówi na widok mierzących go spojrzeń ludzi zgromadzonych w Kodak Theatre: "oj, sorki, zapomniałem o tej imprezie" xD

eM_Barrie

Ale ja wierzę ;)) ale co by było gdyby mu coś do głowy strzeliło i pomyślał- nie idę po Oscara to będzie dla nich kara ;) a ponieważ jest brzydka pogoda zostanę w domu i film pooglądam XD
kurcze, coś mi te deppowskie rymy nie wychodzą ;) ;p