Tutaj proponuję pisać dalsze losy Aniołków Johnny'ego (chodzi o historyjkę pisaną wierszem)
Apropo ja jakos Kate Moss nie lubie :/
Moze tak sie dzieje dlatego,
Ze za duzo pyska wstawia do telewizora mojego xD
xD
ja jakoś odczuwam do niej nieuzasadnioną niechęć... owszem, uwazam że jest dość ładna, ale i tak niezbyt ja lubie-jak Ty Szara :)
lubicie muzykę (bądź osobę) marilyna manosna? (dziwne pytanie, ale czemu miałabym nie zapytać xD) i tak w ogóle jakiej muzyki słuchaja aniołki?
Roznej Pani, roznistej :D No nie moge sie wypowiedziec bo kojarze tylko jedna piosenke, ktor i tak bardziej podoba mi sie w wykonaniu Depeche Mode xD A jako osobe... jak tu go nie lubic, jak sie wie po co wycial sobie 2 rzebra xD
No ja to roznie. Czasem rocka, czasem metalu, ale nie jestem w metalowych klimatach, ogolnie jak mi sie piosenka spodoba, to slucham, bo muzyka sie tak bardzo nie interesuje. Wiem jakiej nie slucham : Wszystkich polskich shitow Gosiow, Dodow, Kasiow, ani zagranicznych takich jak Ruhana (nie wiem jak sie pisze) Britnej itp xD
co do dodów, kasiów i gosiów to tez wiem, że ich nie słucham. ale piosenki maja takie łatwe, że nie słucham ich, ale często słucham samą siebie w ich wykonaniu xD niestety :/, bywa i tak :)
nie nie lubie go-jakoś mnie on odpycha :|
muzyki słucham niemalże każdej-od klasyczne z filmów po techno... :) disco <uwaga! 3 kawałki disco polo lubie xD>, pop, taneczna... no praktycznie z każdej po trochu :)
ja bardzo lubie sweet dreams w tej wersji mansona (chociaż to on zrobił cover) i czasem jakieś jeszce jego piosenki tainted love czy coś...
oprócz jeszce tego, że od kilku lat elvis posiada największy plakat w mym pokoju (ale na ilość johnny go oczywiście pobija xD)to słucham całkiem normalnej muzyki jak każdy xD bardzo lubię potańczyć więc prawda, coś szybkiego (pop, dance) ale chyba najbardziej to jednak rock.
więc jednym słowem, jeśli ktoś jest rypnięty i zmienny na świecie, to na pewno ja xD ale elvis jest jak przystań xD zwykle do niego wracam :)
jak to mówią piraci, w każdym porcie trzeba mieć jakąś dziewczynę, czyli po prostu w każdym gatunku można mieć ulubionego wykonawce i chyba nic sie nie stanie xD
Kate Moss także nie lubię. Marilyn Manson- szczerze to słabo znam jego piosenki, więc nie mogę za wiele o nim powiedzieć. Teledyski ma dziwne, tyle wiem ;). Ja ogólnie słucham Avril, Bryana Adamsa, Evanescence, i muzyki filmowej czasami- Danny Elfman i jego soundtrack do Edwarda...:) kto słyszał ten wie o czym mówię :)
ale na soundtrack do Edwarda to według mnie trzeba mieć wenę . on jest taki bajeczny, że nie jest godzien słuchania i nie poświęcania mu uwagi. tak sie po prostu nie da. ten soundtrack czaruje i po chwili myślisz zupełnie o czym innym xD
Oj tam. Mnie sie podoba Bili Gin Jacksona :P xD To potwierdza tylko moje poprzednie slowa, ze slucham wszystkiego i muzyke z filmow i pop i rock i metal... tylko discopolo i hip-hopu nie :P
Szara to Gin zamiast Jean:)..zrobilo mi sie milo<lol>
a jesli chodzi o muzyke to lubie sluchac soundtrackow (Amelia, Czekolada, Moulin Rouge, Happy Feet, Dzienniki motocyklowe, Shrek 1 i 2, wieeele innych), Red Hot Chilli Peppers, Norah Jones, Vanessa Carlton, Emmanuel Moire, Alizee, Santana,
Heh dam wierszyk:
Johnny,Johnny je kolacje
nagle wchodzi Bonham Carter
Mówi mu ze Burton chory
i tam takie pierdoły...
później w dalszy etap wchodzą,
spekulują i zawodzą...
Burton,burton jest w szpitalu,
a my razem w jednym wyrze:(
i co Burton na to powie?
jak to dobrze zyć bez Carter...
LOL,widać tylko ja nie mam talentu do układania wierszyków...probuje na sile...ja juz nie wstawie,nie macie sie czego obawiac:(...\\
Pozdro
ejj mało piszcie ,bo będe znowuż miała zaległości ;)) hyhy ja dzisiaj śpię u przyjaciółki hyhy :P w końcu ostatni dzień wolnego ;) (bo jutro nauka będzie już niestety) dlaczego te ferie trwają TYLKO dwa tygodnie :) Pozdrawiam Wszystkich :)) do zobaczonka jutro Aniołki :))
PS.Wie ktoś co się dzieje z naszą Madzią??
do Szarej: jak widać wspolne zainteresowania Aniolkow nie ograniczaja sie jedynie do Johnnego:)
do Ulci: moze Madzia dalej szykuje swoja niespodzianke?
Joon- fajny wierszyk, nie ma co XD niezła komedia by była gdyby to sie prawda okazała, a może raczej tragedia, oj, lepiej, żeby Tim nie wylądował w szpitalu XD ;(
Zgadłyście. Madzia szykuje niespodziankę dla Aniołków ;) Potrzebne mi jest zdjęcie Dżonego ze skrzydłami. Kiedyś na jakimś forum chyba irys0 takie dała. Wiecie gdzie ona jest? Dawno nie pisała... :(
http://www.lexode.com/galerie/stars-masculines/johnny-depp,114_354.html
http://www.flixster.com/actor/johnny-depp/photos?p=6678733
To pewnie nie to, ale dałam na wszelki wypadek ;)
Hej, jest tu ktoś??? Nie ma Johnnego, nie ma Aniołków jego, na forum nudno, chyba trzeba iść- trudno ;(
ja przybyłam :)
skończyłam właśnie oglądać Eda Wooda-pokręcony film :)
Princess Night-ja już też Cie mam w ulubionych :)
A ja czekam aż któraś stacja raczy powtórzyć "Ed Wooda", bo jak oglądałam ostatnim razem ten film to jeszcze nie zdawałam sobie za bardzo sprawy z tego, że gra tam TEN Depp, a wszystko reżyseruje TEN Burton. Eh, błędy młodości. xD
Aniołki spójrzcie jak nasz Aniołek wyglądał jak był młody...bardzo ;)
http://c.wrzuta.pl/wi7960/0ae38429001992b747827846/Johnny%20Depp?type=i&key=8elq iKyQjt&ft=f
To NAPRAWDĘ on ;))
Jeśli chcesz zobaczyć tą fotkę to musisz wejść na wrzute i wpisać Johnny Depp, ta fotka jest pierwsza albo druga :)
Good morning, Aniołki. :)
O jejku, ale nasz Johnny był wtedy jeszcze ee... pulchniutki. xD
A tak w ogóle to zaraz chyba lecę do kościółka, zgadnijcie w jakiej intencji zamierzam się pomodlić? <lol2>
Witam :) Aniołki.
Mam jeszcze takie zdjęcia Johnnnego za młodu :)
http://img148.imageshack.us/img148/1616/kid003ty3.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/2489/normalkid001os7.jpg
Hehe w tych długich włosach jak dziewczynka wygląda ;)
Do Madzi: Madzia ja chyba wiem o jakie zdjęcie ze skrzydałami CI chodzi na nim Johnny miał ręce tak jak do modlitwy nie?I skrzydała takie domalowane.
A tego johnnyego ze skrzydelkami to ja chyba mam... Wstawie na bloga to zobaczycie czy o to chodzi! :D Pozdro
http://img151.imageshack.us/img151/2143/47119cbb2ceabvo3.jpg mam tutaj naszego Johnnego jako Aniołka :)) chyba Madzi o to zdjęcie chodziło ;P
heloł Aniołkiii :):*
jaki maluski Johnny! łojojoj...! :D xD
też widziałam kiedyś takie zdjecie Johnny'ego ze skrzydłami, ale nie moge go teraz znaleźć...:|
słuchajcie-o której zaczynają się Oscary na onecie? ^^
witam:))
xXPrincessNightXx - jak kazdego aniolka dodaje cie do ulubionych:))
jesli chodzi o muzyke to slucham wyszystkiego oprocz metalu, hip-hopu i disco polo
wasze wiersze sa wspaniale, mam nadzije ze stana sie rzeczywistoscia:P
Madzia z niecierpliwoscia czekam na twoja niespodzianke:D
pozdro:*
P.S. z tego co wiem oscray beda transmitowane o 1.00 albo o 2.00 ale nie jestem pewna:D
ale to jest tylko z czerwonego dywanu-samo przybycie gwiazd :| a rozdania na TVP nie będzie-będzie w radiu, RMF chyba, na onecie i na Canal+
i na kanale E!
ja bym na onecie obejrzała,tylko nie bardzo wiem o której...:|
W kategorii najlepszy pierwszoplanowy aktor jako faworyt wymieniany jest Daniel Day-Lewis za "Aż poleje się krew", a szanse mają także George Clooney za film "Michael Clayton", Johnny Depp za "Sweeney Todd The Demon Barber Of Fleet Street", Tommy Lee Jones za "W Dolinie Elah" i Viggo Mortensen za "Eastern Promises".
czytalyscie to??? przeciez to Depp ma dostac oscara a nie Daniel Day-Lewis :(
czytałam, i też sie dziwie O.o :P
powiem Wam, że nawet nie wiem kto to jest Daniel Day Lewis... nie kojarze w ogóle!
Ej Johnny musi mieć w końcu tego Oscara!! już tyle razy był nominowany. a tego gościa też nie kojarze kto to jest?
ja wierze w to, że Johnny dostanie.
i kibiucuje mu całym serduszkiem.
za Piratów nie dostał. za Marzyciela tez nie-o zgrozo! nie wiem jak to możliwe że za Marzyciela on nie dostał oscara! no jaki idiotyzm.
dlatego teraz MUSI dostać.
jak nie to żałoba 3-dniowa :P
jak nie dostanie to przez 3 dni nie słucham muzyki.
a teraz lece do siostry-same jesteśmy haha xD rodzice pojechali sobie gdzieśtam ide jej towarzyszyć :)
jeszcze tu wróce! ;)