Tutaj proponuję pisać dalsze losy Aniołków Johnny'ego (chodzi o historyjkę pisaną wierszem)
Kate- to by bylo dobre- w samym szlafroku, piżamie i kapciach nieuczesany Johnny Depp odbiera Oscara ;))
noo też niezłe xD i jeszcze Jackiem na rękach, bo właśnie był w trakcie usypiania xD
chyba to jest trzecia kategoria...
Acha trzecia... No to może ewentualnie doczekam... :D
ps. Super by to wygladało, Johnny wchodzi nie poinformowany o niczym i nagle wielkie zdziwienie... :D hehe
boze.dziewczyny.za.mocne.jestescie.moze.jeszcze.w.krutkich.spodenkach.i.w.krutki m.rekawku.a.w.ustach.cygaro.i.na.glowie.sloneczne.okólary.xDDD
no.co.wy.napewno.zostal.poinformowany.;).nie.mowmy.tak.bo.jeszcze.nie.przyjdzie. <pfu,pfu.trzeba.wypluc.te.slowa>;)
Pfu, pfu! Wyplułam... :D Na pewno przyjdzie w eleganckim garniturku i jakimś kapelusiku ze swojej licznej kolekcji, odbierze oscara, powie coś do mikrofonu i wszyscy będą Happy!
No to załóżmy, że jednak został poinformowany. Dostał Oscara i wygłasza przemówienie: "Dziękuję Van, dzieciakom, rodzicom, psu, sąsiadom blablabla i... moim wiernym fankom z Polski! Kocham was Aniołki!" xD
to może tylko w slipkach? xD
haha xD
nie no, Johnny ma zbytnie wyczucie okazji i nieżły gust, więc by tak nie wystapił publicznie na rozdaniu najważniejszych nagród filmowych ;)
ale byłoby nieźle xD
Ale jak nie dostanie (pfu pfu pfu!!!) to pamiętajcie- lecimy tam najbliższym samolotem i bojkotujemy te pieprzone Oscary XD
jak johnny wygra to was dzisiaj wszystkie wycaluje w nagrode
a juz szczegolnie winonke , odbije sobie to ze johnny zbezczescil prawdziwa winone.r
i bede mial swoja polska winone , co ty na to ??
podobam ci sie ? mam u ciebie jakies szanse ?
ale jestem wyrosnietym 11latkiem , nawet juz mam wasy jak johnny , przeciez widzialas zdjecie
poza tym milosc nie zna granic
Ja na wszelki wypadek mam w zanadrzu gaz łzawiący. I składany toporek. I karabin maszynowy. Taką rozróbę tam zrobimy, że Kodak Theatre wyleci w powietrze! Ale to oczywiście tylko w przypadku jak Johnny (tfu! tfu!) nie dostanie Oscara. ;-)
Nieno musimy byc pozytywnie nastawione. Johnny dostanie Oscara i wszystkie będziemy w niebie... :D
ps. Ale jak co to siekiera naszykowana
no.wiezmiemy.brzytwy,i.poucinamy.im.gardla.:P.i.karabinem.pozastrzelamy.ja.mam.j eszcze.samokonstrukcji.bat.xDD.to.tez.mozemy.wziac.i.zestaw.nozy.kuchennych.:D:D
a mój tata ma piłe spalinową w garażu :D to pożycze na momencik od niego :D
ja zaraz ide spać i wstane za 4 godzinki :)
papa:*
trzymajcie kciuki! :)
Nom, ja też już idę spać, pa pa Aniołki!!! Trzymamy kciuki za Johnnego!!!!!!!! Śnimy o nim!!! I bojkotujemy jakby co ;) Pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też lecę, ale nie cieszcie się z tego powodu, bo jeszcze nawiedzę to forum za parę godzin. xD
Dobranoc Aniołki ;*
Dziewczyny! Aniołki! Co wy piszecie?! Ja za wszelką cenę będą to oglądać, choćbym miała na lekcjach spać! :D
EJ!! Aniołki!! Jeżeli Johnny w tym roku nie zdobyje Oscara to będziemy musiały przejechać się do tej Akademii i zrobić rozrube!! :PP
Życzę miłej nocki :) :P Śnijcie o Johnnym i Aniołkach ;)
taa.
zapakujmy brzytwy i do roboty xD
tak sobie myślałam.
tylko prosze mnie nie krytykować ja tylko wyrażam opinie.
Moim zdaniem Johnny jak najbardziej zasłużyl. ale chyba nie za tę role.
Fakt faktem jest dobra, nawet bardzo dobra i uwielbiam gdy Depp współpracuje z Burtonem, ale w tym roku ma za mocną konkurencję.
Ale należy mu sie za wiele innych filmów. i nie rozumiem dlaczego nie był nominowany.
Cóż. Akademia schodzi na psy.
ja podratowuje sie tvp1 w którym nic nie ma tylko rozmawiają o tym czy tej aktorce sie włosy rozwiały i czy miała wyprasowaną kiecke -.-*
no i jeszcze relacja na żywo na onecie. oczywiście opisową
to co tvp zrobiło w tym roku to porażka żenada wstyd.
a teraz jakieś żałosne oscarowe piosenki.
czekam na wreczenie Osscara najlepeszemu aktorowi i ide spać.
heloł.
zapewne wile Aniołków zajrzy najpierw tutaj...
nie udało się. ;(
Oscara w kategorii "Najlepszy aktor" dostał Daniel Day Lewis.
ehh... :( :( :(
no trudno.
Ja nie dostał ;(( buuuuuuuuu....szkoda...ale chociaż Sweeney Todd ma!! :))
A tego Katyń też nie dostał HAMSTWO...OK idę szykować się do szkoły paa :)
Johnny nie dostał, Piraci nie dostali... Dobrze, że chociaż Sweeney. W Oscara dla Katynia nie wierzyłam. Gratuluję wytrwałości tym, co oglądali :-D