Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 702 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tutaj proponuję pisać dalsze losy Aniołków Johnny'ego (chodzi o historyjkę pisaną wierszem)

Lady_From_Burton_World

Kate- to by bylo dobre- w samym szlafroku, piżamie i kapciach nieuczesany Johnny Depp odbiera Oscara ;))

Lady_From_Burton_World

To by nawet fajnie wyglądało. Do twarzy mu w takim przebraniu... :D

Lady_From_Burton_World

Hm, w samym szlafroku? ;>

TODDka

noo też niezłe xD i jeszcze Jackiem na rękach, bo właśnie był w trakcie usypiania xD
chyba to jest trzecia kategoria...

eM_Barrie

Acha trzecia... No to może ewentualnie doczekam... :D
ps. Super by to wygladało, Johnny wchodzi nie poinformowany o niczym i nagle wielkie zdziwienie... :D hehe

xXWronQaXx

boze.dziewczyny.za.mocne.jestescie.moze.jeszcze.w.krutkich.spodenkach.i.w.krutki m.rekawku.a.w.ustach.cygaro.i.na.glowie.sloneczne.okólary.xDDD

BK_201

no.co.wy.napewno.zostal.poinformowany.;).nie.mowmy.tak.bo.jeszcze.nie.przyjdzie. <pfu,pfu.trzeba.wypluc.te.slowa>;)

BK_201

Pfu, pfu! Wyplułam... :D Na pewno przyjdzie w eleganckim garniturku i jakimś kapelusiku ze swojej licznej kolekcji, odbierze oscara, powie coś do mikrofonu i wszyscy będą Happy!

BK_201

No to załóżmy, że jednak został poinformowany. Dostał Oscara i wygłasza przemówienie: "Dziękuję Van, dzieciakom, rodzicom, psu, sąsiadom blablabla i... moim wiernym fankom z Polski! Kocham was Aniołki!" xD

TODDka

to może tylko w slipkach? xD
haha xD
nie no, Johnny ma zbytnie wyczucie okazji i nieżły gust, więc by tak nie wystapił publicznie na rozdaniu najważniejszych nagród filmowych ;)

ale byłoby nieźle xD

eM_Barrie

Ale jak nie dostanie (pfu pfu pfu!!!) to pamiętajcie- lecimy tam najbliższym samolotem i bojkotujemy te pieprzone Oscary XD

Lady_From_Burton_World

Ale of course dostanie :)

Lady_From_Burton_World

jak johnny wygra to was dzisiaj wszystkie wycaluje w nagrode

a juz szczegolnie winonke , odbije sobie to ze johnny zbezczescil prawdziwa winone.r

i bede mial swoja polska winone , co ty na to ??

podobam ci sie ? mam u ciebie jakies szanse ?

allan_houston

Wiesz, ale ty pisałeś, że masz 11 lat, jak dla mnie to trochę za mało ;)

Lady_From_Burton_World

ale jestem wyrosnietym 11latkiem , nawet juz mam wasy jak johnny , przeciez widzialas zdjecie

poza tym milosc nie zna granic

Lady_From_Burton_World

No pewnie szczegulnie tych jurorów trzeba skopac!

xXWronQaXx

Może któraś ma jakichś znajomych dresów na wszelki wypadek XD ;p

xXWronQaXx

Ja na wszelki wypadek mam w zanadrzu gaz łzawiący. I składany toporek. I karabin maszynowy. Taką rozróbę tam zrobimy, że Kodak Theatre wyleci w powietrze! Ale to oczywiście tylko w przypadku jak Johnny (tfu! tfu!) nie dostanie Oscara. ;-)

TODDka

powbijamy śrubokręty w uda, odetniemy głowy i przerobimy na ciasteczka :P
aż mi słabo...

eM_Barrie

Do odcięcia głów porzyczymy od Swenney'a brzytwę :)

xXWronQaXx

Nieno musimy byc pozytywnie nastawione. Johnny dostanie Oscara i wszystkie będziemy w niebie... :D
ps. Ale jak co to siekiera naszykowana

xXWronQaXx

no.wiezmiemy.brzytwy,i.poucinamy.im.gardla.:P.i.karabinem.pozastrzelamy.ja.mam.j eszcze.samokonstrukcji.bat.xDD.to.tez.mozemy.wziac.i.zestaw.nozy.kuchennych.:D:D

BK_201

I jeszcze tasak, taki do dzielenia mięcha na porcje. xD

xXWronQaXx

Ja mam pistolet na wodę XD może się nabiorą ;))

Lady_From_Burton_World

Popryskaj go czarnym spray'em to się nie skapną. W "Prison Break" tak zrobili. xD

TODDka

a mój tata ma piłe spalinową w garażu :D to pożycze na momencik od niego :D
ja zaraz ide spać i wstane za 4 godzinki :)
papa:*
trzymajcie kciuki! :)

eM_Barrie

nom.ja.tez.bede.trzymac.kciuki.i.tak.wstaje.przed.2.ciekawe.jak.to.bedzie;)

eM_Barrie

Nom, ja też już idę spać, pa pa Aniołki!!! Trzymamy kciuki za Johnnego!!!!!!!! Śnimy o nim!!! I bojkotujemy jakby co ;) Pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lady_From_Burton_World

Ja też lecę, ale nie cieszcie się z tego powodu, bo jeszcze nawiedzę to forum za parę godzin. xD

Dobranoc Aniołki ;*

TODDka

Dziewczyny! Aniołki! Co wy piszecie?! Ja za wszelką cenę będą to oglądać, choćbym miała na lekcjach spać! :D

Nieaktywny_2

EJ!! Aniołki!! Jeżeli Johnny w tym roku nie zdobyje Oscara to będziemy musiały przejechać się do tej Akademii i zrobić rozrube!! :PP

Życzę miłej nocki :) :P Śnijcie o Johnnym i Aniołkach ;)

TODDka

taa.
zapakujmy brzytwy i do roboty xD

tak sobie myślałam.
tylko prosze mnie nie krytykować ja tylko wyrażam opinie.
Moim zdaniem Johnny jak najbardziej zasłużyl. ale chyba nie za tę role.
Fakt faktem jest dobra, nawet bardzo dobra i uwielbiam gdy Depp współpracuje z Burtonem, ale w tym roku ma za mocną konkurencję.
Ale należy mu sie za wiele innych filmów. i nie rozumiem dlaczego nie był nominowany.
Cóż. Akademia schodzi na psy.

Kadanada_Hadness

Jeeej... przed chwilą pokazywali Johnny'ego i Vansessę na czerwonym dywanie. ;>

TODDka

Widziałam.
Pięknie wyglądali razem ^^
jak ogladacie Oscary???

Kadanada_Hadness

Właśnie problem w tym, że nie oglądam. ;/

TODDka

ja podratowuje sie tvp1 w którym nic nie ma tylko rozmawiają o tym czy tej aktorce sie włosy rozwiały i czy miała wyprasowaną kiecke -.-*
no i jeszcze relacja na żywo na onecie. oczywiście opisową

Kadanada_Hadness

Ja też oglądałam tę "wspaniałą" relację na tvp1. A to na onecie coś mi działać nie chce. ;>

TODDka

to co tvp zrobiło w tym roku to porażka żenada wstyd.
a teraz jakieś żałosne oscarowe piosenki.
czekam na wreczenie Osscara najlepeszemu aktorowi i ide spać.

TODDka

ja oglądałam na E! ale tam wciąż pokazują przybycie gwiazd :/ debilizm.

TODDka

heloł.
zapewne wile Aniołków zajrzy najpierw tutaj...
nie udało się. ;(
Oscara w kategorii "Najlepszy aktor" dostał Daniel Day Lewis.
ehh... :( :( :(
no trudno.

eM_Barrie

Ja nie dostał ;(( buuuuuuuuu....szkoda...ale chociaż Sweeney Todd ma!! :))

A tego Katyń też nie dostał HAMSTWO...OK idę szykować się do szkoły paa :)

Ulcia_6

to teraz bierzemy sprawię w SWOJE RĘCE. przynajmniej ja biore xD

rose_18

Nie ma Oscara ;((

Lady_From_Burton_World

swenneey ma 1 za scenografie, dobrze jest. johnny by nie płakał ;)

rose_18

Od zawsze wiadomo, że Oskary nie odzwierciedlają umiejętności aktorskich więc trudno się mówi.

cathi

Johnny nie dostał, Piraci nie dostali... Dobrze, że chociaż Sweeney. W Oscara dla Katynia nie wierzyłam. Gratuluję wytrwałości tym, co oglądali :-D

martamar16

a ja sie przed chwilką dowiedziałam i jakoś nie wierze. Pytam jak to możliwe??

TODDka

Dajcie spokój! Moje wszystkie marzenia legły w gruzach!

Nieaktywny_2

ja sie załamie:(

_LadyGirl_

Ejj aniołki to trzeba się przejechać do tej akademii filmowej i skopać im tyłki ;)) ;)

Mam coś na pocieszenie Johnny na czerwonym dywanie http://oscary.onet.pl/-1,78167,1,1,gal.html cóż za zblirzenie ;)) ;D