Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

z racji tego, że w poprzednim temacie namnożyło się komentarzy to zakładam nowy temat:p

a tak przy okazji to Radosnych Świątek życze;)))

pozdrowienia dla całej rodzinki:):*

No i my zaśmiecamy forum...

Deliciosa

ja sobie kupiła m "Arizona Dream", "Don Juana", "Co gryzie Gilberta Grape'a" i "Czekoladę" :) i jeszcze siostra mi kupiła "Marzyciela" *_* już go mam w domku, dzisiaj wieczorem chyba obejrze z mamą... ^^
no i w kwietniu sobie kupie "Pluton" :)
biografii Johnny'ego niestety nie czytałam... :( i nie wiem skąd ją wziąć, musze chyba zakupić, bo wątpie żeby w bibliotece była... :|
A dzisiaj widziałam jeszcze "Jak kochają czarownice" za 5 zeta <sklepik sprzedający filmy z gazet :)> jak kupowałam mamie "Doktora Żywago". no ale nie kupiłam sobie tego filmu, bo musiałam jeszcze siostrze prezent kupić... :| może w piątek mame naciągne ;))

a co do forum naszego... też o tym myślałam, ale skoro postanowiłyśmy poprawe, to po co? :)

eM_Barrie

Witam i o zdrowie pytam jak tam dziewczyny widzę, że się niezle macie coś mnie omineło jak mnie nie było? :P
No więc pokolei
U mnie pogoda jak pogoda słonecznie bezchmurno ale wiatrzycho zimne wieje
Truposza to ja widzałam kawałek, a drugi kawałek juz przysnełam nie wiem czemu może dlatego, że było już pózno, muszę go obejrzec do końca.
Co do wypadu z formu to NIE!! nie damy się tak łatwo wykopać my to twarde sztuki jesteśmy xDD
Kurcia trzymac bede kciuki, żebys dziśaj już miała biografie ja czekałam pół miesiąca na nią.
No i to na tyle buzka wpadne pózniej :****

użytkownik usunięty
Deliciosa

Mam pytanie - o czym gadałyście? Bo czytałam trochę rozmowy z Edwardem, ale skończyłam,jak zobaczyłam że są nowe 3 strony...

użytkownik usunięty

Gadałyśmy o pogodzie filmach i...odejściu z forum

W skrócie gadałyśmy o pogodzie i o tym, że nie damy się wyrzucić z forum.

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

Odejściu gdzie?

przeczytaj od 4 strony :) tyle wystarczy :)
hmm... 60 pustych tematów? no to ładnie... i kto tu sie zachowuje niepoważnie?
zostajemy :) zdecydowanie :)

eM_Barrie

No, a jak nikt nie ma prawa nas wywalic stad jestesmy za twarde i niezwyciężone xDDD poniosło mnie wiem :P:P:P

użytkownik usunięty
BK_201

Aha... A o czym było te 60 tematów? I te do których linki dawali Stary i Edward?

Były puste, też je widziałam i się wkurzyłam (kto tu zaśmieca forum) ;)

użytkownik usunięty
eM_Barrie

Ok, więc zostajemy:)

dobra dziewczyny ja spadam musze jechac po siore do żłobka <takie życie :/> bede pózniej 3majcie się papa :*** buzkaczki

użytkownik usunięty
eM_Barrie

Co do tych 60 tematów, to nie wiem czy wy to widziałyście, ale mówię na serio.

użytkownik usunięty

A o czym były? Bo ja nie widziałam :( A szkoda,bo wiem że są niezłe

użytkownik usunięty

Akurat one były puste:) Więc niczego nie starciłaś.

no, ale szczerze mówiąc to użytkownik Ramona coś tam to bje rekordy w głupocie:/ czytaliście te jego wypowiedzi (pożal się Boże) skierowane do Anastazji? Powinni już dawno go wyrzucić z forum! Ale jego się nikt nie czepia.

użytkownik usunięty
cathi

Ale Anastazja się cieszy (raczej jej nie lubię...), bo jej poisze że jest piękna.

cathi

nom zgadzam się ;) on robi tu największy burdel z nasz wszystkich.

użytkownik usunięty
NonaT

On, Edward, Ojciec Polak... (chociaż ostatniego lubię) - oni robią 'karierę' na FilmWebie przez swoje tematy. Wszyscy ich znają - i to na serio. Gdzie by nie dali tematu to piszą: znowu ty?

użytkownik usunięty
cathi

W sumie, to już się go czepiali, ale przestali, bo niby się poprawił...
Nie wiem jak wy, ale ja tej poprawy jakoś nie widzę.

jakiej poprawy? w jego przypadku o czymś takim mowy nie ma! A Ojciec Polak (pod różnymi wcieleniami) to **** ..... no dobra, nie będę komentować, bo człowieka nie trawię:/

Deliciosa

te 60 tematów-nie mam pojęcia :| pewnie coś w stylu "bezmózgie fanki" albo może "głupszym trzeba ustąpić więc się wynoście...!"... xDD
nieważne
kto czytał ta biografie i mi powie czy ciekawa i dokładna?

użytkownik usunięty
eM_Barrie

Aha... to dobrze :) <--- do Babci
Ja mam biografię pozyczoną od koleżanki i przeczytałam tylko 5 stron. alej mi sięnie chce i nie mam czasu <--- do eM Barrie

eM_Barrie

nie no przepraszam za ten drugi temat, ale po prostu twierdzenie że zaśmiecamy forum i późniejsze zakładanie 60 tematów to jakaś paranoja :|

użytkownik usunięty
eM_Barrie

Zgadzam się z tym, że tak naprawdę nie my zaśmiecamy forum;/
I też bym chciała się dowiedziec czegoś o tej biografii(bo chcę ją sobie kupic)

eM_Barrie

chodzi o biografie Deppa?

NonaT

nio. Ja z chęciom bym ja przeczytała, no ale cóż skąd mam ją wziąść?

użytkownik usunięty
_LadyGirl_

z allegro?

użytkownik usunięty

Ogólnie takie rzeczy można przez internet zamówic. Na stronie empiku powinna byc.

niestety nie ma:(

Bez problemów można zamówić w empiku!

_Tanya_

Depputowana ja zamawiałam i powiedzieli że nie ma po 2 tygodniach.

_LadyGirl_

ja dostałam biografię od rodziców na 18 urodziny jestem w trakcie czytania. jest naprawdę bardzo fajna duzo wypowiedzi Johnnego i ludzi wspólpracujących z nim. naprawdę polecam. moi rodzice kupili ja na merlinie.

NonaT

podkreślam NAPRAWDĘ POLECAM! :))))

użytkownik usunięty
NonaT

Wierzę Ci na słowo i mama nadzieję, że uda mi się ją kupic:)

Deliciosa

no tak Cathi, ale to facet. nie wiesz, że zawsze są winne dziewczyny? :P
"Bóg zaczął od zera. później stworzył kobietę" xDD

no i my jako te z wybujałą fantazją jesteśmy winne całemu złu. :|
<co najmniej jakby Ojciec Polak nie zakładał głupich tematów, za które nas najchętniej by zabił, ale skoro to on to wszystko w porządku, bo to prowokacja...>

eM_Barrie

Mnie Ojciec Polak dobija swoją głupotą najbardziej ze wszystkich.

eM_Barrie

"Bóg zaczął od zera. później stworzył kobietę" XD XD XD XD
no po prostu genialny cytat! aż go na swoim blogu zamieszczę!!!

Deliciosa

no dobra, to o biografie poprosze troche później, najpierw będe chciała Sweeney Todda ^^ ;))

eM_Barrie

http://www.lideria.pl/sklep/opis?nr=84046

NonaT

ja biografie zamowilam na Booknet i wlasnie na nia czekam:)
60 pustych tematow?! a nas posadzaja o zasmiecnie forum...

użytkownik usunięty
NonaT

Nona dzięki za link:)

eM_Barrie

Wpisałam do wyszukiwania na forum słowo ,,kontynuacja", bo chciałam znaleźć stare kontynuacje aniołków i co znalazłam? http://www.filmweb.pl/topic/705512/Kontynuacja--%3E+Kontynuacji--%3E+Kontynuacji --%3E.html

nooooooooooooo

Shauni nie odpisujmy bo bedzie miala satysfakcje ta Debilka...

eM_Barrie

Pa aniołki mam nadzieje, że mnie dużo nie ominie. PaPa, może bd później. Pa

użytkownik usunięty
Deliciosa

"Cipy" no to przesadził...

użytkownik usunięty

Wczoraj pisali gorsze rzeczy;/

O rety, co sie dzieje? O czym gadacie?? :P

chol*ra jasna, starałam się zachowywac na tym forum kulturanie, nawet jeśli pisało się głupoty to nikogo tym nie obrazałyśmy! Co oni k*rwa myślą! Że mogą pisać co im się żywnie podoba bo glupie dziewczynki nie zrozumieją?! O nie, o ile byłam gotowa nawet przenieść się na inne forum to teraz to się mogą pocałować! nikt nie ma prawa obrażać ludzi o których nic nie wie! a od ingerencji w tematy na forum są moderatorzy. Skoro oni nie usuwają kontynuacji to znaczy, że nikt inny nie powinien się wp**przać w nie!

Dobra, poniosło mnie, wiem... ale nienawidzę gdy ktoś chce mówić co mam robić i do tego czyni to w niesamowicie wulgarny sposób...