z racji tego, że w poprzednim temacie namnożyło się komentarzy to zakładam nowy temat:p
a tak przy okazji to Radosnych Świątek życze;)))
pozdrowienia dla całej rodzinki:):*
zgłoszone było, ale skoro nie zostało usunięte to chyba znaczy że zostawili nam ten jeden temat żebyśmy własnie na nim mogły sobie rozmawiać nawet o pierdołach! to tylko jeden temat!
nasz temat jest zły i trzeba go usunąć, żeby mogły powstawać kolejne tematy jak ten:
http://www.filmweb.pl/topic/705512/Kontynuacja--%3E+Kontynuacji--%3E+Kontynuacji --%3E.html
taaak, tego nie można usunąć!
kurcze, ale się ludzie doczepiają:( robią wielkie G**** z niczego, to jest sztuka:/ a tu było naprawdę fajnie... nie dajcie się wyprowadzić z równowagi;) po prostu chyba trzeba to przeczekać;) pozdrowionka:)
nie sadze zeby sie od nas odczepili:/ zawsze znajdzie sie jakis dupek, ktoremu cos nie bedzie pasowalo nawet jak reszta da sobie spokoj:(
tit z nimi, mam MARZYCIELA!!! :D jak się cieszę...! przepraszam, ale tak strasznie lubie ten film...!
ostatnio cały czas nuce "My friends" z ST... :) ;)) nawiedziło mnie.
czytając wasze komentarze cieszę się, że mnie tu wczoraj nie było...
jeśli chodzi o nucenie - and keep living it, just keep living it, REALLY LIVING IT ;)))
Hej Aniołki, o czym gadacie? Bo ja nie mam teraz czasu na forum, chyba chciałyście się stąd wynieść, moim zdaniem to głupi pomysł. Ok, wpadne wieczorem, bo nie mam czasu, pa!!!
oj jak ja lubie pocieszać samą siebie!
- Dziewczyna z perłą
- Zawód szpieg
- Apartament
- Łowca jeleni
Wszystkie widziałam, nie miałam jednak oryginalnych wydań. No to już mam... za to w kieszeni 40 zl mniej...no i do końca miesiąca nie jem;P
ale humor już mam idealny;P
Cathi ja myśle że będziesz jadła do końca miesiąca :P
pojedziesz do domu na święta i Cię rodzice wyposażą w zapas wałówki na 2 tygodnie xDD
no, ja mam taką nadzieję;P inaczej to finansowo leżę;P
a może dziadków odwiedzę... dawno wnuczki kochanej nie widzieli to mogliby coś rzucić... ;P
Dostałam dziś zdjęcie z autografem Johnnego :) Aaaa!
Ale mi się wydaje że to nie on pisał. No ale jest :) Aaaaaaaaa!le się ciesze :D :D :D
ps. Fajną taśmę mają tam w USA :) matową taką
Mailem. Wysłałam co prawda dwa razy, ale szybko doszło, w jakieś 2 tygodnie :):):) Napisałam, (już dokładnie nie pamiętam) że jestem fanką Depp'a, zaprosiłam go na nasze forum i napisałam że mamy tu klub Aniołki Johnnego :)
Dałam im adres, a oni go wydrukowali i wydaje mi się, że nawet nie czytali tego co napisałam. Przykleili adres i już :) Mam :D
Łał, Madzia, gratulacje! :) kiedy wysyłałaś prośbe o autograf?
heh, Cathi, co do tego cytatu- to znam go od mojej pani od geografii xDD kiedyś chłopacy opowiadali kawały i padały same obrażające kobiety i my się tak wnerwiłyśmy... o pani powiedziała ten, no to wtedy role się odwróciły- my leżałyśmy na ławkach ze śmiechu a oni sie wkurzyli xDD
2 tygodnie?! zajebiście szybko! <zajebisśie to nie wulgaryzm>
to do mnie z Sanoka szedł list 3 tygodnie :P xDD
Bo mnie się wydaje, ze oni może mają swojego kuriera albo kontrakt z firmą kurierską z polski, i go wysyłają, powiedzmy raz na miesiąc do polski.
Łaał, gratulacje :D
Ja dalej nie wiem co mam zrobić... chciałabym dostać autograf, ale ta głupia skrzynka..... :/
Hallo,jest tu kto?Musze sie Wam pochwalic.Oto filmy z Johnnym,ktore widziałam lub zobacze
1.Benny i Joon
2.Jeżdziec bez głowy
3.Co gryzie Gilberta Grape'a
4.Żona astronauty
5.Sekretne okno
6.Sweeney Todd,Demoniczny golibroda z Fleet Street
7.Piraci z Karaibów"Klątwa Czarnej Perły"
8.Piraci z Karaibów"Skrzynia umarlaka"
9.Piraci z Karaibów"Na krańcu świata"
10.Człowiek,który płakał
11.Truposz
12.Zanim zapadnie noc
13.Z piekła rodem
14.Dziewiąte wrota
15.Don Juan DeMarco
16.Arizona Dream
17.Las Vegas parano
18.Blow
19.Rozpustnik
20.Marzyciel
21.Na żywo
22.Edward Nożycoręki
23.Ed Wood
24.Beksa
25.Odważny
26.Donnie Brasco
27.Czekolada
28.Charlie i fabryka czekolady
29.Gnijąca panna młoda
30.Wakacje w kurorcie
31.Pluton
32.Pewnego razu w Meksyku:Desperado2
Co do "Życia oceanów 3D" to można ten film aktalnie obejrzec w kinie.Johnny jest narratorem:)
A teraz pytanie z innej beczki. Jakiej słuchacie muzyki? Bo jestem bardzo ciekawa.
"Życie oceanów 3d" jest kinach trójwymiarowych typu IMAX, może u Ciebie w mieście nie ma takiego kina albo jest, ale po prostu nie grają
:)
"Jakiej słuchacie muzyki?"
Evanescence, RHCP, Avril Lavigne, Bryan Adams, Vanessa Paradis, soundtrack do Sweeney Todda, Piratów i Edwarda :)) czasami jakieś pojedyncze pisanki, jeśli sa fajne
Ciara- gratuluję! :))
co do muzyki to slucham: Vanessy Paradis, Sunrise Avenue, soundracku z Edwarda, Sweeneya, Dirty Dancing i wiele innych piosenek wykonawcow, ktorych nie kojarze:)
nie bedzie mnie pare dni na forum bo wyjezdzam i nie bede miala dostepu do neta:( zycze wam wesolych swiat i mokrego dyngusa:D papa aniolki:)
PS. mam nadzieje ze jak wroce to nie zastane nowej kontynuacji;)
Kazik, Przemyk, Nosowska, Pink Floyd, Bjork, Sigur Ros i wiele wiele innych (a dodatkowo oczywiście muzyka filmowa, którą kocham ubóstwiam i wznosze na myzyczny piedestał;P)
Soundtrack ze Sweeneya, Arizona Dream i Requiem, Hey, płyta "Playing the angel" Depeche Mode (i nic wcześniejszego z wyjątkiem Enjoy the Silence),czasami Stacey Kent i Strachy Na Lachy(dzień dobry nynyny^^), Regina Spector (ehh Fidelity i Samson^^),RHCP, Nosowska (era retuszera jest genialna xDD)
z tego co widze to niw wymieniłas tylko Donniego Brasco i Koszmaru z ulicy wiązów (no i 21 jump street). Według nmie warto sięgnąć po Donniego(ale jestem fanką Pacino, więc jest to moje zdanie). Ale skoro dwa filmy na dobrą sprawę Tobie zostały to już chyba nie ma sensu polecanie któregokolwiek z nich. możesz śmiało oba zobaczyć.
no to co ja mam Tobie polecic skoro nie widziałas tylko Koszmaru z ulucy wiazów (jeżeli mowa o filmach z Deppem). No i jeszcze jest epizod w "I zyli dłgo i szczęśliwie".
Zawsze możesz sięgnac do 21 jump street. Pierwszy sezon ma chyba 13 odcinków, kazdy kolejny około 21-22. Sezonów dostępnych na necie jest 4.
Po pierwsze wszystko juz zostalo powiedziane co do nas i nikt nie ma prawa nas stad wyganiac. Skoro moderatorzy nas nie blokuja raz za razem, to znaczy, ze jeden temat nam udostepniaja za co dziekuje w imieniu wszystkich zainteresowanych.
Pytanie, czego mimo powalajacej glupoty nikt sie nie czepia Ramony... Bo on nawet jakby chcial to nikt za "napalona fanke Deppa" go nie wezmie, a wszyscy wiemy, ze takie sa najgorsze!!!Piekne rozumowanie. Jak ktos lubi Deppa -> jest napalona fanka -> ma minusowe IQ -> trzeba zabic, zeby sie takie zyciem nie meczylo. Smutne, ale prawdziwe. Wlasnie, zastanawiam sie czego nasi szerzyciele intelektu i ratownicy Deppa nie udzielaja sie w temacie Edwarda? Czyzby nie mieli nic do dodania?
Teraz po tym wszystkim nie mam zamiaru sie stad wynosic, chociazby zeby zrobic wszystkim na zlosc ><
Ja sobie nie dam w kasze dmuchac, a to czy ile ja mam lat i czy "gowno wiem o filmach" i czy jestem "glupia fanka" to gowno kogo obchodzi!!! I nie mam zamiaru sie dluzej grzecznie bronic powtarzajac w kolko to samo ><
Mimo wszystko radze troche bardziej rozmowy zblizyc do Deppa, ale nie wskakujcie w ten narzucany nam gorset. Niech bedzie jak dawniej. Nawiasem mowiac lepiej chyba, zeby w jednym temacie pisac o snach, o marzeniach, o urodzie, o rolach, o wszystkim, niz zakladac nowe tematy "A teraz sen" "A tutaj :co zrobicie jak go spotkacie" "A co kupilibyscie mu na gwiazdke" itd i na kazdy osobny watek poswiecac.
Jesli chodzi o Truposza, to byl dosc monotonny, ale to jeden z tych filmow, nad ktorymi warto sie zastanowic, pomyslec co auror mial na mysli. Duzy nacisk jest polozony na sam motyw drogi zyciowej i przy tym malo istotne wydje sie, czy ten William naprawde jest tym slawnym pisarzem Williamem Blake. Do tej pory myslalam, ze westerny to najbardziej plytki gatunek filmowy, ale Truposz mnie pozytywnie zaskoczyl, nie tego sie spodziewalam.
A Perla Oceanu 3D obejrzalam (torrenty) jak bylam mala bardzo lubilam filmy przyrodnicze, a glos Deppa dziala na mnie kojaco ^^ I tam muzyka jest by Danny Elfman :) Wiecie, ja nigdy nie ogladalam filmu trojwymiarowego... Nie wiem jak to jest, ale podejrzewam, ze ten film wygladalby cudownie...
Dayah zwrocila moja uwage kiedys wlasnie na ta scene koncowa ze Sweeneyego, a teraz... wiele razy widzialam na youtube (chociaz bardzo slaba kinowka :/) i mam juz soundtrack na kompie :) Raz puscilam sobie, jakby to powiedziec, ciut za glosno i jeszcze spiewalam "and keep living it, just keep living it, REALLY LIVING IT!" az mi mama do pokoju wleciala "Co sie dzieje???? O.O" xD
ja też ciągle to śpiewam. Mało tego, podchodze do każdego domownika i zaczynam z nim tańczyć ;)) brat ucieka jak mnie widzi, mama sie śmieje, a tata mówi, że jestem nienormalna xD. ale ja tak uwielbiam te 3 ostatnie wersy, że nie moge sie powstrzymać;). ale sprawiłam sobie słuchawki, więc jakoś muszą mnie tolerować. teraz słychać tylko moje krzyki REALLY LIVING IT!;)))
No więc, obejrzałam mój 30 film z Deppem - ,,Donnie Brasco" (poczułam się normalnie jakbym miała ze 30 lat). Film świetny, dodaję do ulubionych.
Haha xD Jakby jeszcze domownicy musieli ze mna tanczyc to gby sie wyprowadzili xD Czasmi jak slucham tego, ktos mi perfidnie przerywa nawolywaniem to trzeba podejsc... Raz podeszlam do tatusia... specyficznie^^ mianowicie ustawilam tak rece jakbym tanczyla ze Sweeneyem i obracalam sie, az nie stanelam twarza w twarz z ojcem xD On tylko sie ze zrezygnowaniem pokiwal glowa i kazal mi przyniesc papierosy z samochodu :P Powiedzial ze jesli mi to pomoze moge to zrobic w taki sam sposob :P Nie skorzystalam, jeszcze by niem ktos na osiedlu znajomy przylapal xD
Jezu, ja czuje sie okropnie. Mama wrocila ze szpitala. (Jakby ktos nie wiedzial, mam tam dziadka). Zaslabł rano w sklepie i zabrali go do szpitala. Lekarze mowią, ze to mog byc zawal. I ze ,,najblizsze godziny zadecyduja". Tak sie boje. Nie wiem co juz robic. Wariuje w domu a rodzice nie chca mnie do niego zabrac.
Nie myslałam o tym tak czesto, oglądałam ,,Donniego" i pisałam na forum, żeby sie uspokoic, ale jak wrocila ze szpitala, to to wszystko do mnie wrociło.
Trudno w takim momencie powiedziec nie martw sie bedzie dobrze. To tylko denerwuje, wiem z autopsji...
Moja babcia jednak wyszla po zawale i nawet nie zmienila ruchliwego, jak na swoje lata, trybu zycia ;P Czasmi sie dziewie, ze ona w wieku 70 lat ma wiecej energii, niz ja jako napalona szesnastka ;P