Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

A gra cudownie. Ta Wasza cała Portman to pięt jej nie dorasta.

Vintage_2

Czemu niby moje riposty są dziecinne? Twoje są dziecinne i mają bardzo niski poziom. Podaj nowy argument. Dobrze wiesz, że Keira ma bardzo krzywy ryj a pchają ją do tej reklamy bo zagrała w Piratach z Karaibów. Keira jest ideałem chyba tylko dla kilku tutaj, którzy mają bardzo niski poziom. Keira nie ma urody i jakby miała chociaż talent to bym rozumiał, ale nie ma go za grosz.

JohnnyDepp4LIFE

Wiesz dzisiaj jestem w bardzo złym humorze bardzo , a ty sprawiasz że jeszcze gorzej się czuję .
Mam dość Twojego mówienia że Keira ma " koński ryj" bo to jest tak niedorzeczne że aż głupie .
Ja mam swoje zdanie o niej i uważam jej za ideał kobiecego piękna ty zaś na siłę starasz się mi wmówić , że moja ulubiona aktorka jest beztalenciem z "końskim ryjem" to jest bardzo niekulturalne z Twojej strony . Ja zostawiłam tutaj opinię na filmwebie na stronie Keiry , a Ty ot tak atakujesz mnie co uważam za debilizm .Każdy ma prawo do swojego zdania ja również i naucz się dzieciaku że o gustach się nie dyskutuje . To że jej nie lubisz to Twoja sprawa nie moja z mojej strony to tyle .

JohnnyDepp4LIFE

I na koniec dodam Twoja ukochana Natalie jest bardzo bardzo podobna do Keiry więc i ona ma " koński ryj " ....

Vintage_2

Natalie ma koński ryj? Ty chyba nie wiesz co piszesz, dzieciaku. A tak w ogóle pierwsza mnie obraziłaś w swojej odpowiedzi, ja tylko napisałem to, co myślę. I nie porównuj mi Natalie do takiego babochłopa... Proszę... Bo się składam ze śmiechu. A tak na marginesie mam w dupie czy masz zły humor. Dziwi mnie, że nie masz złego humoru cały czas, jak jesteś fanką takiej wieśniary.

JohnnyDepp4LIFE

TAK Natalie ma KRZYWY Ryj ! heheh :D

Love_Evan_Wood

Ale ma talent

JohnnyDepp4LIFE

Keira NAPEWNO NIE.... :D

Love_Evan_Wood

Keira jest najbardziej utalentowaną aktorka mlodego pokolenia ! czy tego chcesz czy nie ! i nic tego nie zmieni :D

Vintage_2

Natalie ma koński ryj? Ty chyba nie wiesz co piszesz, dzieciaku. A tak w ogóle to ty pierwsza mnie obraziłaś w swojej odpowiedzi, jak napisałem tylko swoje zdanie. Natalie jest najpiękniejsza i nie porównuj mi tego krzywego ryja. Natalie ma za wysoki poziom dla ciebie. A tak w ogóle to mam w dupie ten twój zły humor. Dziwie się, że taka frajerka jak ty, nie ma takiego humoru cały czas, jak się lubi taką wieśniare.

JohnnyDepp4LIFE

WZRUSZAJĄCA HISTORIA ZAPRAWDĘ . Mam gdzieś Twoje zdanie o Keirze .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
JohnnyDepp4LIFE

A ja Natalie . Wiesz już mi poprawiłaś/eś humor tymi Twoimi fascynująco wzruszającymi postami :DDDDDDD

JohnnyDepp4LIFE

Jakimi kompleksami ? Czy ja tu wymieniam swoje kompleksy ? Żednada !

Vintage_2

Ale masz żałosną wymówkę z tymi gustami.

JohnnyDepp4LIFE

To nie jest żałosne . Jeśli ktoś lubi Keirę to jego sprawa a ty mi wmawaiasz żebym jej nie lubiła to jest ŻAŁOSNE !!!

JohnnyDepp4LIFE

Tobie brakuje zarówno kultury jak i argumentów. Naprawdę, lepiej skończ już i się dłużej nie poniżaj.

JohnnyDepp4LIFE

Nie miało być śmieszne. Twoim jedynym argumentem jest "krzywy ryj". To właśnie jest żałosne i głupie. "Niski poziom co do aktorek ?" Ach, więc mam niski poziom co do aktorek, cokolwiek miałeś na myśli. Teraz powiedz mi proszę, które filmy z Keirą oglądałeś, skoro twierdzisz, że nie umie grać. A poza tym, Keria i Natalie są do siebie dość podobne, a jednak twoim zdaniem Natalie jest piękna a Keira to "wieśniara".
http://farm8.staticflickr.com/7029/6596384793_4d72b8291a_z.jpg
http://media3.onsugar.com/files/upl1/3/38617/28_2008/keira_nat1_1.larger/i/Natal ie-Portman-Keira-Knightley-Separated-Birth.jpg
http://bitterblondin.se/wp-content/uploads/2011/07/Natalie-Portman-liknar-Keira- Knightley.png
http://www.zap2it.com/media/photo/2011-02/271585900-03171742.jpg
http://www.justlia.com.br/wp-content/uploads/2009/05/nataliekeira008.jpg

HuntressOfDreams

Przyznaje że te zdjęcia-porównania są przekonujące. Nawet te oczy :)

HuntressOfDreams

Zdjęcia są lekko podobne, ale widać, że Natalie wygląda cudnie, a tamta to podróba. Taka czysta podróba. Z krzywym ryjem. Keira umie grać? Widziałaś "Niebezpieczną metodę"? Jak udawała chorą to miałem ochotę to wyłączyć. Czyste drewno.

JohnnyDepp4LIFE

Akurat tego filmu nie oglądałam, więc na jego temat nie mogę się wypowiedzieć. Ale zagrała bardzo dobrze w "Zeszłej nocy", "Pokucie", "Dumie i uprzedzeniu", "Obłędzie", "Księżnej" i "Bunkrze". No i w Piratach, chociaż przyćmił ją Depp, ale akurat jego trudno jest przebić

HuntressOfDreams

PS
Nie mam nic do Natalie, po prostu próbuję temu czemuś uświadomić jak głupie są jego komentarze.

JohnnyDepp4LIFE

Humor? Ja nie widzę tu niczego śmiesznego, poza twoimi komentarzami.
Co do Keiry, to po prostu ma dystans do siebie. Po za tym, co ma wygląd do jej umiejętności aktorskich?
Podstawówkę dawno już skończyłam, ty najwyraźniej nie. Uczą tam m. in. podstawowych zasad kultury osobistej, a twój każdy komentarz udowadnia, że ich nie znasz. Nie podajesz logicznych argumentów, jedynie rzucasz wyzwiskami, niczym obrażony dzieciak. Podałeś tylko jeden film, w którym twierdzisz, że zagrała źle. Co z pozostałymi?

HuntressOfDreams

Widać, że próbujesz być śmieszna tym ''humorem'', ale nie jesteś. O to mi chodziło. Wygląda jak chłopczyk i nie umie grać. Widziałem kilka jej jeszcze filmów i też grała najwyżej przeciętnie. Nie widziałem dużo jej filmów, ponieważ jak ją widzę w obsadzie to mnie zniechęca i film nadaje się do podtarcia. Wyjątek - Piraci. A tutaj masz przykłąd jej ''gry aktorskiej'':
http://www.youtube.com/watch?v=xKxEhVN1eEk

JohnnyDepp4LIFE

Nie, nie próbowałam być śmieszna. Co do filmiku... No dobra, wygląda to dziwnie. Ale może miało tak być? Nie wiem o jaką chorobę tam chodziło, a tym bardziej jak się zachowuje pacjent z takimi objawami. Opinie na temat tej roli są skrajne. Sporo osób twierdzi, że zagrała karykaturalnie i przerysowanie, ale równie dużo osób uważa, że była największym plusem tego filmu. W najbliższym czasie obejrzę cały i wtedy ocenię. Zresztą nawet jeśli okaże się, że rzeczywiście zagrała źle, wciąż ma na koncie wiele dobrych ról. Obejrzałam większość filmów w których zagrała i w żadnym nie zawiodła moich oczekiwań.

HuntressOfDreams

Ok, może nie zawiodła twoich, ale to nie znaczy, że nie zawiodła wielu ludzi. Znam parę osób, które toleruje Keire i nie mówi o niej nic złego, ale w filmach ich zniechęca. Co do ''humoru'' wydaję mi się, że próbowałaś na siłę być śmieszna. Zobacz sobie ten film i później oceń grę Keiry w porządniejszych rolach.

HuntressOfDreams

Keira i Natalie są bardzo podobne, jednak nie identyczne, różnią się kształtem ust, owalem twarzy, rozmieszczeniem oczu, brwiami, nosem. To bardzo delikatne różnice, prawda, jednak w moim odczuciu Natalie jest przepiękna, a Keira wyjątkowo brzydka. Sama nie wiem, jak tak drobne różnice mogą to sprawić, ale tak jakoś to działa :)

spalamzbonjovim

Dokładnie

HuntressOfDreams

I przestań się wpieprzać w nieswoją kłótnię.

JohnnyDepp4LIFE

Wmawiasz mi nie mówisz ! Skończ już się kompromitować i wyjdź ....

JohnnyDepp4LIFE

Co za brak jakiejkolwiek kultury osobistej ale cóż czegóż to się można spodziewać po wieśniaku .

JohnnyDepp4LIFE

Tylko tyle umiesz ? Swoim zachowaniem nic nie prezentujesz..... brak mi słów . Ja to kończę .