Czym się upokarzam chyba tylko tym że z Tobą piszę to jest największe upokorzenie. Wszystkich którzy nie zgodzą się z Twoją opinią wyzywasz od dziwek? Ośmieszasz się dzieciaku oh tak mi przykro że aż wcale :))))))))))) Skończmy to ja kocham Keirę a ty Natalie więc nie ma o czym dyskutować naprawdę .
Piszesz jak sześcioletnie dziecko " Ja moge lubić Natalie , a ty nie powinienaś lubić takiej krzywej twarzy" ty rozumiesz co piszesz ? Bo ja nie sądze. Jeszcze mi może zabronisz ją lubić ????
A tak w ogóle, właśnie,, co? Skad wiesz ze ona jest ladna? Bo co? Bo nie? Ja wiem lepiej bo mam dyndającego miedzy nogami .l.. o,O
Co ma CHANEL do Piratów? To chyba logiczne, że reklamuje tę firmę ze względu na swoją urodę, ale co ja tam wiem ... " Keira jest ideałem chyba tylko dla kilku tutaj, którzy mają bardzo niski poziom." Niski poziom czego? Cholesterolu? Przeczytaj swoje komentarze, to może do ciebie dotrze, że brakuje ci argumentów. Radzę ci wycofać się z dyskusji, zachowując resztki godności.
MEGAN FOX MA KRZYWY RYJ I JEST NIEUTALENTOWANA Keira NIE. A TY TO MASZ DODATKOWO WADE Mózgu i nadajesz sie tylko do domu dla obłakanych skoro masz takie zdanie o Keirze :D