Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

A gra cudownie. Ta Wasza cała Portman to pięt jej nie dorasta.

Gonaa

Co, według ciebie, znaczy 'lolol'? Swoją odpowiedzią udowodniłaś że Natalie to zbyt wysoki poziom jak dla ciebie, ale daj sobie kilka lat, dorośniesz do niej

TheWarLord

Portman jest zwyczajnie totalnie chu*owa i tyle.

Gonaa

CHU*OWY TO JESTES TY GNOJU !!!

Sexoholik

Tyle w temacie :)

Sexoholik

Sexoholik? Kto tu jest chu#owy. Dno!

Kingaemilia

Ja równiez wole Keire! Jest wspaniala i ma taka urode prawdziwej damy,pasuje do tych filmow co gra i nie wyobrazam sobie kogo innego na jej miejscu,no moze w niektorych Cahrlize Theron,ale to juz swoja droga :)

Kingaemilia

no jest ślicznaa nie est chuda są szczuplejszi teraz powiem przytyla szkoda tylko że gra w tak glupiich filmach nie cierpie takich :(ale ona gra fajnie tylko fabuła mi nie pasi

Kingaemilia

ten wielki łeb raczej nie dorasta do pięt Portman i do tego w każdym filmie jest taka sama z tym samym zestawem min.

Kingaemilia

Najpiękniejsze są Hathaway i Portman! Keira jakoś mi nie pasuje.

2008einstein2009

Co to Hathaway się w 100% zgodzę :) ale Portman mi się kompletnie nie podoba.

Kingaemilia

Zgadzam się z Tobą. Nie wiem, jak mogą porównywać Keirę do Natalie - wiadomo, że Keira ma większy talent aktorski niż Portman. Sami popatrzcie na to w jakich filmach grała Keira i jak zostały nagrodzone te filmy (nie wspominając już o samych nagrodach dla Knightley). A portman? Jak dla mnie przeciętna aktorka, nijaka, bez wyrazu.

Kingaemilia

Dla mnie natomiast to jedna z najbardziej denerwujących postaci w świecie kina. Niedość, że jest brzydka (nie rozumiem, czym przejawia się jej piękno), to gra jak jakieś pruchno. Najlepiej to widać chyba w "Pokucie", gdzie jej gra aktorska niemiłosiernie kontrastuje z grą Saoirse Ronan. Także, staram się omijać filmy z tą panią.

callmestrange

Keira lepsza od Natalie. Początkowo mnie denerwowała, ale potem jednak doszłam do wniosku, że świetna z niej aktorka i ma to 'coś' w sobie. Portman serio jej do pięt nie dorasta.

Kingaemilia

Z całym szacunkiem dla Waszej ukochanej Keiry, ale porównywanie jej z Portman to jakaś porażka! Natalie - piękna kobieta, wygląda na sympatyczną dziewczynę i przede wszystkim genialna aktorka. Natomiast Keira... Odpychajaca, chuda królowa śniegu. Zimna, co najmniej brzydka, a jej talent aktorski jest wątpliwy... To jest aktorka jednej miny, a mianowicie: spojrzenie w dal i rozdziawione usta. Szanuję Waszą opinię i proszę o uszanowanie mojej. Cóż, o gustach się nie dyskutuje :-)

Kingaemilia

Jak zwykle temat o gustach ;) Dla mnie jest jedną z najpiękniejszych kobiet. I nie skupiam się tutaj na jej figurze i prawie anorektycznym wychudzeniu, bo za tym nie przepadam, ale u niej to ma taki... urok. Jej twarz wyróżnia się z tłumu aktorek i nie da się jej zapomnieć. Ma swój styl i klasę i za to ją podziwiam, a do tego twierdzę, że całkiem dobra z niej aktorka. Zakochałam się w niej już w "Piratach", ale takie filmy jak "Książna" i "Pokuta" potwierdziły to, że jest naprawdę świetna! Z drugiej strony, to Portman robi na mnie niesympatyczne wrażenie, więc to z pewnością kwestia nastawienia. A uśmiech Keiry... ach, ona jest po prostu cudowna! ;)

lenndepp

Mam identyczne odczucia co do Keiry :) Jest piękna i czarująca, a to tego utalentowana. Uwielbiam jej nietuzinkową urodę.

lenndepp

http://cdn3.gossipcenter.com/sites/default/files/imagecache/story_header/photos/ keira-knightly-070312sp.jpg "przepiękny" uśmiech przekupki z rynku
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQXG5sAdQzm5KfOcDY0M5qk8fyYQeSuX4kXikbVW d4TDxR7hqas ewentualnie uśmiech typu "pożrę twoją duszę"

Kingaemilia

Keira jest najcudowniejsza na świecie :)

Vintage_2

Jak wiadomo o gustach...itd.
Ale ja bym znalazł sporo ładniejszych aktorek.
I żeby już nie jechać po tych najbardziej znanych to kilka nie z samego czuba :
Eva LaRua (no ta ma już swoje lata) Stana Katic (starsza siedem lat od Keiry) Daniela Ruah (NCIS LA) ,Kristin Kreuk (Tajemnice Smallville) , Sasha Alexander (NCIS).
Pomijam już całe stado pięknych aktorek azjatyckich.
Mógł bym tak do jutra wymieniać , i to lecąc tylko po mniej znanych .

nightgale

Jak wiadomo nie od dziś , że nie wpieprza się w czyjś komentarz i może mógłbyś/mogłabyś to uszanować? Ja mam prawo do swojego zdania a ty do swojego . A Keira i tak jest ideałem dla mnie .

Vintage_2

Nie mam zamiaru się czepiać tylko trochę dziwi mnie to, że tutaj wszyscy przekomarzają się która jest piękniejsza: Natalie czy Keira? Ty piszesz że "Keira jest najcudowniejsza na świecie" i że jest dla Ciebie ideałem, tymczasem w Twoim profilu (jako avatar) widnieje zdjęcie Natalie ... :)

MartiniKS

...której Vintage nie cierpi. (chyba, że coś się zmieniło)

Oskajg

Zmieniło się i to dużo . Moje zdanie i Natalie Portman bardzo się zmieniło po obejrzeniu kilku jej filmów.

MartiniKS

Akurat jestem fanką obu .

Vintage_2

Czyli podobnie jak ja. Kulturka ;)

Vintage_2

To forum publiczne i pierwsze słyszę , że jest jakiś zakaz "wpieprzania" się w czyjś komentarz.
Publikujesz coś to licz się z tym , że ktoś się może odnieść do Twojej wypowiedzi.
I nie zawsze zgodnie.
A ja własnie wyraziłem swoje zdanie.

Jestem na tym portalu od czterech lat , ale pierwszy raz się spotkałem aby ktoś robił z takiego powodu aferę

nightgale

Mów co chcesz Keira dla mnie jest i tak piękna dla ciebie niekoniecznie ale twoje zdanie na jej temat mnie w ogóle nie obchodzi.

nightgale

Przepraszam ale ja wyraziłam swoje zdanie na temat Keiry Knightley w tej dyskusji , a ty piszesz mi , że jest dużo ładniejszych aktorek od niej to jak to można nazwać ? Dla mnie to jest narzucanie swojego zdania . To jest bardzo niekulturalne.

Vintage_2

"wyrażanie swojej opinii"- tak to można nazwać. Natomiast narzucaniem swojego zdania, można nazwać Twoje wypowiedzi, w których wmawiasz wszystkim, która aktorka jest ładna i najeżdżasz na wszystkich którzy ośmielą się pomyśleć inaczej:)

Oskajg

True story. ;)

IMO Portman jest o wiele ładniejsza. Keira ma ostre rysy twarzy, a szczęka przebija jej niemal skórę po bokach... Do tego okropnie wysuwa żuchwę w przód podczas niektórych dialogów. Nie ma nawet co porównywać tych dwóch pań. Natalie to cudo, a Keira jest tylko przeciętna.
Ot wyraziłem swoje zdanie.

Kingaemilia

Tez wole Keire 100 razy bardziej !

Kingaemilia

Najpiękniesza kobieta? Jak dla mnie ona jest typową chłopczycą. Sukienki i makijaż nie robią z niej kobiety.