Co, według ciebie, znaczy 'lolol'? Swoją odpowiedzią udowodniłaś że Natalie to zbyt wysoki poziom jak dla ciebie, ale daj sobie kilka lat, dorośniesz do niej
Ja równiez wole Keire! Jest wspaniala i ma taka urode prawdziwej damy,pasuje do tych filmow co gra i nie wyobrazam sobie kogo innego na jej miejscu,no moze w niektorych Cahrlize Theron,ale to juz swoja droga :)
no jest ślicznaa nie est chuda są szczuplejszi teraz powiem przytyla szkoda tylko że gra w tak glupiich filmach nie cierpie takich :(ale ona gra fajnie tylko fabuła mi nie pasi
ten wielki łeb raczej nie dorasta do pięt Portman i do tego w każdym filmie jest taka sama z tym samym zestawem min.
Zgadzam się z Tobą. Nie wiem, jak mogą porównywać Keirę do Natalie - wiadomo, że Keira ma większy talent aktorski niż Portman. Sami popatrzcie na to w jakich filmach grała Keira i jak zostały nagrodzone te filmy (nie wspominając już o samych nagrodach dla Knightley). A portman? Jak dla mnie przeciętna aktorka, nijaka, bez wyrazu.
Dla mnie natomiast to jedna z najbardziej denerwujących postaci w świecie kina. Niedość, że jest brzydka (nie rozumiem, czym przejawia się jej piękno), to gra jak jakieś pruchno. Najlepiej to widać chyba w "Pokucie", gdzie jej gra aktorska niemiłosiernie kontrastuje z grą Saoirse Ronan. Także, staram się omijać filmy z tą panią.
Keira lepsza od Natalie. Początkowo mnie denerwowała, ale potem jednak doszłam do wniosku, że świetna z niej aktorka i ma to 'coś' w sobie. Portman serio jej do pięt nie dorasta.
Z całym szacunkiem dla Waszej ukochanej Keiry, ale porównywanie jej z Portman to jakaś porażka! Natalie - piękna kobieta, wygląda na sympatyczną dziewczynę i przede wszystkim genialna aktorka. Natomiast Keira... Odpychajaca, chuda królowa śniegu. Zimna, co najmniej brzydka, a jej talent aktorski jest wątpliwy... To jest aktorka jednej miny, a mianowicie: spojrzenie w dal i rozdziawione usta. Szanuję Waszą opinię i proszę o uszanowanie mojej. Cóż, o gustach się nie dyskutuje :-)
Jak zwykle temat o gustach ;) Dla mnie jest jedną z najpiękniejszych kobiet. I nie skupiam się tutaj na jej figurze i prawie anorektycznym wychudzeniu, bo za tym nie przepadam, ale u niej to ma taki... urok. Jej twarz wyróżnia się z tłumu aktorek i nie da się jej zapomnieć. Ma swój styl i klasę i za to ją podziwiam, a do tego twierdzę, że całkiem dobra z niej aktorka. Zakochałam się w niej już w "Piratach", ale takie filmy jak "Książna" i "Pokuta" potwierdziły to, że jest naprawdę świetna! Z drugiej strony, to Portman robi na mnie niesympatyczne wrażenie, więc to z pewnością kwestia nastawienia. A uśmiech Keiry... ach, ona jest po prostu cudowna! ;)
Mam identyczne odczucia co do Keiry :) Jest piękna i czarująca, a to tego utalentowana. Uwielbiam jej nietuzinkową urodę.
http://cdn3.gossipcenter.com/sites/default/files/imagecache/story_header/photos/ keira-knightly-070312sp.jpg "przepiękny" uśmiech przekupki z rynku
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQXG5sAdQzm5KfOcDY0M5qk8fyYQeSuX4kXikbVW d4TDxR7hqas ewentualnie uśmiech typu "pożrę twoją duszę"
Jak wiadomo o gustach...itd.
Ale ja bym znalazł sporo ładniejszych aktorek.
I żeby już nie jechać po tych najbardziej znanych to kilka nie z samego czuba :
Eva LaRua (no ta ma już swoje lata) Stana Katic (starsza siedem lat od Keiry) Daniela Ruah (NCIS LA) ,Kristin Kreuk (Tajemnice Smallville) , Sasha Alexander (NCIS).
Pomijam już całe stado pięknych aktorek azjatyckich.
Mógł bym tak do jutra wymieniać , i to lecąc tylko po mniej znanych .
Jak wiadomo nie od dziś , że nie wpieprza się w czyjś komentarz i może mógłbyś/mogłabyś to uszanować? Ja mam prawo do swojego zdania a ty do swojego . A Keira i tak jest ideałem dla mnie .
Nie mam zamiaru się czepiać tylko trochę dziwi mnie to, że tutaj wszyscy przekomarzają się która jest piękniejsza: Natalie czy Keira? Ty piszesz że "Keira jest najcudowniejsza na świecie" i że jest dla Ciebie ideałem, tymczasem w Twoim profilu (jako avatar) widnieje zdjęcie Natalie ... :)
Zmieniło się i to dużo . Moje zdanie i Natalie Portman bardzo się zmieniło po obejrzeniu kilku jej filmów.
To forum publiczne i pierwsze słyszę , że jest jakiś zakaz "wpieprzania" się w czyjś komentarz.
Publikujesz coś to licz się z tym , że ktoś się może odnieść do Twojej wypowiedzi.
I nie zawsze zgodnie.
A ja własnie wyraziłem swoje zdanie.
Jestem na tym portalu od czterech lat , ale pierwszy raz się spotkałem aby ktoś robił z takiego powodu aferę
Mów co chcesz Keira dla mnie jest i tak piękna dla ciebie niekoniecznie ale twoje zdanie na jej temat mnie w ogóle nie obchodzi.
Przepraszam ale ja wyraziłam swoje zdanie na temat Keiry Knightley w tej dyskusji , a ty piszesz mi , że jest dużo ładniejszych aktorek od niej to jak to można nazwać ? Dla mnie to jest narzucanie swojego zdania . To jest bardzo niekulturalne.
"wyrażanie swojej opinii"- tak to można nazwać. Natomiast narzucaniem swojego zdania, można nazwać Twoje wypowiedzi, w których wmawiasz wszystkim, która aktorka jest ładna i najeżdżasz na wszystkich którzy ośmielą się pomyśleć inaczej:)
True story. ;)
IMO Portman jest o wiele ładniejsza. Keira ma ostre rysy twarzy, a szczęka przebija jej niemal skórę po bokach... Do tego okropnie wysuwa żuchwę w przód podczas niektórych dialogów. Nie ma nawet co porównywać tych dwóch pań. Natalie to cudo, a Keira jest tylko przeciętna.
Ot wyraziłem swoje zdanie.