moim zdaniem to aktorka -blef. Talent ma zerowy, urodziwa jest fakt i cały splendor za to, ale za gorsz naturalności, sztuczna kukła. Słuchajcie wszyscy pogrzani ludzie!! to moje zdanie i każdy ma do niego prawo!! więc nie przeginajcie. Dla mnie to ta kobieta nie ma za grosz talentu i nie jest to podparte zazdrością, lecz obiektywnym kobiecym okiem. ona po prostu jest soba na tych filmach!!! czy jestem sama w tych poglądach??? czuję się sfrustowana!!!
Słuchaj, ty jednokomórkowcu( evinx), gdyby cała ludzkość myślała tak jak ty, to cywilizacja cofałaby się do prehistorii.
wy obie zaczynacie przeginać. dowartościowujcie się w realnym świecie a nie w wirtualnym gdzie każdy może udawać odważnego.
przezywanie się i prowokcja z waszych stron świadczy o waszym niskim wieku. a jak jesteście starsze to nie mogę się nadziwić. :/
ps. nie pragnę abyście pisały ile macie lat.
Nie pozwolę się obrażać kanalii, bo takoważ czerpie z tego satysfakcje. Niech sobie wsadzi te widełki w swój leniwy zad! I proszę Cię, jeśli Ci przeszkadza to, że próbuję się bronić przed bezpodstawnym jadem na moją osobę -po prostu zmień temat. Jest wiele innych na tym forum.
Ojojoj, czyżbyśmi się zdenerwowali. Coś czuję, że moje uwagi na wylot ranią twe odczucia i robią miazgę z twego mózgu, bo zaczynasz wypisywać gorsze brednie niż na początku, a to już niedobrze.
Widzę, że przekomarzanie się z Tobą nie ma sensu, ponieważ cokolwiek bym nie powiedziała skwitujesz to takim durnym komentarzem. Więc wybacz, że nie będę się wysilać.
Mam wrażenie że Egipcjanka była w poprzednim wcieleniu muchą ;] taka jest dokuczliwa.
A kiedy zrobi błąd to odwraca kota ogonem żeby wyszło na jej ;] do dzisiaj sie moja droga nie przyznałaś, że nie masz pojęcia o bulimi ;] taka wyrafinowana, chłodna i boska jesteś
i tak na marginesie - nie obrażam cię, wypowiadam tylko swoje skromne zdanie o twojej osobie ;]
Ta mucha była tak śmieszna, że nawet nie dałam rady się obrazic.
A o bulimii wiem bardzo dużo. I tu chyba właśnie odwracasz kota ogonem.
evinx nie masz racji...
jest jeszcze młoda, zobaczymy jak się rozwinie.. ma całe życie przed sobą.
ci aktorzy, ktorzy teraz są bardzo znani i utalentowani, też jakoś zaczynali...
i chociaż narazie gra raz dobrze, raz źle to na pewno nie zasługuje od razu na 1..
naprawde nie rozumiem dlaczego tak wiele osób uwzięło sie na keire:|
jestem ciekawa w ilu jeszcze dobrych filmach musi zagrac i ile zdobyc nominacji do prestizowych nagród zebyscie w koncu zauwazyli że COŚ W SOBIE MA (i nie piszcie ze nagrody nic nie znaczą,bo w tych całych komisjach zasiadają osoby które NAPRAWDE znają sie na filmach...)
zauważyłam ciekawą rzecz ostatnio-najczęściej to polacy jadą po keirze,byłam na niejednym forum o knightley (także na angielskich,amerykanskich) i oczywiscie tez mają do niej zastrzeżenia ale to tylko polacy są tacy napaleni na dowalanie jej i krytykowanie i cały czas to robią...dziwne,dziwne. to że u nas jest gówniany show biznes i nikt tu nie robi prawdziwej kariery nie znaczy ze trzeba jechac po osobach którym udaje sie zrobienie kariery w prawdziwym show biznesie. i im bardziej próbujecie wmówic wszystkim ze nie jestescie zazdrośni tym bardziej zazdrość od was kipi. dajcie spokój keirze bo jest wiele gorszych aktorek,a keira ma potencjał. nie jest świetna,ale dobra jest i napewno bedzie coraz lepsza. pozdrawiam i może dajcie sobie juz spokój z tą dyskusją.
też jej nie lubie. Aktorka to z niej nie będzie nigdy tak dobra jak np Glenn Close. Jest sztuczna i wygląda na zarozumiałą.
0/10
ja myślę że zasługuje na 10. ja np tyle jej dałam choć zastanawiałam się nad dziewięcioma punktami. ;)
Lara Croft zachowaj to dla siebie... a skoro już się chwalisz to pozwól się innym wyżalić, nie jesteś sama. pzdr
ocene 1 to mozna dac Jakimowiczowi bo przeciez on nawet nie umie zagrac samego siebie. 10 z kolei jest zarezerwowane dla genialnych aktorow czy aktorek pokroju Maryl streep. keira mi się plasuje gdzieś po srodku. na pewno ma talent tylko nie wiadomo jak dalej sobie kariere pouklada. a to czy jest chuda, czy mam male cycki i czy jest ladna czy nie to nie jest sprawa aktorstwa 9jakby ktos nie wiedzial lol)
Oj, chyba będę musiał odświeżyć temat;) Nie przeczytałem wszystkich postów, przyznaję, dlatego odnoszę się tylko do jednej Twojej wypowiedzi, Założycielko Tematu:) Tak, Keira nie jest szczególnie utalentowana- prezentuje się na ekranie nieźle, ale to przede wszystkim kwestia naprawdę anielskiej twarzy i szczypty (dosłownie!) zdolności aktorskich (bo bez jaj, ktokolwiek mówi, że Keira gra siebie w swoich filmach, zapewnia mi ubaw po pachy, chyba że zna panienkę nie tylko z wywiadów i kolorowych pisemek- jeśli tak jest, to poproszę o numer ;P). Jednakże... ja to mogę stwierdzić, bo widziałem z Keirą odpowiednią ilość filmów, natomiast Ty, dziewczę, po jednym filmie możesz co najwyżej oswoić się z myślą, że Twoja stara przeszła Mario w lewo:) Uwierz, nawet Johnny Depp ma najmniej jedną rolę, którą skrewił, także w tym momencie Twoje zdanie nie ma dla mnie absolutnie żadnego znaczenia:)
Obejrzałam z nią trzy filmy chłopcze. Jednak warto było doczytać posty do końca ;) a określić mniej więcej mogę, bo jakis obrazek mi się zarysował, być może masz tak ograniczoną intuicję, że nawet nie jesteś w stanie tego sobie wyobrazić, ale ja jestem wyrozumiała dla takich ludzi, dlatego osobiście mnie to nie dotyka. A to czy moje zdanie powinno mieć dla ciebie znaczenie może być dyskusyjne, z powodu niestety ograniczonego horyzontu myślowego. pzdr
Ograniczonego horyzontu myślowego? Wybacz złośliwość, ale chyba Twojego, bo ja wartość swoich horyzontów znam:) Ale mniejsza o to, właściwie to nie odnosi się w ogóle do tematu. Tak, jak napisałem, odnosiłem sie tylko do jednej wypowiedzi, także nie miałem w pełni zarysowanej sytuacji. W porządku, teraz po kilku filmach masz już zupełne prawo nazwać Keirę "tą złą", co niestety nie puści w niepamięć Twoich tekstów z początków rozmowy (mam na myśli momenty "jeden film mi w zupełności wystarczy i nie mam na więcej ochoty"). Dobrze tylko, że się zrehabilitowałaś:) A z czystej ciekawości, bo to może być niesłychanie istotne... jakie to filmy widziałaś (wybacz, na czytanie całego wątku nie mam czasu:)).
wybacz ja tez nie mam czasu. zwlaszcza na dyskusje z kims kto potrzebują ściąg, zeby podjac rozmowe.
dziecko nie denerwuj się aż tak, on się ciebie tylko pyta jakie filmy oglądałaś z jej udziałem. skąd ma niby wiedzieć jakie właśnie filmy oglądałaś z Keirą.
a ten tekst że musi używać ściąg aby podjąć rozmowę, jest marny i kiepski, więc się nim tak nie... podniecaj. :)
co isę tak mnie czepiłaś dziecinko? mama ci jeść w domu nie daje? zobacz jak ładnie słoneczko na dworze świeci... a może ty masz okres?? nie martw się, kochamy cię wszyscy
Ale bulwers. widzę że się dowartościowałaś/eś. :)
tylko wiesz, na mnie nie zrobił twój tekst jakiegokolwiek wrażenia.
śmiać mi się chce.
Zupełnie sie z tobą nie zgadzam. Keira jest bardzo dobrą aktorką. Ma wiele bardzo dobrych ról, chociaz jest tak młoda(np."pokuta", " doktor żywago"). Wielu krytyków przyznaje, że ona jest bardzo utalentowaną aktorką. Gdyby twój pogląd nie był poparty zadrością, nie wspomniałbyś o tym
Pozdrawiam
przecież Keira jest dobrą aktorką.
no może jest za chuda ale to tak bardzo nie przeszkadza.
najbardziej pasuje do kostiumowych ról i dobrze się z nich wywiązuje.
:)
oglądałam ją w trzech filmach, uwazniej w dwoch. moim zdaniem cienizna. kostiumowe filmy, hmm. nie wymagają zbyt wielu umiejętności aktorskich, raczej pozy i podniesionego głosu ;)
I pewnie oglądałas tylko trzy części "Piratów z Karaibów". Film kostiumowy to nie jest opera, ze trzeba miec podniesiony głos! film kostiumowy to jakbyś nie wiedziała film o dawnych czasach. "Duma i uprzedzenie" jest właśnie takim filmem i nie zauwazyłam, żeby Keira tam śpiewała. I jeszcze jedno. Kiepskich aktorek nie nominują do Oscara
Pozdrawiam
Nic o śpiewaniu nie pisałam, za daleko biegniesz z wyobrażeniami. Oglądałam Doktor Ziwago i Piraci z Karaibów. W obu filmach według mnie grała kiepściutko i bardzo przeciętnie. Już Grażynka z klanu lepiej gra. Wiele aktorek jest nominowanych, które są znane - ale zazwyczaj wygrywa rzeczywiście dobra. Jak dostanie tego oscara kiedyś wtedy przyznam Ci rację. Choć z oscarami też różnie bywa. Film kostiumowy jest tak specyficzny i charakterystyczny, że nie wymaga zbyt dużego warsztatu aktorskiego jak np. dramaty, obyczajowe itp. Po prostu specyfika tych filmów pozwala się wykazać naprawdę przeciętym aktorom. Keihra ma specyficzną urodę -taki Johny Deep w wersji kobiecej, więc trudno żeby pozostała niezauważona, ale na oscara to według mnie ona nie zasługuje.
evinx - twoje kolejne wypowiedzi tylko cie pognębiają. spuscilas z tonu, ale twoj pierwszy post zostal. skrajnosci są dobre dla radia maryja, nazistow i debili. zeby bylo jasne - keira mi lata, wkurzaja mnie tylko wypowiedzi takich infantylnych zakompleksionych dziewczynek jak ty.
a mnie wkurzają takie stare mapety, które myślą, że wszystkie rozumy zjadły. moje wypowiedzi są skrajne, bo odpowiadam różnym osobom, ale takim chamidłom jak ty staram się odpowiadać dobitniej, co może uchodzić za skrajność i infantylność, zwłaszcza jak się nie ma argumentów i zostaje tylko atak, bo widzę że cię to rajcuje głównie.
stary mapet - to ladne :))) tylko... mam 20 lat, jestem facetem, wiec z menopauza nie trafilas zbytnio. a mowiac o skrajnosciach mialem na mysli twoja ocene 1/10 i twoj pierwszy śmieszny post, co chyba nie tak trudno bylo wywnioskowac z mojej wypowiedzi?
i nie placz - moze kiedys bedzie cie stac na operacje plastyczną i nie bedziesz sie musiala wyżyzwac na biednych keirach, ktore i bez twoich wyżywek sa biedne, bo im cycki nie urosły :))
moze i jestem chamem. nawet zdecydowanie - tak. ale wylko w stosunku do takich smutnych dziewczatek jak ty, bo tylko zasmiecają wszelkie możliwe fora wyladowując swoje frustracje.
no to nie trafiłeś chlopczątko, bo na swoją twarz nie narzekam. twoje wywody są jak lamenty starej baby lepiej wracaj do ksiązek, zamiast się pałętać po forach. może jednak te zmazy nocne cię męczą... wiesz w tym wieku poziom testosteronu u chłopcząt jest bardzo skokowy.
evinx a ty w ogóle jesteś dziewczynką czy chłopczykiem? bo nie moge wywnioskować.
na tym forum duzo osób pisze do ciebie czasem jak do dziewczynki czasem jak do chłopczyka więc nie wiadomo jakiej jesteś płci?
może obojniaczek/??/
czekam z przeogromną niecierpliwością na twoją odpowieź.
Laro Croft powiedziałam ci coś wcześniej. Uważaj, bo się kiedyś zakrztusisz własnym jadem. A moja płeć jest najmniej istotna, wypowiadam się jako ktoś, a nie jako łechtaczka czy prącie, więc się tak nie podniecaj. Wagina ci wibruje, aż pod same gardziołko.
Może to ty zakrztusisz sie swoi jadem?? Jestes bardzo wulgarna i widać, że jak brakuje ci argumentów( co zdarza sie bardzo często) zaczynasz ograżać ludzi. Co na mnie też już szukasz jakiś wymyślnych przezwisk?? Bo ja również sie tobie sprzeciwstawiam, a wszyscy inni, którzy to robili już zostali obrzucenie przez ciebie błotem. nie stosujesz się zupełnie do zasad netkiety( jezeli wiesz ci to wogóle jest) i z takim zachowaniem nie wiem co ty robisz na forum. Ono nie słuzy do obrażania ludzi i wyładowanou swej niechęci do swiata, oraz ludzi którzy się z tobą nie zgadzaja, tylko do wymieniania poglądów na różne tematy
Pozdrawiam
"Piraci z Karaibów" to rzeczywiscie nie jej zyciowa rola, ale nie wiem czego możesz sie doczepić za jej role w "Doktorze Żywago". to był jej pierwszy duzy film i wydaje mi sie ,że poradziła sobie świetnie. Jak nawet Grażynka z Klanu gra lepiej, to moze ty zastap Keira. Jak potrafisz ja tak bezpodstawnie krytykować to napewno musisz o wiele wiecej potrafić od niej.
pozdrawiam
Wymieniać poglądy trzeba umieć, a tu raczej nie ma ludzi, którzy potrafią bezstresowo wymieniać się komentarzami, do takich osób niestety ty też się zaliczasz. Bo po pierwsze nie masz o niej obiektywnego zdania, bo kierujesz się sympatią, po drugie jeśli ktoś jest mądry i wie na czym polega wymiana zdań nie powinien się obrazić. Alke większość z ty mądrali (do których i ty się zaliczasz) po prostu w starciu z moimi spostrzeżeniami mówiąc wulgarnie "najeżdża na mnie" zamiast wymieniać zdanie. Zauważ również, że moje odpowiedzi są adekwatne do poprzednich postów. Jeżeli tego nie potrafisz dostrzecv -to nie mam pytań. Cytat z twojego postu: "Jak nawet Grażynka z Klanu gra lepiej, to moze ty zastap Keira." Wybacz twoje myślenie jest dziecinne. Krytyk nie musi być aktorem, żeby ocenić czyjś warsztat. Poza tym mam wrażenie, że bardziej chcesz sie popisać niż wymienić poglądy. Ja już powiedziałam swoje zdanie - nie podoba mi się gra aktorska Keiry, jak tak bardzo nie możesz tego przyjąć do wiadomości to raczej z tobą jest coś nie tak a nie ze mną.
Jeśli chodzi o moje usposobienie, które oceniłaś jako "wulgarne". Wybacz to mój charakter i raczej innego mieć nie będę. Dlatego na atak reaguje atakiem. Zauważ też, że ja ani razu tutaj nikogo nie oceniłam. Powiedziałam tylko, że może miec jakiś problem, ale ty chyba masz się za specjalistę, bo łatwo Ci idzie te obrażanie. Także z tym jadem też się zastanów.
masz wulgarny charakter? a to ciekawostka :)))) fajnie próbujesz się tu zgrywać na mądrą, ale i tak doskonale widać, że jesteś nieźle zneurotyzowana :)i na dodatek brzydka - stąd ta cała nienawiść i cały temat :P
zneurotyzowana, brzydka wulgarna -taka twoja broń i kultura słowa. Po prostu nie myślisz i to twój problem.
Ty atakujesz mimo tego, że nikt ciebie nie atakuje. Nie zwymyslałam Ci, jak ty to robisz więc nie mam pojęcia o co ci chodzi. Nie uważam sie za zadnego specjalistę, tylko bardzo mnie dziwi, że niektóre towje posty( nadto wulgarne) nadal nie zostały usunięte z tego forum. Podaj konkretne powody,przez które gra Keiry ci sie nie podoba, bo narazie pnapisałaś tylko, że gra beznadziejnie, ale motywów swego myslenia nie podałaś.
Pozdrawiam