moim zdaniem to aktorka -blef. Talent ma zerowy, urodziwa jest fakt i cały splendor za to, ale za gorsz naturalności, sztuczna kukła. Słuchajcie wszyscy pogrzani ludzie!! to moje zdanie i każdy ma do niego prawo!! więc nie przeginajcie. Dla mnie to ta kobieta nie ma za grosz talentu i nie jest to podparte zazdrością, lecz obiektywnym kobiecym okiem. ona po prostu jest soba na tych filmach!!! czy jestem sama w tych poglądach??? czuję się sfrustowana!!!
Laro Croft, kochanie, czy ty umiesz czytać? Wybacz, ale wątpię, żebyś miała aż tak mały zasób słów i nie znała złowa MINA. Np. smutna mina, wesoła mina. Mina to jest sposób wyrażania emocji za pomocą twarzy. No i właśnie Keira ma tylko około 5 takich min.
Już rozumiesz?
Kochana chyba tylko Cię źle zrozumiałam. i bardzo cie przepraszam jeśli to takie ważne dla Ciebie.
bo chyba wiesz że mówi się że jakaś gwiazda dysponuje 5 minutami czyli że jest sławna na krótko. tak właśnie Cię zrozumiałam.
nie musisz mi tłumaczyć co to jest mina, ja wszystko wiem kochana. a czytać umiem.
to dobrze że WĄTPISZ abym miała mały zasób słów, bo rzeczywiście JA mam duży.
pzdr. ;)
i myślę że dobrze wiedziałaś o co MI chodzi z tymi pięcioma minutami tylko chciałaś wykorzystać to że źle zrozumiałam Twoją wypowiedź aby napisaą np. czy umiem czytać.
No skad mialam wiedziec, czy wiesz co to jest mina, skoro mylisz ten wyraz z innym. Wolalam na wszelki wypadek cie uswiadomic, zeby potem nie bylo. I to nie mialo byc wcale obrazliwe, poprostu czasem nie skojarzy sie jakiegos wyrazu i dopiero po blizszym poznaniu z nim przypominamy sobie o co chodzilo.
Nie potrzebnie odebralas to jako atak na swoja osobe i odrazu zarzucasz mi wredotę.
Pozdrawiam
pomyślałam że chodzi o minuty, ponieważ napisałaś ,,5 min''(a taki jest skrót od minut/min/)
cieszę się że wszystko się wyjaśniło. :)
Tak, ale po skrócie minut stawia się kropkę, bo jest wzięta pierwsza głoska wyrazu. Tak jak np. pułkownik - płk / pułk.
no, ja tez sie ciesze, ze obylo sie bez rekoczynow xD
faktycznie nic w niej ciekawego nie ma
kobieta bardziej odrzuca i karykatyzuje odegrane role
uważam ze cos w niej siedzi pewnie zło w czystej postaci
- moim zdaniem to aktorka -blef.
- Masz prawo tak uważać :)
- Talent ma zerowy, urodziwa jest fakt i cały splendor za to, ale za gorsz naturalności, sztuczna kukła.
- Nazywając ją sztuczną kukłą mogłaś w jakiś sposób obrazić fanów owej aktorki :)
- Słuchajcie wszyscy pogrzani ludzie!! to moje zdanie i każdy ma do niego prawo!! więc nie przeginajcie.
- Ile ludzi, tyle opinii - każdy ma do tego prawo. I nazywasz ludzi pogrzanymi, bo mają inne zdanie? Nie dość że jesteś hipokrytką, to również zakładając temat już na samym początku sprowadzasz dyskusję do parteru. I po co? Chciałaś się dowartościować? Udało ci się to z nawiązką i totalną kompromitacją.
- Dla mnie to ta kobieta nie ma za grosz talentu i nie jest to podparte zazdrością, lecz obiektywnym kobiecym okiem.
Najpierw sprawdź znaczenie słowa obiektywizm, bo ocena 1/10 nie ma z tym nic wspólnego. Szkoda że twoje ślepe kobiece oko tego nie widzi. A fakt że jest ślepe, już wszystkim tutaj dobitnie udowodniłaś.
- ona po prostu jest soba na tych filmach!!!
- Czy jest sobą czy nie, nie nam tego oceniać. Została nominowana w parunastu filmach i chyba dostała Oscara, a to już o czymś świadczy.
- czy jestem sama w tych poglądach??? czuję się sfrustowana!!!
- Jak tak nie lubisz Keiry to oglądaj coś innego, zamiast się miotać i niezgrabnie "argumentować" swoje stanowisko.