Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
70 475 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

moim zdaniem to aktorka -blef. Talent ma zerowy, urodziwa jest fakt i cały splendor za to, ale za gorsz naturalności, sztuczna kukła. Słuchajcie wszyscy pogrzani ludzie!! to moje zdanie i każdy ma do niego prawo!! więc nie przeginajcie. Dla mnie to ta kobieta nie ma za grosz talentu i nie jest to podparte zazdrością, lecz obiektywnym kobiecym okiem. ona po prostu jest soba na tych filmach!!! czy jestem sama w tych poglądach??? czuję się sfrustowana!!!

Aleera_2

Laro Croft, kochanie, czy ty umiesz czytać? Wybacz, ale wątpię, żebyś miała aż tak mały zasób słów i nie znała złowa MINA. Np. smutna mina, wesoła mina. Mina to jest sposób wyrażania emocji za pomocą twarzy. No i właśnie Keira ma tylko około 5 takich min.
Już rozumiesz?

flexia

Kochana chyba tylko Cię źle zrozumiałam. i bardzo cie przepraszam jeśli to takie ważne dla Ciebie.

bo chyba wiesz że mówi się że jakaś gwiazda dysponuje 5 minutami czyli że jest sławna na krótko. tak właśnie Cię zrozumiałam.

nie musisz mi tłumaczyć co to jest mina, ja wszystko wiem kochana. a czytać umiem.

to dobrze że WĄTPISZ abym miała mały zasób słów, bo rzeczywiście JA mam duży.

pzdr. ;)

Aniass_La_Ct

i myślę że dobrze wiedziałaś o co MI chodzi z tymi pięcioma minutami tylko chciałaś wykorzystać to że źle zrozumiałam Twoją wypowiedź aby napisaą np. czy umiem czytać.

Aniass_La_Ct

No skad mialam wiedziec, czy wiesz co to jest mina, skoro mylisz ten wyraz z innym. Wolalam na wszelki wypadek cie uswiadomic, zeby potem nie bylo. I to nie mialo byc wcale obrazliwe, poprostu czasem nie skojarzy sie jakiegos wyrazu i dopiero po blizszym poznaniu z nim przypominamy sobie o co chodzilo.
Nie potrzebnie odebralas to jako atak na swoja osobe i odrazu zarzucasz mi wredotę.

Pozdrawiam

flexia

pomyślałam że chodzi o minuty, ponieważ napisałaś ,,5 min''(a taki jest skrót od minut/min/)

cieszę się że wszystko się wyjaśniło. :)

Aniass_La_Ct

Tak, ale po skrócie minut stawia się kropkę, bo jest wzięta pierwsza głoska wyrazu. Tak jak np. pułkownik - płk / pułk.

no, ja tez sie ciesze, ze obylo sie bez rekoczynow xD

evinx

Zgadzam się. No nie ujęłabym lepiej!

evinx

faktycznie nic w niej ciekawego nie ma
kobieta bardziej odrzuca i karykatyzuje odegrane role
uważam ze cos w niej siedzi pewnie zło w czystej postaci

użytkownik usunięty
evinx

- moim zdaniem to aktorka -blef.
- Masz prawo tak uważać :)

- Talent ma zerowy, urodziwa jest fakt i cały splendor za to, ale za gorsz naturalności, sztuczna kukła.
- Nazywając ją sztuczną kukłą mogłaś w jakiś sposób obrazić fanów owej aktorki :)

- Słuchajcie wszyscy pogrzani ludzie!! to moje zdanie i każdy ma do niego prawo!! więc nie przeginajcie.
- Ile ludzi, tyle opinii - każdy ma do tego prawo. I nazywasz ludzi pogrzanymi, bo mają inne zdanie? Nie dość że jesteś hipokrytką, to również zakładając temat już na samym początku sprowadzasz dyskusję do parteru. I po co? Chciałaś się dowartościować? Udało ci się to z nawiązką i totalną kompromitacją.

- Dla mnie to ta kobieta nie ma za grosz talentu i nie jest to podparte zazdrością, lecz obiektywnym kobiecym okiem.
Najpierw sprawdź znaczenie słowa obiektywizm, bo ocena 1/10 nie ma z tym nic wspólnego. Szkoda że twoje ślepe kobiece oko tego nie widzi. A fakt że jest ślepe, już wszystkim tutaj dobitnie udowodniłaś.

- ona po prostu jest soba na tych filmach!!!
- Czy jest sobą czy nie, nie nam tego oceniać. Została nominowana w parunastu filmach i chyba dostała Oscara, a to już o czymś świadczy.

- czy jestem sama w tych poglądach??? czuję się sfrustowana!!!
- Jak tak nie lubisz Keiry to oglądaj coś innego, zamiast się miotać i niezgrabnie "argumentować" swoje stanowisko.