Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
70 475 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

moim zdaniem to aktorka -blef. Talent ma zerowy, urodziwa jest fakt i cały splendor za to, ale za gorsz naturalności, sztuczna kukła. Słuchajcie wszyscy pogrzani ludzie!! to moje zdanie i każdy ma do niego prawo!! więc nie przeginajcie. Dla mnie to ta kobieta nie ma za grosz talentu i nie jest to podparte zazdrością, lecz obiektywnym kobiecym okiem. ona po prostu jest soba na tych filmach!!! czy jestem sama w tych poglądach??? czuję się sfrustowana!!!

Jane_2

nie podam konkretnych powodów tobie, bo najpierw mi tu grozisz opem a potem chcesz być ok. więc jak chcesz pogadać na temat keiry to zapraszam, ale konkretniej. mam nadzieję, że wyczerpaliście już temat moich cech bo już od jakiś 20 postów skupiliście się raczej na mnie, a nie na temacie. kto tu nie ma argumentów... :)

evinx

evinx,naprawde nie chce Cie obrazac ale przypominasz mi Dodę Elektrodę:) a żeby komentowac czyjąć gre aktorska trzeba ogladac troszke wiecej filmów niz 3 czy 2,ogladnij tak z 8 filmów keiry,to wtedy pogadamy Panno Mądralińska. oczywiscie wiele osób od początku tej..."dyskusji"chce Ci to wytłumaczyc ale Ty nadal nie mozesz sobie wbić do swojego małego móżdżka że 3 filmy to prawie nic i nie mozna sobie na czyms takim opinii wyrabiac.i prosze,nie zaczynaj mnie wyzywac tylko po to zeby pokazac jaką Ty to masz gadke,poprostu ogladnij z 8 filmów keiry i napisz co sądzisz o jej grze,jestem ciekawa Twojego zdania.pozdrawiam
PS.I wrzuć na luz;)

Aleera_2

kolejna cieniara, która zstaje się odważna jak 500 osób wypowie się wcześniej. Jak ja jestem Doda to ty Mandaryna.

evinx

OK, evinx , wróćmy do tematu, w najbardziej konkretny sposób z mozliwych :)

"dałam jej 1/10" - to juz się popisałaś, 1/10 to najgorsze dno, kompletne beztalencie, tak? to automatycznie świadczy o tym, że producenci Piratów, Obłędu, Dumy itd. sa kompletnymi debilami i zatrudniaja do filmu miernoty, a jeszcze mają kupę szczęścia, bo te filmy okazują sie sukcesami kasowymi :)))))

"moim zdaniem to aktorka -blef" - owszem, masz prawo tak uwazac

"Talent ma zerowy" - Ty pewnie jestes bardziej utalentowana, tylko cie jeszcze nikt nie odkryl :D

"urodziwa jest fakt i cały splendor za to, ale za gorsz naturalności, sztuczna kukła." - w tej chwili obrazasz tych, ktorzy ją w jakis tam sposob cenią

"Słuchajcie wszyscy pogrzani ludzie!! to moje zdanie i każdy ma do niego prawo!! więc nie przeginajcie." - sama przeginasz zaczynajac temat od nazywania potencjalnych rozmowcow "pogrzanymi" :)

"Dla mnie to ta kobieta nie ma za grosz talentu i nie jest to podparte zazdrością, lecz obiektywnym kobiecym okiem." - sprawdź sobie znaczenie słowa OBIEKTYWIZM

"ona po prostu jest soba na tych filmach!!! czy jestem sama w tych poglądach???" - jak widac niewiele osób sie z toba zgodzilo i to nie tylko mlodocianych wielbicieli keiry

"czuję się sfrustowana!!!" - w to akurat nie wątpię :)))

i jeszcze raz dla jasnosci podkreślę - nie jestem fanem keiry - ot, zwykła aktorka, która ma swoje pięć minut, wszystko zalezy od tego jak jej kariera potoczy sie dalej. jej urodą tez jakos specjlanie zachwycony nie jestem - buzka sliczna, ale figura juz zupelnie nie po mojemu ;)

po jaka cholerę więc dyskutuje z evinx? odpowiedz jest prosta - bo mnie wk...a :)

R_E_B_E_L

cieszę się, że wyraziłeś swoją opinię, choć większość jest masturbacją frustrata, ale dobre i to.

evinx

hehe, to ty nie dość, że jestes wulgarna to jeszcze głupia jak but :)
i kto tu jest sfrustrowany (to zdaje sie jedno z nielicznych slow które znasz poza rynsztokowymi tekstami ze wsi:))))

R_E_B_E_L

Ok, tak wywnioskowałeś, nie wiedzieć z czego, ale Twoja sprawa, Ja na co dzień nie mówię "k....a" i "s.....j" jak ty to zwykłeś robić. Ale biorę to na klatę. W końcu masz prawo do własnego zdania. I chciałabym na tym zakończyć temat paniczu, jeśli pozwolisz. Przynajmniej na mój temat, bo ten wątek jest na temat aktorki a nie mojej osoby.

evinx

fajnie, nabiłam 107 postów :) nie ma to jak pogadanka z kretynami :)

evinx

miło, że nazywasz ludzi, ktorzy się z tobą nie zgadzają kretynami, cieniarami i pogrzańcami :) to całkiem nieźle świadczy o twojej klasie i utwierdza mnie w tym, co napisałem o tobie wczesniej. może spróbuj sobie znaleźć chłopka...

R_E_B_E_L

dziękuję za troskę. ;) ja zawsze mam rację :))) a na moja klasa nie wchodzę... pozdrawiam.

evinx

Rozumiem...musisz sie namysleć zanim podasz mi jakies sensowne argumenty. Jak chcesz juz nie będe pisać o twoim charakterze, chociaż jest to twoja żałosna próba odciągnięcia uwagi od sowjej osoby. Mam szereg argumentów stojących za Keirą i chętnie sie z tobą nimi podzielę, jesli ty podasz mi swoje.
Pozdrawiam

Jane_2

wreszcie się obudziłaś. "żałosna próba odciągnięcia uwagi od sowjej osoby" - no sorry jak będę chciała twojej żałosnej oceny mojej osoby to założę wątek "evinx". chociaż i tak g. mnie znasz :)

evinx

Obserwuję to forum i zwyczajnie nie wiem, o co chodzi. Lubię Keirę tak jak niektórzy, evinx jej nie lubi i z pewnością nie jest w tym osamotniona. Wyraziła swoje poglądy w sposób, który dla niektórych może by obraźliwy, ale rzeczywiście "najlepszą obroną jest atak". Widzę, że rozmowa (ku niezadowoleniu autorki tematu) za bardzo zeszła na jej osobę i również myślę, że ma rację, abyście przestali pisac o tym, jaka ona nie jest, bo to nie to forum. Proszę Was, kultura w dyskusji. Może kiedyś evinx zmieni zdanie i przekona się do Keiry? A może Keira jest gwiazdą na 5 minut? Nie warto się o to kłócic. Pozdrawiam;-)

doncia32

Cześć doncia :) i pozdrawiam :)

evinx

evinx,jestes poprostu żałosna:) dziekuje za bardzo inteligentną odpowiedź na moja wiadomosc,hahaha

Aleera_2

dobra frajerko, dla mnie jesteś zawistną porąbaną dziewuszką, która myśli że jest inteligetna. poza tym obecność jedynego filmu w ulubionych -Donnie Darko świadczy o twoim ograniczonym podejściu do życia i światopoglądzie. myślisz, że to oryginalne a to jest dopiero żałosne.

evinx

więcej już nie odpowiadam na wasze ataki, bo po prostu nie ma sensu sobie nerwów psuć dla dziewczynek i chłopaczków, którzy w necie probują się dowartościować.

evinx

no..... bardzo ciekawe, czy rzeczywiscie umiesz sie powstrzymac przed kolejna odpowiedzia, sfrustrowana dziołcho :)

R_E_B_E_L

możecie sobie poszaleć, jeśli poczujecie sie lepiej :)) w końcu musicie mieć coś od życia ;)

evinx

hahahaha :)) no oczywiście! :) cóż za konsekwencja :D

R_E_B_E_L

jesteś dziecinny.

R_E_B_E_L

na drugiej stronie tego tematu na końcu- Jane pyta się evinx jakie ma argumenty aby mówić że Keira jest beznadziejną aktorką.
No evinx może w końcu zadowolisz nas dojrzałą odpowiedzią, a nie jak wtedy odpowiedziałaś Jane - nie napiszesz jej konkretnych argumentów.

zauważyłam że unikasz odpowiedzi na zadane pytanie przez koleżankę i jakiekolwiek osoby na tym forum.

no evinx czekam na twoją rezolutną odpowiedź. mam nadzieję że mnie i wszystkich zadowoli i że w końcu dowiemy się dlaczego nie lubisz Keiry i jej gry aktorskiej.

Aniass_La_Ct

czekam z niecierpliwością słoneczko .

Aniass_La_Ct

Nie lubię gry aktorskiej Keiry, bo jest sztuczna i widać, że jest debiutantką. Oglądałam aktorów w teatrze (byłam na "Małym Księciu" i "Książe i Żebrak") w obu spektaklach aktorzy zagrali świetnie. Porównując grę Keiry do nich odnoszę wrażenie, że tylko piękne młode dziewczęta zostają aktorkami, niekoniecznie bardzo uzdolnione, ale wyróżniające się urodą. Oglądając "Doktor Żywago" pomyślałam sobie, że każda dziewczyna może tak zagrać, albo i lepiej. Ma taką angielską sztywniacką manierę, jak Hugh Grunt. Nie jest plastyczna i nie oddaje charakteru postaci. Gra twarzą, zamiast emocjami, skupia się na tym, żeby zachwycać się jej urodą. Jest leniwa w swoich gestach i bardzo oszczędna. Niemrawa i bez wyrazu. Po prostu uważam, że jest do kitu. Spodziewam sie również kolejnego ataku na mnie, żebym tłumaczyła się, dlaczego ona jest sztuczna. To ja ci od razu odpowiem: zapytaj się Keiry ;) Kolejny film "Piraci z Karaibów" powie dwa trzy słowa na krzyż w ciągu godziny, prawie epizodyczna rólka. Spazmatyczne okrzyczki do "swoich bohaterów", film miał raczej wypromować ją jako manenikana do zauważenia. Siostra była na "Pokucie" ze szwagrem -podobno strasznie się wynudzili, nie dziwię się. "Duma i uprzedzenie" oglądałam z nieuwagą - więc się nie wypowiem. Nie jestem fachowym krytykiem i nie znam tego, co konkretnie oceniają, ale w moim odczuciu (na tyle ile się orientuje) jest kiepściutka. Mam nadzieję SŁONECZKO, że teraz ty mi odpowiesz za co ją lubisz. Ale rezolutnie!

evinx

hłe hłe hłe, ok. 40 filmów i ponad 10 lat czynnej kariery - to jest debuitantka? jezu, wychodzi z ciebie coraz większa debilka, evinx :)

R_E_B_E_L

powiedziałam, że gra jak debiutantka. naucz się czytać dziecko. albo rozumieć.

evinx

miałam to na myśli w każdym razie, że gra jak debiutantka :P ok, przyznają się do błędu. ;)

evinx

ja się wypowiedziałam, ale chyba nikogo z was nie interesuje wątek, a raczej czepianie się szczególików i mnie, jak choćby ten jędrek powyżej to udowodnił.

evinx

takie szczególiki wpływają na całość wypowiedzi. nie chce mi sie czytac dalej, gdy juz na dzien dobry widzę jakie bzdety wypisujesz. i jeszcze zaprzeczasz! :) dobrze, ze powtórnie przeczytalaś swoje wypociny. a w ogóle to sie zarzekałaś kilka postów temu, że już nic nie napiszesz :) czyżbym był prorokiem? :DDDD
wesolych swiąt

R_E_B_E_L

nie chce ci się czytać, bo jesteś leniem. proste. wesołych dla mnie chyba :)))

evinx

"nie chce mi sie czytac dalej, gdy juz na dzien dobry widzę jakie bzdety wypisujesz. i jeszcze zaprzeczasz! :) " -tym samym pokazujesz, że w ogóle nie interesuje cię temat, więc lepiej zamilknij.

evinx

na temat już się wypowiadałem wielokrotnie, ale jakos nie chcesz wchodzic w polemike. na chwile obecną interesuje mnie twoje miotanie sie - zważywszy na to, że od kilku postów miałas sie już nie wypowiadać :D

R_E_B_E_L

Buahahah, jaki inteligentny dialog xD

flexia

flexia kolejna anorektyczka, która chce się wybić cy jednak ktoś więcej? możesz sie przedstawić, w końcu to forum do oceniania osób, a nie wątek o keirze.

R_E_B_E_L

na chwilę obecną i dalszą musisz się pogodzić z moją obojętnością.

evinx

dobra dzieciaki. trochę się zmęczyłam, jak powiecie coś istotnego to się włączę. na razie się pożegnam. a twoje bucowate wypowiedzi Mc Bree pozostawiam do oceny i sumienia innych.

evinx

piękny tekst - myślę, że "inni" się wzruszą i odpowiednio mnie ocenią :) ciekawe jak długo wytrzymasz bez wpisów w tym wątku (to już druga tego typu twoja deklaracja :D)

R_E_B_E_L

Jeśli temat jest autorstwa evinx to moze sie w nim udzielac tak dlugo jak tylko przyjdzie na to ochota, a ty niestety nie masz prawa tego egzekwowac ;]

flexia

No nie wiem.
Jeśli wypowiedzi autorki tematu są eee.. jak by to powiedzieć.. śmieszne to lepiej żeby tu już nie pisała. :)

pzdr.

Aniass_La_Ct

Wy wszystkie tu jesteście zabawne i kłócicie się o nic xD bez obrazy oczywiście, ale naprawdę, mogłybyście sobie znaleźć jakiś konkretniejszy powód xD

flexia

no nie wiem czy kłócimy się o ,,nic''.

ja się na Ciebie nie obrażam. :P

flexia

flexia ja też uważam od dawna, że to nie ma sensu, ale to sa jeszcze dzieci, przynajmniej umysłowo, więc niech sobie jeszcze postekają. chętnie poczytam.

evinx

No a o co sie klocicie? Keira nie jest idealna aktorka i nie trzeba byc geniuszem, zeby to zauwazyc. Ma okolo 5 min ktorymi ciagle operuje. Nie daje z siebie wszystkiego przed kamera. Jedynie w Bunkrze pokazala na co ja stac i wykreowala naprawde ciekawa postac, ale to niestety byl jednorazowy sukces...

Pozdrawiam

flexia

wczoraj leciał na Polsacie film z jej udziałem ,,Krój Artur'' i przyznaję że zagrała w nim bardzo dobrze! :)

no nie wiem evinx kto tu jest dziecinny. chyba tylko ty. bo teraz próbujesz zwrócić swoje śmieszności na naszą stronę mówiąc że my jesteśmy dziećmi i choro umysłowymi ludźmi wykorzystując to co niedawno było pisane. (nie wiem czy zostanę dobrze zrozumiana)

każdy może stwierzdić że ten twój niedawny post jest atakiem i prowokacją na którą niestety się złapałam, ale nie mogłam powstrzymać się.

niestety-
się powstrzymać ..

flexia

5 minut?? eee. nie wiem co powiedzieć. od dawna jest znaną i podziwianą aktorką i wątpię aby tu chodziło o 5 minut. myślę że o tej aktorce jeszcze BARDZO dlugo będziemy słyszeli.

Aniass_La_Ct

Lara Croft myślę, że masz problem z akceptacją czyjegoś punktu widzenia. Zwłaszcza mojego. Nie wiem czy wynika to z zazdrości czy z kompleksów, w każdym razie szukanie sojuszników nie rozwiąże twoich problemów. A to, że tobie podoba sięjej gra aktorska, nie znaczy że cały świat jest zauroczony.

evinx

evnix...ja nie dodaje filmow do ulubionych bo mam ulubionych bardzo wiele i nie czuje potrzeby by miec w ulubionych pół miliona filmów...:| i nawet nie pamietam po jaką cholere dodałam donniego :| ale czy to wazne? co to wogle ma do rzeczy czy go dodałam i po co? eehhh...dziewczynko,naprawde brak Ci argumentów:) żeby czepiac sie tego jaki film mam w ulubionych to poprostu bardziej niż żałosne:P hmm...bardzo lubie wode mineralną. o,masz teraz kolejny powód by mnie zjechac:) no dalej...

Aleera_2

przepraszam:evinx

Aleera_2

a tak w ogóle,evinx,po co Ty jeszcze siedzisz na forum keiry?napisalas co chcialas,
wszyscy juz wiedzą co sądzisz o keirze i juz. po co ciagle podtrzymujesz tą kłótnie,
nie masz co robic?oczywiscie nie żebym Cie wypraszała z forum o keirze ;) ale skoro
jej tak nie lubisz to po co okazujesz jej tak wielkie zainteresowanie?idź na forum ludzi
których lubisz i tyle.masz prawo siedziec na jakim chcesz forum ale naprawde zastanawiam
sie po co sterczysz tutaj;) nie lubisz keiry,ok,wszyscy to wiedzą,nic wiecej nie osiągniesz pisaniem ze knightley jest do d... Twoja misja zakonczona,chyba ze masz zamiar przestawic wszystkich zeby mysleli tak jak Ty;) zastanów sie co Cie tak tu trzyma.

Aleera_2

nie siedze tu nalogowo, ale jak widze nowe wiadomosci to wchodze. nie stercze tu tylko odpowiadam tym, którzy sie czepiaja mnie, a nie keiry -w tym tobie, wiec moim zdaniem to nie jest aż tak dziwne. mam dosyc szeroki zakres zainteresowan, takze bez obaw. to nie jedyne forum na jakie wchodze. a zagladam tu np. bo jestem ciekawa jakie maja zdanie inni na jej temat, pare osob nawet sie wypowiedzialo, wiec warto.