Ktoś jeszcze słucha tych popowych wymiocin? Pamiętajcie - nic tak nie świadczy o człowieku, jak jego gust muzyczny.
Nie znudziło cię już pisanie tego samego? Wiem o tym, tylko twój brat wciska mi na chama i opowiada historie zespołu by bronić LP jakoś. Po co bronić LP? Nie czaję tego... Ja ich nawet nie obraziłam:/
Rock pomieszany z rapcorem i elektroniką? Wydaje mi się, że to raczej ekskrementy pomieszane z moczem i wymiocinami, he he
Czy ty jesteś normalny? Właśnie któraś osoba ci pisze, że w ogóle nie dopuszczasz do siebie myśli, że ktoś inny mógłby mieć rację. Przestań odbierać wszystko tak osobiście, na zapytaj.com.pl pewnie znajdziesz dużo kolegów, którzy będą mieli podobne zdanie do Ciebie. Jednym słowem jedna wielka papka w głowie. Good luck!
P.S. I co teraz, poszczujesz mnie znowu braciszkiem??:D
Hybryda??
LP to avatar, LP to naleśniki z dżemem, LP to biegająca lama. Zdecyduj się. LP nie może być wszystkim.
To wy nie umiecie przyznać racji .. każdy fan LP wie że nie grają Crossovera .... A że wy nie jesteście fanami LP to gówno wiecie o LP i ich składzie
Byłam kiedyś fanką przez 5 lat. Sam gówno wiesz, bo jesteś zaślepiony miłością do tego zespołu i nawet nie wiesz, że istnieje coś lepszego, coś bardziej ambitnego. Dla Ciebie istnieje tylko LP. Ok. Miej swoje klapeczki na oczkach,mam nadzieje, że kiedyś się wyleczysz.
nie kończy słucham ACDC, Pink Floyd, Metallica, Sabaton, Sepultura .... wcześniej pisałaś że każdy może słuchać to co chce .. ale widać że jak tylko słyszysz LP to cię mózg się brudzi i narzucasz swoje poglądy
O tobie wiem wszystko. Wiem, że słuchasz Piaska i już zrobiłeś kupę w majtki ze złości. Ponadto moczysz się w nocy i nie potrafisz nawet wody zagotować w czajniku, bo jesteś po prostu kretynem.
ha ha ... dobry dowcip .. kwiczę że śmiechu.. gówno wiesz o mnie ... ty czytasz ze zrozumieniem a nawet nie umiesz odp. na pytanie
Nie ma sensu się produkować skoro i tak nasrasz na wypowiedź. Dodatkowo nie umiesz czytać. Po co więc? I tak pozostaniesz debilem...
Jestem Bogiem, uświadom to sobie. Odpowiedziałam ci na najdurniejsze i na najbardziej niedojrzałe pytanie wszech czasów. Cieszysz się? To idź ssij dalej.
Nie było zawijasa zwanego znakiem zapytania, więc nie potraktuję tego jako pytania. Nie oczekuj więc odpowiedzi cielaku.
Heh nie przeszkadzasz:-) Czemu z toba normalnie moge rozmawiac a z tym kolesiem nie?:/ Jakbym była fanką LP to bym się za niego wstydziła:/
nieee, obrażanie ciebie. tylko ciebie. no i linkinpark jakby sie napatoczyła to też by oberwała, bo wy po jednych pieniadzach:P
Nie:) Bo posiadam mózg:) I tego mi najbardziej zazdrościsz chłopczyku w za krótkich pręgowanych spodenkach.
Nie każdy robi z tego sens życia jak ty, synek. Ty tu jesteś, żeby wylać łzy na klawiaturę, platyna tu jest dla zabawy.
Mnie też bawi czytanie twoich gorzkich żali :)
oj żalisz się, płaczesz, narzekasz, że ludzie niektórzy linkin parku nie lubią... ojoj, nie płacz dziecko, może kiedyś cały świat polubi linkinów... jak zaczną grać nu metal to prawdopodobnie polubią, poczekaj te 20 lat
wiem że niektórzy nie lubią LP ale nie odnoszą się do nich w taki chamski sposób jak ty to robisz... ludzię umieją mówić że LP nie lubią.. takich ludzi szanuje .. a ty ciągle obrażasz
http://www.youtube.com/watch?v=hpuuSsJzadU
Oglądaj od 8:07 jest o Jacksonie:D Tak, on jest wśród nas!:D
Tak zajebistej dyskusji nie widziałem od czasów smalczyka. :D
BTW, wracajcie do tych jaskiń, wszyscy wiedzą, że to Queen stworzył metal. AVE Mercury! \m/