Linkin Park

10
2 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Linkin Park

Ktoś jeszcze słucha tych popowych wymiocin? Pamiętajcie - nic tak nie świadczy o człowieku, jak jego gust muzyczny.

indy90

Nie znudziło cię już pisanie tego samego? Wiem o tym, tylko twój brat wciska mi na chama i opowiada historie zespołu by bronić LP jakoś. Po co bronić LP? Nie czaję tego... Ja ich nawet nie obraziłam:/

platyna_2

Dobra spoko skończmy i zamknijmy już temat LP i nie kłóćmy się o byle co....

maciejek93

Rock pomieszany z rapcorem i elektroniką? Wydaje mi się, że to raczej ekskrementy pomieszane z moczem i wymiocinami, he he

Jam_Jest_Masakrejszyn

no jak wymieszasz mocz i wymiociny .. to będzie mieszanka... ale nie mieszaj do tego LP

maciejek93

Czy ty jesteś normalny? Właśnie któraś osoba ci pisze, że w ogóle nie dopuszczasz do siebie myśli, że ktoś inny mógłby mieć rację. Przestań odbierać wszystko tak osobiście, na zapytaj.com.pl pewnie znajdziesz dużo kolegów, którzy będą mieli podobne zdanie do Ciebie. Jednym słowem jedna wielka papka w głowie. Good luck!
P.S. I co teraz, poszczujesz mnie znowu braciszkiem??:D

maciejek93

Hybryda??
LP to avatar, LP to naleśniki z dżemem, LP to biegająca lama. Zdecyduj się. LP nie może być wszystkim.

platyna_2

To wy nie umiecie przyznać racji .. każdy fan LP wie że nie grają Crossovera .... A że wy nie jesteście fanami LP to gówno wiecie o LP i ich składzie

maciejek93

Byłam kiedyś fanką przez 5 lat. Sam gówno wiesz, bo jesteś zaślepiony miłością do tego zespołu i nawet nie wiesz, że istnieje coś lepszego, coś bardziej ambitnego. Dla Ciebie istnieje tylko LP. Ok. Miej swoje klapeczki na oczkach,mam nadzieje, że kiedyś się wyleczysz.

platyna_2

LP lubię ale słucham też inne zespoły.... świat nie kończy się tylko na LP

maciejek93

Twój się kończy.

platyna_2

nie kończy słucham ACDC, Pink Floyd, Metallica, Sabaton, Sepultura .... wcześniej pisałaś że każdy może słuchać to co chce .. ale widać że jak tylko słyszysz LP to cię mózg się brudzi i narzucasz swoje poglądy

maciejek93

Kończy się twoje życie na LP. Jesteś gejem. Ja mam racje! Moja racja! Kłamco.

platyna_2

nie masz ... chyba ja wiem co słucham a co nie ... Hello !!!

maciejek93

Mam rację. Moja racja jest mojsza niż twojsza. Jesteś gejem i obciągasz Mike'owi po koncertach.

platyna_2

wszystko wiesz.. co ty Bóg jesteś? o mnie gówno wiesz ...

maciejek93

O tobie wiem wszystko. Wiem, że słuchasz Piaska i już zrobiłeś kupę w majtki ze złości. Ponadto moczysz się w nocy i nie potrafisz nawet wody zagotować w czajniku, bo jesteś po prostu kretynem.

platyna_2

ha ha ... dobry dowcip .. kwiczę że śmiechu.. gówno wiesz o mnie ... ty czytasz ze zrozumieniem a nawet nie umiesz odp. na pytanie

maciejek93

Nie ma sensu się produkować skoro i tak nasrasz na wypowiedź. Dodatkowo nie umiesz czytać. Po co więc? I tak pozostaniesz debilem...

platyna_2

to ty nie umiesz czytać było pytanie...

maciejek93

Jestem Bogiem, uświadom to sobie. Odpowiedziałam ci na najdurniejsze i na najbardziej niedojrzałe pytanie wszech czasów. Cieszysz się? To idź ssij dalej.

platyna_2

bardzo się ciesze ile masz wyznawców ...

maciejek93

Nie było zawijasa zwanego znakiem zapytania, więc nie potraktuję tego jako pytania. Nie oczekuj więc odpowiedzi cielaku.

platyna_2

ile masz wyznawców? było słowo pytające więc automatycznie jest to pytanie ..

maciejek93

to nie jest pytanie, bo nie było znaku zapytania

platyna_2

o do czego się używa słowa "ile" jak nie do pytań ?

maciejek93

naucz sie formułować pytania, a najlepiej żeby te pytania miały sens

platyna_2

umiem w przeciwieństwie do ciebie

maciejek93

jak jak? krew krwi, oddać? sie zwie, szwu psa?

platyna_2

a może tak ktoś by już wreszcie ustąpił? nie zaczyna was to nudzić?

zaMUSEowana

No co ty, świetna zabawa to jest...

platyna_2

ok, to ja już nie przeszkadzam ;P

zaMUSEowana

Heh nie przeszkadzasz:-) Czemu z toba normalnie moge rozmawiac a z tym kolesiem nie?:/ Jakbym była fanką LP to bym się za niego wstydziła:/

platyna_2

A, takie życie. Nie każdy posiada ten jakże przydatny dar konwersacji ;)

platyna_2

zabawą dla ciebie jest obrażanie innych? gratuluję egoistko

maciejek93

nieee, obrażanie ciebie. tylko ciebie. no i linkinpark jakby sie napatoczyła to też by oberwała, bo wy po jednych pieniadzach:P

platyna_2

bo jesteś egoistką

maciejek93

Nie:) Bo posiadam mózg:) I tego mi najbardziej zazdrościsz chłopczyku w za krótkich pręgowanych spodenkach.

maciejek93

Nie każdy robi z tego sens życia jak ty, synek. Ty tu jesteś, żeby wylać łzy na klawiaturę, platyna tu jest dla zabawy.
Mnie też bawi czytanie twoich gorzkich żali :)

PanJapko

jak chcesz gorzkie żale idź do kościoła .... a nie bawią twoje kucyki

maciejek93

oj żalisz się, płaczesz, narzekasz, że ludzie niektórzy linkin parku nie lubią... ojoj, nie płacz dziecko, może kiedyś cały świat polubi linkinów... jak zaczną grać nu metal to prawdopodobnie polubią, poczekaj te 20 lat

platyna_2

wiem że niektórzy nie lubią LP ale nie odnoszą się do nich w taki chamski sposób jak ty to robisz... ludzię umieją mówić że LP nie lubią.. takich ludzi szanuje .. a ty ciągle obrażasz

maciejek93

http://www.youtube.com/watch?v=hpuuSsJzadU
Oglądaj od 8:07 jest o Jacksonie:D Tak, on jest wśród nas!:D

platyna_2

widziałem to .. nawet mam z nim zdjęcie

maciejek93

z tym duchem tym? łaaaaaaaaaaa i chciał pozować z takim pajacem?

platyna_2

no ciebie się wystraszył dlatego tak szybko uciekł

maciejek93

Tak Maćku drogi, tak... <głaszcze po główce>

platyna_2

Tak zajebistej dyskusji nie widziałem od czasów smalczyka. :D
BTW, wracajcie do tych jaskiń, wszyscy wiedzą, że to Queen stworzył metal. AVE Mercury! \m/

Ziomaletto

Ja cie fanzolę. Aż się boje wracać do tej dyskusji. Ależ ja pierdoły pisałam w Internetach.

platyna_2

Daj spokój, miałem niezły ubaw z tej dyskusji. :D

Ziomaletto

Ja po pięciu latach... niespecjalnie. Raczej zażenowanie ;)