Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

W tym temacie piszcie w jakiej gazecie i na której stronie napisali o Orlando Bloomie?

"Dziewczyna" -najnowsza na stronie 28 jest małe zdjęcie Orlanda z krótką notatką o nim.

koa222

Koa, dziękuje za opis "ELLE" i "Świata kobiety":-). Wreszcie piszą o Colinie Firth, nie pamiętam ,aby wcześniej pisano o nim duże artykuły. "Kiedyś zapuścił włosy i przekłuł sobie uszy kolczykami." - aż trudno mi uwierzyć w to :-).

EM DE KE AS, wielkie dzięki jeszcze raz za wiadomość o artykule o „Zmierzchu” w „Vivie”. Kupiła właśnie dzisiaj. Zdjęcia całej obsady są po prostu cudowne:-).

Kupiłam „Teleświat” na okładce Charlize Theron- ładne zdjęcie. W rubryce „GWIAZDY NA GORĄCO” Charlize Theron(brzydsze zdjęcie, wygląda jakoś staro), Tomasz Kot, Tergal(podobno nie podoba mu się, że Szymon Majewski w swoim programie wyśmiewa się z jego związku z Dodą:-)(mnie się natomiast ten program bardzo podoba:-)), Tom Cruise i Katie Holmes(mała fotka)- o kryzysie w ich związku oraz Edyta Górniak i jej nowy agent Rinke Rooyen, którego piosenkarka doprowadza do szału:-). Na dwóch stronach Hugh Lorie: zdjęcia z filmu oraz prywatne, jedno duże zdjęcie pozowane w zielonym podkoszulku jak woda na niego spływa- fajna fota:-). Trochę artykułów o serialach i programach. Wywiad na 1 stronę z Magdaleną Cielecką(ładne zdjęcie). Artykuł o „Wyborach Miss Polonia” na 1 str. Artykuł o „Tańcu z gwiazdami” na ćwierć strony, na zdjęciu Natasza Urbańska na zdjęciu, na którym tańczy ze swoim partnerem z programu. Poniżej jest zdjęcie Nataszy z reklamy „Pantene”. Na stronie 20 jest opis filmu z Megan Fox – są dwa zdjęcia z nią(jedno duże drugie mniejsze. Poza tym sa recenzje: „Michael Jackson`s This Is It”, „Gamer”(na fotce Gerard Butler), “Solista”, “Granice miłości”’(na małej fotce Charlize Theron), Mniejsze zło”(fotka Lesława Żurka).
Przejrzałam „Dziewczynę” jest mała fotka Megan Fox, dwie Roberta Pattinsona (niewielkie niezbyt ładne), poza tym są w horoskopie zdjęcia: Roberta Patinsona i Kristen Stewart. Nie ma Blooma

W „13” na okładce zdjęcie pozowane Roberta Pattinsona i Kristen Stewart. W środku jest sporo o „Zmierzchu” są fotki z filmu, w tym piszą dużo o Taylorze Lautnerze. Jest plakat „Housa” i „Księżyca w nowiu”. Jest duże zdjęcie Megan Fox, ale ma dziwną minę:-(. Nie ma Orlanda.

Euhenia_2

Właśnie miałam napisać o "13";)

PARTY:
na okładce Edyta Herbuś - nawet ładne foto - w środku ładne foty z sesji.
ponadto: Doda Natasza Urbańska, Agnieszka Chylińska.
Angelina Jolie i wiele innych - nie ma Blooma ani Pattisona
Jest ładne foto Megan Fox - str. - 72

koa222

"jakie gwiazdy według Was mają jeszcze taką charyzmę, coś, co przykuwa do nich wasz wzrok, gdy je oglądacie?"- Kate Winslet potrafi zagrać każdą rolę i świetnie wczuwa się w swoją postać. Zawsze jak oglądam ją na ekranie zapominam że ona tylko gra. A Antonio Banderas to taki aktor który przykuwa mój wzrok kiedy go oglądam - szczególnie ze względu na urodę. Patrzę na niego i zastanawiam się gdzie tacy piękni faceci się rodzą;)

"W "Elle" (numerze urodzinowym) m.in.zdjęcie Kate Winslet (chyba na 186 stronie)"-dzieki wielkie za info;) Ja ją wypatrzyłam w najnowszym "Twoim imperium".

"Jeszcze inną kobietą z podobną klasą jest dla mnie Nicole Kidman"omem, ale teraz zmieniłam zdanie. Odkąd z Tomem jest Katie Holmes stwierdzam, że lepiej do niego pasowała właśnie kobieta z klasą - taka jak Nicole.

"A z polskich aktorek ma ją również Grażyna Szapołowska." - Możliwe, choć czasami zbyt wyniosła. Ale też ma klasę.

"Piszesz, że byłaś zaskoczona tym, że potrafi też zagrać przekonująco amanta, natomiast ja zawsze wierzyłam, że do takich romantycznych ról nadaje się najbardziej, zanim go nawet zobaczyłam w takich, jest w nim jakaś delikatna nieśmiałość, urok."- jak najbardziej. A zaskoczona byłam, bo "Matrix" to pierwszy film w jakim go widziałam, potem przywykłam do look'u sci-fi i niedawno mocno się zdziwiłam.
Moja opinia o filmie "Dom nad jeziorem":
http://www.filmweb.pl/topic/1141666/6+10.html

"Znam trochę ten film z tytułu. Chciałabym go kiedyś obejrzeć, ale po Twojej recenzji zastanawiam się czy warto się za niego zabierać ;)" - no wiesz koa, nie chcę zniechęcać. Może akurat Tobie się spodoba. Mnie wkurzało aktorstwo brata Bena Afflecka. A raczej brak tego aktorstwa. Takie to płytkie było i nijakie, że przełączyłam.

O tak - "Dziedzica maski" nie polecam - lepiej obejrzeć "Maskę" z Jimem Carrey'em, gdzie jest z czego się pośmiać a nie tą żenadę

"Dziewczyny, kręcimy film ? :D " - Jasne;D Choćby jutro. Tylko musi być ciemno - to podstawa (jak w "Kiedy dzwoni nieznajomy")

Ja Matta lubię, ale "Rącze konie" - nie dość że Penelope Cruz (której nie cierpię) to jeszcze temat - według mnie taki nijaki

"Może nie chcieli uśpić nim telewidzów, i zarezerwowali wcześniejszą porę dla jakiegoś filmu, który było warto obejrzeć.:)" - kiedy opis wydawał się byc w porządku...;)

""Dlaczego nie", z Maciejem Zakościelnym i Anną Cieślak w rolach głównych. Przeciętna akcja, średnie aktorstwo, zdecydowanie temu filmowi brakowało wielu rzeczy, jak na przykład ambitnej historii, bo ta ukazana w filmie była banalna."- o popatrz - a ja chciałam to kiedyś zobaczyć..."Tylko mnie kochaj" było fajnie:) Szczególnie Julia Wróblewska

Nie lubię "M jak miłość" i nie polubię chyba nigdy. A co do Kidman. Filmik p tytule: "Futro Portret wyobrażony Diane Arbus" to były dopiero flaki z olejem..."Portretu damy" nie widziałam. Dobrze wiedzieć, że nie należy się spodziewać cudów.
Moja opinia:
http://www.filmweb.pl/topic/1084301/3+10.html#3478298
"Portret wyobrażony" - ludzie na fw mówią że to film dla ludzi o inteligentnym umyśle. Ja sądzę, że inteligentny człowiek jednak woli inne ambitniejsze tytuly. Nie znosze filmów w których nic się nie dzieje. Ten był masakrycznie nudny. Juz dziś nie pamiętam nawet o co chodziło bo widziałam go dość dawno...dziwię się tak wysokiej ocenie na fw, no ale może komuś się podoba...

Z tych co wymieniłaś lubię tylko Matta Damona i Sharon Stone

EM_DE_KE_AS

EM DE KE AS , dziękuję za opis "Party":-)

„Kobieta z taką klasą nawet sprząta w najlepszym ubraniu ;)” – No tak, Teri na pewno ma klasę. Ja w takim razie na pewno nie mam klasy, bo jak wracam do domu to zawsze przebieram się w gorsze ubranie, nawet gdy nie sprzątam:-).

"W sumie jest 7 jej zdjęć( licząc z okładką)" - to dużo. Ale już wolę obejrzeć zdjęcia z Teri, niż z Evą, której mam już przesyt, bo jej zdjęcia są wszędzie :-)” – Ja również tak uważam:-). Oprócz tego, że piszą o niej często w różnych magazynach , pojawia się na okładkach czasopism oraz w reklamach L`Oreala. Moją ulubioną bohaterką „Gotowych…” jest Marcia Cross(ta ruda:-)).

„Pamiętam, że Teri pojawiła się kiedyś w jednym z odcinków "MacGyevra", grała chyba archeologa, i przypadkiem odkryła w ogrodzie przed starym domem czyjeś kości :-)” Pamiętam ją z tych odcinków, wtedy była naprawdę bardzo ładna. Teraz niestety jest za bardzo chuda. Piszą właśnie w artykule o tym , że chorowała na anoreksję.

"Cztery strony o Robercie Pattinsonie: obszerny artykuł i cztery zdjęcia wszystkie pozowane, bardzo mi się podobają te ze stron: 35 i 36, bo jest na nich ogolony:-)." – mi też bardziej się podoba, gdy jest ogolony :) Nie przepadam za "zarośniętymi" mężczyznami, albo gdy noszą wąsy, a co gorsza gęstą brodę :-0” – Tak, rzeczywiście niektórych broda bardzo szpeci. Ale Orlandowi pasował taki piracki zarost:-).

„Jestem w stanie tolerować wąsy tylko u Johnnego Deppa, bo jemu akurat pasują :-)” –
Zdecydowanie lepiej wygląda w długich włosach i zaroście. Jedno i drugie jednak zupełnie nie pasują Robertowi Pattinsonowi. Wygląda w nich jak jakiś menel.

„Ja też uwielbiam torty czekoladowe, a oprócz tego z ciast również serniki”- Ja również :-)

Euhenia i EM_DE_KE_AS, jakie gwiazdy według Was mają jeszcze taką charyzmę, coś, co przykuwa do nich wasz wzrok, gdy je oglądacie? Johnny Depp, Russell Crowe , Robert de Niro – mają wielką charyzmę. Ich gra w każdym filmie jest bardzo przekonująca.

„Kiedyś słyszałam w radio audycję, w której wypowiadał się jakiś polski instruktor pracujący za granicą w siłowni dla gwiazd, i powiedział, że czasem do tej siłowni przychodzi też Orlando :-)” – Też słyszałam tę audycję:-).

„- ja też trafiam za często na Kapelusznikowe zdjęcia :-( Chyba ostatnio wypuściła własną linię kosmetyków chroniących skórę i dlatego tyle o niej piszą. Miranda jest ostatnio bardzo zapracowana. Da mu odpocząć ;-) Ta linia kosmetyków wpływa dobrze nie tylko na skórę ale i na Orlanda.” – :-). To dobrze, że Miranda jest zapracowana, może Orlando pozna w czasie jej nieobecności jakąś sympatyczniejszą dziewczynę i zerwie w Kapelusznikiem:-).
". Jest jego ozdobą, dodaje mu blasku nie gorzej niż pary, które w nim tańczą.”- Ten wywiad z Beatą Tyszkiewicz w „Vivie” jest świetny i zabawny, i widać, że Pani Beata jest nie tylko wesołą osobą, ale także bardzo inteligentną.

„mi się podobał :-) Oglądałam go z zapartym tchem. Taki film o życiu, poszukiwaniu swojego miejsca w świecie.” – Mnie również „Elizabethtown” bardzo się podobał. Może te sceny z tańcząca Susan Sarandon nie bardzo pasowały do filmu, ale podobał mi się w nim Orlando i Kirsten Dunst. Zagrali bardzo przekonująco. Mało jest takich filmów jak ten, który pokazuje ludziom co jest w życiu naprawdę ważne.

„Dziewczyny, kręcimy film ? :D” –No pewnie! :-). Zgadzam się z Tobą, że niektórzy reżyserzy mają świetną obsadę oraz scenariusz, a potrafią bardzo zepsuć film. Na przykład takim filmem jest dla mnie „Krew za krew” z Liamem Neesonem i Piercem Brosnanem. Jest on instrukcją jak zniszczyć film, a mając w obsadzie takich znakomitych aktorów(zwłaszcza Liama) to po prostu grzech:-(.

Dla mnie bardzo nudnym filmem była „Australia” z Nicole Kidman i Hugh Jackmanem. Na początku wydało się , że będzie to komedia nawet dobra, ale potem film zrobił się całkiem nudny i był zbyt długi. Trudno go nawet skwalifikować czy to komedia czy dramat, był po prostu nijaki. Powtarzały się w nim motywy z innych filmów, było parę momentów na których się wzruszyłam , ale zdecydowanie nie polecam, nie warto marnować czasu, ani pieniędzy na ten marny dramacik jeszcze kiepsko zagrany.

„Kolejny - "V jak Vendetta", po polsku "N jak Nuda". Jak ktoś ma problemy ze snem powinien koniecznie obejrzeć, zaśnie w 10 minut.”- Fajnie, zamiast tabletki nasennej , będzie nawet zdrowiej:-).

"A jakie aktorki i aktorzy denerwują was najbardziej z byle powodu?”- Nicole Kidman, bo wieje od niej chłód i wydaje mi się, że jest zarozumiała. Sharon Stone- wydaje się oschła i strasznie próżna. Bena Aflecka nie znoszę, ani jego wyglądu , ani gry. Wygląd mułowaty, a gra mało przekonująca. Katie Holmes- zaczęła mnie denerwować odkąd została żoną Toma Cruise`a , bo od ich ślubu piszą cały czas o niej jak o ofierze sekciarza czyli Toma(na przykład w aktualnej „Vivie”). Cruise od czasu ślubu z niej nie miał chyba nigdy tak złej prasy, a właśnie jego lubię i szanuję jako naprawdę zdolnego aktora.

„Sarah Michelle Gellar – trochę mnie irytuje” – Podobno w „Weronika postanawia umrzeć” zagrała świetnie. Też za nią nie przepadam. Wolałam, żeby w tę rolę wcielała się Kate Bosworth, bo tak początkowo miało być, ale ona zrezygnowała.

Euhenia_2

JOY:
Robert Patisson - bardzo ładne zdjęcie czarno-białe i info o nim na całą stronę
Robert i Kristen - ta ładna fotka, która tak się nam podobała (jak mają pochylone głowy ku sobie)
Megan FOx - ładne zdjęcie przy krzyżówce
Megan Fox - ładne (jeszcze ładniejsze foto) - w dziale o fryzurach
Ładne zdjęcie Jennifer Lopez z Marckiem Anthony'm, ładne foto Naomi Campbell, Beyonce, Joanny Liszowskiej.
Nie zauważyłam Blooma za to jest ładne foto Leonarda DiCapria - niepozowane z plaży

EM_DE_KE_AS

"Koa, dziękuje za opis "ELLE" i "Świata kobiety":-). Wreszcie piszą o Colinie Firth, nie pamiętam ,aby wcześniej pisano o nim duże artykuły. "Kiedyś zapuścił włosy i przekłuł sobie uszy kolczykami." - aż trudno mi uwierzyć w to :-)" - nie ma za co :-) Mi też jest trudno uwierzyć, że kiedyś tak wyglądał :-) Teraz przypomina raczej typowego Brytyjczyka – spokojnego, ułożonego, z dobrymi manierami, a tu nagle wychodzi na to, że w młodości miał buntowniczy charakter. Ciekawych rzeczy można się dowiedzieć z niektórych artykułów.

Euhenia widziałaś najnowsze zdjęcia Mirandy ? :-( Znowu jej wsadzili na głowę jakiś dziwny kapelusz. Czyżby nadchodziła jakaś kapeluszowa moda? (z góry przepraszam, że umieszczam zdjęcia tej kobiety, która stała się sławna wyłącznie dzięki sławnemu chłopakowi):
http://justjared.buzznet.com/2009/10/17/miranda-kerr-caulfield-cup/
A to trzeba zobaczyć: czy tylko mi się wydaje, czy Zac Efron wygląda tak nienaturalnie jak woskowa figura ? ;) On chyba ma własną kosmetyczkę, która doradza mu jaki powinien wybrać krem o określonej porze dnia :-o I te idealnie wydepilowane brwi :D
http://justjared.buzznet.com/2009/10/20/zac-efron-butt-squeeze/

Megan Fox parę dni temu odebrała nagrodę dla najlepszej aktorki Sci-Fi. Bardzo ładnie podkręcili jej włosy, upięli je tak, by wyglądały na dużo krótsze. W takiej fryzurze też jest jej do twarzy. Dodatkowo w tej czerwonej sukni wyglądała jak klasyczna aktorka z lat pięćdziesiątych lub sześćdziesiątych:
http://justjared.buzznet.com/2009/10/18/megan-fox-screams-sexy-siren/

"Świetne są te dowcipy o Chucku. Nie znam żadnych nowych dowcipów o Chucku Norrisie, ale ostatnio czytałam w gazecie taki , który mnie bardzo rozbawił o zajączku:-):
"Po ciężkiej nocy budzi się zajączek i mówi, przeciągając się:
- Jak się zając wyśpi, to i niedźwiedzia pobije. Odwraca się za siebie i widzi niedźwiedzia.
- Ale jak się nie wyśpi, to gada głupoty!!!" -:-)" – zabawny :-) Kiedyś z tej serii o niedźwiedziu i zajączku przeczytałam taki:

"Wchodzi wkurzony zajączek do baru i pyta:
- Kto pomalował mój rower na zielono?
Cisza. Nagle wstaje niedźwiedź i mówi:
- Ja, a co?
Na to wystraszony zając:
- A nic, chciałem tylko zapytać jak długo schnie farba ?!"

EM_DE_KE_AS:
"hehe Pewnie - jesień 2009;) Liściasta moda. Oczywiście dla odważnych - lostomaniaków;)" – zabawne :-) Dla lostomaniaków i jeszcze liściomaniaków :-)
A ostatnio przypadkiem obejrzałam kawałek "Lostów" – chyba bohaterzy cofnęli się w czasie ? Kolejna tajemnica tej wyspy - kryje w sobie wrota czasoprzestrzenne.

"a dla mnie Geoffrey zawsze kojarzyć będzie się jako niezrównoważony psychicznie markiz De Sade z filmu "Zatrute pióro". To był pierwszy film, w którym go widziałam, a że zagrał tam tak dobrze to mi się to teraz będzie zawsze przypominać. W tej roli był znakomity:) Jak niewidziałyście "Zatrutego pióra" to zachęcam do obejrzenia. Warto zobaczyć do końca" – właśnie ostatnio krążył mi ten film po głowie, właśnie zastanawiałam się nad tym, że bardzo dawno nie oglądałam "Zatrutego pióra" i mogliby go wreszcie puścić. I o odpowiedniej porze, bo zazwyczaj puszczają go bardzo późno, nawet nie obejrzałam tego nigdy do końca :-( Kreacja Rusha była po prostu cudowna. Najlepiej zapamiętałam tam taką scenę, gdy (jeśli dobrze pamiętam, bo to dawno oglądałam) już wsadzili go do więzienia, a później zabrali mu wszystkie kartki, żeby zakazać mu pisać, a on wszystkie słowa napisał na swojej skórze (!) Był cały pokryty jakimiś zdaniami.

"Jest to film kostiumowy Kate Winslet gra tam praczkę zachwycająca się prozą Markiza De Sade'a zakochaną w księdzu, którego gra Joaquin Phoenix (i w tym właśnie filmie polubiłam Joaquina - nieziemsko uroczo zagrał księdza który bądź co bądź grzeszył;)" – dla Joaquina Phoenixa też bym to obejrzała, lubię go. Zagrał tam grzeszącego księdza? Ciekawa rola ;) Jakbyście jeszcze chciały obejrzeć go w ciekawych rolach, polecam dramat "Płonąca pułapka", bardzo dobrze oddający realia ciężkiej pracy strażaków, w jednym z najniebezpieczniejszych zawodów świata, film był miejscami naprawdę wzruszający.

"dla mnie Geoffrey zawsze kojarzyć będzie się jako niezrównoważony psychicznie markiz" – to on był niezrównoważony? :-) Myślałam, że był po prostu ekscentryczny :) Ale może nie dowiedziałam się tej prawdy, że był nieco stuknięty, bo nie obejrzałam tego nigdy do końca, pewnie wtedy dużo się wyjaśniło.

"Ja wierzę w to, że tylko Chuck Norris potrafi wyskoczyć przez okno i jednocześnie zamknąć je za sobą;) - takie coś też kiedyś slyszałam;)
Słyszałam też, że to właśnie Chuck Norris przekonał Goździkową do apapu. I podobno Chuck Norris nie umrze. On kopnie w kalendarz. Z półobrotu;)" – jak widać Chuck Norris to zręczny człowiek :-) I wyjątkowo szybki, bo potrafi za sobą zamknąć okno gdy wyskakuje :-) Z Goździkową też dobre :-) Jeszcze gdzieś po Internecie krąży takie powiedzenie o Goździkowej – "Goździkowa przypomina – na ból głowy amfetamina". A jeszcze co do Chucka Norrisa, nie wiem czy wiecie, ale potrafi zrobić tosty w lodówce :) Tylko Chuck Norris potrafi trzasnąć obrotowymi drzwiami. Dlaczego Chuck Norris nie zagrał w "Titanicu"? – bo wszystkich by uratował :-). Chuk Norris umie trafić cyklopa pomiędzy oczy. Chuck Norris wstaje z krzesła i widzi jak siedzi. Romb to kwadrat kopnięty z półobrotu przez Chucka Norrisa. Co było pierwsze: jajko czy kura?? Chuck Norris. Kazimiera Szczuka ma wadę wymowy bo Chuck Norris kopnął ja z półobrotu.

""W "Elle" (numerze urodzinowym) m.in.zdjęcie Kate Winslet (chyba na 186 stronie)"-dzieki wielkie za info;) Ja ją wypatrzyłam w najnowszym "Twoim imperium"." – nie ma za co EM_DE_KE_AS :-) A co tam słychać u niej? Kogo gra ostatnio Kate Winslet?

koa222

EM DE KE AS, dziękuję za opis "JOYA" właśnie zasiadałam do komputera, aby opisać co jest w środku, bo już go mam:-).
Przejrzałam wszystkie tygodniki z programem i Koa, tylko w "TELE TYGODNIU" jest mały artykuł o Bloomie o tym , że w najbliższym czasie mają powstać cztery filmy z nim, ale jego zdjęcie jest nieciekawe: z planu "Troi"(było już wiele razy w gazetach).
W „VIVA! HOT” są dwie lub więcej fotki Megan Fox, oraz dwie większe i wyraźniejsze Kristen Stewart.
W najnowszym „IN STYLE” na okładce Jennifer Connelly, nie ma Roberta Pattinsona , ani Blooma.
W „ŚWIAT & LUDZIE” na okładce Natasza Urbańska, jest ładne zdjęcie jej w środku i artykuł na stronę.
W „ŻYCIE NA GORĄCO” na okładce Colin Farrell i Alicja Bachleda – Cyruś.
W „ TWIŚCIE” na okładce Catherine Heigl, a w środku są dwa małe zdjęcia Megan Fox, oraz jedno małe Roberta Pattinsona oraz drugie duże i ładne w artykule, gdzie porównują różnych młodych aktorów do Brada Pitta – jest tam też kilka fotek Pitta.

Euhenia_2

W In Style jest też ładna fotka Megan Foh i Keiry Knightly (tylko ta Keira coą niewielka)
Dzięki, że napisałaś o Swiat&Ludzie - w ogóle nie widziałam tej gazety

EM_DE_KE_AS

"Przejrzałam wszystkie tygodniki z programem i Koa, tylko w "TELE TYGODNIU" jest mały artykuł o Bloomie o tym , że w najbliższym czasie mają powstać cztery filmy z nim," - wreszcie coś o nim napisali. Dzięki za wiadomość. Może za jakiś czas, gdy w kinach pojawi się nowy film z Orlandem, dadzą jakiś większy artykuł o nim.
"W "ŻYCIE NA GORĄCO" na okładce Colin Farrell i Alicja Bachleda – Cyruś" - podobno Colin nie przepada za rodziną Alicji, a ona sama ograniczyła nawet kontakty z rodziną. Niedawno przyszedł na świat ich syn. Ciekawe jak będzie miał na imię.
Dzięki Wam za przejrzenie gazetek.

Euhenia_2

URODA - dwa ładne zdjęcia Megan Fox. Na ostatniej stronie - moja ulubiona rubryka - metamorfozy gwiazd - jest jedna z moich ulubionych aktorek Sienna Miller.

EM_DE_KE_AS

Em DE KE AS , dziekuję za informację o "URODZIE". Ja dziś zajrzałam na stronę "Glamour" i jest już najnowszy numer. Na okładce jest Agnieszka Chylińska, a obok jej zdjęcia jest artykuł "PIĘKNE WAMPIRZYCE Z FILMU "ZMIERZCH". Coś mi się wydaje, że będę musiała kupić sobie tą gazetkę:-).

Euhenia_2

Podaję adres "Glamour":
http://www.glamour.pl/

Euhenia_2

Kupiłam „Życie na gorąco” na okładce Doda i Nergal. W środku artykuły o Izie Miko, Romanie Polańskim, Iwonie Węgrowskiej, Macieju Zakościelnym. EM DE KEAS, piszą o Paullli Ignasiak, (duży artykuł, są 3 jej zdjęcia, jedno duże). Artykuł o „Najdroższych rozwodach” i są zdjęcia: Mela Gibsona, Harrisona Forda, Kevina Costnera, Paula McCartneya. Poza tym artykuł na stronę o Hugh Jackmanie(4 zdjęcia). Nie ma Megan Fox, Orlando Blooma, ani Roberta Pattinsona:-(.

Euhenia_2

Też sobie dzisiaj przejrzałam "Życie na gorąco". Izabela Miko spotyka się z gitarzystą z zespołu "Jane’s Addiction" – Davem Navarro (który wcześniej był z Carmen Electrą). Sumy, które padły w "Najdroższych rozwodach" przyprawiają o zawrót głowy :-) Oprócz tego jest jeszcze rubryka o produkcjach Bollywood i piszą m.in. o indyjskiej aktorce Preity Zinta. W "Na Żywo" nie ma nic na temat naszych ulubionych aktorów.

Dołączam kilka fotek Orlanda przyłapanego przez paparazzich w Paryżu. Drugą i trzecią galerię można sobie oszczędzić, bo jest na nich wiadomo kto:
http://bauergriffinonline.com/2009/10/orlando-and-miranda-more-paris.php

koa222

Koa, dziękuję za sprawdzenie "NA ŻYWO" oraz za link. Lubię jak Orlando jest gdzieś bez Kapelusznika od razu oglądam fotki bez niepotrzebnego napięcia:-).
Przejrzałam dziś to "GLAMOUR", o którym pisałam powyżej są ze trzy fotki Monici Belluci, ale nie duże. Nie ma Megan Fox, ani Roberta Pattinsona , ani tym bardziej Orlando Blooma:-(. Natomiast te zdjęcia wampirzyc ze "Zmierzchu" mnie jednak nie zachęciły do zakupu, bo myślałam, że przypadkiem pojawi się obok nich też fotka Kristen Stewart, albo Roberta Pattinsona, a tu nic:-(. Więc nie kupiłam:-).
W "GALI" najnowszej na okładce jest coś dla Ciebie EM DE KE AS Twoja ulubiona Natasza Urbańska z dzieckiem. Jest w środku ładna sesja z nią i jej bobaskiem.. Poza tym niestety nie napisali o Orlandzie, a miałam nadzieję, że napiszą , bo na stronie "Gali" zamieścili artykuł o nim , a mianowicie, że został ambasadorem dobrej woli UNICEF:-(.
Kupiłam Teletydzień" (na okładce Kasia Cichopek) jest cała strona o filmie "Zabójcze ciało"(!) z Megan Fox:-). Są trzy jej zdjęcia. Jest także recenzja "Lektora" z Kate Winslet (są dwa jej zdjęcia oraz jedno Ralpha Fiennesa). Na stronie 24 jest maleńka fotka Roberta Pattinsona i Kristen Stewart ze "Zmierzchu" z informacją, że ten film jest już dostępny w premierach VOD. Jest też artykuł o Liamie Neesonie (str.54-55) piszą, że zagra Hannibala w kinowej wersji kultowego serialu „Drużyna A” . Mam zamiar ten film obejrzeć w kinie:-). Tu jest fotka całej drużyny (włącznie z Liamem), bo zdjęcia do tego filmu już trwają:
http://gfx.filmweb.pl/an/49468/4618.$.jpg
http://www.filmweb.pl/Tak+oficjalnie+wygl%C4%85da+nowa+%22Dru%C5%BCyna+A%22,News ,id=55488
Liam jest po prostu rozbrajający na tym zdjęciu: ten uśmiech i cygaro w ustach:-).
Premiera w przyszłym roku 6 sierpnia:-).
W „BRAVO GIRL” jest gra na 1 stronę z Robertem Pattinsonem (fotki Roberta). Oraz informacja z ładnym, ale małym zdjęciem Roberta i Kristen , że za 30 dni(od daty wydania tego numeru „Bravo Girl’”) będzie premiera „Księżyca w nowiu”. Jest ładne zdjęcie w białej sukni Megan Fox, w artykule o plotkach i jak im zaradzić. Małą fotka Sienny Miller. Są także opisy filmów: „Zabójczego ciała”(i jedna fotka Megan – inna od tych w „Teletygodniu” i „Teleświecie”), „Granic miłości”(zdjęcie Charlise Theron), „Solisty” oraz „Notorious”. Plakaty: Dannego i Sashy.

Euhenia_2

W SHOW nie ma Orlanda, ani niczego na temat pattisona, kristen - zero o wampirach. Na 58 stronie jest fotka Megan Fox - mała - z filmu "Zabójcze ciało" - podobna fotka była w jakimś programie. Ładne fotki Sienny Miller, Evy Longorii, Alicii Keys, Nataszy Urbańskiej. Okładka filmu "Księżna" z Keirą Knightley

Dzięki za opis "Gali" - oczywiście fotki są prześliczne:) Natasza zawsze wygląda na sesyjnych fotkach (zresztą na tych z bankietów tez) bardzo ładnie.

"Super Tv" - Megan Fox - takie same fotki jak w "Tele tygodniu"
"Ekran Tv" - jeszcze inne ujęcia z "Zabójczego ciała" - i Megan:)
"Program Tv" - jeszcze inne ujęcia - niektóre podobne.

Zarówno w Ekranie jak i w Programie tv znajduje się fotka Orlanda - w obu programach taka sama - z tym, że w Ekranie jest jej mniej - bo w kółku. W programie jest ładniejsze:) Ujęcie z Piratów z karaibów. Ładne.

EM_DE_KE_AS

"Koa, dziękuję za sprawdzenie "NA ŻYWO" oraz za link. Lubię jak Orlando jest gdzieś bez Kapelusznika od razu oglądam fotki bez niepotrzebnego napięcia:-)." – ja też lubię, gdy jest na zdjęciach bez niej. Mogę się wtedy nimi w pełni cieszyć :-)

"a obok jej zdjęcia jest artykuł "PIĘKNE WAMPIRZYCE Z FILMU "ZMIERZCH". Coś mi się wydaje, że będę musiała kupić sobie tą gazetkę:-)." – szkoda, że nie napisali też o pięknych wampirach :)

"Natomiast te zdjęcia wampirzyc ze "Zmierzchu" mnie jednak nie zachęciły do zakupu, bo myślałam, że przypadkiem pojawi się obok nich też fotka Kristen Stewart, albo Roberta Pattinsona, a tu nic:-(. Więc nie kupiłam:-)." – szkoda, że nie było w "Glamour" zdjęć Kirsten. Pewnie dali fotkę Ashley Green(gra "Alice Cullen")?

"a miałam nadzieję, że napiszą , bo na stronie "Gali" zamieścili artykuł o nim , a mianowicie, że został ambasadorem dobrej woli UNICEF:-(." - pamiętasz Euhenia jak kiedyś dali w "Twoim Stylu" (jeśli dobrze pamiętam, że w tym piśmie, bo to było w zeszłym roku) czarnobiałe zdjęcie Orlanda na całą stronę? Wspomnieli o nim, bo zamieszczali króciutkie artykuły o gwiazdach, które pomagają ludziom z najuboższych regionów świata, a Orlando pracował wtedy z UNICEFEM i nagłaśniał problem, jakim jest w Nepalu brak dostępu do czystej wody. Jeśli wtedy zamieścili tę informację, to może teraz też tak zrobią, skoro został tym ambasadorem. Dołączam dwa linki:
http://film.interia.pl/news/orlando-bloom-jak-roger-moore,1381782
Szczególnie ten artykuł jest ciekawy, zawiera informacje na temat jego pracy i przyszłych zadań w UNICEF-ie:
http://www.dziennik.pl/kultura/film/article456604/Legolas_zostal_ambasadorem_dzi eci_.html
Orlando robi kawał naprawdę świetnej roboty pomagając tym dzieciom.

"Kupiłam Teletydzień" (na okładce Kasia Cichopek) jest cała strona o filmie "Zabójcze ciało"(!) z Megan Fox:-)." – widziałam te fotki. Ciekawe dlaczego na jednej próbuje sobie podpalić zapalniczką język :-) Czyżby było tam aż tak zimno ;)

A co do "Lektora" – obejrzyjcie sobie dziewczyny ten film, naprawdę poruszający! Opowiada o trzydziestoletniej kobiecie, która nawiązuje romans z nastolatkiem. Była jego pierwszą kobietą w życiu i pierwszą miłością. W wolnych chwilach lubiła słuchać jak czytał jej wiersze wielkich poetów.
W "Tele Tygodniu" na 47 stronie jest zdjęcie Kate z "Marzyciela".

Dzięki za informację, że Liam Neeson zagra "Hannibala". Nigdy nie wyobraziłabym go sobie w tej roli. "Drużyna A" – to był serial :) Lubiłam go na równi z "MacGyverem". Dzięki za zdjęcia. Rzeczywiście Liam przypomina trochę pierwowzór Hannibala, którego grał George Peppard. I to nieodłączne cygaro w ustach :-)
Nie wiem, czy oglądałaś już "Tele Tydzień" na stronach 92-93? Są tam przepisy na pyszne czekoladowe ciastka. Wyglądają smakowicie.

EM_DE_KE_AS:
"Na 58 stronie jest fotka Megan Fox - mała - z filmu "Zabójcze ciało" - podobna fotka była w jakimś programie. Ładne fotki Sienny Miller," – dzięki za informację. Sienna Miller dosłownie zawsze wychodzi na fotkach ładnie, już ma taką interesującą urodę. Oprócz tego w "Show" polecają modny kolor na ten sezon – ciemnoniebieski. Jest kilka zdjęć aktorek w ciemnoniebieskich galowych sukniach – m.in. Charlize Theron.

"Zarówno w Ekranie jak i w Programie tv znajduje się fotka Orlanda - w obu programach taka sama - z tym, że w Ekranie jest jej mniej - bo w kółku. W programie jest ładniejsze:)" – w Programie jest większy, bo jest w kwadracie? ;) Dzięki za wiadomość.

W "Naj" i "Pani domu" nic nie ma o naszych aktorach. W "Świecie seriali" zapamiętałam jeden artykuł z myślą o Tobie Euhenia, bo rzecz dotyczy wampirów. Polecają serial p.t. "Pamiętniki wampirów", który będzie lecieć od przyszłego miesiąca na kanale "nFilm". W rolach głównych : Nina Dobrev, Paul Wesley, i Ian Somerhalder, za którym nie przepadam, bo przypomina mi Zaca Efrona. Tu jest strona tego serialu:
http://www.filmweb.pl/f502112/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w,2009
I zagraniczna strona:
http://www.imdb.com/title/tt1405406/

użytkownik usunięty
koa222

Jutro wychodzi gazeta Popcorn, to najbardziej możliwe jest że tam coś będzie o Orly'm. Tam narazie oszczędzają się w pisaniu o gwiazdkach Disney'a. Bez urazy jak ktoś je lubi, ale dla mnie to jest już niestrawne ; /

„szkoda, że nie było w "Glamour" zdjęć Kirsten. Pewnie dali fotkę Ashley Green(gra "Alice Cullen")?”- Tak i Nikki Reed oraz innych:-(.

„pamiętasz Euhenia jak kiedyś dali w "Twoim Stylu" (jeśli dobrze pamiętam, że w tym piśmie, bo to było w zeszłym roku) czarnobiałe zdjęcie Orlanda na całą stronę?”- Tak to było w „In Style”:-).

„Wspomnieli o nim, bo zamieszczali króciutkie artykuły o gwiazdach, które pomagają ludziom z najuboższych regionów świata, a Orlando pracował wtedy z UNICEFEM i nagłaśniał problem, jakim jest w Nepalu brak dostępu do czystej wody. Jeśli wtedy zamieścili tę informację, to może teraz też tak zrobią, skoro został tym ambasadorem.” – Tak, myślę:-). Może w „VIVIE” o tym napiszą:-). Najnowszy numer już w tym tygodniu w czwartek:-).

Koa, dziękuję za link :-) Orlando „w uznaniu zasług przyznano mu tytuł” ambasadora dobrej woli UNICEFU!! Szkoda, że nie kupiłam wtedy „Dziennika Polska THE TIMES”:-(. Pewnie w gazecie zamieścili jego zdjęcie. Ciekawe na której stronie zamieścili ten artykuł? Na pewno nie na okładce, ale może gdzieś w widocznym miejscu gazety-:-). Bardzo interesujący artykuł. Koa, a czy zauważyłaś obok tego artykułu jest inny o nim bardzo ciekawy tekst. Składa się z cytatów z różnych wywiadów z Orlandem zatytułowany: „Orlando Bloom: Zalety i wady elfa”:
http://www.dziennik.pl/kultura/film/article377894/Orlando_Bloom_Zalety_i_wady_El fa.html

„Orlando robi kawał naprawdę świetnej roboty pomagając tym dzieciom”.- Podoba mi się to , że nie myśli tylko o swojej karierze i o swoich prywatnych sprawach, ale pomaga biednym ludziom i chorym dzieciom, o których większość gwiazd nawet nie chce myśleć.

„– widziałam te fotki. Ciekawe dlaczego na jednej próbuje sobie podpalić zapalniczką język :-) Czyżby było tam aż tak zimno ;)” - Ponieważ w Megan wstąpił demon i nie jest sobą:-).

„A co do "Lektora" – obejrzyjcie sobie dziewczyny ten film” – Bardzo chciałabym go obejrzeć.

„Dzięki za informację, że Liam Neeson zagra "Hannibala". Nigdy nie wyobraziłabym go sobie w tej roli. "Drużyna A" – to był serial. Lubiłam go na równi z "MacGyverem".:)” – Ja również:-). Najbardziej z całej drużyny lubiłam Hannibala. Podobał mi się ten jego stoicki spokój , nigdy się nie denerwował nawet gdy wszystko, źle się układało, ale zachowywał przytomność umysłu. Pewnie dlatego był szefem:-). Koa, a czy podoba Ci się obsada kinowej wersji „Drużyny A”? Szczególnie jeśli chodzi o Liama Neesona i Bradleya Cooper, który gra Buźkę.
To strona Bradleya:
http://www.filmweb.pl/o57074/Bradley+Cooper

„Nie wiem, czy oglądałaś już "Tele Tydzień" na stronach 92-93? Są tam przepisy na pyszne czekoladowe ciastka. Wyglądają smakowicie.” – Koa, nawet nie przypominaj mi , bo robię się głodna:-). Ten przepis na tort czekoladowy wydaje się łatwy do zrobienia i jest efektowny. Zastanawiam się czy nie spróbować go upiec?-:-).

"Zarówno w Ekranie jak i w Programie tv znajduje się fotka Orlanda - w obu programach taka sama - z tym, że w Ekranie jest jej mniej - bo w kółku. W programie jest ładniejsze:)" – w Programie jest większy, bo jest w kwadracie? ;) Dzięki za wiadomość.”- Właśnie EM DE KE AS , dziękuję za informacje i przy okazji chciałam zapytać, czy to zdjęcie jest zamieszczone obok jakiegoś artykułu o Orlandzie?

„W "Naj" i "Pani domu" nic nie ma o naszych aktorach. W "Świecie seriali" zapamiętałam jeden artykuł z myślą o Tobie Euhenia, bo rzecz dotyczy wampirów.” – O dziękuje bardzo :-). Jeszcze nie przeglądałam „Świata seriali”. Właśnie ten serial ma bardzo podobną fabułę do „Zmierzchu” , czytałam o nim w „Teletygodniu”. Dziękuje za linki:-). Obejrzałam zdjęcia z tego serialu i sceneria przypomina tę ze „Zmierzchu”. Zamierzacie go oglądać? Ja nie ma tego programu, niestety, bo chętnie bym obejrzała chociaż pierwszy odcinek:-(.

„Ian Somerhalder, za którym nie przepadam, bo przypomina mi Zaca Efrona” – Tak rzeczywiście , ale jest nieco bardziej męski, chociaż też mi się nie podoba:-).

W najnowszym „BRAVO” (na okładce Kristen Stewart i Taylor Lautner) jest cała strona o Megan Fox oraz sesja zdjęciowa na 4 strony: Kristen Stewart i Taylora Lautnera(!) oraz plakat Roberta Pattinsona i Kristen Stewart oraz zdjęcia Roberta rozsiane po całym numerze(jedno duże ze „Zmierzchu” i inne ). Na ostatniej stronie jest fotka Johnnego Deppa jak gra na gitarze.

W „TO & OWO TV”(na okładce Carmen Electra) są całe dwie strony o Megan Fox(jedno duże zdjęcie, oraz 4 małe). W recenzjach filmów : „Zabójcze ciało” są trzy jej zdjęcia (jedno takie jak w „Teleświecie” z Amandą Seyfried i dwa w zakrwawionej białe sukni).

W „POPCORNIE” są plakaty Taylora Lautnera i Roberta Pattinsona oraz artykuły o nich(są też ładne zdjęcia) i Kristen Stewart(w tym fotki):-)

Euhenia_2

W "Bravo" są dwie strony(a nie jedna jak pisałam wcześniej) o Megan Fox oraz jej zdjęcie w spisie treści:-)

użytkownik usunięty
Euhenia_2

W Popcornie 2 artykuły o aktorach 'Zmierzchu', artykuł o Paramore i jakieś inne. Orly'ego brak ; (

Szalona_fanka46 - jaki masz ładny avatar :)) Ty też lubisz Bena Barnesa? Jak znajdziesz w magazynach jakieś informacje o nim, mogłabyś mi o tym dać znać? Oczywiście ja też napiszę jak coś znajdę.

użytkownik usunięty
koa222

koa222 Bena Barnesa uwielbiam ; ]]. Jak znajdę coś ciekawego to oczywiście napiszę ; p

wielkie dzięki :) Dużo już filmów z nim oglądałaś? Masz jakiś ulubiony?

użytkownik usunięty
koa222

Z Benem.? Narazie tylko 'Opowieści z Narnii', 'Wojnę Domową' 'Gwiezdny pył' i 'Bigga than Ben' a ulubiony to zdecydowanie 'Opowieści...' ; ]
A jeżeli o Orly'ego chodziło to uwielbiam go w 'Troi', ale w 'Piratach...' i 'Władcy Pierścieni' też jest niezły ; ]

Ja tylko "Gwiezdny pył" oglądałam i kawałek "Bigga than Ben" ale oprócz tego dużo zwiastunów z jego filmów i wywiadów z Benem. Naprawdę fajny jest :-) Muszę obejrzeć "Opowieści z Narnii", idealnie pasuje na księcia Kaspiana. A czy Ty masz zamiar obejrzeć wkrótce jakiś film z Benem? I czy znasz jakąś fajną stronę z jego fotkami? :-)

A ja Orlanda lubię w "Elizabethtown", w "Piratach", w "Troi" i w komediodramacie "Mleczarz" :)

Euhenia_2

"w Programie jest większy, bo jest w kwadracie?" - ładniejsze bo więcej widać w "Ekranie tv" jest w kółku praktycznie sama głowa a w "Programie tv" jest i reszta do pasa. Czy większe? No może w Ekranie minimalnie większa ta głowa.

Właśnie EM DE KE AS , dziękuję za informacje i przy okazji chciałam zapytać, czy to zdjęcie jest zamieszczone obok jakiegoś artykułu o Orlandzie? - tak, piszą krótką informację o nim - o tym że dołączył do grona gwiazd działających w UNICEFIE

"Zamierzacie go oglądać? Ja nie ma tego programu, niestety, bo chętnie bym obejrzała chociaż pierwszy odcinek:-(."- zobaczę czy będzie o odpowiedniej porze i czy nie będzie kolidował z czymś innym w tym czasie

EM_DE_KE_AS

Aha Euhenia jeszcze jedno:

"W „POPCORNIE” są plakaty Taylora Lautnera"
Nie widziałam nigdzie egzemplarza niezafoliowanego: jak duży jest ten plakat? Czy to jest znowu ten dzielony, że obok jest coś innego czy Taylor Lautner jest na całości?
Tak pytam z ciekawości - bo jak się okaże ze nie będzie żadnych egzemplarzy bez tego głupiego kalendarza to nie kupię;(

Euhenia_2

KOA i EUHENIA coś dla Was - przejrzyjcie sobie "Fun" (coś tam coś tam - nigdy nie pamiętam jak brzmi ten tytuł;)

I w "Olivii" na 143 stronie (albo 148 - nie pamiętam dokładnie) - nie wielki ale też nie przesadnie maleńki opis filmu z "Księżyc w nowiu". Jest fotka Kristen i jakiś facio obok

EM_DE_KE_AS

"coś tam coś tam" - zabawne :-) A ten numer jest ofoliowany? Bo zazwyczaj dają tam jakieś dodatki i zawsze jest ofoliowany :-( Hm..Ciekawe co tam jest w nim :)

koa222

Do EM DE KE AS:
"Nie widziałam nigdzie egzemplarza niezafoliowanego: jak duży jest ten plakat?" - W "Popcornie" jest plakat Taylora Lautnera(Taylor jest na całości, wielkość: mnniej więcej: 80cm x 60cm) i Beyonce(40cm x 27 cm).

Euhenia_2

EM DE KE AS , dziękuje za odpowiedź, a czy to zdjęcie Orlanda w "Program TV" nie jest przypadkiem takie?:
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=809&pos=2
Jeżeli tak to raczej nie kupię tej gazetki, bo mam je już w kolekcji - dwa:-).

Euhenia_2

Euhenia takie właśnie to foto jest:) - jak to z linka
Dzięki za napisanie wymiarów plakatu:)

koa222

Koa
"A ten numer jest ofoliowany? Bo zazwyczaj dają tam jakieś dodatki i zawsze jest ofoliowany :-( Hm..Ciekawe co tam jest w nim " - tak, jest zafoliowanyh właśnie. Tak samo jak "Popcorn" (buuuu)

EM_DE_KE_AS

"tak, jest zafoliowanyh właśnie. Tak samo jak "Popcorn" (buuuu)" - nie lubię zafoliowanych, bo trzeba je kupować, żeby dowiedzieć się co jest w środku :( A bywa, że jak się już kupi, to w środku nie ma niczego ciekawego ;) Ironia losu. Dołączam się - buuu ;(

"Szkoda, że nie kupiłam wtedy "Dziennika Polska THE TIMES":-(. Pewnie w gazecie zamieścili jego zdjęcie. Ciekawe na której stronie zamieścili ten artykuł?" – ja niestety nie przeglądałam "Dziennik Polska The Times", ta wiadomość jest jeszcze całkiem nowa, więc powinni ją zamieścić też w innych magazynach. Wątpię, czy będzie w "Bravo", bo tam są przede wszystkim artykuły typu "ubierz się jak Miley Cyrus", a poważnym wiadomościom nie poświęcają aż tyle uwagi :-( Myślę, że napiszą coś o nim w "Joyu", tam są zawsze na bieżąco, jeśli chodzi o Orlanda :-) Może też w "Życiu na gorąco" – zamieszczają w nim dużo nowych newsów.

"Może w "VIVIE" o tym napiszą:-). Najnowszy numer już w tym tygodniu w czwartek:-)." – więc będę z niecierpliwością oczekiwać tego numeru :-)

"Koa, a czy zauważyłaś obok tego artykułu jest inny o nim bardzo ciekawy tekst. Składa się z cytatów z różnych wywiadów z Orlandem zatytułowany: "Orlando Bloom: Zalety i wady elfa":" – dzięki! Nie zauważyłam tego artykułu. Właśnie go sobie przeczytałam, jest ciekawy i zabawny, szczególnie jego przedostatnia wypowiedź :
"Kiedy zrobisz film, który odniesie sukces, ludzie myślą, że to już wszystko, na co cię stać. I wołają: "O! To ten pirat!" :)
Albo powiedział coś takiego:
"Chciałbym zagrać w małym niezależnym filmie, bo sam najbardziej lubię takie oglądać." – a ja właśnie chciałabym go jeszcze zobaczyć w takich niskobudżetowych produkcjach, gdzie gra zwykłego, wrażliwego bohatera, naprawdę pasują mu takie role, jak choćby w "Mleczarzu" – niby zwykły film, ale jak zabawnie tam zagrał i jeszcze do tego film nie był pozbawiony przesłania i wątku dramatycznego – Orlando stanął do walki bokserskiej dla swojego ojca, który siedział w więzieniu.

"Nie mogę się doczekać momentu, kiedy będę miał własną rodzinę" – mam nadzieję, że wtedy Kapelusznika już dawno przy nim nie będzie :-)
"Lubię działać w grupie. Ale bardziej widzę siebie jako lidera niż jako naśladowcę." – ostatnio dobrze mu wychodzi bycie liderem – pełni poważną rolę, bo został Ambasadorem Dobrej Woli, chyba został stworzony do czegoś takiego.

"Ponieważ w Megan wstąpił demon i nie jest sobą:-)." – aha, dzięki za wyjaśnienie :-) Najnowszy film z Megan "Zabójcze ciało" wchodzi do polskich kin za dwa dni. Czytałam Euhenia, że się na niego wybierasz? Ciekawe, czy film zapewni mocne wrażenia :-) Chyba filmy tego typu – o nastolatkach, którzy mordują swoich rówieśników – znowu wracają na ekrany. Pod koniec lat dziewięćdziesiątych takie produkcje były w modzie, jak np. "Krzyk" lub "Carrie 2". Czy idziesz na jeszcze jakieś inne filmy z Megan Fox w najbliższym czasie?

A ja z "Drużyny A" najbardziej lubiłam "Buźkę" :-) Był zawsze dowcipny, czarujący i przystojny :-) Dzięki za stronkę Bradleya Coopera – jest trochę podobny do Dirka Benedicta, czyli prawdziwego "Buźki".
"Koa, a czy podoba Ci się obsada kinowej wersji "Drużyny A"?" – myślę, że dobrze obsadzili Liama Neesona. Co do Sharlto Copley mam pewne obawy, nie wiem czy się sprawdzi w roli trochę zwariowanego Murdocka. A Quinton Jackson, który zagra B.A. Baracusa jest ogromnie podobny do Mr. T :-)
"Obejrzałam zdjęcia z tego serialu i sceneria przypomina tę ze "Zmierzchu". Zamierzacie go oglądać? Ja nie ma tego programu, niestety, bo chętnie bym obejrzała chociaż pierwszy odcinek:-(." – ja również chciałabym to obejrzeć, nawet kilka odcinków. Niestety ja też nie mam tego programu :-(

"W najnowszym "BRAVO" (na okładce Kristen Stewart i Taylor Lautner) jest cała strona o Megan Fox oraz sesja zdjęciowa na 4 strony: Kristen Stewart i Taylora Lautnera(!) oraz plakat Roberta Pattinsona i Kristen Stewart" – czy te plakaty Roberta i Kirsten są pozorowane na "Zmierzch" (to znaczy on ma na przykład żółto-wampirze spojrzenie i próbuje ugryźć Kristen :-) )? Czy jest to raczej zwykła sesja zdjęciowa tej pary? (Ostatnio podobają mi się plakaty ze "Zmierzchu").

koa222

EM DE KE AS , dziękuję bardzo za odpowiedź na pytanie w sprawie tego zdjęcia Orlanda w „Programie TV”:-).

„nie lubię zafoliowanych, bo trzeba je kupować, żeby dowiedzieć się co jest w środku :( A bywa, że jak się już kupi, to w środku nie ma niczego ciekawego ;) Ironia losu. Dołączam się - buuu ;(„- Tak, właśnie jest:-). Kiedyś kupiłam „FUN CLUB”(chyba ze dwa lata temu), który jest zawsze zafoliowany, dla jednego małego zdjęcia Orlanda i to niezbyt ładnego:-(. Myślałam, że będzie o nim dużo artykułów , bo we wcześniejszych numerach zawsze dużo o nim pisali, a tu takie rozczarowanie:-(.

„Myślę, że napiszą coś o nim w "Joyu", tam są zawsze na bieżąco, jeśli chodzi o Orlanda :-)” – O tak:-). Na pewno przejrzę „Joya”, bo tam często piszą również o innych aktorach, których lubimy:-). Ten najnowszy numer kupiłam dla wywiadu z Johnnym Deppem i drugiego wywiadu z Robertem Pattinsonem:-)

„dzięki! Nie zauważyłam tego artykułu.” – Nie ma za co:-).
„a ja właśnie chciałabym go jeszcze zobaczyć w takich niskobudżetowych produkcjach, gdzie gra zwykłego, wrażliwego bohatera, naprawdę pasują mu takie role, jak choćby w "Mleczarzu" – niby zwykły film, ale jak zabawnie tam zagrał i jeszcze do tego film nie był pozbawiony przesłania i wątku dramatycznego – Orlando stanął do walki bokserskiej dla swojego ojca, który siedział w więzieniu.” – Podobał mi się „Mleczarz”, ale bardziej wymagającą rolę Orlando miał w innym niezależnym filmie, w „Przystani” . Zagrał młodego chłopaka fałszywie oskarżonego o gwałt i ściągnął tym na siebie zemstę złego człowieka...

"Nie mogę się doczekać momentu, kiedy będę miał własną rodzinę" – mam nadzieję, że wtedy Kapelusznika już dawno przy nim nie będzie :-)” - Ja również!

„Najnowszy film z Megan "Zabójcze ciało" wchodzi do polskich kin za dwa dni. Czytałam Euhenia, że się na niego wybierasz?” – No właśnie tak pisałam , ale teraz widzę, że ten film jest wyświetlany tylko w niektórych kinach:-(.

„Czy idziesz na jeszcze jakieś inne filmy z Megan Fox w najbliższym czasie?” – Nie, ale na „Księżyc w nowiu”( 20 listopada premiera) pójdę na 100 procent! Ten film jest wyświetlany we wszystkich kinach:-). Natomiast nie wiem czy z „Zabójczego ciała” nie zrezygnuje:-(. A propos premier kinowych , pamiętasz Koa, że dziś jest premiera światowa „ NEW YORK, I LOVE YOU” z Orlandem! Będę szukać zdjęć z tej premiery w Internecie, może Orlando na niej będzie:-). A Ty Koa, idziesz do kina na jakiś film jeszcze w tym roku?

EM DE KE AS czy wybierasz się do kina na „Zabójcze ciało” z Megan Fox, bo pisałaś , że chyba wolisz iść na „Dzieci Ireny Sendlerowej”?

„A ja z "Drużyny A" najbardziej lubiłam "Buźkę" :-) Był zawsze dowcipny, czarujący i przystojny :-)” –on był akurat u mnie na trzecim miejscu , bo wolę wariatów i bardzo polubiłam Murdocha , który ciągle wkurzał Baracusa :-). A Ty EM DE KE AS, oglądałaś ten kultowy serial „Drużynę A”?

„"Koa, a czy podoba Ci się obsada kinowej wersji "Drużyny A"?" – myślę, że dobrze obsadzili Liama Neesona”. – Tu nie mam najmniejszych zastrzeżeń:-). Resztę męskiej obsady nie kojarzę za bardzo z innych filmów. Mam tylko mieszane uczucia co do Jessici Biel, ale skoro poradziła sobie w „Wojnie domowej”(pamiętasz recenzje „Kinomaniaka”) to może i „Drużynę A” nie zepsuje swoją obecnością:-).

„Co do Sharlto Copley mam pewne obawy, nie wiem czy się sprawdzi w roli trochę zwariowanego Murdocka. A Quinton Jackson, który zagra B.A. Baracusa jest ogromnie podobny do Mr. T :-)” - Tak to prawda:-). Będę bardzo niezadowolona, jeżeli Copley nie poradzi sobie z rolą Murdocka, moje obawy są tym większe, że ten aktor ma bardzo mało filmów w filmografii(tylko trzy).

„ja również chciałabym to obejrzeć, nawet kilka odcinków. Niestety ja też nie mam tego programu :-(" –Może nie będzie czego żałować:-).

„ czy te plakaty Roberta i Kristen są pozorowane na "Zmierzch" (to znaczy on ma na przykład żółto-wampirze spojrzenie i próbuje ugryźć Kristen :-) )?” Tak, właśnie taki jest : z lasem w tle, ale niezbyt wyraźne są twarze Roberta i Kristen. Kiepska jakość tego zdjęcia, bo nie jest ostre.

Euhenia_2

„Euhenia widziałaś najnowsze zdjęcia Mirandy ? :-(„ - Niestety tak, bo prawie codziennie zaglądam na Just Jared :-) .

„Znowu jej wsadzili na głowę jakiś dziwny kapelusz. Czyżby nadchodziła jakaś kapeluszowa moda?”- Ona chyba naprawdę bardzo lubi kapelusze, wątpię by ktoś oprócz Mirandy chciał założyć to dziwactwo na głowę:-(. Ale wiecie czyje zdjęcia mnie ostatnio przeraziło na Just Jared? Fotki Lindsay Lohan. Ona ma zaledwie 23 lata, a wygląda na własną matkę. Przez ostanie lata: piła, brała narkotyki i odchudzała się nadmiernie i to ją doprowadziło widocznie do tego stanu. Ona po prostu stacza się na dno. Ostatnio nawet czytałam , że uzależniła się od leków na receptę. Rodzina próbuje jej pomóc, ale nie sądzę , aby jakiś reżyser chciał ją jeszcze zatrudnić. Jej twarz wygląda na opuchniętą , no i te zmarszczki oraz podkrążone oczy:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2299731/lindsay-lohan-adores-american -art-01/
http://justjared.buzznet.com/2009/10/20/lindsay-lohan-adores-american-art/

"Megan Fox parę dni temu odebrała nagrodę dla najlepszej aktorki Sci-Fi. Bardzo ładnie podkręcili jej włosy, upięli je tak, by wyglądały na dużo krótsze. W takiej fryzurze też jest jej do twarzy”. – Ładnemu we wszystkim ładnie:-). Ale wolę ją jednak w rozpuszczonych włosach:-). Jak tu na tych zdjęciach z konferencji prasowej "Transformersów" w 2007. Wyglądała bardzo naturalnie:
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?album=72&pos=14
http://megan-fox.com/gallery/thumbnails.php?album=72

Podobają mi się ostatnie także zdjęcia Jennifer Lopez. Wygląda jakby odmłodniała w tej fryzurze, ciemnych włosach i ślicznym makijażu(zwłaszcza oczy pięknie wymalowane, z daleko przypomina Lucy Liu):
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2318532/jennifer-lopez-boots-made-for -walkin-14/

„Jakbyście jeszcze chciały obejrzeć go w ciekawych rolach, polecam dramat "Płonąca pułapka", bardzo dobrze oddający realia ciężkiej pracy strażaków, w jednym z najniebezpieczniejszych zawodów świata, film był miejscami naprawdę wzruszający.”- Również polecam, też go widziałam:-).

„Słyszałam też, że to właśnie Chuck Norris przekonał Goździkową do apapu.” - To jest świetne!:-).

Euhenia_2

"Tak, właśnie jest:-). Kiedyś kupiłam "FUN CLUB"(chyba ze dwa lata temu), który jest zawsze zafoliowany, dla jednego małego zdjęcia Orlanda i to niezbyt ładnego:-(. Myślałam, że będzie o nim dużo artykułów , bo we wcześniejszych numerach zawsze dużo o nim pisali, a tu takie rozczarowanie:-(." – co za pech. Nie ma to jak fotki marnej jakości :-( Teraz często ofoliowują "Bravo Girl" i "Bravo" tak, że nawet przejrzeć nie można, chyba, że się po cichu odfoliuje i potem znowu odstawi na półkę ;) Nie to, żebym tak robiła :-)

"Na pewno przejrzę "Joya", bo tam często piszą również o innych aktorach, których lubimy:-). Ten najnowszy numer kupiłam dla wywiadu z Johnnym Deppem i drugiego wywiadu z Robertem Pattinsonem:-)" – czy Robert wspomina w tym wywiadzie o czymś ciekawym? Np. o tym jak sobie radzi z nagłą sławą?

"Podobał mi się "Mleczarz", ale bardziej wymagającą rolę Orlando miał w innym niezależnym filmie, w "Przystani" . Zagrał młodego chłopaka fałszywie oskarżonego o gwałt i ściągnął tym na siebie zemstę złego człowieka..." – to wstrząsające, nie wiedziałam, że zagrał tam chłopaka fałszywie oskarżonego o gwałt, muszę go obejrzeć kiedyś w tej roli. Chyba już zaczynam współczuć jego bohaterowi. Dotychczas oglądałam tylko zdjęcia z "Przystani", na niektórych ładnie wyglądał, wesoło, a na pozostałych już miał twarz pokrytą bliznami {:-o Chyba dobry musi być ten film. Orlando świetnie wypada w dramatycznych rolach.

"Elizabethtown" też nie było wielką produkcją, ale filmik był miły.

"A propos premier kinowych , pamiętasz Koa, że dziś jest premiera światowa " NEW YORK, I LOVE YOU" z Orlandem! Będę szukać zdjęć z tej premiery w Internecie, może Orlando na niej będzie:-)." – Ach tak, ta premiera była już wczoraj :-) Jeśli znajdziesz jakieś zdjęcia to chętnie obejrzę :-) Tylko takie, żeby tam było mało Mirandy ;) (no chyba, że będzie zapracowana i nie będzie mogła przyjąć zaproszenia od Orlanda na premierę, wtedy te zdjęcia będą naprawdę ładne).

"Ty Koa, idziesz do kina na jakiś film jeszcze w tym roku?" - raczej nie, bo nie ma w tym roku żadnego "Bonda" z Danielem :-( Pozostałe filmy typu "Piła VI" nie przypadają mi do gustu i oszczędzę sobie takich "wrażeń" :) W ostateczności poszłabym na jakąś komedię np. "Kac Vegas" - w sam raz jakiś zabawny film na szarą jesień :-) Też chciałabym obejrzeć "Księżyc w nowiu", poszłabym na niego, gdyby nie to, że jeszcze nie przeczytałam książki :-( A w książce dzieje się na pewno dużo więcej, więc film zostawię sobie w drugiej kolejności, chociaż nie ukrywam, że jestem ciekawa jak zagrali główni bohaterzy. Teraz w polskich kinach nie ma jakichś wyjątkowo ambitnych produkcji, więc chyba zaoszczędzę pieniędzy :-)

"on był akurat u mnie na trzecim miejscu , bo wolę wariatów i bardzo polubiłam Murdocha , który ciągle wkurzał Baracusa :-)" – tacy "wariaci" są najzabawniejsi :-) Ja z kolei wolę takich bardziej opanowanych bohaterów obdarzonych jeszcze do tego wrażliwością :)

"Resztę męskiej obsady nie kojarzę za bardzo z innych filmów. Mam tylko mieszane uczucia co do Jessici Biel, ale skoro poradziła sobie w "Wojnie domowej"(pamiętasz recenzje "Kinomaniaka") to może i "Drużynę A" nie zepsuje swoją obecnością:-)." – zabawne. Tak, pamiętam tę recenzję. "Wojna domowa" to chyba jeden z nielicznych filmów, w którym Jessica nie przypomina zimnej królowej śniegu. A wiesz Euhenia, że światowa premiera "Wojny domowej" była we wrześniu zeszłego roku, a u nas dopiero w sierpniu 2009? (prawie rok później :( ) Trochę mnie to zasmuciło, bo chciałabym obejrzeć "Doriana Graya" (z Colinem Firthem), którego światowa premiera była we wrześniu tego roku, a u nas w Polsce na ten temat jest jeszcze cicho :( W obu tych filmach – "Wojnie domowej" i "Dorianie Grayu" zagrał Ben Barnes, którego ostatnio polubiłam.

"ja również chciałabym to obejrzeć, nawet kilka odcinków. Niestety ja też nie mam tego programu :-(" –Może nie będzie czego żałować:-)." – kiedyś w telewizji leciał serial o wampirach, nazywał się "Buffy - postrach wampirów", na pewno o nim słyszałaś, z Sarą Michelle Gellar w roli głównej – dla mnie był to najbardziej kiczowaty serial, jaki kiedykolwiek obejrzałam, jak to widziałam w telewizji to musiałam zmienić kanał :-) Więc jeśli ten nowy będzie go przypominać, to tak jak piszesz, naprawdę nie będzie czego żałować :-)

"Niestety tak, bo prawie codziennie zaglądam na Just Jared :-)" – ja też tam często zaglądam i bardzo często piszą tam o "Kate Gosselin", nie wiem kto to jest, ale jest tam bardzo popularna, bo cały czas pojawiają się tam o niej informacje.

W sklepach pojawiła się ostatnio kolekcja filmów pt. "Z kina na dvd" (jeden film kosztuje 19,99 zł.), w tym tygodniu można dostać "Krwawe walentynki", "Obywatela Milka" i "Miasto ślepców". Może byłybyście zainteresowane?

Euhenia_2

"EM DE KE AS czy wybierasz się do kina na „Zabójcze ciało” z Megan Fox, bo pisałaś , że chyba wolisz iść na „Dzieci Ireny Sendlerowej”?"-NO właśnie. Byłam na "Dzieciach Ireny Sendlerowej". Na "Zabójcze ciało" nie wiem czy pójdę - zależy czy będą grali w kinie.

"A Ty EM DE KE AS, oglądałaś ten kultowy serial „Drużynę A”?"-Jasne. To było bardzo dawno puszczane - chyba na Polsacie albo na RTL7. Nie pamiętam dokładnie odcinków ale pamiętam tego aktora Dirk'a Benedicta i tego pociesznego Mr.T - on zawsze miał tak dużo pierścieni na palcach. I wydaje mi się że serial miał charakter nieco komediowy pomijając to że sensacyjny:) To były czasy...;)

Przejrzałąm "Vivę" - tym razem jest wyjątkowo nieciekawa. "Viva - deluxe" (bo taki tytuł) - to wydanie specjalne, ale z tego co widziałam - nic specjalnego w niej nie ma. Poza tym że pół gazety to sesja z Panem Kazimierzem Marcinkiewiczem i jego nową żoną (jak się przewraca fotki można zadać sobie pytanie: "Kurde, kiedy się skończą te barwne fotki?") Artykuł o Kayah....no i reszta też nudna. Zauważyłam Angelinę - ale zdjęcie nie fajne - mam ładniejsze z tej samej wyprawy charytatywnej i ładna fotka Kasi Figury w dziale typu "bankiety gwiazd"

Orlanda nie bylo. Pattisona i Kristen raczej też nie.

EM_DE_KE_AS

EM DE KE AS, dziękuję za sprawdzenie „VIVY”:-). Szkoda, że nie napisali tym razem o Bloomie. A to wydanie „VIVY” DE LUXE jest chyba tak samo beznadziejne jak to które wydali rok temu:-). Wtedy je tylko przejrzałam. Znów ktoś dla mnie sprawdzał „FILM”(z Agatą Buzek na okładce):-) i tak : Koa, jest artykuł o Bloomie malutki ze zdjęciem Orlanda jako elfa. Piszą o tym, że został ambasadorem dobrej woli UNICEFU:-). Są podobno również dwie strony o „Księżycu w nowiu” z malutkim zdjęciem Roberta Pattinsona i Kristen Stewart. Nie ma Megan Fox, ani „Zabójczego ciała” . W moim kiosku niestety jest „Film”, ale zafoliowany:-(. Mam ochotę kupić tę gazetkę przez wzgląd na ten artykuł o „Księżycu w nowiu”, ale poczekam na „MOVIE”, bo może tam będzie większy artykuł z lepszymi fotami Roberta i Kristen , a być może i Orlando:-).

„Przejrzałąm "Vivę" - tym razem jest wyjątkowo nieciekawa. "Viva - deluxe" (bo taki tytuł) - to wydanie specjalne, ale z tego co widziałam - nic specjalnego w niej nie ma.”- Zabawne:-). W takim razie na pewno jej nie kupię:-).

„NO właśnie. Byłam na "Dzieciach Ireny Sendlerowej". Na "Zabójcze ciało" nie wiem czy pójdę - zależy czy będą grali w kinie.” – Ja już raczej na pewno nie pójdę na ten film. Nie w każdym kinie jest Zabójcze ciało” , już sprawdzałam. A czy czytałyście już recenzje tego filmu z Megan Fox? Są dwie, chociaż jedna to bardziej artykuł o scenarzystce „Zabójczego ciała”. Oba teksty nie są raczej zachęcające. Podobno film pokazywany w Ameryce ledwie zwrócił koszty produkcji (16 milionów):-(:
Recenzja:
http://www.filmweb.pl/f472475/Zab%C3%B3jcze+cia%C5%82o,2009/recenzje?review.id=8 777
Artykuł:
http://www.filmweb.pl/Artyku%C5%82+Diablo+Cody+i+jej+%22Zab%C3%B3jcze+cia%C5%82o %22,News,id=55627

EM DE KE AS, podobał Ci się ten film „Dzieci Ireny Sendlerowej”? Czytałam jego recenzję, i pamiętam takie zdanie, że taka wielka bohaterka jak Irena Lendlerowa zasługuje, na lepszy film , niż ten. Ale czy Tobie się spodobał, EM DE KE AS?

„I wydaje mi się że serial miał charakter nieco komediowy pomijając to że sensacyjny:) To były czasy...;)” – Uwielbiam takie mieszanki humoru i sensacji:-), dlatego tak lubiłam ten serial:-). Czy chciałybyście obejrzeć kinową wersję „Drużyny A” w kinie? Bo ja bardzo:-), głównie przez aktora Liama Neesona, jeszcze w takiej zabawnej roli:-). Nie pamiętam bym oglądałam go w jakiejś komedii poza "Charliem Cykorem" i „To właśnie miłość”, ale tam miał raczej dramatyczną rolę do odegrania, bo grał mężczyznę, który właśnie owdowiał i był bardzo smutny.

"czy Robert wspomina w tym wywiadzie o czymś ciekawym? Np. o tym jak sobie radzi z nagłą sławą?" - Nie, ale w wywiadzie z Johnnym Deppem pojawia się pytanie odnośnie Roberta Pattinsona:
Dziennikarz -„Słyszałeś, że Roberta Pattinsona , gwiazdora sagi „Zmierzch” , okrzyknięto nowym Johnny Deppem?”
Johnny Depp: „To typowe w naszej branży. Gdy tylko ktoś nowy się w niej pojawia, przypina mu się łatkę. Zostaje zakwalifikowany i staje się produktem. Kiedy ja zdobywałem popularność, mówiono , że jestem nowym Jamesem Deanem. Za największy komplement uważam porównanie mnie do Marlona Brando. Był moim przyjacielem i pozostanie dla mnie wzorem."

Natomiast ostatnia odpowiedź Deppa w tym wywiadzie jest zabawna:
Dziennikarz: "Wciąż jesteś symbolem seksu. Co według ciebie jest sexy?"
Johnny Depp: "Nie mam pojęcia! Może czyste zęby?(śmieje się). Spróbuję na przykładzie Johna Dillingera: miał charyzmę, był nieprzewidywalny, bezkompromisowy- może taka mieszanka cech czyni faceta seksownym... .Ale ja skończyłem 46 lat, w tym wieku już się nie jest symbolem seksu. Przypominam bardziej emeryta, któremu rośnie brzuch od picia piwa i przesiadywania na werandzie swojego domu na południu Francji(śmieje się)"
Ale dla mnie on wciąż jest atrakcyjny:-).
Natomiast Roberta Pattinsona nie pytali o jego stosunek do bycia sławnym , ale z takich ciekawszych pytań to może zacytuje te:
"Dziennikarz: Okrzyknięto cię nowym symbolem seksu. Przyznasz, że to przyjemne?
Robert: Raczej dziwne. Zwłaszcza, że jeszcze dwa lata temu żadna dziewczyna nie chciala umówić się ze mną na randkę. Nie zwracałam niczyjej uwagi, mimo ,że wszystkim wokół opowiadałam, że chcę się zakochać".

Jeżeli nosił zarost i długie włosy to się nie dziwię:-).

Jeszcze jedno pytanie:
"Dziennikarz: Jak wygląda twój wolny dzień?
Robert: W Los Angeles od świtu do nocy czytam scenariusze i czekam , aż zadzwoni telefon(śmieje się). Tak naprawdę prowadzę nudne życie. Nie mam nawet ciekawego hobby!"

"Teraz często ofoliowują "Bravo Girl" i "Bravo" tak, że nawet przejrzeć nie można, chyba, że się po cichu odfoliuje i potem znowu odstawi na półkę ;) Nie to, żebym tak robiła :-)"- W "Empikach" niektóre egzemplarze są tak wyniszczone od ciągłego przeglądania klientów, że powinni te zafoliowane gazetki sami otwierać :-). Klient powinien w końcu zapoznać się w pełni z tym co kupuje:-).

"To wstrząsające, nie wiedziałam, że zagrał tam chłopaka fałszywie oskarżonego o gwałt, muszę go obejrzeć kiedyś w tej roli. Chyba już zaczynam współczuć jego bohaterowi. Dotychczas oglądałam tylko zdjęcia z "Przystani", na niektórych ładnie wyglądał, wesoło, a na pozostałych już miał twarz pokrytą bliznami {:-o " - Nie będę Ci zdradzać jak do tego doszło. Ale mam ten film na DVD i wierz mi , że do tej pory obejrzałam go od początku do końca tylko raz (czasem tylko przewijam fragmenty z Orlandem:-)). Jest bardzo smutny:-(. Chyba już to pisałam, ale uważam , że Orlando zagrał w nim najbardziej przekonująco, lepiej niż w każdym innym.

"– Ach tak, ta premiera była już wczoraj :-) Jeśli znajdziesz jakieś zdjęcia to chętnie obejrzę :-) "- Jeszcze nic się nie pojawiło. Przeczytałam informację o premierze światowej na "Filmwebie", ale widzę, że znów jest zmieniona data i chyba faktycznie jeszcze jej nie było. Można oszaleć!:-)

""Ty Koa, idziesz do kina na jakiś film jeszcze w tym roku?" - raczej nie, bo nie ma w tym roku żadnego "Bonda" z Danielem :-(…Teraz w polskich kinach nie ma jakichś wyjątkowo ambitnych produkcji, więc chyba zaoszczędzę pieniędzy :-) " - Racja lepiej zachować pieniądze na przykład: na styczeń(8 stycznia 2010) na polską premierę "New York, I Love You". Ja również w tym roku już nic poza "Księżycem w nowiu" nie obejrzę w kinie:-).

" Też chciałabym obejrzeć "Księżyc w nowiu", poszłabym na niego, gdyby nie to, że jeszcze nie przeczytałam książki :-( A w książce dzieje się na pewno dużo więcej, więc film zostawię sobie w drugiej kolejności, chociaż nie ukrywam, że jestem ciekawa jak zagrali główni bohaterzy. " --Podobno film jest lepszy niż książka, tak twierdzi Kinomaniak:-). Na pewno coś w tym jest. Ja także tak uważam, ale to wcale nie znaczy, że książka, jest zła. Po prostu sądzę , że film jest rewelacyjny, a książka bardzo dobra:-). Mogłabyś - jak tak bardzo Ci zależy na obejrzeniu premiery "Księżyca w nowiu" - wypożyczyć "Zmierzch" i go zobaczyć , a jak Ci się spodoba pójść w listopadzie na "Księżyc w nowiu":-). A i tak zostaną Ci jeszcze dwa tomy do przeczytania: "Zaćmienie" i "Przed świtem":-).

A wiesz Euhenia, że światowa premiera "Wojny domowej" była we wrześniu zeszłego roku, a u nas dopiero w sierpniu 2009? (prawie rok później :( ) Trochę mnie to zasmuciło, bo chciałabym obejrzeć "Doriana Graya" (z Colinem Firthem), którego światowa premiera była we wrześniu tego roku, a u nas w Polsce na ten temat jest jeszcze cicho :( W obu tych filmach – "Wojnie domowej" i "Dorianie Grayu" zagrał Ben Barnes, którego ostatnio polubiłam." - To faktycznie długo, ale może na "Doriana Graya" nie będzie trzeba czekać tak długo:-).

"kiedyś w telewizji leciał serial o wampirach, nazywał się "Buffy - postrach wampirów", na pewno o nim słyszałaś, z Sarą Michelle Gellar w roli głównej – dla mnie był to najbardziej kiczowaty serial, jaki kiedykolwiek obejrzałam, jak to widziałam w telewizji to musiałam zmienić kanał :-) Więc jeśli ten nowy będzie go przypominać, to tak jak piszesz, naprawdę nie będzie czego żałować :-)" - Tak, mnie również się nie podobała "Buffy". Nawet się nie bałam: niektóre sceny były tak głupie, że aż śmieszne:-)

""Niestety tak, bo prawie codziennie zaglądam na Just Jared :-)" – ja też tam często zaglądam i bardzo często piszą tam o "Kate Gosselin", nie wiem kto to jest, ale jest tam bardzo popularna, bo cały czas pojawiają się tam o niej informacje." - Jej mąż jest chyba prezenterem telewizyjnym i showmanem, prowadził ponadto reality show o sobie, swojej żonie (Kate Gosselin) i ósemce dzieci. Może stąd ta popularność.

"W sklepach pojawiła się ostatnio kolekcja filmów pt. "Z kina na dvd" (jeden film kosztuje 19,99 zł.), w tym tygodniu można dostać "Krwawe walentynki", "Obywatela Milka" i "Miasto ślepców". Może byłybyście zainteresowane?" - Dziękuję za wiadomość:-). Obejrzałabym chętnie "Obywatela Milka" z kreacją oskarową Seana Penna:-), ale nie wiem czy chciałabym go kupić, chyba wystarczyłoby mi jednokrotne obejrzenie:-). A Ty, Koa, zamierzasz, któryś z tych filmów kupić?

Euhenia_2

"EM DE KE AS, podobał Ci się ten film „Dzieci Ireny Sendlerowej”? Czytałam jego recenzję, i pamiętam takie zdanie, że taka wielka bohaterka jak Irena Lendlerowa zasługuje, na lepszy film , niż ten. Ale czy Tobie się spodobał, EM DE KE AS?"- Z dziesięciu możliwych gwiazdek dostał ode mnie na filmwebie osiem. Według mnie jest to bardzo dobrze opowiedziana historia o niezwykle odważnej kobiecie. Film poruszył mnie bardziej niż nasz rodzimy "Katyń". Jedno i drugie może nie o tym samym ale oba mają ze sobą wspólnę jedno: ludzką zagładę. O ile w "Katyniu" chciałam zobaczyć mord (nie tylko ostatnie 5 czy 10 minut), chciałam zobaczyć ludzkie nieszczęście a nie nudne gadanie pani Mai Ostaszewskiej i pani Danuty Stenki, chciałam zobaczyć tą zagładę - a nie zobaczyłam (raczej się wynudziłam) o tyle w "Dzieciach(...)" to dostałam. Momentami film wzrusza, są sceny rozstrzeliwań. Można wczuć się w główną bohaterkę i w jej reakcje na różne sytuacje. No i jej heroizm: ryzykowała życiem by ocalić żydowskie dzieci. Przekonywała (niekiedy z trudem) matki by oddawały jej swoje dzieci - i to były chyba najbardziej wzruszające momenty. Polecam.

Mam nadzieje że zobaczę w kinie "Zabójcze ciało" - bardzo czekałam na ten film...Jeśli nie trzeba będzie poczekać na DVD. Euhenia, czy wiesz, że ukazała się książka na podstawie scenariusza do tego filmu? (dostępna na razie w empikach, ale do księgarń na pewno też trafi za niedługo). Poniżej link z informacjami. Cena na okładce: 21.90zł. Liczba stron 168.

http://www.empik.com/zabojcze-cialo-ksiazka,prod22460309,p?gclid=CJj2l6Cy6Z0CFeZ r4wodz1OoMg

Jak nowa wersja "Drużyny A" będzie ciekawa i dobrze zrobiona to czemu nie. Tylko, że wspomnienie pierwowzoru (a przede wszystkim charakter czasów, w których byl kręcony - tamta moda itp.) może przeszkadzać w odbiorze nowej wersji. Przynajmniej mnie:)

"ostatnia odpowiedź Deppa w tym wywiadzie jest zabawna:
Dziennikarz: "Wciąż jesteś symbolem seksu. Co według ciebie jest sexy?"
Johnny Depp: "Nie mam pojęcia! Może czyste zęby?(śmieje się)."-Hehehehehe:D A to dobre. Jak to czytam mam na końcu języka: Johnny nie masz racji to nie czyste zęby czynią cię seksownym, a całokształt i znakomicie zagrane role filmowe:)

"Klient powinien w końcu zapoznać się w pełni z tym co kupuje:-)."- ależ oczywiście - bo widzisz jak to mówią: nie kupuje się kota w worku. Tak samo z gazetami nie kupuje się ich w folii;D A tak serio - powinny być wersje z prezentem i bez tak jak "Pani domu", "Tina", albo "Naj" - bo nie każdy chce ich prezent, niektórzy chcą kupić gazetę dla poczytania (albo jakichś fotek;) Niekoniecznie dla ich płyty, kalendarza, skarpetek, sztucznej szczęki i czego tam jeszcze;) No i do tego muszą płacić więcej a owe skarpetki walają się po szafce bo były tylko w czerwono-niebieskie paski do wyboru z pomarańczowo- zielonymi;) Hehehe

Wiedziałyście o tym?
http://www.pudelek.pl/artykul/20662/miala_za_chudy_tylek/

Jeśli to prawda, to jego fanki odetchną z ulgą

A na koniec małe pytanko: chciałybyście takie "gustowne" majtasy?
http://www.pudelek.pl/artykul/20666/majtki_z_pattinsonem_zalozylybyscie/

Ja raczej, nie....no chyba że byłby to Antonio....;D

EM_DE_KE_AS

Kupiłam „Teleświat” i „Teletydzień”:-). Na okładce „TELEŚWIATA” jest Uma Thurman. W rubryce „Gwiazdy na gorąco” jest jej drugie zdjęcie i artykuł , poza tym COLIN FIRTH(mała fotka) , który w wywiadzie dla „Pani powiedział -czym mnie zaskoczył- że woli grać ekscentryków, dziwaków i gejów niż romantycznych kochanków:-). Piszą jeszcze o Dodzie i Maryli Rodowicz oraz o Mariuszu Pudzianowskim. Gwiazdą numeru jest Hugh Grant, są zdjęcia jego z filmów, w tym jedno z „Dziennika Bridget Jones”, na którym jest Colin Firth. Małe zdjęcie Gwyneth Paltrow na stronie 6. Opisy filmów , które mają premiery kinowe w ciągu najbliższych dwóch tygodni: „REWERS”(trzy fotki , w tym dwie przystojnego Marcina Dorocińskiego:-)), „Sława”, „Millenium”, „{REC}2”, „Nigdy nie mów nigdy”, „Terra 3D”, „2012”, „Polański. Ścigany i pożądany”. Koa, w sobotę będą „Piraci z Kraibów: Skrzynia umarlaka”, a na małym zdjęciu jest fotka Orlanda z filmu , ładna(na stronie 20):-). Poza tym we wtorek jest „AZYL” (na Polsacie o 20:00, 10 listopada) z Kristen Stewart ze „Zmierzchu”(są dwie jej fotki z tego filmu , str. 38 i 39). A zaraz w środę następny film z Kristen „Łapcię tę dziewczynę” na Polsacie o 10:40:-). Muszę obejrzeć oba:-).
W „TELETYGODNIU” na okładce Magda Walach. W środku wywiad na 2 strony z Janem Wieczorkowskim, jedno duże zdjęcie jego na całą stronę i inne mniejsze. Duża recenzja filmu kinowego „Nigdy nie mów nigdy”, na prawie dwie strony oraz „{REC}2”, „Białe szaleństwo”, „Terra 3D”, „Millenium”, „Fame”. Recenzja filmu na DVD : „WROGÓW PUBLICZNYCH” (muszę wreszcie obejrzeć ten film:-)), są dwa zdjęcia Johnngo Deppa i jedno Christiana Bale`a. Oraz Koa coś dla Ciebie recenzja „COCO CHANEL” są 4 fotki Audrey Tautou(na stronie 21). Dalej jest mała fotka w kółeczku Orlando Blooma i piszą, że nieoficjalnie mówi się, że zarówno Keira jak i on zrezygnowali z występów w kolejnych częściach serii o karaibskich przygodach korsarzy:-(. Na stronie 23 ładna fotka Willa Smitha z filmu „Dzień Niepodległości”. Na stronie 30 piszą o Leonardo Dicaprio, ale jest mały artykuł i zdjęcie nie za ładne z „Infiltracji”. Na stronie 39 piszą o Billu Nighy i jest jego zdjęcie naturalne i z „Piratów …” . Wywiad z Iwoną Pavlović. Piszą o Kristen Stewart, ale jej zdjęcie niestety zamieścili takie z filmu „Azyl” z Jodie Foster(nie za ładne). Niewielki artykuł ze zdjęciem Shahrukh Khana. Na stronie 79 jest krótka notka biograficzna o Amandzie Seyfried z „Zabójczego ciała”. W horoskopie duże zdjęcie Scarlett Johansson.

Euhenia_2

A w "Party"
fotka Megan Fox - cała jej postać - ale nie duża - i Cristiano Ronaldo - nagłówek: "Następcy Beckchama i Victorii"
na okładce Katarzyna skrzynecka - a artykuł o niej w środku.
- Ewa Farna, Alicja Bachleda-Curuś, Amy Winehouse, Szyc, Kammel, Weronika M-Pazura, Renee Zelwegger, Gąsowski, Głogowska, Brodzik, Jude LAw, Kwiatkowski.
Ranking- gwiazdy które zaliczyłuy więzienie
- triki gwiazd - jak ubrać się kiedy jest się np. niskim, szczupłym albo puszystym - Salma Hayek
- styl Victorii Beckham - oprócz victorii fotka heidi klum, elle mcpherson, danni minogue, brooke shields,
- J. Jabłczyńska, Kate Winslet - reklama "Lektora" na DVD
- Rihanna, artykuł o Davidzie Hasselhoffie.
Nie ma Orlanda ani Pattisona
Jest ładne foto Dody - odkąd ubiera się na czarno a nie na różowo wygląda zdecydowanie lepiej, gustowniej, bardziej elegancko i poważniej:) Wyszło jej to na dobre, a czarny kolor według mnie pasuje jej do koloru włosów i nadaje ładny wyraz twarzy

EM_DE_KE_AS

EM_DE_KE_AS:
Dzięki za przejrzenie "Party".
"Ewa Farna, Alicja Bachleda-Curuś, Amy Winehouse, Szyc, Kammel, Weronika M-Pazura, Renee Zelwegger, Gąsowski, Głogowska, Brodzik, Jude LAw, Kwiatkowski." - czy jest tam ładne i duże zdjęcie Juda Lawa? Słyszałyście co on ostatnio wyprawia? Zdradził swoją żonę ze Sienną Miller, a później Siennę zdradził z opiekunką do dzieci :-) I właśnie urodziła mu córkę :)Postępuje zupełnie jak bohater, którego grał w filmie "Alfie" - tamten również uwodził masowo kobiety.

Wnętrze domu czyjej gwiazdy jest pokazane w tym numerze?

"w takim razie mówisz o trzecim sezonie - to tam trafił do Sony - według mnie najnudniejsza seria tego sezonu. Pierwsza, tak jak mówisz rewelacja, druga też ciekawa ale już mniej jednak dalej wciągało to czy uda im się uciec. Rzeczywiście treci sezon był smutny, ponury. Jakiś taki rozwleczony. Zastanawiam się czy zabierać się w tym roku za czwarty sezon Skazanego jak bedą puszczać. Chyba że będzie ciekawszy od trzeciego, ale wątpię." – masz rację, pomyliłam się, sezon o Sonie był w trzecim sezonie a nie w drugim, jak napisałam. Chyba pierwszy i drugi sezon zlepiły mi się w jeden, bo były takie ciekawe i dlatego musiałam napisać, że ten o Sonie był w drugim. EM_DE_KE_AS "zabrałaś się" w końcu za czwarty sezon? Ja sobie odpuściłam :-( Nie obejrzałam trzeciego i nie wiem niektórych rzeczy, które się pojawiają w czwartym sezonie, a które wynikają z trzeciego, np. jaką rolę odgrywa Jodie Lynn O’Keefe.

EM_DE_KE_AS widziałaś jak Angelina przebrała się na Halloween? Siebie i synka przebrała za zombie :-):
http://justjared.buzznet.com/2009/11/02/angelina-jolie-trick-or-treating-with-th e-kids/

""Koa. czy "Zabójcy" jest dobrym, ciekawym filmem? Często puszczają e tv, al enie widziałam z własnej winy - odpycha mnie Staloone którego nie mogę zdzierżyć w żadnym niemal filmie. Nie wiem dlaczego. Bo nie przypominam sobie, żebym jakikolwiek film z jego udziałem oglądneła w całości. Co najwyżej były to krótkie fragmenty "Rambo", którychś tam części i właśnie fragmenty "Zabójców" - zawsze musiałam natrafić podczas przełączania kanałów właśnie na scenę z nim, dlatego zdziwiłam się kiedy kilka lat temu dowiedziałam się że tam gra Antonio. Cz jest w ogóle sporo scen z Banderasem? Bo jak tak to kiedyś może się zmuszę...Dla Antonia nawet zdierżę tego Stallone'a;D" – EM_DE_KE_AS - "Zabójcy" są wprost świetnym filmem trzymającym dobrze w napięciu. Choć może Stallone gra tam główną rolę, to myślę, że bohater grany przez Banderasa jest o wiele bardziej ciekawy i wyrazistszy. Niektórzy twierdzą, że to najlepsza rola Banderasa, jaką kiedykolwiek zagrał. Gra tam bardzo przekonująco czarny charakter – bezwzględnego płatnego mordercę zdecydowanego w swoim postępowaniu. Scen z Banderasem jest bardzo dużo, i był wtedy w świetnej formie, co dodatkowo może zachęcić do obejrzenia tego filmu :-) Często leci w tv, więc niedługo może go puszczą, warto obejrzeć, akcja też jest ciekawa. A może już go obejrzałaś?

"odpycha mnie Staloone którego nie mogę zdzierżyć" – ja też za nim nie przepadam, nudzi mnie trochę.

"Wiedziałyście o tym?
http://www.pudelek.pl/artykul/20662/miala_za_chudy_tylek/" – wreszcie zrobił ten krok, który powinien dawno uczynić :-) Nie wiem dlaczego tak długo mu to zajęło ;) Myślę, że jedną z przyczyn, dla których ją zostawił (jeśli oczywiście to prawda, że już nie są razem) był też fakt, że Miranda nie chciała wyjść za niego. Podobno już kilka razy składał jej tę propozycję, a ona ją ustawicznie odrzucała. Chyba nie trafił na dziewczynę, która dojrzała do małżeństwa :-(

"Co do "Mody" - można włączyć po roku, dwóch latach nie oglądania i i tak wiesz o co chodzi. Na swój sposób to jest "sukces"" – cha cha, zabawne :-)

"Tylko jedno się zmienia: partnerzy Brooke i partnerki Ridźa;D" – tam to chyba każdy z każdym ;) EM_DE_KE_AS, a czy Brooke była kiedyś z ojcem "Ridża" ? ;)

"potem widziałam kilka części z Seanem Connery'm, jedną z Timothy Daltonem (jakoś mi nie pasował) i jedną z Rogerem Moorem. No i nieszczęsnego Casino Royal. Po obejrzeniu poprzednich jakoś przywykłam do przystojnego kruczoczarnego męzczyzny w roli agenta 007. Daniel Craig - ciemny blondyn z (według mnie śmiesznym wyrazem twarzy - mam na myśli te zaciśnięte wąskie usteczka;)" – a dla mnie pierwszym znanym mi Bondem był ten w wykonaniu Seana Connery – był jednym z najstarszych odtwórców tej postaci, więc jego przygody puścili w tv najwcześniej. Bardzo mi przypadł do gustu – był męski, przystojny, charyzmatyczny. Do dzisiaj taki jest. Później obejrzałam Rogera Moore’a – średnio mi się podobał. Timothy Dalton tak jak Tobie - w ogóle. Później był Pierce Brosnan – typowy Brytyjczyk o eleganckich manierach, zbyt eleganckich jak na Jamesa Bonda :) A jeśli chodzi o Daniela, to Bond w jego wykonaniu jest męski, energiczny, zdecydowany, nieco szorstki, bezkompromisowy. Przypomina trochę w wykonaniu tego Bonda, którego grał Sean Connery.

"próbowałyście kiedyś ćwiczyć jogę? Myślę się nauczyć ale jakoś nie mogę się zabrać;)" – ja jeszcze nie :-) Ale chyba warto spróbować. Ciekawe jak szybko to pomaga na ciało i umysł i ile trzeba ćwiczyć, żeby dojść do pierwszych rezultatów.

"kim kardashian (teraz jest blondynką! i o dziwo według mnie wygląda starzej niż w kruczoczarnych włosach. Nie wiem czemu bo mówi się że blond raczej odmładza. widać ta zasada dotyczy w przypadku osób nieco starszych albo po prostu niektórym osobom blond nie pasuje." - w ogóle nie mogę wyobrazić jej sobie jako blondynki. Pewnie nie pasuje jej ten kolor, bo ma dosyć śniadą karnację, ciemne brwi i brązowe oczy.

"I moim marzeniem jest mieć pokój w stylu kajuty Rose z I klasy...Tylko że tak to ja raczej nie zrobię nigdy...Hehe a szkoda" – dlaczego nie zrobisz? :-) Mogłabyś zatrudnić jakiegoś projektanta wnętrz, tylko najpierw musiałby dokładnie obejrzeć scenę z "Titanica", w której pojawia się ta kajuta, żeby wiedział co zrobić ;) A zamiast obrazów, które wisiały w jej kajucie, mogłabyś sobie kupić reprodukcje – wyjdą dużo taniej ;)

"no, właściwie to nie wyobrażam sobie 30 stopniowego upału i takich sukien. Ale elegancko to wygląda. Jeszcze z białą parasolką i z białymi rękawiczkami...koronkowymi...;)" – pełen szyk :-) I do tego te gorsety...pewnie często mdlały z gorąca i z braku tchu ;) Tak jak Keira Knightley, która w pierwszej części "Piratów" zemdlała przez ciasny gorset i wpadła do morza ,a Johnny Depp musiał ją ratować. Przyznam jednak, że bardzo lubię gorsety – ładnie wyszczuplają i podtrzymują u góry biust. Ładnie wygląda w nich figura. Podobają mi się kreacje aktorek, które na galach są ubrane w gorsety i spódnice. Wyglądają wdzięcznie w czymś takim. A czy Wam podobają się gorsety?

koa222

Jutro o 21.20, na programie TVP1 będzie leciał film pt. "Córka Russellów" z Amber Tamblyn w roli głównej (tą, która gra m.in. w "Main Street"). Opowiada o studentce, która pewnego dnia dowiaduje się, że jest chora na białaczkę. Po tej przykrej wiadomości dziewczyna postanawia wrócić do domu, gdzie wkrótce spotyka swoją dawną miłość. Film może być ciekawy i wzruszający (w dodatku ta aktorka zawsze gra przekonująco). Chciałybyście go obejrzeć?
http://www.filmweb.pl/f461945/C%C3%B3rka+Russell%C3%B3w,2008

"Kupiłam "Teleświat" i "Teletydzień":-). Na okładce "TELEŚWIATA" jest Uma Thurman. W rubryce "Gwiazdy na gorąco" jest jej drugie zdjęcie i artykuł ," – ach, więc kupujesz dwa magazyny telewizyjne i jeszcze nie zdecydowałaś, który wolisz bardziej ? ;) Ja zostałam przy "Teleświecie". Dzięki za napisanie kto jest na okładce, bo jeszcze nie kupiłam.

"poza tym COLIN FIRTH(mała fotka) , który w wywiadzie dla "Pani powiedział -czym mnie zaskoczył- że woli grać ekscentryków, dziwaków i gejów niż romantycznych kochanków:-)." – nie, tylko nie to, on na kochanków nadaje się najlepiej.
"Piszą jeszcze o Dodzie i Maryli Rodowicz oraz o Mariuszu Pudzianowskim." – gdyby Pudzianowski miał trochę mniej mięśni byłby całkiem podobny do Daniela Craiga, mają podobny typ urody.

"Koa, w sobotę będą "Piraci z Kraibów: Skrzynia umarlaka", a na małym zdjęciu jest fotka Orlanda z filmu , ładna(na stronie 20):-)." – dzięki za wiadomość, lubię tę część "Piratów", bo jest bardzo zabawna i ma dobre efekty specjalne, szczególnie w scenach, w których jest pokazana załoga "Latającego Holendra", która została porośnięta przez koralowce i rozgwiazdy :-) Można rzec, że ta załoga zaczęła się rozkładać za życia.
"Poza tym we wtorek jest "AZYL" (na Polsacie o 20:00, 10 listopada) z Kristen Stewart ze "Zmierzchu"(są dwie jej fotki z tego filmu , str. 38 i 39). A zaraz w środę następny film z Kristen "Łapcię tę dziewczynę" na Polsacie o 10:40:-). Muszę obejrzeć oba:-)." – no proszę, nawet w telewizji przyszła moda na Kristen Stewart ;) Tego drugiego jeszcze nie oglądałam, może obejrzę kawałek jeśli będzie ciekawy.

W "Na Żywo" m.in. ładne zdjęcie Angeliny w brzoskwiniowej sukni (str.13). Piszą, że kiedyś lubiła hodować gady, miała jaszczurkę, którą nazwała "Vladimir" i węża – "Harrego Deana Stantona" :) Ale się uśmiałam, gdy zobaczyłam jak je nazwała :D Poza tym pod spodem jest też zdjęcie Nataszy Urbańskiej ze swoim Józefowiczem.
"Świat i ludzie" – strona 5 – piszą o Orlandzie, jest krótki artykuł na temat jego pracy w UNICEF-ie (ma krótkie, kręcone włosy, jest ubrany w czarną marynarkę, białą koszulę i czarny krawat). Jest w dobrym humorze, Miranda chyba była wtedy daleko :-)
Strona 6 – ładne zdjęcie Johnnego Deppa. Piszą, że Depp nie chce, aby jego dzieci zajęły się aktorstwem.

koa222

KOA:
"Wnętrze domu czyjej gwiazdy jest pokazane w tym numerze?"- rezydencja Tommy'ego Hilfingera

"czy jest tam ładne i duże zdjęcie Juda Lawa?"- Tak. Jest duże ładne zdjęcie Jude'a w berecie;)

"EM_DE_KE_AS "zabrałaś się" w końcu za czwarty sezon? Ja sobie odpuściłam :-( Nie obejrzałam trzeciego i nie wiem niektórych rzeczy, które się pojawiają w czwartym sezonie, a które wynikają z trzeciego, np. jaką rolę odgrywa Jodie Lynn O’Keefe."- Odpuściłam sobie - po pierwszych dwóch odcinkach stwierdziłam, że "Taniec z gwiazdami" jest już ciekawszy. Zresztą dowiedziałam się z gazety "Świat seriali", że Michael Scofield na końcu umiera i mi już wystarczy

""Zabójcy" są wprost świetnym filmem trzymającym dobrze w napięciu. Choć może Stallone gra tam główną rolę, to myślę, że bohater grany przez Banderasa jest o wiele bardziej ciekawy i wyrazistszy. Niektórzy twierdzą, że to najlepsza rola Banderasa, jaką kiedykolwiek zagrał. Gra tam bardzo przekonująco czarny charakter – bezwzględnego płatnego mordercę zdecydowanego w swoim postępowaniu. Scen z Banderasem jest bardzo dużo, i był wtedy w świetnej formie, co dodatkowo może zachęcić do obejrzenia tego filmu :-) A może już go obejrzałaś?"- Nie, jeszcze nie widziałam, ale zachęciłaś mnie. Mam nadzieję, że dadzą kiedyś w tv. Zachęciło mnie jak przeczytałąm że niektórzy uważają że to najlepsza rola Antonia:)

"EM_DE_KE_AS widziałaś jak Angelina przebrała się na Halloween? Siebie i synka przebrała za zombie :-):" - no nieźle nieźle, ale jednak wolę jak wygląda normalnie.

"EM_DE_KE_AS, a czy Brooke była kiedyś z ojcem "Ridża" ? ;)" Dwukrotnie. Lepiej spytać, z którym Forresterem Brooke nie była;)

"Myślę, że jedną z przyczyn, dla których ją zostawił (jeśli oczywiście to prawda, że już nie są razem) był też fakt, że Miranda nie chciała wyjść za niego. Podobno już kilka razy składał jej tę propozycję, a ona ją ustawicznie odrzucała. Chyba nie trafił na dziewczynę, która dojrzała do małżeństwa :-("- WIesz, Koa: nie rozumiem tej Mirandy - jeśli taki byłby powód. Nie przepadam za Orlandem, ale facet jest takim przystojniakiem - i wygląda na sympatycznego (dobrze mu z oczu patrzy) że właściwie na jej miejscu wcale bym nie rezygnowała z tych oświadczyn. Tym bardziej, że musiało mu zależec skoro próbował kilka razy;)

"Ciekawe jak szybko to pomaga na ciało i umysł i ile trzeba ćwiczyć, żeby dojść do pierwszych rezultatów."- no właśnie. Przypuszczam, że jak
każde ćwiczenia - nieprędko;)

"Pewnie nie pasuje jej ten kolor, bo ma dosyć śniadą karnację, ciemne brwi i brązowe oczy." - otóż to. W ogóle jej nie pasuje i postarza o dobre 10 lat

"dlaczego nie zrobisz? :-) Mogłabyś zatrudnić jakiegoś projektanta wnętrz, tylko najpierw musiałby dokładnie obejrzeć scenę z "Titanica", w której pojawia się ta kajuta, żeby wiedział co zrobić ;) A zamiast obrazów, które wisiały w jej kajucie, mogłabyś sobie kupić reprodukcje – wyjdą dużo taniej ;)" - no tak:)

"Przyznam jednak, że bardzo lubię gorsety – ładnie wyszczuplają i podtrzymują u góry biust. Ładnie wygląda w nich figura. Podobają mi się kreacje aktorek, które na galach są ubrane w gorsety i spódnice. Wyglądają wdzięcznie w czymś takim. A czy Wam podobają się gorsety?" - mnie również. Są bardzo gustowne:) Dla przykladu:
Amy Lee:
http://www.tapeciarnia.pl/tapety/srednie/20101_amy_lee_czarny_gorset.jpg
Catherine Zeta-Jones:
http://costa.kofeina.net/uploads/recenzje/legend_zorro-screen01.jpg
Rihanna:
http://lh4.ggpht.com/_YjPuKUWUFGo/SfA1fmZBQXI/AAAAAAAAAO4/ULtVrvUpRIM/%5BUNSET%5 D.jpg

I coś dla Euhenii i dla Ciebie Koa:
http://img404.imageshack.us/i/sexyyej2.jpg/
http://img162.imageshack.us/i/okladkaxd9.jpg/?a=V&ci=0&rt=3
http://img222.imageshack.us/i/willnx5.jpg/?a=V&ci=0&rt=5
http://img249.imageshack.us/i/alfonso10oa6.jpg/

I patrząc na te trzy pierwsze (szczególnie) fotki - tym bardziej nie rozumiem Mirandy Kerr;)

EM_DE_KE_AS

wszystkie jestescie szalone:)

El_Magiko

Dziękuję EM DE KE AS za opisanie „Party” i za fotki Orlanda:-). Widzę z Twojej ostatniej wypowiedzi, że go polubiłaś:-).

Koa, dziękuję za informację o artykule o Orlandzie w „Świat i ludzie”:-). Nie wiesz przypadkiem kiedy ta gazetka wychodzi? Czy w czwartek będzie jeszcze ten numer z Orlandem?

„Film poruszył mnie bardziej niż nasz rodzimy "Katyń". Jedno i drugie może nie o tym samym ale oba mają ze sobą wspólnę jedno: ludzką zagładę”. – EM DE KE AS, dziękuję za Twoją opinię. W takim razie muszę obejrzeć ten film, jak wyjdzie na DVD:-).

„Mam nadzieję że zobaczę w kinie "Zabójcze ciało" - bardzo czekałam na ten film...”- W takim razie nie mogę się doczekać Twojej opinii, jak go obejrzysz:-). Ja w tym momencie odliczam (dosłownie) dni do premiery „Księżyca w nowiu”:-). Jeszcze 16 długich dni:-). Dołączam nowiutkie zdjęcia Roberta Pattinsona z konferencji prasowej tego filmu:
http://justjared.buzznet.com/2009/11/03/robert-pattinson-love-affair-is-false/#m ore-499331

„Euhenia, czy wiesz, że ukazała się książka na podstawie scenariusza do tego filmu?” – Nie, nie wiedziałam. Dzięki za wiadomość. Jak wybiorę się do „Empiku” muszę koniecznie przekartkować tę książkę. Ciekawe czy zawiera zdjęcia z planu filmowego?-:-).

„Tak samo z gazetami nie kupuje się ich w folii;D A tak serio - powinny być wersje z prezentem i bez tak jak "Pani domu", "Tina", albo "Naj" - bo nie każdy chce ich prezent, niektórzy chcą kupić gazetę dla poczytania (albo jakichś fotek;) Niekoniecznie dla ich płyty, kalendarza, skarpetek, sztucznej szczęki i czego tam jeszcze;)” – Dokładnie tak. Zwłaszcza, że te dodatki są często tak kiepskiej jakości, jak torebka którą kupiłam w wakacje. Rozleciała się po pierwszym wyjściu w niej, a w cale nie zapakowałam do niej zbyt wielu rzeczy , żeby aż tak się popruła i porozrywała:-(. Torebka była po prostu jednorazowego użytku:-(

„A na koniec małe pytanko: chciałybyście takie "gustowne" majtasy?”- Robert Pattinsona na majtkach! No nie! Są pewne granice:-). Kupiłabym breloczek z Robertem, koszulkę albo kolczyki(z Orlandem już mam), ale nie majtki! Uważam, że Robert powinien twórców tych majtek i autorów strony internetowej zaskarżyć. Już sam pomysł jest obleśny.

http://www.pudelek.pl/artykul/20662/miala_za_chudy_tylek/
„Wiedziałyście o tym?” – Nie wiedziałam. Ależ się cieszę!!!!. Koa, czytałaś ten artykuł? Orlando zerwał z Mirandą!!!!!-:-),:-), :-)!!!! W powód nie wierzę, ale niezmiernie cieszę się na tę wiadomość, mam nadzieję, że już tak zostanie:-).
„Jeśli to prawda, to jego fanki odetchną z ulgą” – o zdecydowanie tak:-)

Euhenia_2

"Dziękuję EM DE KE AS za opisanie „Party” i za fotki Orlanda:-)." - Nie ma za co:)

"Widzę z Twojej ostatniej wypowiedzi, że go polubiłaś:-)"- Nie ubóstwiam, ale też nie potępiam;)

"Ciekawe czy zawiera zdjęcia z planu filmowego?-:-)"-Niestety nie;( a szkoda, bo liczyłam na wkładkę (tak jak było np. z naszym rodzimym "Kochaj i tańcz", gdzie były kolorowe ładne fotki - niektóre rzadko pokazywane w różnych magazynach). Ale z tego co widzę książkę będzie się przyjemnie czytało:)

"Zwłaszcza, że te dodatki są często tak kiepskiej jakości, jak torebka którą kupiłam w wakacje. Rozleciała się po pierwszym wyjściu w niej, a w cale nie zapakowałam do niej zbyt wielu rzeczy , żeby aż tak się popruła i porozrywała:-(. Torebka była po prostu jednorazowego użytku:-( "- No właśnie - nie warto. Bo kupisz z torebką a one przeważnie są do niczego (tylko raz trafiła mi się niezła z "Vivy" - a raczej "Viva fashion" - i kosztowało coś naście zł.) Jak dasz mniej to trafia się włókninowa podszewka która "przeżywa" pierwsze pół roku. Natomiast niektóre błyszczyki (takich marniejszych firemek albo bez nazwy z gazet młodzieżowych) są nic nie warte - zbijają się na ustach co dziwnie wygląda.

"Uważam, że Robert powinien twórców tych majtek i autorów strony internetowej zaskarżyć. Już sam pomysł jest obleśny."- dokładnie. Nie wiem czy chciałabym nosić majtki z wielką twarzą ulubionego aktora. Jakiś zarys czarnobiały twarzy i mniejszy to może i tak, ale taka duża fotka - wygląda niesmacznie

"W powód nie wierzę, ale niezmiernie cieszę się na tę wiadomość, mam nadzieję, że już tak zostanie:-)"- Móglby ponownie zejść się z Kate Bosforth - jakoś fajnie razem wyglądali. A co byście powiedzieli na Bar Rafaeli? Też mogliby pasować do siebie o ile Bar nie jest wyższa od niego - w końcu to modelka. A akurat Leonardo rozstał się z Rafaeli...;)

EUHENIA:
Przeglodnij sobie najnowszy grudniowy "Elle" - od razu zobaczysz że warto jak zobaczysz okladkę;) A na okładce jest nasza megan fox. W środku artykuł, duże ładne zdjęcie czarno-białe. No i kilka mniejszych - m.in. z "Zabójczego ciała". I chyba kartkę dalej jest średniej wielkości fotka Kristen Stewart (Kristen tak bokiem stoi) - i piszą że już niedługo premiera drugiej części sagi o wampirach

Czytałam że podobno R. Pattison i Kristen wcale nie są razem. To jak to w końcu jest? Są czy nie są...

EM_DE_KE_AS

Na stronie "Gali" zauważyłam zdjęcie Roberta Pattinsona i Kristen Stewart na okładce:-). Pewnie jest duży artykuł o nich:
http://www.gala.pl/
Dzięki za informację o "Elle" :-). Podobają Ci się te zdjęcia Megan?
Przeglądałam najnowsze "Bravo Girl" są zdjęcia bohaterów "Zmierzchu": Kristen Stewart, Rachelle Lefevre, Nikki Reed oraz Roberta(niewielkie)-w sesji zdjęciowej w klimacie "Zmierzchu" z modelami. Jest duża fotka Scarlett Johansson, a Megan Fox i Orlando Blooma nie ma. Plakaty Filipa Bobka i Tokio Hotel. Nie za ciekawy numer:-(.