Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

W tym temacie piszcie w jakiej gazecie i na której stronie napisali o Orlando Bloomie?

"Dziewczyna" -najnowsza na stronie 28 jest małe zdjęcie Orlanda z krótką notatką o nim.

Euhenia_2

Dzieki za opis "Bravo GIrl".

Podobają mi się te fotki Megan, szczególnie ta w różowym kostiumie i ta obok niej (z magazynu Elle). Ta czarno-biała jest ładna. Szkoda, że artykuł taki krótki, mogli dać jeszcze większą sesję. Liczę na to, że najnowszy numer "In Style'a" będzie z Megan na okładce (z racji nowego filmu powinni coś o niej napisać. I zamieścić dużą sesję z ładnymi zdjęciami)

EM_DE_KE_AS

„Dzięki za opis "Bravo GIrl"”. – Nie ma za co:-).

„Podobają mi się te fotki Megan, szczególnie ta w różowym kostiumie i ta obok niej (z magazynu Elle). Ta czarno-biała jest ładna.” –. To czarno – białe zdjęcie jest bardzo ciekawe i artystyczne.

„Szkoda, że artykuł taki krótki, mogli dać jeszcze większą sesję.” - No właśnie! Na stronie Megan widziałam wiele ładniejszych jej fotek Oczywiście cieszę się, że „ELLE” napisało o niej artykuł i w ogóle, że zamieścili jej zdjęcie na okładce, ale wolałabym inne fotografie. Ale jestem wybredna ....:-).

„Liczę na to, że najnowszy numer "In Style'a" będzie z Megan na okładce (z racji nowego filmu powinni coś o niej napisać. I zamieścić dużą sesję z ładnymi zdjęciami)”- Ja również:-). Na artykuł w „ELLE” też miałyśmy nadzieję i się nie przeliczyłyśmy:-). Nie wiem dlaczego na aktualnej okładce „IN STYLE” jest ta aktorka Jennifer Connelly? Nie pamiętam, aby wychodził w najbliższym czasie jakiś film z nią, a o Megan jest cały czas głośno:-). Konkurencję dla Megan na okładce „In Style`a” może stanowić jeszcze Kristen Stewart z racji premiery „Księżyca w nowiu” w listopadzie.

„"Widzę z Twojej ostatniej wypowiedzi, że go polubiłaś:-)"- Nie ubóstwiam, ale też nie potępiam;) „ – No dobrze:-). Może chcesz zobaczyć fotki Orlanda, które mnie się najbardziej podobają?

"Ciekawe czy zawiera zdjęcia z planu filmowego?-:-)"-Niestety nie;( a szkoda, bo liczyłam na wkładkę . Ale z tego co widzę książkę będzie się przyjemnie czytało:)” – Nie jest długa, więc można by w jakiś dzień wolny usiąść sobie na 3-4 godzinki w „Empiku” i ją przeczytać, oczywiście wygodniej i przyjemniej byłoby w domu:-).

„Natomiast niektóre błyszczyki (takich marniejszych firemek albo bez nazwy z gazet młodzieżowych) są nic nie warte - zbijają się na ustach co dziwnie wygląda.” – Tak dokładnie, a już cieni do powiek to strach używać, żeby oczy nie spuchły, jak ktoś ma wrażliwe oczy. Ale kolory są zazwyczaj bardzo tandetne:-).

„Mógłby ponownie zejść się z Kate Bosforth - jakoś fajnie razem wyglądali. A co byście powiedzieli na Bar Rafaeli? Też mogliby pasować do siebie o ile Bar nie jest wyższa od niego - w końcu to modelka. A akurat Leonardo rozstał się z Rafaeli...;)” – Nie lubię Bar Rafaeli. Wydaje mi się, że ona też jest bardzo wysoka, jak Kapelusznik(tzn. Miranda:-)). Wolę zdecydowanie Kate Bosworth jest sympatyczniejsza i subtelniejsza. Ostatnio trafiłam na ładne jej fotki z jakiejś wystawy. Może chcecie zobaczyć? Ona świetnie potrafi podkreślić swoją delikatną urodę:
http://www.katebosworthonline.com/Visuals/displayimage.php?album=1573&pos=5
http://www.katebosworthonline.com/Visuals/displayimage.php?album=1573&pos=7
http://www.katebosworthonline.com/Visuals/thumbnails.php?album=1573
„Czytałam że podobno R. Pattison i Kristen wcale nie są razem. To jak to w końcu jest? Są czy nie są...” – Ja natomiast czytałam ostatnio, że Kirsten zerwała Robertem , bo zrobił coś potwornego: śmiał..... oświadczyć się jej:-). Tak naprawdę to myślę, że ich romans wymyślili dziennikarze, a oni się tylko przyjaźnią.

Euhenia_2

"cieszę się, że „ELLE” napisało o niej artykuł i w ogóle, że zamieścili jej zdjęcie na okładce, ale wolałabym inne fotografie. Ale jestem wybredna ....:-)."-mogły by być te i przynajmniej kilka innych na całą stronę. Jak na tak drogą gazete (7,40) to powinni "strzelić" artykuł z osobą z okładki tak w stylu tego co ostatnio zrobiła "Viva" z panem Marcinkiewiczem. Tamto to było 13 czy 18 stron (chyba 18 - nie pamietam). W tym mnóstwo nieciekawych fotek.

"Nie wiem dlaczego na aktualnej okładce „IN STYLE” jest ta aktorka Jennifer Connelly? Nie pamiętam, aby wychodził w najbliższym czasie jakiś film z nią, a o Megan jest cały czas głośno:-)"- dokładnie. Jennifer Conelly jakoś nie jest też znana z jakichś plotek, skandali czy z czegokolwiek. Ostatnio zagrała w " Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia" i "Kobiety pragną bardziej" (choć szczerze mówiąc nie wiedziałam że zagrała w tym filmie - bo jakoś bardziej mówiło się o Drew Barrymore, Scarlett Johannson, Benie Afflecku i Jennifer Aniston). No chyba, że piszą o niej z racji tego, że ów film ["Kobiety(...)"] wyszło ostatnio na DVD...;D
Zagrała - z tego co widzę w jej filmografii jeszcze w mało okrzyczanym filmie "Creation"...
Jakby nie było - o Megan Fox i filmie "Zabójcze ciało" mówi się więcej niż o Connelly. O Kristen Stewart zresztą też. Liczę na to że na najnowszym "In Style", albo "Glamour" będzie Megan Fox - choć tak jak mówisz może być w In Style Kristen Stewart. I coś mi się wydaje, że w "Joy" dadzą w końcu Megan na okładkę - bo jeszcze nigdy nie było jej na okładce Joy'a, a po drugie oni często dają na okładce te gwiazdy o których najczęściej "mowi się" z racji nowych filmów.

Też nie lubię Bar Rafaeli. Kiedyś nienawidziłam Gisele Bundchen - bo wolałam żeby Leo spotykal się z kimś fajniejszym. Wywalałam jej fotki i to mszcząc się na nich - były w drobnych kawałeczkach. Kiedy Leo związał się z Rafaeli, polubiłam Gisele do tego stopnia, że zachowuje każdą jej fotkę;D
I strasznie się ciesze że Leo już nie jest z tą brzydką Rafaeli...Nie wiem co ludzie w niej widzą. jest bardzo przeciętna. Już Bundchen jest ładniejsza - i nawet bardziej pasowała do Di Caprio.

Kate Bosforth - nie parzepadam za nią ale na tym zdjęciu:
http://www.katebosworthonline.com/Visuals/displayimage.php?album=1573&pos=5
nawet fajnie, sympatycznie wygląda.

"a natomiast czytałam ostatnio, że Kirsten zerwała Robertem , bo zrobił coś potwornego: śmiał..... oświadczyć się jej:-)"- o to rzeczywiście straszne...;D Jak mógł zrobić coś tak strasznego...;D

"Tak naprawdę to myślę, że ich romans wymyślili dziennikarze, a oni się tylko przyjaźnią."- właśnie. Bardzo możliwe, że tak właśnie jest. Chociaż...kiedyś podobnie mówiło się o Angelinie i Bradzie z racji "Pan i pani Smith" - mam nawet taki artykuł, gdzie można przeczytać, że "prawdopodobnie ich romans jest wymyślony na potrzeby promocji filmu i Angie z Bradem musza mieć niezłą polewkę z całego tego zamieszania". Za jakiś tydzien przeczytałam, że Brad się rozwodzi, potem że zamieszkał z Jolie a za kilka miesięcy że Jolie jest w ciąży;D
Nigdy nic nie wiadomo;)

"Może chcesz zobaczyć fotki Orlanda, które mnie się najbardziej podobają?"- Możesz. Ja Ci już wcześniej dałam linki do tych, które ja uważam za ładne. A zajładniej według mnie wyglądał w "Troi" - w tych loczkach. Jak Adonis;) Bardzo pasował do tej roli. Najbardziej jako Legolas - długie proste blond badyle - kompletnie nie pasują do jego urody. Fajnie wyglądał w (filmie który oceniłam na 3/10) - "Elizabethtown". No po prostu nie znoszę jak widze fotki Orlanda w wąsach...strasznie mu nie do twarzy

"Nie jest długa, więc można by w jakiś dzień wolny usiąść sobie na 3-4 godzinki w „Empiku”"- o ile nie przyczepili by się, że żeby przeczytać trzeba kupić;) można trafić na niemiłą obsługę;)

"oczywiście wygodniej i przyjemniej byłoby w domu:-). "- no pewnie że tak:)

"Tak dokładnie, a już cieni do powiek to strach używać, żeby oczy nie spuchły, jak ktoś ma wrażliwe oczy. Ale kolory są zazwyczaj bardzo tandetne:-)."- Tak, tak - albo też się zbijaja na powiece co wygląda koszmarnie. Natomiast pierścionki - i wszelakie ich zapewnienia o ich ileś tam "dzieścia" karatach złota - można między mity wsadzić na wstępie. Często czernieją wszelakie bransletki i "srebrne" łańcuszki...Akurat - takie to srebro jak ja Matka Teresa...

EUHENIA - W "SHOW" -ładne duże zdjęcie Pattisona i Kristen - na stronach dotyczących premier kinowych - zobacz koniecznie

EM_DE_KE_AS

EM_DE_KE_AS:
"Wnętrze domu czyjej gwiazdy jest pokazane w tym numerze?"- rezydencja Tommy'ego Hilfingera" – dzięki za informację.

"czy jest tam ładne i duże zdjęcie Juda Lawa?"- Tak. Jest duże ładne zdjęcie Jude'a w berecie;)" – w berecie :-) Czyżby miał zamiar zmienić obywatelstwo na francuskie? ;)

"Zresztą dowiedziałam się z gazety "Świat seriali", że Michael Scofield na końcu umiera i mi już wystarczy" – trochę mi go szkoda :-( Kto by pomyślał, że tak zakończą się jego przygody.

"Mam nadzieję, że dadzą kiedyś w tv. Zachęciło mnie jak przeczytałąm że niektórzy uważają że to najlepsza rola Antonia" – na pewno jest co oglądać. Film jest ciekawy i z zawrotną akcją. Bardzo często go puszczają.

"EM_DE_KE_AS, a czy Brooke była kiedyś z ojcem "Ridża" ? ;)" Dwukrotnie. Lepiej spytać, z którym Forresterem Brooke nie była;)" – ha ha, zabawne :-) To jest chyba najbardziej "niezdecydowany" serial na świecie, bo bohaterzy nie potrafią uzmysłowić sobie z kim chcą tak naprawdę być :) Ostatnio obejrzałam jeden odcinek. Córka Forresterów jest w śpiączce, a Eric Forrester nie wie czy odejść od Stephanie. Pewnie będzie się nad tym zastanawiał przez 10 najbliższych odcinków.

"WIesz, Koa: nie rozumiem tej Mirandy - jeśli taki byłby powód. Nie przepadam za Orlandem, ale facet jest takim przystojniakiem - i wygląda na sympatycznego (dobrze mu z oczu patrzy) że właściwie na jej miejscu wcale bym nie rezygnowała z tych oświadczyn. Tym bardziej, że musiało mu zależec skoro próbował kilka razy;)"- mi też się tak zawsze wydawało, że mu dobrze z oczu patrzy, widać, że jest dla każdego przyjaźnie nastawiony i lubi pomagać innym, właśnie za to go lubię. Ostatnio często udziela się w organizacjach pomagającym najbiedniejszym dzieciom, jest w nie naprawdę zaangażowany.

"mnie również. Są bardzo gustowne:) Dla przykladu:
Amy Lee:
http://www.tapeciarnia.pl/tapety/srednie/20101_amy_lee_czarn...
Catherine Zeta-Jones:
http://costa.kofeina.net/uploads/recenzje/legend_zorro-scree...
Rihanna:
http://lh4.ggpht.com/_YjPuKUWUFGo/SfA1fmZBQXI/AAAAAAAAAO4/UL..." – wielkie dzięki za te zdjęcia :-) Lubię gwiazdy w gorsetach, wyglądają elegancko i jednocześnie zmysłowo. Amy Lee, jak na nią przystało, wybrała czarny gorset, adekwatny do jej stylu muzycznego – melancholijnego i mrocznego. Catherine Zeta-Jones również wygląda świetnie.

"I coś dla Euhenii i dla Ciebie Koa".(...) I patrząc na te trzy pierwsze (szczególnie) fotki - tym bardziej nie rozumiem Mirandy Kerr;)" – dzięki za jego zdjęcia, najbardziej podobało mi się to:
http://img162.imageshack.us/i/okladkaxd9.jpg/?a=V&ci=0&rt=3
i to:
http://img249.imageshack.us/i/alfonso10oa6.jpg/
Ja też nie rozumiem Mirandy, może chce zakosztować jeszcze "panieńskiej wolności" :-) Chyba się trochę boi ślubu, bo do niego nie dojrzała ;)

"Tak samo z gazetami nie kupuje się ich w folii;D A tak serio - powinny być wersje z prezentem i bez tak jak "Pani domu", "Tina", albo "Naj" - bo nie każdy chce ich prezent, niektórzy chcą kupić gazetę dla poczytania (albo jakichś fotek;) Niekoniecznie dla ich płyty, kalendarza, skarpetek, sztucznej szczęki i czego tam jeszcze;)" – zgadzam się, chociaż sztuczna szczęka, szczególnie "wampirza" byłaby teraz rozchwytywanym towarem :) Ale masz rację. Powinni liczyć się z tym, że ktoś woli gazetę bez dodatków, a nie wszystko ordynarnie zapakowywane w folię :-)

"A na koniec małe pytanko: chciałybyście takie "gustowne" majtasy?" – wolałabym raczej mieć koszulkę z nadrukiem, milej by się ją nosiło, bo byłaby bliżej serca, a nie czegoś innego, np. tam, gdzie się plecy kończą :-) Taka gwiazda, też chyba wolałaby być noszona w jakimś bardziej eleganckim miejscu :-)

"Móglby ponownie zejść się z Kate Bosforth - jakoś fajnie razem wyglądali. A co byście powiedzieli na Bar Rafaeli? Też mogliby pasować do siebie o ile Bar nie jest wyższa od niego - w końcu to modelka. A akurat Leonardo rozstał się z Rafaeli...;)" – myślę, że by do siebie pasowali, chociaż wolałabym widzieć u jego boku jakąś bardziej kruchą i niższą kobietę. Orlando lubi się opiekować swoimi dziewczynami, a Miranda nie wygląda na taką, która potrzebowałaby opieki. Zgodzę się, że mógłby zejść się ponownie z Kate Bosworth. Pasowali do siebie.

Euhenia:
"Koa, dziękuję za informację o artykule o Orlandzie w "Świat i ludzie":-). Nie wiesz przypadkiem kiedy ta gazetka wychodzi? Czy w czwartek będzie jeszcze ten numer z Orlandem?" – niestety co czwartek wychodzi nowy numer :-(

"Ja w tym momencie odliczam (dosłownie) dni do premiery "Księżyca w nowiu":-). Jeszcze 16 długich dni:-). Dołączam nowiutkie zdjęcia Roberta Pattinsona z konferencji prasowej tego filmu:
http://justjared.buzznet.com/2009/11/03/robert-pattinson-lov..." – dzięki za zdjęcia. Bardzo mu do twarzy w czarnym kolorze. Z wiekiem wygląda coraz lepiej. Podoba mi się też to, że wygląda zdrowo. Jest jedną z nielicznych osób, którym pasuje zarówno wampirza bladość jak i "ludzka" opalenizna :-)

Ostatnio znalazłam informację dotyczącą "Księżyca w nowiu". Reżyser chciał go nakręcić w taki sposób, żeby doprowadzić fanów sagi do łez, żeby "Księżyc.." przyprawił ich o płacz, jak jeszcze żaden inny film. Mam nadzieję, że mu się to udało, lubię filmy, na których można się porządnie wzruszyć. Reżyser przyznał, że dostarczenie namiętności, emocji i sercowych strapień w długo oczekiwanym sequelu nie poszło łatwo. Aktorzy mieli bardzo ciężką pracę, ponieważ żyją pod ciągłą presją fanów i fotoreporterów, którzy interesują się nimi na każdym kroku:
http://www.people.com/people/article/0,,20315663,00.html
A tutaj jest trochę plotek, artykułów i filmów z "Księżyca w nowiu":
http://teenblips.dailyradar.com/story/new-moon-director-wants-to-make-fans-cry-t he-twilight/

"Dokładnie tak. Zwłaszcza, że te dodatki są często tak kiepskiej jakości, jak torebka którą kupiłam w wakacje. Rozleciała się po pierwszym wyjściu w niej, a w cale nie zapakowałam do niej zbyt wielu rzeczy , żeby aż tak się popruła i porozrywała:-(. Torebka była po prostu jednorazowego użytku:-(" – jaka szkoda :( Jak już coś produkują, to powinni robić to porządnie :(

"Nie wiedziałam. Ależ się cieszę!!!!. Koa, czytałaś ten artykuł? Orlando zerwał z Mirandą!!!!!-:-),:-), :-)!!!! W powód nie wierzę, ale niezmiernie cieszę się na tę wiadomość, mam nadzieję, że już tak zostanie:-)." – czytałam to i się cieszyłam, że się wreszcie od niej uwolnił. Niestety ta radość trwała krótko, bo oni nadal są razem :(( Ktoś ją widział, jak spędziła wieczór z muzykiem z grupy "Kings of Leon" i od razu pojawiły się "pogłoski", że Orlando z tego powodu z nią zerwał. Jednak Miranda sama zdementowała tę plotkę, powiedziała, że ona i Orlando tylko przyjaźnią się z tym zespołem, i go na pewno nie zdradziła. "Ludzie to zmyślili. Na pewno nie jestem singielką" – przyznała. Orlando w dalszym ciągu jest na nią skazany :( :
http://www.showbizspy.com/article/193550/miranda-kerr-denies-orlando-bloom-split .html

"Przeglądałam najnowsze "Bravo Girl" są zdjęcia bohaterów "Zmierzchu": Kristen Stewart, Rachelle Lefevre, Nikki Reed oraz Roberta(niewielkie)-w sesji zdjęciowej w klimacie "Zmierzchu" z modelami. Jest duża fotka Scarlett Johansson, a Megan Fox i Orlando Blooma nie ma. Plakaty Filipa Bobka i Tokio Hotel. Nie za ciekawy numer:-(." – dzięki za przejrzenie "Bravo Gril". W środku jest plakat "Tokio Hotel"? Musi być straszny :-) Ten zespół znalazł się niedawno wśród "20 najgorszych zespołów dekady", zajął czwarte miejsce. Na pierwszym znaleźli się "Jonas Brothers".

""W "TELETYGODNIU" na okładce Magda Walach. W środku wywiad na 2 strony z Janem Wieczorkowskim, jedno duże zdjęcie jego na całą stronę i inne mniejsze." – nie przepadam jakoś za nim, trochę mnie nudzi jako aktor.
A co do "Wrogów publicznych", to myślę, że Depp i Bale świetnie nadawali się do tego, żeby zagrać w jednym filmie. Takie starcie dwóch ciekawych, bezkompromisowych osobowości.
"Oraz Koa coś dla Ciebie recenzja "COCO CHANEL" są 4 fotki Audrey Tautou(na stronie 21)." – wielkie dzięki za informację :-) Muszę je obejrzeć. A jak się wypowiadają o tym filmie? Pochlebnie czy niekorzystnie?
"Piszą o Kristen Stewart, ale jej zdjęcie niestety zamieścili takie z filmu "Azyl" z Jodie Foster(nie za ładne)." – może przez to, że w tym filmie nosiła fryzurę, która zakrywała jej prawie całą twarz? Bo jeśli dobrze pamiętam właśnie tak ją wtedy obcięli. Kiedyś obejrzałam "Azyl", ale dlatego, że grał w nim Jared Leto. Kristen jeszcze wtedy nie znałam.

koa222

Kupiłam „ŻYCIE NA GORĄCO” na okładce jest Anna Mucha. Artykuły o Janie Pawle II –kolejny cud, Tomie Cruisie (podobno się rozwodzi, co będzie go kosztowało 10 mln)-, jest jedno jego zdjęcie. K. Cichopek, artykuł o Michaelu Jacksonie i o jego rodzinie , która na jego śmierci nieźle zarabia. Dwie strony o Piotrze Kupicha, Ewa Kasprzyk, Książe Albert, Anna Mucha (1 strona), Jude Law – pytają kiedy wreszcie przyzna się do tego , że po raz kolejny został ojcem, jedno jego zdjęcie nieco zasmuconego z czapce:-). Alicja Bachleda – Curuś- dwa zdjęcia , jedno z Colinem, Robert Kubica, Marina Łuczynko. Joanna Brodzik – 2 strony, Pamela Anderson- 4 foty, Jennifer Garner zdjęcia z dziećmi, Miss Polonia 2009, Carmen Elektra (dwie fotki), dwie strony o aktorach Hollywoodzkich. Na końcu w „Weekendowym Party” jest fotka Grażyny Torbickiej.

EM DE KE AS, dziękuję za informacje o zdjęciu Roberta i Kristen w „Show”. Ale najnowsze „Show” wychodzi chyba już w poniedziałek, czyli muszę kupić w niedzielę jeszcze ten stary numer?

Euhenia_2

Ale najnowsze „Show” wychodzi chyba już w poniedziałek, czyli muszę kupić w niedzielę jeszcze ten stary numer? - na tym Show które opisałam pisze że wyszło 5 listopada, (numer 23) więc niedawno. Możeliwe, że nie będzie nowego numeru w poniedziałek

EM_DE_KE_AS

...tak myślę. A warto tą fotkę mieć w kolekcji jest naprawdę ładna:)

koa222

"Córka Forresterów jest w śpiączce, a Eric Forrester nie wie czy odejść od Stephanie. Pewnie będzie się nad tym zastanawiał przez 10 najbliższych odcinków."- To oni już się rozwodzili po raz któryś tam z kolei...o jaaacie... teraz się zastanawia. Rzeczywiście niezdecydowany serial.

"Taka gwiazda, też chyba wolałaby być noszona w jakimś bardziej eleganckim miejscu :-) "- no pewnie w końcu to mały zaszczyt żeby fanka miał nosić twarz swojego idola na tyłku...;D

"Jednak Miranda sama zdementowała tę plotkę, powiedziała, że ona i Orlando tylko przyjaźnią się z tym zespołem, i go na pewno nie zdradziła. "Ludzie to zmyślili. Na pewno nie jestem singielką" – przyznała. Orlando w dalszym ciągu jest na nią skazany :( : " - Szkoda

EM_DE_KE_AS

EUHENIA dzięki za przejrzenie "Życia na gorąco" :-)
"Tomie Cruisie (podobno się rozwodzi, co będzie go kosztowało 10 mln)" – chyba wyjdzie to na dobre Katie Holmes, która ostatnio wygląda nieco "koszmarnie", widać, że dziewczyna jest przemęczona, bo żyje pod presją kościoła scjentologicznego, i praktycznie nie może niczego zrobić bez pozwolenia Toma.

"Jude Law – pytają kiedy wreszcie przyzna się do tego , że po raz kolejny został ojcem, jedno jego zdjęcie nieco zasmuconego z czapce:-)." – dzięki za wiadomość :-) Zdjęć Juda Lawa nigdy nie za wiele. A ostatnio rzeczywiście wygląda na trochę zasmuconego. Pewnie z powodu tych problemów osobistych, bo może będzie musiał płacić alimenty na swoje nowe dziecko :-)

EM_DE_KE_AS:
"no pewnie w końcu to mały zaszczyt żeby fanka miał nosić twarz swojego idola na tyłku...;D" – racja :-) I musiałoby być mu tam niewygodnie :-)

""Jednak Miranda sama zdementowała tę plotkę, powiedziała, że ona i Orlando tylko przyjaźnią się z tym zespołem, i go na pewno nie zdradziła. "Ludzie to zmyślili. Na pewno nie jestem singielką" – przyznała. Orlando w dalszym ciągu jest na nią skazany :( : " – Szkoda" – tak tak, szkoda. Najsympatyczniej wyglądał z Kate, tworzyli taką miłą parę. Orlando wyglądał z nią na szczęśliwego, nie to co z Mirandą:
http://aslcdn.celebuzz.com/images/2006/09/orlando-kate81.jpg
http://aslcdn.celebuzz.com/images/bosbloom090506.jpg
Tu wyglądali na naprawdę szczęśliwych:
http://www.sugarscape.com/userfiles/25_09OrlandoandKate(1).jpg
http://img2.timeinc.net/people/i/2005/startracks/051024/obloom.jpg
http://img2.timeinc.net/people/i/2005/startracks/050815/obloom.jpg
http://celebrities.biteus.org/wp-content/uploads/2006/03/Orlando%20Bloom4.jpg
http://img2.timeinc.net/people/i/2006/startracks/060703/kate_bosworth.jpg
http://asparagas.free.fr/uploaded_images/kbsuperman1-748693.jpg

Dziewczyny widziałyście może na ostatniej stronie listopadowego "Twojego Stylu" (na okładce Katarzyna Smutniak) zdjęcie Audrey Tautou w reklamie perfum "Chanel No. 5"? Wygląda zjawiskowo, to jest chyba najlepsze jej zdjęcie, jakie ostatnio oglądałam. Jeśli chcecie obejrzeć, polecam, jest na ostatniej stronie, z drugiej strony okładki.
W środku m.in. jeszcze wywiad z Tomaszem Kotem, zdjęcia Evy Longorii, Kate Hudson, Demi Moore, EM_DE_KE_AS - duży artykuł o Brigitte Bardot.
"Takie jest życie" – fotki Paulli i Colina Farrella.
"Świat kobiety" – tym razem ciekawy numer, dużo artykułów (tylko 2,90 zł.) Strony 46-49 artykuł pt. "Jacy faceci nas kręcą" – nadchodzi era nowego ideału kobiety – mężczyzny neoseksualnego, który charakteryzuje tym, że rozumie kobiece potrzeby, ma "gołębie serce" i wysoki iloraz inteligencji. Ponadto Ci mężczyźni są odporni psychicznie, dają kobiecie wsparcie a jednocześnie są wyrozumiali i chcą, żeby ich partnerka realizowała swoje plany i marzenia. Na początku artykułu są zdjęcia aktorów pasujących do tego wzorca – m.in. Roberta Pattinsona (bardzo ładne zdjęcie), Johnnego Deppa, Brada Pitta, Matthew McConaugheya, Pierca Brosnana, Hugh Laurie, Seana Connery. Oprócz tego modne tkaniny na zimę – ubrania z wełny. Wywiad z Joanną Brodzik. Fryzury na święta. Olśniewająca fotografia Kate Moss w pistacjowej sukni. Pomysły na prezenty – filmy, książki, biżuterię, kosmetyki. Długi artykuł o Charlize Theron. Naprawdę opłaca się kupić ten numer, dużo ciekawych rzeczy jest.

koa222

EM DE KE AS, bardzo dziękuję za informację o tym zdjęciu:-). Właśnie dzisiaj poszłam do kiosku i obejrzałam ten numer „Show”. To zdjęcie jest faktycznie bardzo ładne, ale już je mam, bo w ”Joy`u” opublikowali takie samo, szkoda, tylko, że mniejsze, ale i tak wolę to zdjęcie Roberta i Kristen ze „Zmierzchu”.:
http://robert-pattinson.net/photos/displayimage.php?album=74&pos=24
Jest bardziej nastrojowe i oboje lepiej wyglądają.

Tak, Koa ubóstwo „Teleświata” w artykuły, a zwłaszcza w ładne zdjęcia z filmów kinowych zmusza mnie ostatnio do kupowania również innych tygodników z programem:-).

Te zdjęcia rodziny Pittów z Halloween są bardzo zabawne:-). Szczególnie Brada Pitta , po prostu mnie rozbroił:-). Te koraliki zawieszone na zapuszczonej - czyżby specjalnie na tę okazję - długiej brodzie oraz pomarańczowa czapka i w tym samym kolorze połyskliwy kombinezon .... nie wiem nawet co powiedzieć...:-). Najstraszniej ucharakteryzowany był jednak Maddox:-).

Słyszałyście dziewczyny o tej kolekcji filmów: pierwszy za 9, 98 zł, następne pewnie drożej:-(.
ZŁOTA KOLEKCJA HOLLYWOOD:
1. Forrest Gump – już 12 listopada
2. Piękny umysł
3. American Beauty
4. Śniadanie u Tiffany'ego
5. To nie jest kraj dla starych ludzi
6. Cast Away - Poza światem
7. Rzymskie wakacje
8. Jeździec bez głowy
9. Złap mnie, jeśli potrafisz
10. Top Gun
11. Wojna i pokój
12. Dziecko Rosemary
13. Firma
14. Monachium
15. Mission: Impossible
16. Chinatown
17. Truman Show
18. Polowanie na Czerwony Październik
19. Fatalne zauroczenie
20. Czas patriotów
21. Wielki Gatsby
22. Amistad
23. Maratończyk
24. Uwierz w ducha
25. Bulwar zachodzącego Słońca
26. Love Story
27. Lokator (reż. Roman Polański)
28. Czułe słówka
29. Niemoralna propozycja
30. Wichrowe wzgórza.
http://www.dodatkidogazet.pl/film/rid,16276,dd,forrest-gump.html

„mogły by być te i przynajmniej kilka innych na całą stronę. Jak na tak drogą gazete (7,40) to powinni "strzelić" artykuł z osobą z okładki tak w stylu tego co ostatnio zrobiła "Viva" z panem Marcinkiewiczem. Tamto to było 13 czy 18 stron (chyba 18 - nie pamiętam). W tym mnóstwo nieciekawych fotek.” – No właśnie z uwagi jeszcze na to, że ani Marcinkiewicz , ani jego Izabela urodą nie grzeszą, jak na tyle zdjęć. Nie to co piękna Megan....

"Jakby nie było - o Megan Fox i filmie "Zabójcze ciało" mówi się więcej niż o Connelly. O Kristen Stewart zresztą też. Liczę na to że na najnowszym "In Style", albo "Glamour" będzie Megan Fox - choć tak jak mówisz może być w In Style Kristen Stewart. I coś mi się wydaje, że w "Joy" dadzą w końcu Megan na okładkę - bo jeszcze nigdy nie było jej na okładce Joy'a, a po drugie oni często dają na okładce te gwiazdy o których najczęściej "mowi się" z racji nowych filmów”" - „Joy`a” z Megan na okładce na pewno kupię:-). W ogóle jeżeli chodzi o tę gazetkę, to wystarczy mi niewielki pretekst (nawet maleńkie zdjęcie z artykułem o ulubionej gwieździe) do jej kupienia , bo jest bardzo fajna : ma wiele porad i zabawnych artykułów oraz mnóstwo zdjęć gwiazd:-).

„Też nie lubię Bar Rafaeli. Kiedyś nienawidziłam Gisele Bundchen - bo wolałam żeby Leo spotykal się z kimś fajniejszym. Wywalałam jej fotki i to mszcząc się na nich - były w drobnych kawałeczkach. Kiedy Leo związał się z Rafaeli, polubiłam Gisele do tego stopnia, że zachowuje każdą jej fotkę;D” – Ja też tak miałam z Kate Bosworth, chociaż teraz uważam, że do siebie pasowali:-). Natomiast Bar faktycznie jest o wiele brzydsza od Gisele. Bundchen ma lepszą figurę (właściwie miała, bo obecnie jest w ciąży:-)) i ciekawszą twarz: duże oczy i mniej pociągłą twarz od Rafaeli. Ale obie są podobne do siebie, widać , że Leonardo preferuje pewien określony typ urody kobiecej, nawiasem mówiąc nie mój:-)

„Kate Bosforth - nie parzepadam za nią ale na tym zdjęciu” -
http://www.katebosworthonline.com/Visuals/displayimage.php?a...
nawet fajnie, sympatycznie wygląda”- Tak to prawda. Poza tym lepiej wygląda w samej sukience, bez tego kożuszka.

„Za jakiś tydzien przeczytałam, że Brad się rozwodzi, potem że zamieszkał z Jolie a za kilka miesięcy że Jolie jest w ciąży;D. Nigdy nic nie wiadomo;)” – Chciałabym, aby Robert Pattinson z Kristen byli parą również prywatnie, bo pasują do siebie i oboje lubię:-)

Nie wiem czy kojarzycie cała obsadę „Zmierzchu”, ale trafiłam na fajne zdjęcia Cama Gigandeta. To najczarniejszy charakter ze „Zmierzchu”. Fotki pojawiły się na „Just Jared” i zupełnie nie pasują do jego mrocznego wizerunku z tego filmu:
http://justjared.buzznet.com/2009/11/07/cam-gigandet-toast/#more-505901
Szczególnie podoba mi się ta fotografia, na której Cam trzyma swoje dziecko w kurtce, a „smoczek” bobasa w swoich ustach:-):
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2340851/cam-gigandet-toast-04/
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2340831/cam-gigandet-toast-02/
Jego nazwisko niezbyt ciekawie brzmi po polsku, bo wymawia się je ”żigandet”:-)

Euhenia_2

"ale i tak wolę to zdjęcie Roberta i Kristen ze „Zmierzchu”.:
http://robert-pattinson.net/photos/displayimage.php?album=74...
Jest bardziej nastrojowe i oboje lepiej wyglądają. "- masz rację - ta fotka jest bardzo zmysłowa

"„Joy`a” z Megan na okładce na pewno kupię:-). W ogóle jeżeli chodzi o tę gazetkę, to wystarczy mi niewielki pretekst (nawet maleńkie zdjęcie z artykułem o ulubionej gwieździe) do jej kupienia , bo jest bardzo fajna : ma wiele porad i zabawnych artykułów oraz mnóstwo zdjęć gwiazd:-)." - ja mam to samo. Np na najnowszą "Galę" zdecydowałam sie tylko dzięki małej fotce przy horoskopie Aishwaryi Rai. Mała, ale za to piękna.

"No właśnie z uwagi jeszcze na to, że ani Marcinkiewicz , ani jego Izabela urodą nie grzeszą, jak na tyle zdjęć. Nie to co piękna Megan.... "- Właśnie:)

Z tych tytułów z kolekcji filmów interesowałyby mnie tylko:
1. Forrest Gump
6. Cast Away - Poza światem
9. Złap mnie, jeśli potrafisz
10. Top Gun
13. Firma
15. Mission: Impossible
17. Truman Show
24. Uwierz w ducha
29. Niemoralna propozycja

Tylko, że...one będą drogie oprócz "Forrest'a Gump'a"

"Ale obie są podobne do siebie" - tylko że Gisele ładniejsza i ma lepszą figurę.

"widać , że Leonardo preferuje pewien określony typ urody kobiecej" nawiasem mówiąc nie mój:-) "- za to Leo to mój typ;) zarówno z czasów kiedy był młodszy jak i teraz:)

EM_DE_KE_AS

W „TELETYGODNIU” piszą o Scarlett Johansson (dwie strony), oraz jest dużo filmie „Rewers”(też dwie strony), którego reżysera porównuje się do Wajdy. Jest też chyba wywiad Agatą Buzek. Niestety nie przejrzałam całej gazetki. W ”TV 14” jest Sandra Bullock, na dwóch stronach oraz ładne jej zdjęcie na stronę. W plotkach zauważyłam zdjęcie Alicji Bachledy – Curuś i Colina Farrella oraz Matthew McConaughey, krótki artykuł o Keirze Knightley – ze zdjęciem, małą fotka Joanny Liszowskiej, małe zdjęcie Nataszy Urbańskiej, Tom Cruise z żoną, a w recenzjach cała strona o „Księżycu w nowiu”(duże zdjęcie Roberta i Kristen - inne niż w „Show”):-). W „GALI” na okładce Borys Szyc. W środku : 1 strona o Piotrze Kraśko, Jude Law z dziećmi, Heather Mills, Pamela Anderson, Gisele Bundchen(EM DE KE AS, jest to zdjęcie aktualne, czyli jest w ciąży na nim) , a obok Matthew McConaughey(medytuje na plaży:-)), cała strona z 4 fotami niewolnicy mody Victorii Beckham:-), w reklamie szamponu "TIMOTEI" do włosów są dwie saszetki z próbkami: odżywka i szampon. Madonna, Kamilla Parker Bowles. Najlepsze: fotka na stronę: Roberta i Kristen z premiery „Zmierzchu” – ładne:-), dalej jest artykuł (jeszcze nie czytałam) na dwie strony i 4 ich zdjęcia(takie sobie zrobione przez paparazzi, Roberta nie widać za okularami przeciwsłonecznymi:-) ). Dalej jest wywiad z Borysem Szycem- bardzo dłuuugi:-). Artykuł o aktorkach zatytułowany :”Życie bez happy endu?”: duże zdjęcie Jennifer Aniston i Cameron Diaz , a obok ich byłych facetów(czyli jest fotkach Brada Pitta w okularach przeciwsłonecznych), Jessici Simpson(3 foty), Lindsay Lohan(2), Meg Ryan, Tori Spelling. Wywiad z Marią Seweryn i Michałem Wiśniewskim, Dorotą Segdą, Anitą Lipnicką. Artykuł o Baracku Obamie. Zdjęcie Scarlett Johansson. Recenzja filmu „Polański: ścigany i pożądany”. W horoskopie niewielkie zdjęcie do ramion Aishwaryii Rai.

Euhenia_2

Wiesz, EM DE KE AS tak mi się przypomniało, że oprócz "JOY`A" i "IN STYLE`A" Megan Fox może też znaleść się na okładce "BOUTIQUE", bo w tej gazecie na okładce była nawet Kristen Stewart, czyli oni też zamieszczają artykuły o młodych gwiazdach:-).

Euhenia_2

Euhenia - Dzięki za opis Teletygodnia. Galę widzialam w tamtym tygodniu.

Coś dla Ciebie:
Kurier tv - nie wiem czy masz już taką fotkę - ładne foto z filmu "Król Artur" i na nim Keira.

Program Tv - strona 15 - coś dla Ciebie i dla Koa - Robert Pattison - zdjcia i artykuł o nim. Prawie na pół strony

Nie ma Megan

Co do Boutique - no tak, masz rację, tylko kiedy wychodzi nowy numer? Bo trzeba będzie przypilnować

EM_DE_KE_AS

EUHENIA:
"Oczywiście cieszę się, że "ELLE" napisało o niej artykuł i w ogóle, że zamieścili jej zdjęcie na okładce, ale wolałabym inne fotografie. Ale jestem wybredna ....:-)." – nie ma w tym niczego niestosownego :-) Ja też jestem wybredna, jeśli chodzi o zdjęcia :)

"Chciałabym, aby Robert Pattinson z Kristen byli parą również prywatnie, bo pasują do siebie i oboje lubię:-)" - ja również uważam, że do siebie pasują. Robert wygląda na romantyka, a Kristen na kogoś, kto mocno stąpa po ziemi. Świetnie by się uzupełniali. Również wizualnie wyglądają ładnie ze sobą. Lepiej, gdy kobieta jest niższa od partnera, niż gdyby miała być tego samego wzrostu jak Orlandowy Kapelusznik.

"Konkurencję dla Megan na okładce "In Style`a" może stanowić jeszcze Kristen Stewart z racji premiery "Księżyca w nowiu" w listopadzie." – Euhenia wolałabyś, żeby na okładce była Megan czy Kristen?

"Tak dokładnie, a już cieni do powiek to strach używać, żeby oczy nie spuchły, jak ktoś ma wrażliwe oczy. Ale kolory są zazwyczaj bardzo tandetne:-)." – zazwyczaj są pastelowe i to bardzo rozmyte. Te cienie nadają się wyłącznie na makijaż dzienny, jeśli oczywiście wytrzymają cały dzień :-)

"Tak, Koa ubóstwo "Teleświata" w artykuły, a zwłaszcza w ładne zdjęcia z filmów kinowych zmusza mnie ostatnio do kupowania również innych tygodników z programem:-)." – a mi teraz jakoś bardziej podoba się "Teleświat". Wtedy było aż za dużo niepotrzebnych artykułów, np. o polskich serialach typu "M jak miłość", którego nie oglądam, więc tym bardziej nie chce mi się o nim czytać. Nie podobała mi się też rubryka o programach rozrywkowych typu "Taniec z gwiazdami" albo "You Can Dance" (na szczęście już jej nie ma). Na szczęście zostawili stronę z ploteczkami, może nie jest ich za dużo, ale zawsze lepsze to niż nic. Zostawili też "gwiazdę tygodnia", chociaż teraz powinna ona brzmieć "gwiazda dwutygodnia". Podoba mi się też rozwiązanie, żeby płacić mniej, a za to mieć program na dwa tygodnie (!). Wreszcie "TŚ" stał się bardziej "telewizyjny", bo poświęcili więcej miejsca na program tv.

"Obejrzałabym chętnie "Obywatela Milka" z kreacją oskarową Seana Penna:-), ale nie wiem czy chciałabym go kupić, chyba wystarczyłoby mi jednokrotne obejrzenie:-). A Ty, Koa, zamierzasz, któryś z tych filmów kupić?" – raczej nie, ta kolekcja nie robi na mnie wrażenia. Ostatecznie kupiłabym "Księżną", ale wolę zaczekać, może za jakiś czas będzie tańsza. Albo w ogóle zaczekam aż w telewizji będzie :-)

"Tak, mnie również się nie podobała "Buffy". Nawet się nie bałam: niektóre sceny były tak głupie, że aż śmieszne:-)" – dokładnie, też mam podobne odczucia co do "Buffy". W dodatku grała tam Sarah Michelle Gellar, więc podwójnie nie przepadam za tym serialem. Ciekawe czy te wampiry załatwiły ją wreszcie "na amen" :-)

Euhenia widziałaś może w "Joyu" (tym numerze, w którym jest wywiad z Robertem) artykuły o znanych aktorkach i piosenkarkach, których partnerzy są uderzająco podobni do ich ojców? Po prostu nie mogłam uwierzyć jak bardzo! Np. Nergal, chłopak Dody jest niesamowicie podobny do jej ojca (mógłby być jego synem). Mąż Jessiki Alby też. Jennifer Lopez też wybrała sobie przypadkowo partnera, który przypomina wyglądem jej ojca. To chyba prawda, że kobiety podświadomie wybierają partnerów, którzy najbardziej przypominają ich ojca :-)

Dzięki za zdjęcia Kate. Wygląda bardzo ładnie w tej białej sukience. Ona zawsze ma poczucie smaku. Ma tak delikatną urodę i jest taka drobna, że czasem przypomina mi kruchą porcelanową lalkę :-)

EM_DE_KE_AS:
"Natomiast niektóre błyszczyki (takich marniejszych firemek albo bez nazwy z gazet młodzieżowych) są nic nie warte - zbijają się na ustach co dziwnie wygląda." – właśnie. Poza tym nie trzymają się długo na ustach, a nawet pozostawiają na nich białe ślady :( Rozumiem, że te kosmetyki nie są rewelacyjne, ale żeby aż tak :-)

"dokładnie. Jennifer Conelly jakoś nie jest też znana z jakichś plotek, skandali czy z czegokolwiek. Ostatnio zagrała w " Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia" i "Kobiety pragną bardziej" (choć szczerze mówiąc nie wiedziałam że zagrała w tym filmie - bo jakoś bardziej mówiło się o Drew Barrymore, Scarlett Johannson, Benie Afflecku i Jennifer Aniston).(...) Zagrała - z tego co widzę w jej filmografii jeszcze w mało okrzyczanym filmie "Creation"..." – ja też nie słyszałam o żadnym skandalu z Jennifer w roli głównej, wygląda na spokojną osobę. Dotąd obejrzałam ją tylko w kilku filmach, m.in. "Pięknym umyśle", za którego zdobyła Oscara, w "Requiem dla snu" –bardzo dobrym, mocno wstrząsającym filmie, w którym zagrała dziewczynę uzależnioną od narkotyków, przez które zaczęła sprzedawać swoje ciało, żeby na nie zarobić. Chciałabym jeszcze obejrzeć horror pt. "Dark Water - Fatum", Jennifer gra w nim bohaterkę, która dopiero co rozstała się z mężem. Wraz z kilkuletnią córką przeprowadza się do budynku, który wkrótce potem okazuje się nawiedzony. W dodatku jej córka zaczyna rozmawiać z czyimś duchem. Widziałyście może już kiedyś "Requiem dla snu" albo "Dark Water"? Ciekawe czy ten drugi jest dobry.

Dziewczyny, czy któraś z Was zaglądała do "In Style", żeby rozwiązać zagadkę, dlaczego Connelly pojawiła się na okładce? Bo ja dowiedziałam się, że wystąpiła na październikowej okładce angielskiej edycji "In Style". W środku była sesja zdjęciowa, w której uczestniczyła dla firmy Balenciaga. Myślę, że polska edycja "In Style" naśladuje po prostu tą angielską, przynajmniej jeśli chodzi o okładki i sesje zdjęciowe w środku.
http://justjared.buzznet.com/2009/09/03/jennifer-connelly-covers-instyle-uk-octo ber-2009/
Natomiast na listopadowej okładce angielskiej edycji była Amanda Seyfried, a amerykańskiej Reese Withesrpoon, więc możliwe, że w polskiej edycji będzie któraś z nich.

koa222

EM DE KE AS, dziękuję za informację o artykule w „Program TV”. Będę musiała go zobaczyć:-).

„Co do Boutique - no tak, masz rację, tylko kiedy wychodzi nowy numer? Bo trzeba będzie przypilnować”- Jakoś właśnie teraz powinien być nowy numer „BOUTIQUE” . Ten numer, który ja kupiłam wyszedł 10 –tego, ale dziś byłam w kiosku i było wciąż to stare „BOUTIQUE” z Teri Hatcher na okładce.

"Chciałabym, aby Robert Pattinson z Kristen byli parą również prywatnie, bo pasują do siebie i oboje lubię:-)" - ja również uważam, że do siebie pasują. Robert wygląda na romantyka, a Kristen na kogoś, kto mocno stąpa po ziemi. Świetnie by się uzupełniali. Również wizualnie wyglądają ładnie ze sobą” – Właśnie, w tej „GALI , którą kupiłam w poniedziałek piszą , że niektórzy fani „Zmierzchu” nie mogą uwierzyć, że Kirsten spotyka się z kimś innym, a nie z Robertem: tak bardzo dobrze razem wyglądają, aż za bardzo przekonująco zagrali w filmie miłość do siebie i pasują do siebie także – jak napisałaś - pod względem charakterów:-).

„Euhenia wolałabyś, żeby na okładce była Megan czy Kristen?” – Jestem z rozterce:-). Nie wiem. Gdyby w „IN STYLE” była Kristen to pewnie byłby i Robert, dlatego trudno mi się zdecydować:-). Jeżeli jednak miałyby być tylko zdjęcia Kristen bez Roberta, to wolę sesję z Megan, bo jest chyba bardziej fotogeniczna:-).

„Podoba mi się też rozwiązanie, żeby płacić mniej, a za to mieć program na dwa tygodnie (!). Wreszcie "TŚ" stał się bardziej "telewizyjny", bo poświęcili więcej miejsca na program tv.” - Jest kilka plusów tej zmiany - ja również nie czytałam wielu rubryk starego Teleświata” i cena jego teraz jest atrakcyjniejsza – ale Koa nie przeszkadza Ci brak dużych zdjęć z premier kinowych i recenzji? Bo mnie to bardzo doskwiera:-).

„Ostatecznie kupiłabym "Księżną", ale wolę zaczekać, może za jakiś czas będzie tańsza. Albo w ogóle zaczekam aż w telewizji będzie :-)” – Ja po proszę o ten film Św. Mikołaja:-)

„Euhenia widziałaś może w "Joyu" (tym numerze, w którym jest wywiad z Robertem) artykuły o znanych aktorkach i piosenkarkach, których partnerzy są uderzająco podobni do ich ojców? Po prostu nie mogłam uwierzyć jak bardzo!” – Tak, mnie również zaskoczyło to podobieństwo.

„Np. Nergal, chłopak Dody jest niesamowicie podobny do jej ojca (mógłby być jego synem).” – Ale wątpię by Doda z nim tak długo była jak jej rodzice ze sobą, albo Nergal z nią nie wytrzyma. Koa, oglądasz może czasami „Szymona Majewskiego” tam jest specjalny filmik o życiu łóżkowym Dody i Nergala, po prostu można z krzesła spaść, jak oni ich parodiują:-). Myślę, że jak królowa(znaczy Doda, bo sama siebie tak nazywa: „królową”) obejrzy któryś odcinek to się obrazi:-).

„Ma tak delikatną urodę i jest taka drobna, że czasem przypomina mi kruchą porcelanową lalkę :-)” - Tak mnie również , a wiesz , że Kate właśnie kręci film razem z Alexandrem Skaarsgardem w interesującym filmie będącym remake`em „Nędznych psów”. To film o scenarzyście, który wraz z żoną (Kate Bosworth) przeprowadza się do jej rodzinnego miasteczka na głębokim południu USA. Budzą oni agresję wśród miejscowych. Jej mąż będzie musiał stanąć z nimi do walki. Skaarsgard zagra jej byłego chłopaka. Myślę, że całkiem ciekawie się zapowiada :-). Chciałabym go obejrzeć.

„Widziałyście może już kiedyś "Requiem dla snu" albo "Dark Water"?” – Nie, niestety nie.

„Natomiast na listopadowej okładce angielskiej edycji była Amanda Seyfried, a amerykańskiej Reese Withesrpoon, więc możliwe, że w polskiej edycji będzie któraś z nich”.- Dziękuje Koa za wyjaśnienie zagadki, a więc u nas pewnie będzie Amanda Seyfried z racji premiery „Zabójczego ciała”, w którym także gra z Megan. No cóż mówi się trudno:-(. Zatem zostaje tylko nadzieja na „BOUTIQUE”:-).

Przejrzałam „ŚWIAT SERIALI” jest jedna strona o premierze kinowej kontynuacji „Zmierzchu”. Jest zdjęcie Roberta Pattinsona , Kristen Stewart i Taylora Lautnera,(i innych nowych bohaterów "Księżyca w nowiu") takie , które już nie raz było publikowane, również jako plakaty. Dokładnie ta fota:
http://gfx.filmweb.pl/po/19/60/491960/7252264.3.jpg?l=1243391178000
Jest jeszcze ładne zdjęcie Marlene Favela i chyba to nawet wywiad z nią albo artykuł. Poza tym piękny plakat Danny Garcii. Dwie strony o Forresterach.
Przejrzałam dziś jeszcze „BRAVO” (na okładce jest Justin Bieber- nie kojarzę go?). Jest 16 stron o „Księżycu w nowiu” –dużo zdjęć całej obsady i plakaty:-). Jest również bardzo duże zdjęcie Megan Fox w bluzce z tygrysem w artykule o modzie „zwierzęcej”. Oraz Koa na ostatniej stronie jest małe , ale ładne zdjęcie Orlando Blooma w czarnej bluzce, krótko obciętego, bez wąsika i co najważniejsze bez Mirandy :-).

Euhenia_2

Na okładce "BOUTIQUE" jest niestety Candy Girl:-(. Numer wyjdzie jutro (11 listopada):
http://www.boutique.com.pl/aktualny_numer.php

Euhenia_2

"ale Koa nie przeszkadza Ci brak dużych zdjęć z premier kinowych i recenzji? Bo mnie to bardzo doskwiera:-). "- własnie. Mnie również:/

"a więc u nas pewnie będzie Amanda Seyfried z racji premiery „Zabójczego ciała”, w którym także gra z Megan." - Choć z racji tej Amandy można liczyć na fotkę Megan w "In Style"

"Takie jest życie" - Megan Fox - bardzo ładne foto. I Robert Pattison i Kristen Stewart - z krótkim info obok.

koa222

KOA:
"To chyba prawda, że kobiety podświadomie wybierają partnerów, którzy najbardziej przypominają ich ojca :-)"- A nie mówiłam;D

"Widziałyście może już kiedyś "Requiem dla snu" albo "Dark Water"?" - Nie widziałam, ale widziałam "Fatum" i nawet mi się podobał

KOA co do tych okładek "In Style":
Nie wiem, czy pamiętasz tą sesję z Kate Winslet - z lutego tego roku...
http://blogs.babycenter.com/celebrities/files/2009/01/kate-winslet-in-style.jpg
http://c2.api.ning.com/files/o7DVRex5YJuOwDYIrgFMTt*ukH221t7rtH2a8AblY3BUmOndBoj NBlIdzVepNYBSfdMjejjiT7JU9SH*qWCneS-ttRwLtWWg/Kate_Winslet_Instyle_feb2009_02.jp g
http://www.accidentalsexiness.com/wp-content/uploads/2009/01/kate034-copy.jpg

Sesja ta wyglądała w każdym razie tak jak na powyższych fotkach (w polskiej edycji). Sesję z lutego z zagranicznego numeru przedstawiają własnie powyższe fotki.

Przy (chyba majowym) numerze z Salmą Hayek - zauważyłam to samo.

EM_DE_KE_AS

EM DE KE AS, dziękuję za informację o tym, że w "Takie jest życie" jest artykuł o Megan, Robercie i Kristen :-). Ja dziś zerknęłam na stronę "VIVY" i okazuje się, że napisali o Robercie Pattinsonie, w artykule zatytułowanym "Narodziny nowej legendy?" Muszę koniecznie chociaż przejrzeć ten numer czy są ładne zdjęcia:-).

„"Mam nadzieję, że dadzą kiedyś w tv. Zachęciło mnie jak przeczytałam że niektórzy uważają że to najlepsza rola Antonia" – na pewno jest co oglądać. Film jest ciekawy i z zawrotną akcją. Bardzo często go puszczają.” – Mnie również się podobał ten film. Występuje w nim również młodziutka Julianne Moore. A Sylwester Stallone też gra całkiem dobrze:-). Uwielbiam jego Rockiego Balboę i mam do niego sentyment:-)

"EM_DE_KE_AS, a czy Brooke była kiedyś z ojcem "Ridża" ? ;)" Dwukrotnie. Lepiej spytać, z którym Forresterem Brooke nie była;)"” –Ja w „Modzie na sukces” już dawno się nie orientuję. Ale a propos telenowel, oglądałyście może jakąś z Ameryki Południowej, która Wam się bardzo spodobała? Bo ja mam takich kilka:-).

„Ja też nie rozumiem Mirandy, może chce zakosztować jeszcze "panieńskiej wolności" :-) Chyba się trochę boi ślubu, bo do niego nie dojrzała ;)” – Może chodzi o pieniądze: jako mężatka nie miałaby tyle propozycji zawodowych, bo stałaby się prze to mniej atrakcyjna , bardziej stateczna, mniej seksowna.

"Taka gwiazda, też chyba wolałaby być noszona w jakimś bardziej eleganckim miejscu :-)”- No na pewno! Z tymi majtkami to grubo przesadzili:-).

„Myślę, że by do siebie pasowali, chociaż wolałabym widzieć u jego boku jakąś bardziej kruchą i niższą kobietę. Orlando lubi się opiekować swoimi dziewczynami, a Miranda nie wygląda na taką, która potrzebowałaby opieki.” – Tak mi się wydaje, że Miranda pasowałaby bardziej do jakiegoś umięśnionego , wysokiego sportowca , który by ją krótko trzymał:-).

„dzięki za zdjęcia. Bardzo mu do twarzy w czarnym kolorze. Z wiekiem wygląda coraz lepiej. Podoba mi się też to, że wygląda zdrowo. Jest jedną z nielicznych osób, którym pasuje zarówno wampirza bladość jak i "ludzka" opalenizna :-)” – Właśnie, mi się nawet wydaje, że lepiej mu jak wygląda blado niż jak jest opalony. Dla porównania załączam dwa zdjęcia. Tu jest blady:
http://mrpattinson.com/gallery/displayimage.php?album=58&pos=92
Natomiast opalenizna na Robercie przybiera jakiś dziwny kolor, jakby był chory , bo wygląda na żółtego.
http://mrpattinson.com/gallery/displayimage.php?album=47&pos=0

„Ostatnio znalazłam informację dotyczącą "Księżyca w nowiu". Reżyser chciał go nakręcić w taki sposób, żeby doprowadzić fanów sagi do łez, żeby "Księżyc.." przyprawił ich o płacz, jak jeszcze żaden inny film. Mam nadzieję, że mu się to udało, lubię filmy, na których można się porządnie wzruszyć. Reżyser przyznał, że dostarczenie namiętności, emocji i sercowych strapień w długo oczekiwanym sequelu nie poszło łatwo. Aktorzy mieli bardzo ciężką pracę, ponieważ żyją pod ciągłą presją fanów i fotoreporterów, którzy interesują się nimi na każdym kroku”- Dziękuję za informację:-). Ciągle piszą coś o „Zmierzchu”:-). Ja czytałam na „filmwebie” informację wręcz przeciwną:-). Podobno w drugiej części nie będzie tyle cielęcych spojrzeń i amorów, ale dużo akcji:-). Natomiast tak naprawdę to nie chcę czytać tych wszystkich domysłów dziennikarskich i po części fałszywych, a po części pewnie nie , ale często złośliwych plotek o tym filmie i jego obsadzie w internecie, bo z nadmiaru informacji niedługo będę ich wszystkich miała powyżej uszu:-). Ale dziękuję za linki:-). Koa, Ty też lepiej nie czytaj tych wszystkich informacji, bo możesz się dowiedzieć czegoś ważnego o treści książki, którą masz zamiar dopiero przeczytać:-).

„Czytałam to i się cieszyłam, że się wreszcie od niej uwolnił. Niestety ta radość trwała krótko, bo oni nadal są razem :(( Ktoś ją widział, jak spędziła wieczór z muzykiem z grupy "Kings of Leon" i od razu pojawiły się "pogłoski", że Orlando z tego powodu z nią zerwał. Jednak Miranda sama zdementowała tę plotkę, powiedziała, że ona i Orlando tylko przyjaźnią się z tym zespołem, i go na pewno nie zdradziła. "Ludzie to zmyślili. Na pewno nie jestem singielką" – przyznała. Orlando w dalszym ciągu jest na nią skazany” - To fatalnie, chociaż można było się tego domyśleć , bo „pudelek” to raczej mało wiarygodne źródło informacji. Strasznie złośliwie przeważnie piszą o Orlandzie, przynajmniej ja tak to odbieram, zauważyłyście może obok zdjęcia pupy Mirandy w tym artykule o ich zerwaniu jest fotka Orlanda, na której wygląda, jak zaśliniony głupkowaty donżuan. Przepraszam, że tak o nim piszę, ale ta fotografia jest okropna. "Pudelek" podpadł mi już wcześniejszym artykułem o Orlandzie:
http://www.pudelek.pl/artykul/10080/orlando_bloom_z_bliska/
Od tej pory prawie w ogóle na tę stronę nie zaglądam.

„Dzięki za przejrzenie "Bravo Gril". W środku jest plakat "Tokio Hotel"? Musi być straszny :-) Ten zespół znalazł się niedawno wśród "20 najgorszych zespołów dekady", zajął czwarte miejsce. Na pierwszym znaleźli się "Jonas Brothers".”- Tak to prawda, plakat jest okropny, ponieważ oni w tych makijażach wyglądają jak jakieś kukły czy maszkarony:-)

„Nie przepadam jakoś za nim, trochę mnie nudzi jako aktor(jan Wieczorkowski)."- Mnie natomiast za bardzo utkwiła w pamięć jego postać grana z „Klanie” - zarozumiałego egoisty - i nie mogę przestać go inaczej odbierać:-).

„"Oraz Koa coś dla Ciebie recenzja "COCO CHANEL" są 4 fotki Audrey Tautou (na stronie 21)." – wielkie dzięki za informację :-) Muszę je obejrzeć. A jak się wypowiadają o tym filmie? Pochlebnie czy niekorzystnie?” – Dobrze piszą zwłaszcza o roli Audrey Tautou: „Ta piękna francuska aktorka stworzyła tu najlepszą rolę w swojej dotychczasowej karierze”.

„"Piszą o Kristen Stewart, ale jej zdjęcie niestety zamieścili takie z filmu "Azyl" z Jodie Foster(nie za ładne)." – może przez to, że w tym filmie nosiła fryzurę, która zakrywała jej prawie całą twarz? Bo jeśli dobrze pamiętam właśnie tak ją wtedy obcięli” – Nie dlatego: twarz Kristen jest odsłonięta, ale zdjęcie jest malutkie:-).

„Kiedyś obejrzałam "Azyl", ale dlatego, że grał w nim Jared Leto. Kristen jeszcze wtedy nie znałam.” – To Jarema nie naoglądałaś się za dużo, bo go dość szybko go wykończyli:-). Film mi się bardzo podobał. Trzymał napięcie. Danwo nie oglądałam filmu, na którym tak bardzo się denerwowałam:-). Kristen dobrze zagrała i niezmiernie cieszy mnie, że Nicole Kidman odrzuciła rolę Jodie Foster, ta ostania jest o wiele lepsza aktorką, a do takiego filmu świetnie pasowała:-).

Euhenia_2

"Ale a propos telenowel, oglądałyście może jakąś z Ameryki Południowej, która Wam się bardzo spodobała? Bo ja mam takich kilka:-)."- O tak, zaczęło się od wenezuelskiej telenoweli "Tajemnicza kobieta". Dość ciekawy był i niedługi. Potem były "Tajemnice pocałunku". "Grzesznica" (czasy kiedy jeszcze tvn dawał ciekawe telenowele, bo teraz to się popsuli)

Według mnie Pattison lepiej wygląda na zdjęciu z oplaenizną:D

EUHENIA:
CSMOPOLITAN: Megan Fox - jedno ładne duże na całą stronę drugie mniejsze. I zdjęcie Orlanda Blooma w artykule z serii "jak oni wyglądali kiedy byli dziećmi" - uwaga: jest też zdjęcie Roberta Pattisona kiedy był około 5 letnim berbeciem - nie sądziłam że był blondynem(!) No i najciekawsze (dla Koa i Euhenii) na koniec: wywiad z Robertem Pattisonem str.106, 108 i 110. Na pierwszej stronie duże foto na całą stronę, na str 106 duże na pół strony i na 110 średnie - Robert z papierosem. Te dwa pierwsze bardzo ładne

No warto kupić Cosmopolitan choćby nawet dla tego kalendarza...;D

EM_DE_KE_AS

aaa - zapomniałam - jest jeszcze fotka z "Księżyca w nowiu" - Robert i Kristen biegną, w tle jest zielono. Plus - krótkie info o filmie. Fotka średniej wielkości ale niespotykana - przynajmniej ja w gazecie takiej nie widziałam

Euhenia_2

EUHENIA:
"Nie lubię Bar Rafaeli. Wydaje mi się, że ona też jest bardzo wysoka, jak Kapelusznik(tzn. Miranda:-)). Wolę zdecydowanie Kate Bosworth jest sympatyczniejsza i subtelniejsza. Ostatnio trafiłam na ładne jej fotki z jakiejś wystawy. Może chcecie zobaczyć? Ona świetnie potrafi podkreślić swoją delikatną urodę" – Bar znam przede wszystkim z tego, że chodziła z Leonardem DiCaprio, ona chyba dla większości mężczyzn jest za wysoka :-)

"Ale obie są podobne do siebie, widać , że Leonardo preferuje pewien określony typ urody kobiecej," – właśnie. Prawie wszystkie jego partnerki mają pociągłe rysy twarzy, są bardzo szczupłe, i najczęściej jasnookie. Wiele z jego dziewczyn było modelkami. Leonardo lubi kobiety z klasą.

"Natomiast Bar faktycznie jest o wiele brzydsza od Gisele. Bundchen ma lepszą figurę (właściwie miała, bo obecnie jest w ciąży:-))" – nie wiem, czy słyszałyście - ostatnio Gisele brała udział w sesji fotograficznej, po której wyretuszowali jej później ten brzuszek w photoshopie, tak, że nie widać, że jest w ciąży. Różne cuda można zrobić za pomocą tego programu. Np. kiedyś jednej z modelek dorobili pępek, bo normalnie nie było go u niej widać :-)

"Ja natomiast czytałam ostatnio, że Kirsten zerwała Robertem , bo zrobił coś potwornego: śmiał..... oświadczyć się jej:-). " – musiało nią to mocno wstrząsnąć, że od razu zerwała :-) Miranda powinna brać przykład z Kristen i też zerwać z Orlando:-)

"Tak naprawdę to myślę, że ich romans wymyślili dziennikarze, a oni się tylko przyjaźnią." – też mi się tak wydaje. Dziennikarze podsunęli fanom "Zmierzchu" to, w co byli skłonni uwierzyć, a mianowicie, że oni są parą. Dzięki temu podsycili entuzjazm wokół filmu. Kto wie, może dziennikarze sami uwierzyli w ten związek. Ale nigdy nic nie wiadomo. Może kiedyś naprawdę zostaną parą.

Dzięki za przejrzenie "Gali" :)
"Dalej jest wywiad z Borysem Szycem- bardzo dłuuugi:-)." – Szyc przypomina mi trochę Hugh Granta, bo także jest wiecznym chłopcem jak ten brytyjski aktor :-) Chyba muszę sobie przeczytać ten wywiad, bo go lubię.

"Najlepsze: fotka na stronę: Roberta i Kristen z premiery "Zmierzchu" – ładne:-), dalej jest artykuł (jeszcze nie czytałam) na dwie strony i 4 ich zdjęcia(takie sobie zrobione przez paparazzi, Roberta nie widać za okularami przeciwsłonecznymi:-) )" – ukrywa się przed fankami ;-) Albo ewentualnie próbuje zatuszować skutki nieprzespanej nocy :-)

"Szczególnie Brada Pitta , po prostu mnie rozbroił:-). Te koraliki zawieszone na zapuszczonej - czyżby specjalnie na tę okazję - długiej brodzie oraz pomarańczowa czapka i w tym samym kolorze połyskliwy kombinezon ...." – mnie również rozbroił :-) W ogóle ta cała pomarańczowa czapka, kombinezon, koraliki (na prawdziwej brodzie). Nie mam pojęcia za kogo się przebrał. Od góry przypomina kurczaka, a kombinezon sprawia wrażenie, jakby chciał się udać na siłownię. Naprawdę zabawnie się przebrał :-)
"Najstraszniej ucharakteryzowany był jednak Maddox:-)." – tak, to prawda. Tylko Angelina mogła mu wymyślić takie przebranie.

"Słyszałyście dziewczyny o tej kolekcji filmów: pierwszy za 9, 98 zł, następne pewnie drożej:-(.
ZŁOTA KOLEKCJA HOLLYWOOD:" – wielkie dzięki za opis wszystkich filmów. Widziałam tę reklamę w telewizji, ale nie wiedziałam jakie filmy będą w kolekcji, poza "Forrestem Gumpem". Tak, kolejne będą pewnie droższe :-( Najbardziej z nich zainteresowałby mnie "American Beauty", opowiadający o mężczyźnie przechodzącym kryzys wieku średniego, który zaczyna interesować się dziewczynami w wieku swojej córki. Świetna rola Kevina Spacey. Film jest nie tylko ciekawy, ale też lekko ironiczny i ma dobry scenariusz. Zainteresowałby mnie też "To nie jest kraj dla starych ludzi" (jeszcze go nie oglądałam, ale podobno jest dobry). "Monachium" – na długo pozostaje w pamięci, jest wstrząsający. Bardzo dobra rola Erica Bany. A Ty Euhenia którymi filmami byłabyś zainteresowana?

"Ja też tak miałam z Kate Bosworth, chociaż teraz uważam, że do siebie pasowali:-)." – gdyby Orlando znowu był z Kate, to zostaliby na pewno jedną z moich ulubionych par schowbiznesu :-) A właśnie – czy macie obecnie jakieś ulubione gwiazdorskie pary? Mogą być polskie i zagraniczne.

"Nie wiem czy kojarzycie cała obsadę "Zmierzchu", ale trafiłam na fajne zdjęcia Cama Gigandeta. To najczarniejszy charakter ze "Zmierzchu". Fotki pojawiły się na "Just Jared" i zupełnie nie pasują do jego mrocznego wizerunku z tego filmu:" – dzięki za zdjęcia. Wygląda zabawnie z tym smoczkiem w ustach :-) Wygląda raczej na miłego faceta, jeszcze niezmanierowanego sławą. Czy on też gra wampira?
"Jego nazwisko niezbyt ciekawie brzmi po polsku, bo wymawia się je "żigandet":-)" – a myślałam, że wymawia się je tak jak się je pisze :-) Rzeczywiście niezbyt ciekawe w wymowie :-) Podobnie jest z Shia LaBeouf – jego imię wymawia się "Szaja", a ładniej brzmiałoby "Szija".

"Kupiłabym breloczek z Robertem, koszulkę albo kolczyki(z Orlandem już mam), ale nie majtki! Uważam, że Robert powinien twórców tych majtek i autorów strony internetowej zaskarżyć." – zgadzam się. Powinien ich zaskarżyć za straty moralne :-)

EM_DE_KE_AS:
"Program Tv - strona 15 - coś dla Ciebie i dla Koa - Robert Pattison - zdjcia i artykuł o nim. Prawie na pół strony" - dzięki za wiadomość.

""Joy`a" z Megan na okładce na pewno kupię:-). W ogóle jeżeli chodzi o tę gazetkę, to wystarczy mi niewielki pretekst (nawet maleńkie zdjęcie z artykułem o ulubionej gwieździe) do jej kupienia , bo jest bardzo fajna : ma wiele porad i zabawnych artykułów oraz mnóstwo zdjęć gwiazd:-)." - ja mam to samo. Np. na najnowszą "Galę" zdecydowałam się tylko dzięki małej fotce przy horoskopie Aishwaryi Rai. Mała, ale za to piękna." – dołączam się. Ja również nie mogę się oprzeć kupieniu gazety, jeśli zauważę jakieś wyjątkowo ładne zdjęcie ulubionej gwiazdy.

"Z tych tytułów z kolekcji filmów interesowałyby mnie tylko:
1. Forrest Gump
6. Cast Away - Poza światem" – "Cast Away" – to świetny film. Kiedyś czytałam, że mniej więcej w jego połowie przerwano kręcenie, żeby Tom Hanks schudł i zrzucił kilkanaście kilogramów, i wrócono znowu do jego kręcenia po roku. Wtedy Tom mógł zagrać już w scenie, gdy jego bohater stał się szczuplejszy i bardziej umięśniony, bo już dosyć długo przebywał w samotności na wyspie, a codzienne łowienie ryb wysmukliło jego sylwetkę.

"za to Leo to mój typ;) zarówno z czasów kiedy był młodszy jak i teraz:)" – czyli lubisz blondynów o jasnych oczach i normalnej budowie ciała (takich nie za grubych i nie za chudych). Ja wolę brunetów o piwnych oczach w typie Orlanda albo Erica Bany :-)

"17. Truman Show" – mnie również interesuje ten film. Bardzo zabawne było, jak wszyscy statyści starali się, żeby Truman (Jim Carrey) nie zorientował się, że bierze udział w reality show. Nie zawsze im się to udawało :-) Tak mniej więcej pod koniec była szczególnie zabawna scena, gdy Jim już się dowiedział, że coś jest nie tak. Zupełnie stracił cierpliwość, sięgnął po jakieś wielofunkcyjne narzędzie do obierania warzyw i zaczął grozić żonie, a ona rzekła: "Masz zamiar obrać mnie, poszatkować, czy zetrzeć?" :-)

"Nie widziałam, ale widziałam "Fatum" i nawet mi się podobał" – muszę go kiedyś obejrzeć. A dobrze trzyma w napięciu? Zapomniałam wtedy podać linka:
http://dark.water.fatum.filmweb.pl/

EM_DE_KE_AS mam dla Ciebie ciekawe zdjęcia z "Titanica". Jeśli lubisz film, to tym bardziej mogą Ci się spodobać autentyczne ujęcia statku. Jest tam m.in. stołówka Titanica, kajuta jednego z pasażerów (nieurządzona z takim przepychem jak kajuta Kate Winslet, bo należała do jezuity :-)) zdjęcia z pokładu, ludzie w ubraniach z tamtej epoki, a nawet menu z potrawami, które podawano w drugiej klasie:
http://portalwiedzy.onet.pl/135886,1,1,0,galeria_media.html

koa222

No nie chyba oszaleję tyle tych artykułów ostatnio pojawia się o Robercie! Żartuję:-). EM DE KE AS, wielkie dzięki za informację o tym wywiadzie w „COSMOPOLITAN”:-).

„No warto kupić Cosmopolitan choćby nawet dla tego kalendarza...;D” - A z czym jest ten kalendarz? Z aktorami?

Euhenia_2

"A z czym jest ten kalendarz? Z aktorami?" - nie są to aktorzy. Na pewno nie są to jakoś specjalnie znani ludzie. Przypuszczam, że to modele.
Poniżej link z okładką najnowszego numeru. Jest też zdjęcie kalendarza - szkoda że nie pokazali wszystkich panów. Kalendarz jest ścienny. Zdjęcia duże.

http://www.wirtualnemedia.pl/article/2869020_Kalendarz_z_seksownymi_mezczyznami_ w_Cosmopolitan.htm

Natomiast wewnątrz numeru jest reklama grudniowego numeru z dodatkiem: kalendarz, na którego okładce będzie między innymi zdjęcie ROberta Pattisona. Z tym, że kalendarz będzie kieszonkowy - fajny do torebki;)
Euhenia, nie wiem tylko czy w srodku też będą fotki aktorów z okładki kieszonkowego kalendarza. Dobrze by było, bo na okładce jest też aktor z Lostów, którego uwielbiam:)

koa222

"Cast Away" – to świetny film. Kiedyś czytałam, że mniej więcej w jego połowie przerwano kręcenie, żeby Tom Hanks schudł i zrzucił kilkanaście kilogramów, i wrócono znowu do jego kręcenia po roku. Wtedy Tom mógł zagrać już w scenie, gdy jego bohater stał się szczuplejszy i bardziej umięśniony, bo już dosyć długo przebywał w samotności na wyspie, a codzienne łowienie ryb wysmukliło jego sylwetkę."- widziałam ten film, oceniłam go jako rewelacyjny - a żeby według mnie film był rewelacyjny musi sobie naprawde na to zasłużyć;)

"czyli lubisz blondynów o jasnych oczach i normalnej budowie ciała (takich nie za grubych i nie za chudych). Ja wolę brunetów o piwnych oczach w typie Orlanda albo Erica Bany :-)" - wiesz, a ja różnie. Np ty Antonia Banderasa...;)

Co do "Truman Show"-też zasłużyła sobie u mnie na 9/10. Bo kompletnie mnie zaskoczył. Nigdy nie przypuszczałbym że tak się to wszystko potoczy

"A dobrze trzyma w napięciu?" - moja opinia o filmie:
http://www.filmweb.pl/topic/1161717/7+10.html

Co do linka ze zdjęciami:
Wielkie dzięki:):):)
Do tej pory nie widziałam wielu z tych ujęć, choć moje zainteresowanie tym statkiem i tą historią trwa juz dobre 6 lat

Euhenia_2

EUHENIA I KOA:
Wiedziałyście o nowych książkach, jakie wchodzą do salonu empik:) - NOWOŚCI:

http://www.empik.com/robert-pattison-album-ksiazka,prod24050150,p
http://www.empik.com/ksiezyc-w-nowiu-ilustrowany-przewodnik-po-filmie-ksiazka,pr od24050139,p
http://www.empik.com/zmierzch-i-filozofia-wampiry-wegetarianie-i-pogon-za-niesmi ertelnoscia-ksiazka,prod22450056,p?slotName=BoxSale

EM_DE_KE_AS

EM DE KE AS, po Twojej informacji o „Cosmopolitanie” kupiłam ten numer:-). Dzięki jeszcze raz za informację. Fajne są te zdjęcia Roberta i pięknej Megan oraz wywiad z Pattinsonem:-). Mam jeszcze nową „VIVĘ” na okładce jest Tomasz Kamel jest duży ciekawy wywiad z nim, w którym opowiada o tym że to media zrobiły na niego nagonkę nie opierając się na żadnych dowodach, a on jest niewinny i ja mu wierzę. Poza tym duży wywiad z Mandaryną- ładna sesja , piękne suknie. Okazuje się, że była żona Michała Wiśniewskiego pochodzi z rodziny arystokrackiej, a obecnie spotyka się z człowiekiem ze swojej sfery czyli z bardzo bogatym arystokratą pochodzenia francuskiego, który jest producentem megaprodukcji:-). Wiecie co mam wrażenie , że jej po prostu się przewróciło w głowie: ten wywiad jest po to wypromowała sobie nowa płytę o której mówi się na końcu i na początku rozmowy. Poza tym zdjęcie Evy Longorii Parker- zrobione przez paparazzich na 1 stronę, Sharon Stone – 1 fotka, Pamela Anderson- 1 fota, 3 foty Lindsay Lohan z sądu, Madonna, Kim Cattrall i Miley Cyrus zagrają razem w kinowym „Seksie w wielkim mieście”, prezydent Francji, David Beckham, , Suri Cruise- jej szafa warta jest 3 miliony dolarów! Beata Tyszkiewicz, ładne zdjęcie czarno białe Marleny Dietrich, Clarka Gable`a, Julii Roberts, Anthonego Hopkinsa, Kingi Preis, Catherine Deneuve. Cała strona o Paris Hilton (4 jej fotki), Matthew MacCounaghy- zdjęcie w koszulce, Richard Gere- zdjęcie z daleka. Duży artykuł o Alicji Bachledzie- Curuś- całe mnóstwo zdjęć , m.in. rezydencji w Hollywood , gdzie obecnie mieszka z Colinem, bardzo ciekawy artykuł. Janina Paradowska- wywiad. Artykuł o Robercie Pattinsonie – gdzie porównują go do Jamesa Deana. Jedno zdjęcie Roberta to pierwsze na stronę zwala z nóg, jest po prostu śliczne- czarno białe, obok fota Deana. Są jeszcze trzy foty Roberta, już nie takie ładne i 3 Deana. Artykuł o paparazii- bardzo ciekawy, a w nim zdjęcia gwiazd Amy Winehouse, Brada Pitta, Coutney Love, Colina Farrella, Nicole Kidman, , księżny Diany, Toma Cruise i jego rodziny. W rubryce „MODA CONTRA” – po 5 zdjęć Brada Pitta (z Angeliną na jednej fotce)i Davida Beckhama. Zdjęcie Patricka Dempseya- ładne pozowane. W horoskopie zdjęcie Anne Hathaway. Orlando Blooma nie ma.

Euhenia_2

Dzięki za wiadomość o tych nowościach w "Empiku". Chyba najbardziej chciałabym mieć biografię Roberta . Może ta książeczka jest lepsza (zwłaszcza jeżeli o chodzi o liczbę stron)od tej którą obecnie sprzedają w "Emipiku". Co do "Filozofii i Zmierzchu" to raczej mnie nie interesuje, natomiast "Przewodnik po Księżycu w nowiu" - bardzo. Zastanawiałam się już wcześniej czy "Przewodnik po Zmierzchu" nie kupić:-).

Euhenia_2

Kupiłam „Życie na gorąco” na okładce Wiśniewscy. W środku zdjęcie i artykuł o Alicji Bachledzie i Colinie (ładne jedno jej zdjęcie z Farellem). Poza tym Bradley Cooper i Renee Zellweger, strona o Dodzie- wystąpi w finałowym odcinku „Tańca z gwiazdami”!( już nie mogę się doczekać:-), Katie Holmes i Tom Cruise, zdjęcie ładne Nataszy Urbańskiej w artykule „Od nich kupimy wszystko”. Artykuł na 2 strony o Michale Kwiatkowskim. Artykuł na około pół strony o Sandrze Bullock (2 foty). Strona o premierze „Rewersu”.

Euhenia_2

Zapomniałabym na okładce wydania specjalnego Filmu": "HOLLYWOOD" są: Robert Pattinson , Krsietn Stewart i Taylor Lautner, ale w moim kiosku jest tylko wydanie zapakowane w folie z filmem za 9.99 zł, muszę poszukać tej gazetki bez filmu:-).

Euhenia_2

Przejrzałam tygodniki z programem i nie ma zbyt wiele napisane o „Księżycu w nowiu” zwłaszcza w „Programie TV” jest to samo zdjęcie Roberta i Kristen, które było w artykule o nim w zeszłym tygodniu , o którym mi pisałaś EM DE KE AS. W „Super TV” jest ładne zdjęcie jak biegną razem z Kristen przez las, ale to samo , które było w „COSMOPOLITANIE” tyle, że powiększone i jeszcze 3 inne bez Roberta. Również „TELETYDZIEŃ” zawiódł: jest niewielka recenzja i zdjęcie, a dwie strony poświęcili „Opowieści wigilijnej”:-(. Nie ma też Orlanda. W „Teleświecie” na okładce Kate Winslet i jest też gwiazdą tygodnia(czyli artykuł na 2 strony o niej). Jest też bardzo duże zdjęcie Nataszy Urbańskiej (w trakcie tańca z programu) w artykule o „Tańcu z gwiazdami”. Natomiast w recenzji „Księżyca w nowiu” jest to samo zdjęcie Roberta i Kristen , które było w „Show”:-((i 2 inne zdjęcia bez Roberta). W „Gali” nie napisali o tym filmie, ale jest duża jego reklama, na stronę. Nie napisali także o Bloomie :-(.

Euhenia_2

Party: RObert pattison - w dziale z przepisami - nieduża fotka
Megan Fox - ładne foto z serii - jak wyglądala kiedyś a jak wygląda dziś

Orlanda nie zauważyłam

EM_DE_KE_AS

Dzięki za wiadomość :-). Czy fotka Roberta znajduje się obok jego ulubionej potrawy?

Euhenia_2

"Czy fotka Roberta znajduje się obok jego ulubionej potrawy" - pomyliłam się, nie chodzi o potrafi - kartki mi się pomyliły - chodzi o środki farmaceutyczne. Piszą że Pattison bierze środki uspokajające

Twój styl - Robert Pattison - str. 166 i Megan Fox - śliczne foto na pół strony - str 168

To i Owo:
Koa i Euhenia warto: śliczne foto {duże] Roberta Pattisona i artykuł na 2 strony

EM_DE_KE_AS

EUHENIA:
"A czy czytałyście już recenzje tego filmu z Megan Fox? Są dwie, chociaż jedna to bardziej artykuł o scenarzystce "Zabójczego ciała". Oba teksty nie są raczej zachęcające. Podobno film pokazywany w Ameryce ledwie zwrócił koszty produkcji (16 milionów):-(" - dzięki za recenzje filmu. Myślę, że lepiej będzie zaczekać na premierę dvd, bo podobno "Zabójcze ciało" jest średnie i szkoda wydawać dwa albo trzy razy tyle na bilet, jak można obejrzeć go w domu. Chyba jest raczej za słaby na horror, niektórzy piszą, że nawet nie pasuje do tego gatunku. Nie uratowała go nawet Diablo Cody – scenarzystka odpowiedzialna między innymi za "Juno". Podsumowując - dialogi w "Zabójczym ciele" są nawet dobre, tylko wykonanie pozostawia wiele do życzenia ;) Chociaż komuś może się akurat ten film spodobać. Euhenia – czy już na pewno nie wybierzesz się na niego?

"Uwielbiam takie mieszanki humoru i sensacji:-), dlatego tak lubiłam ten serial:-). Czy chciałybyście obejrzeć kinową wersję "Drużyny A" w kinie? Bo ja bardzo:-), głównie przez aktora Liama Neesona, jeszcze w takiej zabawnej roli:-). Nie pamiętam bym oglądałam go w jakiejś komedii poza "Charliem Cykorem" i "To właśnie miłość", ale tam miał raczej dramatyczną rolę do odegrania, bo grał mężczyznę, który właśnie owdowiał i był bardzo smutny." – kiedyś na pewno to obejrzę :-) Przez sentyment do tego serialu. A jeśli gra tam Liam, to "Drużyna A" będzie na pewno zabawna. Ja też nie widziałam go w wielu komediowych rolach, ale wygląda na człowieka, któremu nie jest obce poczucie humoru. Jak go oglądam w jakichś scenach, to od razu film robi się jakiś weselszy :-) Po prostu taką aurę roztacza.

"Nie pamiętam bym oglądałam go w jakiejś komedii poza "Charliem Cykorem" i "To właśnie miłość", ale tam miał raczej dramatyczną rolę do odegrania, bo grał mężczyznę, który właśnie owdowiał i był bardzo smutny." – ostatnio to samo spotkało go w życiu prywatnym :-( Czasem film dogania życie :-(

Ciekawe czy nakręcą film na podstawie innego znanego serialu przygodowego z lat 80 – "MacGyvera", pamiętasz Euhenia, jak kilka miesięcy temu chodziły pogłoski, że ma się pojawić w wersji kinowej. Jak myślicie, kto mógłby go zagrać zamiast Richarda Deana Andersona ?

Annie Leibovitz zrobiła ostatnio zdjęcie kolejnej sławnej osobie, tym razem jest to Cate Blanchett. Zdjęcie będzie w grudniowym "Vogue". Jak zwykle, jeśli chodzi o prace tej fotografki, panuje na nim baśniowy klimat:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2355091/cate-blanchett-inside-vogue/

W czwartek będzie lecieć dobra komedia pt. "Goło i wesoło", ta, w której żałowałaś Euhenia, że nie wystąpił w niej Sean Bean ;)(musiał ją odrzucić z podowów osobistych). Będzie o godzinie 20.00 na programie TV4. EM_DE_KE_AS, jeśli jeszcze jej nie oglądałaś, dodam, że fabuła dotyczy bezrobotnych mężczyzn, którzy postanowili zarobić na życie striptizem :-):
http://www.filmweb.pl/f519/Go%C5%82o+i+weso%C5%82o,1997

EM_DE_KE_AS:

"KOA co do tych okładek "In Style":
Nie wiem, czy pamiętasz tą sesję z Kate Winslet - z lutego tego roku..." - dzięki za zdjęcia. Nie pamiętam, czy oglądałam wtedy tamten numer "In Style" (a czy Ty go sobie kupiłaś?). Bardzo podoba mi się to drugie zdjęcie, na którym ma suknię na jedno ramię, wygląda elegancko i dosłownie bez zarzutu.
http://c2.api.ning.com/files/o7DVRex5YJuOwDYIrgFMTt*ukH221t7rtH2a8AblY3BUmOndBoj NBlIdzVepNYBSfdMjejjiT7JU9SH*qWCneS-ttRwLtWWg/Kate_Winslet_Instyle_feb2009_02.jp g

"Sesja ta wyglądała w każdym razie tak jak na powyższych fotkach (w polskiej edycji). Sesję z lutego z zagranicznego numeru przedstawiają własnie powyższe fotki" – wydaje mi się, że polski "In Style" bazuje po prostu na tym zagranicznym. A ciekawe czy z racji tego piszą trochę w polskiej edycji o polskich gwiazdach, czy raczej trzymają się wzorca i więcej miejsca poświęcają tym zagranicznym? Już dawno nie przeglądałam "In Style". Są tam artykuły o jakichś polskich gwiazdach?

"Też nie lubię Bar Rafaeli. Kiedyś nienawidziłam Gisele Bundchen - bo wolałam żeby Leo spotykal się z kimś fajniejszym. Wywalałam jej fotki i to mszcząc się na nich - były w drobnych kawałeczkach. Kiedy Leo związał się z Rafaeli, polubiłam Gisele do tego stopnia, że zachowuje każdą jej fotkę;D" – zabawne EM_DE_KE_AS :-) Ciekawe co by było, gdybyś dowiedziała się, że Gisele z nim zerwała gdy właśnie darłaś jej zdjęcie na pół? Skleiłabyś je z powrotem ? ;) Ja ostatnio wyrzuciłam artykuły i fotki Sary Michelle Gellar :-)

"To i Owo:
Koa i Euhenia warto: śliczne foto {duże] Roberta Pattisona i artykuł na 2 strony" – dziękuję za informację.

"Co do linka ze zdjęciami:
Wielkie dzięki:):):)
Do tej pory nie widziałam wielu z tych ujęć, choć moje zainteresowanie tym statkiem i tą historią trwa juz dobre 6 lat" – cieszę się, że Ci się podobały te zdjęcia. A czy znalazłaś kiedyś oryginalne zdjęcia "Titanica" w jakimś magazynie, może z jakimś artykułem razem? Bo kiedyś jak "Titanic" wchodził na ekrany, było tego naprawdę dużo. Były chyba też fotografie kapitana tego statku i trzeba przyznać, że aktor, który go zagrał bardzo go przypomina. Swojego czasu było też mnóstwo zdjęć Kate Winslet i Leonarda DiCaprio oczywiście w kostiumach z epoki. W ogóle lubię sobie oglądać takie stare autentyczne fotografie. Gdybyście mogły być na tym statku zanim zatonął, jakie pomieszczenie chciałybyście zwiedzić? Albo co pooglądać? Ja np. chciałabym zwiedzić sobie pokład, zrobić spacer wzdłuż statku, pooglądać z niego ocean. Chciałabym też obejrzeć jakąś kajutę pierwszej klasy, dobrze by było, gdyby przypominała tą Kate Winslet :-) Czyli taką urządzoną po kobiecemu i z przepychem – żeby było tam dużo kwiatów, obrazów i porcelany. I chciałabym też obejrzeć jadalnię "Titanica", chwilę przed podaniem obiadu albo kolacji, gdy wszystkie stoły były nakryte i leżała na nich piękna porcelana, a obok niej stały szklanki i kieliszki w najlepszym gatunku.

koa222

"Myślę, że lepiej będzie zaczekać na premierę dvd, bo podobno "Zabójcze ciało" jest średnie i szkoda wydawać dwa albo trzy razy tyle na bilet, jak można obejrzeć go w domu."- DVD też może być drogie

"W czwartek będzie lecieć dobra komedia pt. "Goło i wesoło", ta, w której żałowałaś Euhenia, że nie wystąpił w niej Sean Bean ;)(musiał ją odrzucić z podowów osobistych). Będzie o godzinie 20.00 na programie TV4. EM_DE_KE_AS, jeśli jeszcze jej nie oglądałaś, dodam, że fabuła dotyczy bezrobotnych mężczyzn, którzy postanowili zarobić na życie striptizem :-): " - nie powinien kolidować z "Zagubionymi"...

"Nie pamiętam, czy oglądałam wtedy tamten numer "In Style" (a czy Ty go sobie kupiłaś?)."- Oczywiście. Sesja w całości była elegancka i z klasą

"A ciekawe czy z racji tego piszą trochę w polskiej edycji o polskich gwiazdach, czy raczej trzymają się wzorca i więcej miejsca poświęcają tym zagranicznym? Już dawno nie przeglądałam "In Style". Są tam artykuły o jakichś polskich gwiazdach?" - są, ale rzeczywiście więcej jest zagranicznych. Szczególnie jeśli chodzi o strony z prezentowaniem stylu gwiazd. Polscy też są - jakiś wywiad, albo jak wygląda czyjś dom. Albo na stronach o gotowaniu

"Ciekawe co by było, gdybyś dowiedziała się, że Gisele z nim zerwała gdy właśnie darłaś jej zdjęcie na pół? Skleiłabyś je z powrotem ? ;)"- hehe. NIe wiem. Ja jej wtedy szczerze nienawidziłam. Ale po jakimś czasie swierdziłam że to jedna z najładniejszych współczesnych modelek (nie licząc Cindy Crawford, która bardziej była sławniejsza w latach 90-tych)

"Były chyba też fotografie kapitana tego statku i trzeba przyznać, że aktor, który go zagrał bardzo go przypomina" - o tak. Masz rację

"Gdybyście mogły być na tym statku zanim zatonął, jakie pomieszczenie chciałybyście zwiedzić? Albo co pooglądać?" - ojej, chyba wszystko;) Na pewno to, co Ty wymieniłaś. Chciałabym przejść się po pokładzie, obejrzeć nie tylko pierwszą ale i trzecią klasę - zobaczyć i wczuć się w klimat "dwóch światów", a w szczególności przejść się po tych schodach koło zegara...:) I te pokoje z przepychem. Łaaa.

EM_DE_KE_AS

„Pomyliłam się, nie chodzi o potrafi - kartki mi się pomyliły - chodzi o środki farmaceutyczne. Piszą że Pattison bierze środki uspokajające” - Dzięki za odpowiedź. Czytałam o tym w tym wywiadzie w „To i owo”(wielkie dzięki za informację o tej gazetce:-)) z Robertem, że kiedyś przed castingiem zażył środki uspokajające i zemdlał. Rozumiem teraz, że jak mało kto pasował do artykułu o środkach farmaceutycznych:-).

„Twój styl - Robert Pattison - str. 166 i Megan Fox - śliczne foto na pół strony - str 168” – Dziękuję EM DE KE AS za tak dokładne informacje. „Twój Styl” jest gruby i trudno by mi było wyszukać tych zdjęć:-). Jeszcze ich nie oglądałam, ale wkrótce to zrobię. EM DE KE AS zdjęcie Roberta jest równie ładne i duże w „Twoim stylu” jak w „To i owo”?

„Natomiast wewnątrz numeru jest reklama grudniowego numeru z dodatkiem: kalendarz, na którego okładce będzie między innymi zdjęcie ROberta Pattisona. Z tym, że kalendarz będzie kieszonkowy - fajny do torebki;).Euhenia, nie wiem tylko czy w środku też będą fotki aktorów z okładki kieszonkowego kalendarza. Dobrze by było, bo na okładce jest też aktor z Lostów, którego uwielbiam:)”- No właśnie jakby były duże zdjęcia to kupiłabym dla Roberta Pattinsona:-).

To są moje ulubione zdjęcia Orlanda. Te pochodzą z festiwalu z Sanremo:
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=465&pos=64
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=465&pos=47
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=465&pos=153
W ogóle ten wywiad na festiwalu piosenki włoskiej był bardzo zabawny. Widziałam go na youtube.com(niestety bez dźwięku). Jeżeli jesteście zainteresowane to spróbuje go odszukać. Ta dziewczyna w czerwonej sukience, która obok Orlanda siedzi na tym zdjęciu:
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=465&pos=59
rzuciła mu się w pewnym momencie na szyję i zaczęła całować, i to widać, że nie była to zaplanowana scenka , wystarczy spojrzeć jak bardzo Orlando był zmieszany.
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=459&pos=102
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=459&pos=104
Potem jeszcze trzymała go za nogę, żeby nie mógł zejść ze sceny:-):
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=459&pos=107
Bardzo podobają mi się jeszcze te fotki:
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=618&pos=2
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=618&pos=4
http://www.ka-bloom.org/gallerie/displayimage.php?album=280&pos=16
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=618&pos=69
To zdjęcie podoba mi się przez to , że eksponuje ładnie jego oczy:
http://www.ka-bloom.org/gallerie/displayimage.php?album=265&pos=2
mam również wiele ulubionych zdjęć Orlanda z filmów i sesji do gazet:-). Ale nie chcę Was zanudzać:-) .

„Podsumowując - dialogi w "Zabójczym ciele" są nawet dobre, tylko wykonanie pozostawia wiele do życzenia ;) Chociaż komuś może się akurat ten film spodobać”- No właśnie, mnie również żadna z tych recenzji ostatecznie do tego filmu nie zniechęciła i wciąż chcę go obejrzeć tylko , że nie w kinie. Wystarczy mi wypożyczenie. Chociaż idealnie by było gdyby ten film znalazł się w kolekcji filmów, w której jest „Księżna”, czyli był po 19,99 zł to całkiem możliwie, że bym się skusiła na niego:-).
„Euhenia – czy już na pewno nie wybierzesz się na niego?” – Do kina na pewno nie.

Euhenia_2

"EM DE KE AS zdjęcie Roberta jest równie ładne i duże w „Twoim stylu” jak w „To i owo”? " - to są dość ładne fotki. O ile pamiętam są one z "Księżyca w nowiu"

Oczywiście VIVĘ widzialyście? - tam są śliczne foty Roberta - szczególnie te czarno-białe

"No właśnie jakby były duże zdjęcia to kupiłabym dla Roberta Pattinsona:-)" - Zobaczymy:) Sama bym chciała - dobrze by zrobili gdyby po każdym miesiącu była fotka przystojnego aktora i obok notka o nim z ciekawostkami:)

EM_DE_KE_AS

Aha - jeszcze jedno:
Nowy In Style: Jednak nie pojawiła się Megan na okładce (a szkoda) - jest Reese Whiterspoon - i ładna sesja z ładnymi zdjęciami

Robert Pattison i Kristen Stewart - ujęcie z filmu "Zmierzch" - to które znamy wszyscy: tzn Kristen patrzy do góry a Robert się pochyla do jej szyi;)

Megan Fox - chyba w sukience z poniższego linka:
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=9554&fullsize=1

EM_DE_KE_AS

EM DE KE AS, dziękuję za wiadomości:-)

"to są dość ładne fotki. O ile pamiętam są one z "Księżyca w nowiu""- To świetnie. Mam nadzieję, że inne od tych które już mam:-).

"Oczywiście VIVĘ widzialyście? - tam są śliczne foty Roberta - szczególnie te czarno-białe"- Tak opisywałam "VIVĘ" w którejś wiadomości powyżej. To czarnobiałe zdjęcie na całą stronę jest bardzo ładne, ale reszta już nie. Nie wiem czy się ze mną zgodzicie? Wydaje mi się, że mogli wybrać ładniejsze ujęcia.

"Nowy In Style: Jednak nie pojawiła się Megan na okładce (a szkoda) - jest Reese Whiterspoon - i ładna sesja z ładnymi zdjęciami" - Lubię dosyć Reese, ale nie kupię dla niej gazetki, co innego gdyby to była Megan:-). Jeszcze w piątek może być "Joy" , może tam będzie duży artykuł o Fox.

Euhenia_2

W jutrzejszym "Joy-u" na pewno będzie na okładce Rihanna. Pewnie więc artykuł będzie właśnie o niej. Liczę jednak na dużo ciekawych rzeczy. Miejmy nadzieję że będzie Megan.

W najnowszym "Na żywo": jest zdjęcie Megan FOx porównywanej do ANgeliny. Megan jest w jednym z najładniejszych swoich kreacji. Bardzo mi się podobają między innymi te zdjęcia kiedy pojawiła się w tej sukni:
Ponieważ całość wygląda przepięknie
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=10095&fullsize=1
Suknia ma ładny krój. Jest też ciekawie uszyta:
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=10054&fullsize=1
Do tego fryzura Megan: pięknie komponuje się z suknią. Taka fryzura dodaje jej wdzięku i sprawia że Megan wygląda niemal jak bogini ("pżyczylam" sobie taką fryzurkę - ostatnio czeszę się w ten sposób czasmai) - co do sukni jeszcze: warto zwrócić uwagę na ciekawie zawiązane ramiączko:
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=10127&fullsize=1
do tego makijaż: ładny bo delikatny - do tej sukni mocniejszy nawet by nie pasował. I dodatki - w kolorze białego srebra, ładne diamenciki na bransoletce. Bez przepychu:)
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=9993&fullsize=1
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=9997&fullsize=1

W nowym Glamour - jest plakat z "Księżyca w nowiu" - taki już kiedyś był gdzieś tyle że większy. I w dziale z filmami - opis filmu i fotka z Kristen i RObertem

EM_DE_KE_AS

„W najnowszym "Na żywo": jest zdjęcie Megan FOx porównywanej do ANgeliny.” - Dziękuję za informację:-)

„W jutrzejszym "Joy-u" na pewno będzie na okładce Rihanna.”- Skąd ta pewność? :-)

„ Megan jest w jednym z najładniejszych swoich kreacji. Bardzo mi się podobają między innymi te zdjęcia kiedy pojawiła się w tej sukni” – tak to prawda, mnie również bardzo się podoba ta suknia. Ładnie jej w ogóle w białym. W tej sukience także białej również świetnie wyglądała, chociaż ta, której zdjęcie jest w „Na żywo” jest ładniejsza:
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?album=50&pos=41

„Ponieważ całość wygląda przepięknie” – O tak :-)
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=10095&...

„do tego makijaż: ładny bo delikatny - do tej sukni mocniejszy nawet by nie pasował”- Też mi się tak wydaje. Wystarczą kreski na oczach, błyszczące beżowe cienie do oczu i różowa szminka.

„ I dodatki - w kolorze białego srebra, ładne diamenciki na bransoletce. Bez przepychu:)” -
Te dodatki są idealnie dopasowane do całości zgadzam się z Tobą w 100 %. Tak w ogóle to te okrągłe kolczyki muszę po prostu mieć takie same. Aż tak mi się podobają:-).

„Do tego fryzura Megan: pięknie komponuje się z suknią. Taka fryzura dodaje jej wdzięku i sprawia że Megan wygląda niemal jak bogini ("pżyczylam" sobie taką fryzurkę - ostatnio czeszę się w ten sposób czasmai)” - Wiesz , że ja też:-). Kiedyś w ‘Gali” było zdjęcie Megan w tej fryzurze i w tej kreacji i fotka było nie za wyraźna a ja myślałam , że ona ma włosy tuż nad czołem skręcone i zapięte gdzieś za uszami, a reszta włosów natapirowana i dopiero spięta i tak się uczesałam, a potem zobaczyłam, na lepszym zdjęciu w internecie, że ona ma te włosy jakby jakąś gumeczką albo cieniuteńką opaską ściśnięte:-). A Ty EM DE KE As, jak się czeszesz w tą fryzurę to wkładasz opaskę?
Bo jak Megan stoi bokiem to widać, że włosy zaraz nad czołem są czymś związane:
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?album=214&pos=10
oraz tu:
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?album=214&pos=138
Zauważyłaś?

Skusiłam się jednak na to wydanie specjalne „FILMU” – „HOLLYWOOD” z Taylorem Lautnerem, Kristen i Robertem na okładce z filmem „Pod osłoną nieba”(którego w ogóle nie mam ochoty obejrzeć:-)) po 9,90 zł:-). W spisie treści jest zdjęcie całej trójki , inne niż na okładce , ale takie jak na plakatach oficjalnych „Księżyca w nowiu”. W rubryce „Barometr” jest maleńkie zdjęcie Megan Fox. Jej barometr rośnie po wyznaniu, że jest biseksualna, cytuję: „Teraz nikt nie będzie musiał czuć się wykluczony”:-). Jest też w „Barometrze” mała fotka Johnnego Deppa –który jest najseksowniejszym facetem według magazynu „Empire”. Natomiast wśród gwiazd , których barometr spada jest Will Smith –po wyznaniu iż chce zagrać w operze mydlanej i Leonardo DiCaprio , który po zerwaniu z modelką Bar Rafaeli związał się z gwiazdą realisty show.
-Rubryka „Co się kręci – tu piszą miedzy innymi o „Drużynie A” jest fotka mała Liama Neesona oraz większa DiCaprio z „Inception”.
- Strona o Josephie Gordonie – Levitt (duże zdjęcie).
- Wywiad z Carmen Elektrą – zdjęcie na stronę, oraz jedno mniejsze.
-„Dom nad rozlewiskiem”
- Artykuł „Easy Riders czyli swobodni jeźdźcy” . Jest mnóstwo zdjęć aktorów na motorach: mi. innymi Koa, nasz Orlando:-) z takim podpisem ;” Orlando Bloom wyrusza na przejażdżkę po Soho. Drugi kask – zarezerwowany dla ukochanej Mirandy Kerr:-(, poza nim jeszcze : Brad Pitt, Tom Cruise, Shia LaBeouf, Hugh Laurie, Keanu Reeves.
- Artykuł o nastolatkach z serialu „Zeke i Luther”
- Artykuł o restauracjach gwiazd jest Eva Longoria i jej „Beso”(ładne choć niewielkie zdjęcie, jak coś przyrządza) oraz Jennifer Lopez i jej „Madres” oraz Robert de Niro , który jest właścicielem kilku restauracji i sieci.
- Wreszcie temat z okładki :-): zdjęcie na 2 strony jak Robert i Kristen leżą na jakimś kocu na ziemi (bardzo ładne zdjęcie). Dalej jest bardzo wiele zdjęć Roberta i Kristen – takich niewielkich(z premier, plakatowych, z okładek czasopism, z innych filmów, natomiast zdjęć Taylora malutkich jest tylko 4)). W sumie cały artykuł wraz ze zdjęciami zajmuje 7 stron i dotyczy głównie Roberta i Kristen. Wydaje mi się, że warto kupić:-).
- Artykuł o Nicole Kidman – zdjęcie na 1 stronę i kilka innych, już z filmów
- Artykuł o Pawle Małaszyńskim- są zdjęcia jego
- Artykuł o Renee Zellweger - zdjęcie na 1 stronę i kilka innych z filmów
- Artykuł o modzie inspirowanej kinem (dużo zdjęć z filmów)
- Artykuł o „Alicji w Krainie Czarów”- zdjęcie na 1 stronę Johnnego Deppa w przebraniu Szalonego Kapelusznika i mniejsze normalne i Heleny Bonham Carter w stroju Czerwonej Królowej
- Artykuł dawnych polskich seksbombach
- Artykuł „Co nowego w kinach, na DVD i w telewizji”
- Duże zdjęcie Halle Berry i małe Kate Bosworth w rubryce „Fason”
- W horoskopie jest też małe zdjęcie Roberta Pattinsona
- Na ostatniej stronie reklama kinowa „Księżyca w nowiu”

Euhenia_2

"Skąd ta pewność?"- Widziałam reklamę w "Tinie" - była zamieszczona okładka:D
I zgodnie z tym co pisałam wczoraj w nowym Joyu jest artykuł o Rihannie. Nie ma ni ciuka Megan Fox:/ ale za to jest coś dla Was dziewczyny - na przedostatniej stronie - ładne zdjęcie ROberta Pattisona.

EM_DE_KE_AS

Automatyczność i rutyna nie popłaca...miałan na myśli Anne Muchę a nie Rihanne - mój błąd;D

EM_DE_KE_AS

Ale co do reszty to prawda. Zdjęcie ROberta Pattisona - choć nie na całą stronę jest bardzo ładne. Ślicznie się uśmiecha.

Euhenia_2

"A Ty EM DE KE As, jak się czeszesz w tą fryzurę to wkładasz opaskę?"- nie, wiążę gumką tylko. Tak żeby bylo podobnie, jak tu:
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=10164&fullsize=1
tylko nie tapiruję.

Efekt nie zawsze musi być identyczny, wystarczy że jest na podobny styl;)
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=9961&fullsize=1

Zauważ że to nad czołem to chyba jakaś cieniutka opaska jednak.
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=10028&fullsize=1

Dzięki za opis "FILMU-HOLLYWOOD"

EM_DE_KE_AS

KOA:
W Joy'u jest coś dla Ciebie - mówiłaś kiedys że lubisz Gerarda Butlera:
Jest zapowiedź nowego filmu z nim "Prawo Zemsty" oraz wywiad z ładnymi zdjęciem i kilka mniejszych

Ponadto oprócz artykułu z Anną Muchą jest też artykuł o Kate Moss - też ładne fotki. Czarno-białe zdjęcie Dody - reklama programu Viva. Bardzo ładne - może dlatego że czerno-białe;)
Bardzo ładna sesja mody Izy Janachowskiej i Radosława Majdana
W krzyzówce zdjęcie Jude'a Law'a

EM_DE_KE_AS

Dziękuję za opis „JOYA”. Cieszę się, że jest chociaż Robert i to ładne jego zdjęcie. W poniedziałek muszę koniecznie je obejrzeć:-).

„nie, wiążę gumką tylko. Tak żeby bylo podobnie, jak tu” – Właśnie muszę sobie kupić taką gumkę do włosów. Tylko w innym kolorze, bo nie jestem ciemną brunetką jak Megan, a ta gumka czy opaska nie powinna się rzucać w oczy. Em De KE AS, podoba Ci się jeszcze jakaś fryzura Megan , makijaż lub strój?

Na okładce „FUN CLUBU” jest Taylor Lautner , a obok jest zdjęcie jego plakatu (ładne).
W „Życiu na gorąco”(na okładce premier Marcinkiewicz z Izabelą) nie ma Megan , ani Roberta, ani Blooma, ani Nataszy Urbańskiej. Jest malutkie zdjęcie Angeliny Jolie z filmu „Salt” w artykule o Olbrychskim, który w tym filmie też gra(strona 3). Zdjęcie Cindy Crawford malutkie, jak jedzie na rowerze. Artykuł na pół strony o Charize Theron(2 zdjęcia).

Koa, na twoje pytania już częściowo odpisałam w tematach powyżej.

„kiedyś na pewno to obejrzę :-) Przez sentyment do tego serialu. A jeśli gra tam Liam, to "Drużyna A" będzie na pewno zabawna. Ja też nie widziałam go w wielu komediowych rolach, ale wygląda na człowieka, któremu nie jest obce poczucie humoru. Jak go oglądam w jakichś scenach, to od razu film robi się jakiś weselszy :-) Po prostu taką aurę roztacza.” – Tak. Liam nie jest jakoś specjalnie przystojny(jeżeli chodzi o twarz, bo sylwetkę ma świetną), ale ma w sobie jakiś urok, który na mnie zdecydowanie działa:-).

„Ciekawe czy nakręcą film na podstawie innego znanego serialu przygodowego z lat 80 – "MacGyvera", pamiętasz Euhenia, jak kilka miesięcy temu chodziły pogłoski, że ma się pojawić w wersji kinowej. Jak myślicie, kto mógłby go zagrać zamiast Richarda Deana Andersona ?”- Właśnie od dawna na „Filmwebie” nie pojawiła się żadna informacja o tym filmie, a już dawno powinno być, jeżeli ma on w ogóle powstać:-(. Z obsadzeniem tytułowego bohatera tego kultowego serialu będzie na pewno najciężej producentom:-). Do tej roli potrzebny jest aktor trzydziestoletni, szczupły, wysoki, wysportowany, raczej za chudy niż przesadnie umięśniony, przystojny, ale nie za bardzo wymuskany, ktoś kto wygląda inteligentnie i jest jednocześnie nieco roztargniony. Hmmm... Kto to by mógł być? Może Richard Dean Anderson ma syna?-:-). Bo jakoś nie jestem w stanie wyobrazić sobie kogoś innego w tej roli:-). Może Jake Gyllenhaal, ale dla mnie on nie jest przystojny i go za bardzo nie lubię, ale on właśnie wygląda na nieco roztargnionego:-). Orlando by się chyba bardziej nadawał, bo jest przystojniejszy i ma w sobie wiele uroku. Poza tym już w „Piratach” udowodnił, że potrafi sobie pomysłowo radzić z przeciwnościami:-). A Wy, macie jakieś inne propozycje?

„Annie Leibovitz zrobiła ostatnio zdjęcie kolejnej sławnej osobie, tym razem jest to Cate Blanchett. Zdjęcie będzie w grudniowym "Vogue". Jak zwykle, jeśli chodzi o prace tej fotografki, panuje na nim baśniowy klimat:”- Na tych zdjęciach Cate wygląda rewelacyjnie, najwyżej na 20- latkę. Zabawny jest ten facet, który przed nią siedzi :ubrany w garnitur i spódnice oraz rajtuzy baletnicy:-). Słyszałaś Koa, że Annie Leibovitz popadła w duże tarapaty? Podobno grozi jej utrata praw do własnych zdjęć przez ogromne długi, których spłacić nie może w inny sposób.

„W czwartek będzie lecieć dobra komedia pt. "Goło i wesoło", ta, w której żałowałaś Euhenia, że nie wystąpił w niej Sean Bean ;)(musiał ją odrzucić z podowów osobistych). Będzie o godzinie 20.00 na programie TV4.” – Dziękuję za wiadomość.

„Ja np. chciałabym zwiedzić sobie pokład, zrobić spacer wzdłuż statku, pooglądać z niego ocean. Chciałabym też obejrzeć jakąś kajutę pierwszej klasy, dobrze by było, gdyby przypominała tą Kate Winslet :-) Czyli taką urządzoną po kobiecemu i z przepychem – żeby było tam dużo kwiatów, obrazów i porcelany.” – Ja także uwielbiam zwiedzać stare miejsca : dwory, zamki, nawet te składające wyłącznie ruin:-). Na żadnym zabytkowym statku jeszcze nigdy nie byłam. A Wy?

„Gdybyście mogły być na tym statku zanim zatonął, jakie pomieszczenie chciałybyście zwiedzić? Albo co pooglądać?” – Chyba wszystko:-).

„ I chciałabym też obejrzeć jadalnię "Titanica", chwilę przed podaniem obiadu albo kolacji, gdy wszystkie stoły były nakryte i leżała na nich piękna porcelana, a obok niej stały szklanki i kieliszki w najlepszym gatunku.”- Chciałabym obejrzeć nawet szczotki do włosów i inne drobiazgi, które były dawniej robione tak kunsztownie, zwłaszcza przedmioty i pokoje należące do milionerów, którzy płynęli „Titaniciem”.

Euhenia_2

EUHENIA:
""czy Robert wspomina w tym wywiadzie o czymś ciekawym? Np. o tym jak sobie radzi z nagłą sławą?" - Nie, ale w wywiadzie z Johnnym Deppem pojawia się pytanie odnośnie Roberta Pattinsona:
Dziennikarz -"Słyszałeś, że Roberta Pattinsona , gwiazdora sagi "Zmierzch" , okrzyknięto nowym Johnny Deppem?"
Johnny Depp: "To typowe w naszej branży. Gdy tylko ktoś nowy się w niej pojawia, przypina mu się łatkę. Zostaje zakwalifikowany i staje się produktem. Kiedy ja zdobywałem popularność, mówiono , że jestem nowym Jamesem Deanem. Za największy komplement uważam porównanie mnie do Marlona Brando. Był moim przyjacielem i pozostanie dla mnie wzorem."" –
Wiedziałam, że Johnny zagrał razem z Brando w "Don Juan DeMarco", ale nie wiedziałam, że się też przyjaźnili. Dzięki za opisanie tej części wywiadu. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Roberta, jako następcy Johnnego Deppa :-) Robert nie jest takim awanturnikiem jakim Depp był w młodości. Bardziej przypomina mi następcę Harrisona Forda. Jeśli chodzi o to "przyklejanie łatek", to kiedyś napisali o Bradzie Picie, że jest następcą Roberta Redforda – i moim zdaniem tutaj trafili w dziesiątkę. Brad jest bardzo podobny do młodszego Redforda, pobodnie też grają i wydają się bardzo opanowani na ekranie.

"cała strona z 4 fotami niewolnicy mody Victorii Beckham:-)" – Victoria to taka współczesna Maria Antonina, która też była niewolnicą mody :-)

"Dzięki za odpowiedź. Czytałam o tym w tym wywiadzie w "To i owo"(wielkie dzięki za informację o tej gazetce:-)) z Robertem, że kiedyś przed castingiem zażył środki uspokajające i zemdlał. Rozumiem teraz, że jak mało kto pasował do artykułu o środkach farmaceutycznych:-)." – biedny Robert, apteki zarobią na nim dużo pieniędzy, a szczególnie producenci środków uspokajających ;) I jeszcze producenci bielizny, którzy robią na niej nadruki z jego twarzą :-)

Dzięki za Twoje ulubione zdjęcia Orlanda, szczególnie spodobało mi się to. Wyglądał tu na zrelaksowanego. Nie wygląda wcale źle z wąsami, pod warunkiem, że nosi do nich bródkę :-) Założył bluzę o ton jaśniejszą od oczu, dzięki czemu ich kolor nabrał większej głębi:
http://www.ka-bloom.org/gallerie/displayimage.php?album=280&pos=16

"W ogóle ten wywiad na festiwalu piosenki włoskiej był bardzo zabawny. Widziałam go na youtube.com(niestety bez dźwięku). Jeżeli jesteście zainteresowane to spróbuje go odszukać. Ta dziewczyna w czerwonej sukience, która obok Orlanda siedzi na tym zdjęciu (...)rzuciła mu się w pewnym momencie na szyję i zaczęła całować, i to widać, że nie była to zaplanowana scenka , wystarczy spojrzeć jak bardzo Orlando był zmieszany." – tak, widać, że się tego nie spodziewał. Co za kobieta, nie mogła się w ogóle opanować :-) Rozumiem, że go pocałowała, ale żeby jeszcze za nogę się łapać :) Mogła zostawić jego nogę i dać mu dłuższego całusa :-) Jeśli znalazłabyś Euhenia ten film, to chętnie obejrzę, biedny Orlando :-)

Te też są ładne:
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=618&pos=2
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=618&pos=4
Ma delikatną opaleniznę, w ogóle wyglądał wtedy delikatnie, a taka uroda u mężczyzn bardzo mi się podoba. I w białym kolorze też jest mu do twarzy, wygląda w nim świeżo. Jasne kolory odejmują mu lat.

Euhenia czy masz zamiar kupić sobie książkę o Robercie? Ostatnio ukazała się taka w księgarniach, w cenie detalicznej kosztuje ok. 29,90. Przeglądałam ją, zaskoczyło mnie, że jest taka cienka, bo ma około sześćdziesięciu stron. W środku jest dużo wyraźnych fotek (na jednej wygląda jak Edward Nożycoręki, bo tak bardzo stoją mu włosy. Musieli dużo lakieru zużyć, żeby mu zrobić taką fryzurę :-)) Oprócz tego jest dużo jego cytatów, ciekawostek, jego biografia. Książka jest nawet ładnie wydana, utrzymana w klimacie "Zmierzchu", bo niektóre zdjęcia mają mroczno-romantyczny klimat:
http://merlin.pl/Robert-Pattinson_Josie-Rusher/browse/product/1,685329.html;jses sionid=98F2C9D3BF23A76FB20164640CFA0E85.LB1?gclid=CJHmgYqump4CFQGZ2AodOCkPlw

Gwiazdy "Zmierzchu" wystąpiły niedawno w sesji zdjęciowej dla magazynu "In Style":
http://www.instyle.com/instyle/package/general/photos/0,,20237332_20237326_20535 901,00.html (jedno zdjęcie)
A tu cała sesja. Kristen powiedziała, że czuła się w swojej sukni jak żona Zeusa. Na pierwszym zdjęciu jest z gołębiem, "z którym złapała kontakt", jak sama przyznała :-) :
http://www.instyle.com/instyle/package/general/photos/0,,20237332_20237323,00.ht ml
Pod tym zdjęciem są też inne galerie, np. zdjęcia tych aktorów z czasów, gdy chodzili do liceum:
http://www.instyle.com/instyle/package/general/photos/0,,20237332_20298877_20659 764,00.html

Euhenia czy wybierasz się w następnym tygodniu na "Księżyc w nowiu"? Jestem ciekawa, czy Ci się spodoba ekranizacja tej części i czy rzeczywiście będzie w niej tyle emocji ile obiecał reżyser.

Niedawno przeczytałam, że Miley Cyrus "nienawidzi "Zmierzchu"". Ucieszyło mnie to, bo onacza to, że nigdy w nim nie zagra. A ja na tę aktorkę w ogóle nie mogę patrzeć, bo jest rozpieszczoną i wulgarną osobą.

EM_DE_KE_AS:

"ależ oczywiście - bo widzisz jak to mówią: nie kupuje się kota w worku. Tak samo z gazetami nie kupuje się ich w folii;D" - no właśnie :-) Zgadzam się.

"nie są to aktorzy. Na pewno nie są to jakoś specjalnie znani ludzie. Przypuszczam, że to modele." – dzięki za link do kalendarza. Szkoda, że zamiast tych modeli nie ma znanych aktorów. Już sobie wyobrażam takiego Erica Banę albo Daniela Craiga na ich miejscu :D

"mam nawet taki artykuł, gdzie można przeczytać, że "prawdopodobnie ich romans jest wymyślony na potrzeby promocji filmu i Angie z Bradem musza mieć niezłą polewkę z całego tego zamieszania". Za jakiś tydzien przeczytałam, że Brad się rozwodzi, potem że zamieszkał z Jolie a za kilka miesięcy że Jolie jest w ciąży;D
Nigdy nic nie wiadomo;)" – no właśnie, nawet dziennikarze nie mogą wszystkiego wiedzieć. A u Brada i Angeliny wszystko to poszło naprawdę ekspresowo. Najpierw zagrali w filmie, a tu nagle mają już kilkoro dzieci :-) A Jennifer Aniston chyba w dalszym ciągu knuje jakąś zemstę ;)

"Myślę, że lepiej będzie zaczekać na premierę dvd, bo podobno "Zabójcze ciało" jest średnie i szkoda wydawać dwa albo trzy razy tyle na bilet, jak można obejrzeć go w domu."- DVD też może być drogie" – bardziej chodziło mi o DVD z wypożyczalni.

"zobaczyć i wczuć się w klimat "dwóch światów", a w szczególności przejść się po tych schodach koło zegara...:) I te pokoje z przepychem. Łaaa." – tak, właśnie, ten zegar też chciałabym obejrzeć. I jeszcze obejrzeć pasażerki udające się na kolację, które byłyby ubrane w najlepsze suknie i biżuterię – niektóre nosiły oszałamiające kolczyki i kolie. Ogólnie wszystko zostało w filmie odwzorowane bardzo dokładnie z prawdziwym "Titanikiem", szczególnie elementy architektoniczne i wystrój. Kiedyś oglądałam program o tym, jak robili wszystkie wnętrza na potrzeby filmu, i okazało się, że np. schody (tam, gdzie jest ta scena z zegarem), drzwi i inne elementy były zrobione przez tę samą firmę, która robiła je dla prawdziwego "Titanica"(!). W następnym tygodniu "Titanic" będzie w telewizji, szkoda, że muszą go pokazywać w dwóch częściach. Mogliby go puścić bez reklam, a za to jednego dnia :( Zawsze go muszą przerwać na tej najbardziej namiętnej scenie i trzeba czekać na dokończenie ;)