Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

On jest obrzydliwy....żal mi Go....Myśli , że jest wielkim aktorem jak nawet bezdomnego zagrać by nie potrafił...

Dark666Lady

to jakby co będę mówić Twój misiek lub po prostu kolega Miles

gabi123

No dobra, rób jak chcesz, nie będę się czepiać :)

gabi123

Co knujesz? Ten uśmieszek mi się nie podoba :)

Dark666Lady

nic nie knuję, cieszę się tylko, że rodzi się uczucie na filmwebie ;)

gabi123

Jakie uczucie...

Dark666Lady

oj żartowałam;)

Dark666Lady

coś kolega Miles zniknął

gabi123

Ja tam się tym nie przejmuje, kiedyś się pojawi.

Dark666Lady

pewnie tak, a ja właśnie słucham muzyki z filmu "Ostatni Mohikanin" przepiękne melodie

gabi123

A ja Cradle Of Filth słucham, też piękne melodie...he he :)

Dark666Lady

to pewnie coś mocniejszego

gabi123

Nie :)

Dark666Lady

jak to nie, właśnie sprawdziłam;)

gabi123

hi hi (^.^)

Dark666Lady

jak byłam jeszcze nastolatką to tez słuchałam mocniejszej muzyki, teraz to już co w ucho wpadnie ,ale jeszcze lubię czasem coś takiego posłuchać, tylko to musi być na full, bo inaczej się nie da:)

gabi123

Kiedy byłam jeszcze nastolatką- dziwnie to brzmi.

Dark666Lady

może i dziwnie, ale już nie mam niestety nastu lat , a fajne to były czasy

Dark666Lady

Dobra, może pogadamy o czymś innym.

Dark666Lady

o zębach Kristen, a może Pattinsona :)

Dark666Lady

Nie wiem jak wyglądają zęby Pattinsona :) A o zębach Kristen wszystko co było do powiedzenia już zostało powiedziane :)

Jessica_18

Też uważam, że on nie jest jakiś super przystojny, ale nie sądzę żeby miał o sobie tak wysokie mniemanie jak Ty sugerujesz. Ja go nie znam, ale obejrzałam z nim trochę wywiadów i uważam, że jest zabawny, często żartuje. Nie natknęłam się na ani jedno zdanie, w którym by się chwalił czy uważał za bóg wie kogo. A z Twojej wypowiedzi wynika, że go piętnujesz bo uważasz, że jest brzydki. To strasznie płytkie. Nie jest Twoim znajomym, wiec go nie znasz na tyle, żeby powiedzieć czy jest fajny czy nie.

użytkownik usunięty
krolikkaja

Jednak okropne jest to jak wciaz opowiada te niestworzone historyjki typu: nie myje sie,mam wszy itp.
Aktor z niego ok. A z wygladu nie moj typ.

A jaki jest twój typ?

Dark666Lady

Pewnie jakiś frajer przy kasie.

MilesQuaritch

Sam mówiłeś że facet powinien mieć za co utrzymać swoją kobietę :)

Dark666Lady

No ale bez przesady. Inaczej kobita na głowę wejdzie a wtedy kaplica.

MilesQuaritch

Ale Ciebie bym pomimo to rozpieszczał ;D

MilesQuaritch

Wystarczy że jak będziesz miał zamiar się wylogować to się pożegnasz :)

MilesQuaritch

Kobieta powinna mieć cztery zwierzaki: Mustanga w garażu, Tygrysa w sypialni :), Lisa w szafie i Osła który by za to wszystko płacił xD

Dark666Lady

lis to kochanek, tak? Bo kochankowie się zawsze kryją po szafach jak uwalony robotą sfrajerowany mąż wraca do domu a tu nawet kartofli z golonka na talerzu nie ma bp zoncia w wolnym czasie wariuje z kochankiem.

lis czyli przebiegły kochanek?

MilesQuaritch

Lis to futro a tygrys to kochanek.

Dark666Lady

A to wszystko zapewniają jedyni i niepowtarzalni brodaci panowie drukowani na papierkach NBP, którzy zdobędą każdą kobitę .

MilesQuaritch

Teraz to mnie prawie obraziłeś... nie każdą Misiek... nie jest trudniej zdobyć.

Dark666Lady

Żartujem droczem siem ;D

MilesQuaritch

To lepiej tak nie rób, pogadajmy o czymś ciekawym po w najbliższym czasie nie będzie kiedy.

Dark666Lady

Będzie nie bój się. Zabiegany jestem trochę :(

MilesQuaritch

Ja się nie boję.

Dark666Lady

Remont w domu, mieszkania ponadto szukam;D wiesz jak jest. Ale na FW zawsze wpadnę;P

MilesQuaritch

Oczywiście

Dark666Lady

napisz coś fajnego.

MilesQuaritch

Hmmm... jakoś ostatnio nic fajnego mi się nie przydaża. Los jest jednak okrutny, starasz sie o kimś zapomnieć a tu bach nie dość że spotykasz tę osobę to jeszcze pare godzin później spotykasz drugą o której też chcesz zapomnieć .

Dark666Lady

Zaj...ało powagą.;P Wrzuć na luz pukiś piękna i młoda;D

MilesQuaritch

Ale ja jestem na luzie, tylko nie rozumiem czemu musiałam tych debili spotkać, do tego teraz kiedy mam gorsze problemy... dobra ale żeby nie przynudzać.... hmmm coś fajnego???... nie chyba nie jestem w stanie nic wymyślić... może ty coś napisz.

Dark666Lady

Ogólnie śmieszy mnie że przez migdał można robić karierę i być popularnym;P

MilesQuaritch

Nie tylko nie to. Znów temat o tej beznadziejnej, brzydkiej aktoreczce? jedyne co jej dobrze wychodzi to mina ala "Ale tu śmierdzi" mój 10-miesięczny kuzyn ma bardziej wyrazistą mimikę.

Dark666Lady

Pattinson jest ładny?

MilesQuaritch

To już kwestia gustu, ja do niego nic nie mam ale na ulicy to chyba bym się za nim nie obejrzała, chociaż kto wie.....

Dark666Lady

Czyli ładny?

MilesQuaritch

A czemu cię to tak interesuje? Jedno jest pewne brzydki nie jest.