On jest obrzydliwy....żal mi Go....Myśli , że jest wielkim aktorem jak nawet bezdomnego zagrać by nie potrafił...
jak byłam jeszcze nastolatką to tez słuchałam mocniejszej muzyki, teraz to już co w ucho wpadnie ,ale jeszcze lubię czasem coś takiego posłuchać, tylko to musi być na full, bo inaczej się nie da:)
Nie wiem jak wyglądają zęby Pattinsona :) A o zębach Kristen wszystko co było do powiedzenia już zostało powiedziane :)
Też uważam, że on nie jest jakiś super przystojny, ale nie sądzę żeby miał o sobie tak wysokie mniemanie jak Ty sugerujesz. Ja go nie znam, ale obejrzałam z nim trochę wywiadów i uważam, że jest zabawny, często żartuje. Nie natknęłam się na ani jedno zdanie, w którym by się chwalił czy uważał za bóg wie kogo. A z Twojej wypowiedzi wynika, że go piętnujesz bo uważasz, że jest brzydki. To strasznie płytkie. Nie jest Twoim znajomym, wiec go nie znasz na tyle, żeby powiedzieć czy jest fajny czy nie.
Jednak okropne jest to jak wciaz opowiada te niestworzone historyjki typu: nie myje sie,mam wszy itp.
Aktor z niego ok. A z wygladu nie moj typ.
Kobieta powinna mieć cztery zwierzaki: Mustanga w garażu, Tygrysa w sypialni :), Lisa w szafie i Osła który by za to wszystko płacił xD
lis to kochanek, tak? Bo kochankowie się zawsze kryją po szafach jak uwalony robotą sfrajerowany mąż wraca do domu a tu nawet kartofli z golonka na talerzu nie ma bp zoncia w wolnym czasie wariuje z kochankiem.
lis czyli przebiegły kochanek?
A to wszystko zapewniają jedyni i niepowtarzalni brodaci panowie drukowani na papierkach NBP, którzy zdobędą każdą kobitę .
Hmmm... jakoś ostatnio nic fajnego mi się nie przydaża. Los jest jednak okrutny, starasz sie o kimś zapomnieć a tu bach nie dość że spotykasz tę osobę to jeszcze pare godzin później spotykasz drugą o której też chcesz zapomnieć .
Ale ja jestem na luzie, tylko nie rozumiem czemu musiałam tych debili spotkać, do tego teraz kiedy mam gorsze problemy... dobra ale żeby nie przynudzać.... hmmm coś fajnego???... nie chyba nie jestem w stanie nic wymyślić... może ty coś napisz.
Nie tylko nie to. Znów temat o tej beznadziejnej, brzydkiej aktoreczce? jedyne co jej dobrze wychodzi to mina ala "Ale tu śmierdzi" mój 10-miesięczny kuzyn ma bardziej wyrazistą mimikę.
To już kwestia gustu, ja do niego nic nie mam ale na ulicy to chyba bym się za nim nie obejrzała, chociaż kto wie.....