On jest obrzydliwy....żal mi Go....Myśli , że jest wielkim aktorem jak nawet bezdomnego zagrać by nie potrafił...
Nie potrzebie :P
Ja spoglądam w lustro i jestem sobą zachwycona :-) Jak widać nie znasz mnie skoro twierdzisz...to co piszesz :P
Narcia :P
niemozliwe, ;mysli że jest wielkim aktorem' a niby kiedy on coś takiego powiedział? moze lepiej pisz sprawdzone indormacje a nie piszesz o rzeczach o których nie masz pojecia
nie zmieniam tematu...tylko nie widze sensu by dalej ciagnąć rozmowe typu żal mi ciebie,przyjmijmy ze masz racje i jest taki filmik ale znajac go zapewne powiedzial to w zartach bo w wielu innych mówił co innego
http://gallery.robertpattinson.org/displayimage.php?album=822&pid=25978#top_disp lay_media takiego go uwielbiam:-D
Tak. Jestem demonicznym lekarzem zesłanym na Twą zgubę. Zamierzam podkradać się do Ciebie przez okno i rzucać w Ciebie czarodziejskim pyłkiem na złe sny.
A widzisz, ma się te ukryte zdolności;-) Potrafię jeszcze siłą woli zmuszać komary do latania. Eeee? Nie doceniacie mnie:P Poza tym każdy pies mnie posłucha jak mu rozkażę;-)
Ja wyrażam tylko swoje poglądy na temat Tego aktora :P
To Wy po mnie jeździcie :P
A ja się tylko odpłacam :P
No tak biedna Jessica padła ofiarą złych i niewychowanych ludzi na tym okropnym forum (które sama założyła). Wiesz zachowaj resztki godności i nie rób z siebie ofiary.
czy naprawde musicie zaczynać na kazdym forum jedno i to samo czy juz nigdzie nie mozna się normalnie wypowoedzieć
To zaczyna już się robić nudne...chodzi mi o tą całą kłótnie.Ludzie czy Wy nie rozumiecie ,że ja tylko wyraziłam swoje zdanie na temat Tego aktora.Nie lubię go to fakt...ale skoro Wy tak to ok:)Możemy to tak zostawić???I przestać się nawzajem obrzucać tymi wyzwiskami....Taka kłótnia do niczego nie prowadzi.
Możemy tak zostawić. Tylko jeśli aktora nie lubisz to nie obrzucaj go wyzwiskami tylko wyraź swoje zdanie na jego temat na poziomie, poparte argumentami. Tylko tyle od Ciebie wymagamy. Przepraszam za wcześniejsze wyzwiska. Tyle.
Ok:)Ja też przepraszam za to co o Tobie pisałam.Ty masz inny gust i ja inny , takie życie...nie wszyscy lubią te same osoby...
To jak zgoda między nami?
Zgoda, zgoda. Wiesz co jest najzabawniejsze? Nie przepadam za aktorstwem Pattinsona i całą sagą Lubię Roberta jako człowieka z wywiadów:P
A bo lubię pośmierdzieć tutaj. Taka fajna atmosfera... Już wiem co czują ćmy jak do światła lecą:P
Poza tym większość moich wirtualnych znajomych właśnie siedzi na Zmierzchowych forach. Czasami się zjedzie jakiegoś patałacha:D
Och dziękuje Ci, doprawdy nie ma nic przyjemniejszego niż być komentowanym przez słynnego Aśka. Czuje się zaszczycony, droga koleżanko.
Aleś sobie przeciwnika do walki wzięła - jakąś gimnazjalistkę z nadmiarem estrogenu.