Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

On jest obrzydliwy....żal mi Go....Myśli , że jest wielkim aktorem jak nawet bezdomnego zagrać by nie potrafił...

Dark666Lady

Halo... jest tu kto?.... [cisza]

Jessica_18

spójrz do lustra, to dopiero poczujesz obrzydzenie. Żal mi Cie :*

pipool

Nie potrzebie :P
Ja spoglądam w lustro i jestem sobą zachwycona :-) Jak widać nie znasz mnie skoro twierdzisz...to co piszesz :P
Narcia :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

Jesteś zachwycona, bo masz halucynacje.

Jesteś lekarzem czy jak :P

Jessica_18

hah lepiej uważniej sie przyjzyj, a moze zgłos się do okulisty jest ci go zal a mi ciebie zal

sonnenEW

A mnie ciebie :P

Jessica_18

niemozliwe, ;mysli że jest wielkim aktorem' a niby kiedy on coś takiego powiedział? moze lepiej pisz sprawdzone indormacje a nie piszesz o rzeczach o których nie masz pojecia

sonnenEW

Nie zmieniaj tematu :P
Poszukaj sobie w necie na to znajdziesz filmik w , którym to mówi :P

Jessica_18

nie zmieniam tematu...tylko nie widze sensu by dalej ciagnąć rozmowe typu żal mi ciebie,przyjmijmy ze masz racje i jest taki filmik ale znajac go zapewne powiedzial to w zartach bo w wielu innych mówił co innego

sonnenEW

http://gallery.robertpattinson.org/displayimage.php?album=822&pid=25978#top_disp lay_media takiego go uwielbiam:-D

użytkownik usunięty
Jessica_18

Tak. Jestem demonicznym lekarzem zesłanym na Twą zgubę. Zamierzam podkradać się do Ciebie przez okno i rzucać w Ciebie czarodziejskim pyłkiem na złe sny.

Ja pier...le a Te dalej sie kłócą :D

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Hiehiehiehie nioch nioch nioch:P

Z tym czarodziejskim pyłkiem to wyskoczyłaś trochę jak Dzwoneczek xD

Dark666Lady

Co nowego?

keshia21

Mnie nie pytaj, wczoraj mnie nie było i wątek straciłam.

Dark666Lady

Ja zaglądam tylko na chwilkę. Idę spać. Rano praca;/
Dobranoc.

keshia21

Dobranoc

użytkownik usunięty
Dark666Lady

A widzisz, ma się te ukryte zdolności;-) Potrafię jeszcze siłą woli zmuszać komary do latania. Eeee? Nie doceniacie mnie:P Poza tym każdy pies mnie posłucha jak mu rozkażę;-)

Haha, nie wierzyłam w Ciebie normalnie :D Może zostań wróżką, i wywróż przyszłośc naszej Jessice ;)

Asiek ale ja nigdy nie kwestionowałam twoich talentów.

Dark666Lady

Jakich talentów?!Ludzie błagam Was przestańcie się błaźnić :/

Jessica_18

To po co sama to robisz?

Dark666Lady

Ja wyrażam tylko swoje poglądy na temat Tego aktora :P
To Wy po mnie jeździcie :P
A ja się tylko odpłacam :P

Jessica_18

No tak biedna Jessica padła ofiarą złych i niewychowanych ludzi na tym okropnym forum (które sama założyła). Wiesz zachowaj resztki godności i nie rób z siebie ofiary.

Dark666Lady

Podpisuję się pod Twoimi słowami. Lepiej bym tego nie ujęła :)

Camilla3

Dziękować :)

Dark666Lady

czy naprawde musicie zaczynać na kazdym forum jedno i to samo czy juz nigdzie nie mozna się normalnie wypowoedzieć

sonnenEW

To zaczyna już się robić nudne...chodzi mi o tą całą kłótnie.Ludzie czy Wy nie rozumiecie ,że ja tylko wyraziłam swoje zdanie na temat Tego aktora.Nie lubię go to fakt...ale skoro Wy tak to ok:)Możemy to tak zostawić???I przestać się nawzajem obrzucać tymi wyzwiskami....Taka kłótnia do niczego nie prowadzi.

użytkownik usunięty
Jessica_18

Możemy tak zostawić. Tylko jeśli aktora nie lubisz to nie obrzucaj go wyzwiskami tylko wyraź swoje zdanie na jego temat na poziomie, poparte argumentami. Tylko tyle od Ciebie wymagamy. Przepraszam za wcześniejsze wyzwiska. Tyle.

użytkownik usunięty
Jessica_18

Dyskusja nie była o Tobie tylko o moich magicznych talentach.

Ok:)Ja też przepraszam za to co o Tobie pisałam.Ty masz inny gust i ja inny , takie życie...nie wszyscy lubią te same osoby...
To jak zgoda między nami?

użytkownik usunięty
Jessica_18

Zgoda, zgoda. Wiesz co jest najzabawniejsze? Nie przepadam za aktorstwem Pattinsona i całą sagą Lubię Roberta jako człowieka z wywiadów:P

Łihii, czyli nastał pokój :D

Camilla3

najwyzszy czas:-)

sonnenEW

Tak :)
Już dosyć miałam tych kłótni :/

Jessica_18

http:// www.filmweb.pl/user/BigDadddy/reviews/Za%C4%87miony+u...

moja recenzja sagi części trzeciej

użytkownik usunięty
Camilla3

Noo.. Ale wiecie... beware!

Strzała co tam na mojej parafii się dzieje?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Siema zią. A siedzim, plecim i chaj z tego wim:P

łau cóższ za polszczysna;P

MilesQuaritch

Asiek gdziekolwiek wejdę na temat związany ze Zmierzchem widać twoją gębę.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Tamte kolejne komcie są specjalnie dla Ciebie:*****

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

A bo lubię pośmierdzieć tutaj. Taka fajna atmosfera... Już wiem co czują ćmy jak do światła lecą:P

użytkownik usunięty

Poza tym większość moich wirtualnych znajomych właśnie siedzi na Zmierzchowych forach. Czasami się zjedzie jakiegoś patałacha:D

Och dziękuje Ci, doprawdy nie ma nic przyjemniejszego niż być komentowanym przez słynnego Aśka. Czuje się zaszczycony, droga koleżanko.

Aleś sobie przeciwnika do walki wzięła - jakąś gimnazjalistkę z nadmiarem estrogenu.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

wczesniej mialam vampirka ale ostatnimi czasy go ni ma...