On jest obrzydliwy....żal mi Go....Myśli , że jest wielkim aktorem jak nawet bezdomnego zagrać by nie potrafił...
Ja myślę;P Krótkie, hippisem nie jestem, choć niektóre cechy u hipoli są ok. Ciężkich brzmień już nie słucham-kiedyś trash metal w charakterze Metalliki słuchałem.Teraz trochę spokojniejsza.
Czyli, że masz pomarszczone poślady? Myślałam, że cellulit mają tylko kobiety...
A ja bym sie za Nim obejrzala co nie znaczy, ze zakochalabym sie "od pierwszego wejrzenia"
PS: A Jessice_18 chyba cierpiała na nastoletnie zauroczenie i lekarz kazał jej publicznie temu zaprzeczyć.
I jeszcze w odpowiedzi na pierwszy post - zagrać bezdomnego może być trudniej niż myślisz.
I stosuj interpunkcję Jessica, bo nie wiadomo o co w ogóle chodzi w Twoich nieskładnych, dziecinnych komentarzach.
I poproś rodziców aby Ci odłączyli internet ;)
Gościu nudzi Ci się ?!
Pozaczepiaj kogoś innego , bo ja teraz na kłótnie nie mam czasu , muszę się zająć szkołą :P Zresztą patrząc na to co piszesz z pewnością jesteś w 2 albo 3 klasie podstawówki.Po za tym kto tu jest dziecinny? Litości proszę , nie rozśmieszaj mnie.No bo przecież to nie ja sądzę , że bez netu wejdę na filmweb i nie chodzę do takiego ''lekarza'' ja Ty :P
Nie... Avatar zmieniam często, w związkach nazywam się dalekodystansowcem. Minimum 2 lata. Z obecnym wróżę dłużej.
Po co Wy się od razu kłócicie? Po to jest forum żeby można się było w nim wypowiadac, a nie żeby robic od razu drakę. Nie musicie obrażac innych tylko dlatego, że ktoś się wypowiada nie pochlebnie o aktorze do którego akurat czujecie sympatię. jak w szkole podstawowej =...= Morda w kubeł i już.
Nom, już koniec kłótniów. Dałyśmy sobie buzi na zgodę i wymieniłyśmy nr gadu gadu:P Jutro spotykamy się na browarka by powspominać stare czasy;)
Dobry nr podałam ale mój komp, a dokładnie program mi się zjebałi nie mogę dojsć do ładu bo wszystko blokuje.
Dobrze grał i wyglądał w trzech częściach sagi. W innych filmach już gorzej, no ale każdy ma swój gust. Osobiście wole tego przystojniaka
http://www.lastfm.pl/music/Ben+Barnes/+images/45244253
Nie widziałam go w żadnym filmie, bądź nie pamiętam żadnego filmu z nim. Więc się nie wypowiem;-)
Ja myślę,że nie powinno się oceniać osoby której się nie zna.
A to,że on jest brzydki to tylko twoje osobiste zdanie,każdy ma swoje zdanie,ale mogłaś jakoś ładniej się wyraźić.
Ja go lubię i nie jestem 'in love with him' Musi mieć coś w sobie skoro robi karięrę w Hollywood i nie może nawet normalne wyjść na ulicę xD