Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

On jest obrzydliwy....żal mi Go....Myśli , że jest wielkim aktorem jak nawet bezdomnego zagrać by nie potrafił...

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Mów mi Elvis:D

Dark666Lady

Jak brzydko to możesz być....Księżyc!

keshia21

Lubie jak kobiety się kłócą...

podnieca mnie to...

Jessica_18

Hayden pewnie zagrałby chętnie... kogokolwiek, bo ostatnimi czasy coś nic o nim nie słychać!!! Ale nie o to mi chodziło Jess - oburzasz się, kiedy słyszysz słowa krytyki pod adresem swego ulubionego aktora, a sama obrzucasz błotem Pattinsona (z bliżej nieznanych powodów zresztą). A przecież on też jest dla kogoś idolem, takim samym jak Christenssen dla Ciebie... Twoje zachowanie jest po prostu kiczowate! Stąd też stwierdzam, że albo jesteś zbyt dziecinna, aby egzystować na forum dla "dorosłych i kulturalnych" albo nie dostrzegasz własnej arogancji i skrywasz ją pod maską złośliwości i agresji!!!

Jessica_18

Nie denerwuje się, niby z jakiego powodu. Dzisiaj jedyna żecz jaka mnie wkórzyła to ta że jeden z moich ulubionych aktorów z pierwszej 100 wypadł :(

Dark666Lady

A jest nim...?

MilesQuaritch

A nie będziesz się śmiał?

Dark666Lady

Obiecuję.

Błagam, tylko nie któryś z Mroczków...

MilesQuaritch

Nie mówiłam o Benicio Del Toro

Dark666Lady

Ufff (ulga)No wiesz, sam go lubię, a myślałem że mi z jakimś Żebrowskim wyjedziesz. toś mądra kobiałka jak widzę, Del Toro jest wypas, świetne role w Podejrzanych, Sin City, teraz Wolfman. Ostatnio lecial Bond nawet, stary , z Daltonem, Del Toro taki młodziuchny grał tam latynoskiego gangstera, w "Licencji na zabijanie".

Świetne role w "21 grams" oraz "Che". Wszystkie obejrzałem rzecz jasna ;D

MilesQuaritch

Zazdroszcze, z polskich filmów nie mam żadnych ulubieńców seriali nie oglądam. A co do filmów w/w pana to w Nożowniku podobało mi się to że głównie posługiwali się nożami a nie bronią palną jak w prawie każdym filmie tego typu.

Dark666Lady

Akurat tego nie oglądałem, kumpel odradził bo ponoć chała.

nigdy go nie widziałem aby na ekranie szedł w ślinę z jakąś babką, dziwne nie? Brzydki czy jak?Chyba nie, skoro tobie się podoba?

MilesQuaritch

Niektóre sceny były troche przesadzone. Jakiś czas temu na PolsatFilm dwa dni z rzędu leciał więc za pierwszy razem z ojcem obejrzałam a na drugi dzień znajomą zmusiłam żeby jeszcze raz ze mną oglądała i odziwo mimo że nie jest fanką takiego gatunku to też jej się podobał.

Dark666Lady

lubię DelToro , latynosi są ok, jak np.Leguizamo, Banderas, Freddie Rodriguez.

MilesQuaritch

A właśnie, skoro oglądałeś Wilkołaka to może mi wyjaśnisz o co chodziło z tą laską?

Dark666Lady

Nie oglądałem.

MilesQuaritch

To z czym ty wogóle do ludzi wychodzisz XD

Dark666Lady

Bo bzdur o wilkołakach nie oglądam, z tym wychodzę.

MilesQuaritch

Ale jest dużo krwi i flaków po lesie porozwalanych

Dark666Lady

Eee, ale nie lubię jakiejś takiej fantasy typu wampiry, wilkołaki, kogo to jara?

MilesQuaritch

Ale są flaki i krew. Nie no żartuje ja obejrzałam ze względu na Benia i Antonego H.

Dark666Lady

mówiłaś że nie oglądałaś?

MilesQuaritch

Że nie oglądałam Wilkołaka mam ten film w domu.

MilesQuaritch

Mnie się podoba Eva Longoria i Michelle Rodriguez, Jennifer Lopez, Salma Hayek, Penelope Cruz, Rosario Dawson, i jeszcze jak ona miałą...hmmm

Żeby w Polsce każda taka była (marzę)

MilesQuaritch

Eva Mendes, Gemma Arterton, Rosamund Pike i ...jeu jak ona miała?Grałą w "Basic" z Travoltą jednego z komandosów (baba komandos0 i w godzinach szczytu z Jackie Chanem

MilesQuaritch

Yyy... to do mnie?

Dark666Lady

yyyy no

MilesQuaritch

Ja mam nieco inne typy, a gdyby w Polsce tylko takie były to sądze że byłoby nudno.

Dark666Lady

Jak dla kogo ;D Dla mnie nie :P

MilesQuaritch

Dobra walę w kimę jutro pogadamy, żegnaj i nie płacz za mną o piękna Lejdi z trzema szóstkami.

MilesQuaritch

Płakać, tęsknić, o tak napewno będę z plastikowym Bradem w czerwieni (chlip) XD

Jessica_18

DZIEWUCHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ON JEST OBLEŚNY~!!!!!!!!!

TOĆ TO JAKIŚ MUTANT

mrs_followill

to dobrze że jest obleśny i dlatego go lubię

gabi123

Ralph Fiennes jest do kitu.

MilesQuaritch

Ralph do kitu? wiem, że tak nie myślisz, chcesz tylko się podrażnić

gabi123

Napewno jak dla mnie Miles jest bardzo zadziorny XD

mrs_followill

wyglad kwestia gustu i to nie o niego chodzi w wiekszosci z nas..ktos kto zle postrzega czlowieka bo nie jest bog wie jak przystojny moim zdaniem nie powinien wypowiadac sie na temat tego aktora bo sam sie osmiesza...mozemy wybaczyc to nastolatka bo one jeszcze nie znaja zycia i mysla,ze jak pokarza sie z przystojniakiem to podbija caly swiat...zreszta zawsze tak bylo..tym jednak,ktorym nie podoba sie gra aktorska-no trudno przeciez nikt nikogo nie bedzie przekonywal do zmiany zdania,to nie jakis wyscig w ''nawracaniu'' i pozyskiwaniu nowych fanow...Robert juz ich ma,Ci co gustuja w takich filmach juz nimi pozostana,zreszta jest nas na tyle duzo, ze nawet nie ma co zalowac tych negatywnych opini,ludzie jednak chodza do kina,film sie sprzedaje,zreszta jesli o mnie chodzi nawet gdyby nikt nie lubil Sagi to ja i tak bylabym jej fanka,no i zeby nikt sobie nie pomyslal ze jakas ''narwana'' na tym punkcie jestem;D gdyz nie mam obsesji na punkcie aktorow, poprostu ogladam to co lubie.

gosiafab

Wg. mnie Pattinson byłby dobrym aktorem gdyby właśnie nie zaangażował sie do "Zmierzchu". Kto wie czy tymi rolami nie strzelił sobie samobója. DiCaprio aż 10 lat miał opinię ciamajdy po Titanicu i Romeo i Julii aż zagrał w "Infiltracji" - to go uratowało. Więc może i on jeszcze się pokaże w przyzwoitym filmie z przyzwoitą rolą. Ma aparycję idealną do ról jakiś psychopatów - seryjnych zabójców. Powinien grać w kryminałach.

MilesQuaritch

on ma dopiero 24 lata i szanse zagrac w roznistych filmach, a poza tym wiadomo ze kazdy ma inne upodobania,kazdemu sie nie dogodzi...a co ten wlasnie aktor pokarze po tym jak skoncza wyswietlac Sage to sama jestem ciekawa. "Infiltracji'' z DiCaprio jeszcze nie widzialam ale zamierzam obejrzec.

gosiafab

Młody jest, napewno trafi mu się ciekawa rola

Dark666Lady

Tymi Potterami i zmierzchem się nie popisał, niech zagra jakiegoś gangstera albo gliniarza to z pewnością zmienią o nim zdanie.

MilesQuaritch

I niech będzie zimnym draniem.

Dark666Lady

Takim jak ja :D

MilesQuaritch

Nieznam cię więc nie będę oceniać XD

MilesQuaritch

Podobno w Remember me zagrał dobrze, właśnie takiego sukinsyna, ale nie oglądałam;]

użytkownik usunięty
keshia21

A ja widziałam;] Fajny sajgon zrobił w szkole siostry:P

keshia21

Ja miałam iść do kina ale jakoś nie wypaliło, kiedyś napewno zapoznam się z tym filmem.

Dark666Lady

Ja nie. niech zagra w jakimś konkret męskim filmie, przypakuje i zrobi z siebie skurwysyna.

MilesQuaritch

Nawet to ciekawe jak by wypadłw w filmie u boku aktorów o których wczoraj gadaliśmy.

Dark666Lady

Jak worek treningowy ;D