On jest obrzydliwy....żal mi Go....Myśli , że jest wielkim aktorem jak nawet bezdomnego zagrać by nie potrafił...
przypakowac? eeee nie..jakby wygladal...jak dla mnie strasznie...nie podobaja mi sie napakowani faceci...ale to moje zdanie.
W Remember me zagrał nieźle, chociaż chwilami widziałam Edwarda (podobne miny) ,ale to pewnie dlatego że oprócz Sagi i Pottera nie oglądałam z nim innego filmu, ale dał radę, może będzie z niego dobry aktor
E tam, od razu brzydki...W "Zmierzchu" wyglądał bardzo smakowicie;) Naprawdę postarano się przy upiększaniu faceta. Niestety, wygląd to wszystko, co nam Roberto zaoferował.
;zal ci go' zarabia miliony, spełnia swoje marzenia, jest dobrym aktorem, ma miliony fanów,podoba sie ...i tobie go zal czy ty Jessica_18 wogóle wiesz co piszesz? Jak dla mnie jest przystojny, i ma swietny styl, ale osobiście prywatnie wyglada lepiej niz z charakteryzacja
Na pudelku :) coś mnie podkusiło żeby zajrzeć. Ale to było jak kręcił Remember Me.
http://www.pudelek.pl/artykul/17938/uciekal_przed_fankami_i_wpadl_pod_samochod/5 4/
O tak, mięśnie Roberto wywoływały na sali kinowej podczas seansu "New Moon" wybuch śmiechu;)
Piękna robota.
Dobrego mieli malarza, w sumie dobra sprawa- chcesz mieć mięśnie ale nie masz czasu na siłownie, skorzystaj z charakteryzatora.
Fanki zachowują się jak małpy walczące o ostatni banan, żal mi ich trochę ale to nie rozwaliło.
http://www.youtube.com/watch?v=8rKvxUfh6ow
no tak ale to był wywiad hah więc specjalnie tak sie zachowywała, kiedys ogladałam filmik ja youtube jka Robert szedł ulica a za nim tysiace fanek masakra
jeszcze gorzej juz dawno nie było takiego szumu, kiedys opowiadał ze jednego dnia fanka napisała jakos tak:nie jestem świruska zadzwoń do mnie, a nastepnego razu zabije sie, no ale żeby narażać jego zycie i wrzucac pod auto to przesada
Ja mu współczuję takich fanek, bo one nie są do końca normalne. A co do jego osoby, to jak dla mnie jest przystojny ( nawet bez tej napakowanej klaty), ma lekko krzywawe nogi co jest bardzo sexi, no i jest strasznie sympatyczny, fajnie się śmieje. Nie da się go nie lubić, nawet jeśli ma się jakieś zastrzeżenia do jego gry. W końcu normalny facet, a nie jakiś laluś, jak ten Efron czy jak mu tam, który wygląda jak pedał.
No właśnie o niego mi chodzi. Ja w ogóle nie wiedziałam kto to jest , dopiero tutaj się dowiedziałam
Ja niestety wiedziałam żadnego filmu z jego udziałem nie widziałam bo tylko jak się na ekranie pokazywał to mnie odpychało.
Ja też nie widziałam z nim ani jednego filmu, wiec gry nie oceniam, a z wyglądu jest straszny. Kiedyś było coś w tv o Efronie ( coś tam, że jest bożyszczem nastolatek), moja mama jak go zobaczyła to się za głowę złapała i powiedziała że za jej czasów to dopiero byli aktorzy ,a nie to co teraz.
To nie aktor to marny aktorzyna, ja np. próbowałam oglądać HSM i Lakier do włosów ale nie dałam rady a kilka razy podchodziłam do tych filmów.
Nie no, brzydki to on nie jest. Ja bardziej niż na wygląd patrzę na osobowość. On ma ciekawy charakter, poczucie humoru i słucha dobrej muzyki.
wiadome ,że osobowość jest ważniejsza niż wygląd, ale ja nie wiem jaki on jest, nie znam go ( nawet z wywiadów , bo nie oglądałam),a z wyglądu jest strasznie ciotowaty, zero męskości
jest przystojny,i jak nic jest moim typpem faceta, zawadiacki usmiech, luzacki styl, włosy w nieładzie i kilkudniowy zarost to jest to:-)oczywiscie chodzi mi o jego wyglad prywatnie hmm i jeszcze ten jego głos w 'never think'
dlaczego tylko typowo "meskie" filmy maja byc dobre? czy swiat kinematografii powinien sie ograniczac tylko do filmow akcje ze "skur***lami"?