Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

On jest obrzydliwy....żal mi Go....Myśli , że jest wielkim aktorem jak nawet bezdomnego zagrać by nie potrafił...

MilesQuaritch

Też tak myśle, ale postać worka treningowego mogłaby być jego życiową rolą.

MilesQuaritch

przypakowac? eeee nie..jakby wygladal...jak dla mnie strasznie...nie podobaja mi sie napakowani faceci...ale to moje zdanie.

gosiafab

Ja lubie jak facet ma widoczne np. mięśnie brzucha, ale typ Pudziana to nie dla mnie.

keshia21

W Remember me zagrał nieźle, chociaż chwilami widziałam Edwarda (podobne miny) ,ale to pewnie dlatego że oprócz Sagi i Pottera nie oglądałam z nim innego filmu, ale dał radę, może będzie z niego dobry aktor

gabi123

E tam, od razu brzydki...W "Zmierzchu" wyglądał bardzo smakowicie;) Naprawdę postarano się przy upiększaniu faceta. Niestety, wygląd to wszystko, co nam Roberto zaoferował.

WhiteDemon

Najlepiej w drugiej części wyglądały jego namalowane mięśnie XD

Dark666Lady

;zal ci go' zarabia miliony, spełnia swoje marzenia, jest dobrym aktorem, ma miliony fanów,podoba sie ...i tobie go zal czy ty Jessica_18 wogóle wiesz co piszesz? Jak dla mnie jest przystojny, i ma swietny styl, ale osobiście prywatnie wyglada lepiej niz z charakteryzacja

sonnenEW

A co do jego fanek podobno ostatnio go pod samochód wepchneły?

Dark666Lady

oszzz to chyba jakies ''narwane'' te fanki- biedny Roberto

gosiafab

Jak tak dalej pójdzie to do premiery kolejnego filmu z sagi nie dożyje.

Dark666Lady

na jakiej stronie znalazlas informacje o tym incydencie?

gosiafab

Na pudelku :) coś mnie podkusiło żeby zajrzeć. Ale to było jak kręcił Remember Me.

http://www.pudelek.pl/artykul/17938/uciekal_przed_fankami_i_wpadl_pod_samochod/5 4/

Dark666Lady

O tak, mięśnie Roberto wywoływały na sali kinowej podczas seansu "New Moon" wybuch śmiechu;)
Piękna robota.

WhiteDemon

Dobrego mieli malarza, w sumie dobra sprawa- chcesz mieć mięśnie ale nie masz czasu na siłownie, skorzystaj z charakteryzatora.

WhiteDemon

może nie ma mięsni ale ma inne atuty , bezczelne fanki, a na jednej z premier pobiły się o plakat,

WhiteDemon

Fanki zachowują się jak małpy walczące o ostatni banan, żal mi ich trochę ale to nie rozwaliło.

http://www.youtube.com/watch?v=8rKvxUfh6ow

Dark666Lady

no tak ale to był wywiad hah więc specjalnie tak sie zachowywała, kiedys ogladałam filmik ja youtube jka Robert szedł ulica a za nim tysiace fanek masakra

sonnenEW

Ale jego fanki zachowują się tak samo.

Dark666Lady

jeszcze gorzej juz dawno nie było takiego szumu, kiedys opowiadał ze jednego dnia fanka napisała jakos tak:nie jestem świruska zadzwoń do mnie, a nastepnego razu zabije sie, no ale żeby narażać jego zycie i wrzucac pod auto to przesada

sonnenEW

Ale są bardzo wytrwałe w dążeniu do poznania go osobiście.

sonnenEW

Ja mu współczuję takich fanek, bo one nie są do końca normalne. A co do jego osoby, to jak dla mnie jest przystojny ( nawet bez tej napakowanej klaty), ma lekko krzywawe nogi co jest bardzo sexi, no i jest strasznie sympatyczny, fajnie się śmieje. Nie da się go nie lubić, nawet jeśli ma się jakieś zastrzeżenia do jego gry. W końcu normalny facet, a nie jakiś laluś, jak ten Efron czy jak mu tam, który wygląda jak pedał.

gabi123

Zac? Jego to nawet mężczyzną bym nie nazwała.

Dark666Lady

No właśnie o niego mi chodzi. Ja w ogóle nie wiedziałam kto to jest , dopiero tutaj się dowiedziałam

Dark666Lady

Ja niestety wiedziałam żadnego filmu z jego udziałem nie widziałam bo tylko jak się na ekranie pokazywał to mnie odpychało.

Dark666Lady

Ja też nie widziałam z nim ani jednego filmu, wiec gry nie oceniam, a z wyglądu jest straszny. Kiedyś było coś w tv o Efronie ( coś tam, że jest bożyszczem nastolatek), moja mama jak go zobaczyła to się za głowę złapała i powiedziała że za jej czasów to dopiero byli aktorzy ,a nie to co teraz.

Dark666Lady

To nie aktor to marny aktorzyna, ja np. próbowałam oglądać HSM i Lakier do włosów ale nie dałam rady a kilka razy podchodziłam do tych filmów.

Dark666Lady

Coś z ciekawości obejrzałabym z jego udziałem, ale nie wiem czy dam radę, sam widok mnie odrzuca

Dark666Lady

Może ty dasz rade, daj znać jak ci poszło :)

Dark666Lady

ok jak coś obejrzę to dam znać:)

Dark666Lady

Bo ja jak próbowałam HSM oglądać to po pierwszej piosence wymiękałam

Dark666Lady

może chociaż lepiej śpiewa, niż wygląda?

Dark666Lady

Mnie się jego wokal nie podoba

Dark666Lady

Nie no, brzydki to on nie jest. Ja bardziej niż na wygląd patrzę na osobowość. On ma ciekawy charakter, poczucie humoru i słucha dobrej muzyki.

Ulisseska

wiadome ,że osobowość jest ważniejsza niż wygląd, ale ja nie wiem jaki on jest, nie znam go ( nawet z wywiadów , bo nie oglądałam),a z wyglądu jest strasznie ciotowaty, zero męskości

gabi123

Ale ja takich facetów lubię-bo sama jest twarda i mam silny charakter.

Ulisseska

mmm Twarda i silna xD

Sindorei

nie śliń się tak;)

gabi123

oj tam ;p

gabi123

Pattinson to też nie do końca mój typ, ale ma coś w sobie i jest nawet przystojny:)

Ulisseska

Nie no buzię ma całkiem fajną.

Dark666Lady

Mnie życie prywatne nie interesuje, mam inne typy męskiej urody.

Dark666Lady

jest przystojny,i jak nic jest moim typpem faceta, zawadiacki usmiech, luzacki styl, włosy w nieładzie i kilkudniowy zarost to jest to:-)oczywiscie chodzi mi o jego wyglad prywatnie hmm i jeszcze ten jego głos w 'never think'

Dark666Lady

Ja np. nie lubie przepakowanych gości jak Pudzian.

gabi123

sprobuj jeszcze wode dla sloni- moze zobaczysz cos nowego :))

keshia21

dlaczego tylko typowo "meskie" filmy maja byc dobre? czy swiat kinematografii powinien sie ograniczac tylko do filmow akcje ze "skur***lami"?

Jessica_18

ja tez :-) ideal jak nic, no ale oczywiscie co jednym sie podoba innym nie musi

sonnenEW

Ale jak facet ma zarysowane mięśnie brzucha to lubię XD

Dark666Lady

A bice? Tricepsy? Tam łatwiej wyrobić mięśnie, niż na brzuchu. Sam ćwiczyłem i wiem.

:P

MilesQuaritch

A Słońce bicepsy też fajne.

Dark666Lady

I tak oto wszyscy znikneli w niewyjaśnionych okolicznościach :(