Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 645 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

taa więc czas zrobić nowy temat :D gadać pod tym

Loona_

Oto kilka słów dla Kotylion.Nie będę się wtracała w to co zaczełyście pisać,bo to Wasze tamaty.Mam tylko jedno pytanie.Co was tak użekło w Skandarze?Mnie jego niesamowite,czarne oczka.Przenikają człowieka na wskroś.Kiedyś,za paręlatek,będzie to pierwsza dziesiątka najseksowniejszych facetów w showbuisnesie.Na razie nałogowo łamie dziewczęce serducha.Ja jestem od niego z lekka starsza,ale muszę przyznać że jest na serio milutki:D:D

Matilda_Ferrero

ahhaa, ja pragnę powiedzieć że nie słucham Britney... a jeśli chodzi o Skandara, nie ma jakiejś jednej rzeczy w nim, która przyciągnęła moją uwagę ( tak jak tobie oczy :)). Uwielbiam Go za całokształt. Hmm jak Go zobaczyłam poraz pierwszy wiedziałam że go bardzo polubie. Pozatym po przeczytaniu książki postać Edmunda mi sie spodobała i to było wiadomo że Skandar też mi sie spodoba :) Hmmm to chyba tyle ^-^ A po co aż 2 bardzo podobne wiadomości :]?

Loona_

Ja naliczyłam 3 ... ale co tam, jak kochać, to przynajmniej z rozmachem :DDD

Kotylion

:) tak taaak, ale i tak ja bardziej Go Lubie od niej ;D Bo na filmwebie to on jest mój i Veritaserum ^-^. Kotku ty chyba Bena lubisz teraz najbardziej :D?

Loona_

Tylko nie kotku,bo tak do mnie mogą mówić tylko Skandarek i Benio!A te trzy wiadomości to pomyłka z mojej strony i tyle!Loona,naucz się dzielić!Buziaczki,Kotylion!!!

Matilda_Ferrero

Hmmm nie zrozumiałaś mnie... nie mam najmniejszego zamiaru mówić do Ciebie Kotku... Kotku było do Kotyliona ^-^ hmm a dzielić umiem i nawet nieźle mi to wychodzi.

Loona_

Szybkir wyjaśnienie: mówią mi per Kotku, bo swego czasu (ha, kiedy to było) byłam właśnie Kotem. A najbardziej ze znanych mi mężczyzn/chłopców to lubię chyba własnego brata aktualnie :D Moja ma wzloty i upadki w kwestii "lubienia", nie należy się do moich twierdzeń zbytnio przywiązywać.

WESOŁYCH ŚWIĄT! :)))

Kotylion

A to przepraszam!Ja też życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!(Po raz drugi!!)Jakbyście miały chwilkę czasu to wskoczcie na temacik u Benia.Zamieściłam tam link do prezenciku dla Was!

Matilda_Ferrero

Hmm no tak są święta ^-^ nie ma o co sie kłucić... i też wam życze wesołych i narnijskich świąt ;* :)

Loona_

No i co tu mówić... Ja się rozkoszuję krótkim podmuchem świątecznej wolności ;) Kotku a czy ja Ci nie odpisywałam na maila?... i nie czekam teraz na maila od Ciebie? :D Bo już sama nie wiem :P

Christinka

Och! I oczywiście witam nową fankę Skandara Matildę Felton ;) Choć nie każda którą tu widzisz uwielbia go bezgranicznie ;)

Christinka

Mnie też jest bardzo miło!A Ty?Jesteś bezgraniczną jego wielbicielką?

Matilda_Ferrero

Ja? Nie do końca ;P uważam ze świetnie zagrał zdrajcę i że jest niczego sobie, ale mnie nie zachwyca tak jak niektóre z nas ;D

Christinka

Te niektóre z nas znów coś chyba wcięło, hm. Tak, chyba coś mi pisałaś i ja chyba mam teraz napisać, tyle że nie odpisałam od razu, bo uznałam, że nie mam na co ... To o czym to ja miałam pisać? :) Kto chce jeszcze podjąć mailową korespondencję :))?

Kotylion

Oczywiście że ja!!Już kiedyś o tym wspominałam na innym temaciku o inny hunk (ciachu)!Christinka,masz rację,odbiło mi,zwłaszcza że Skandarek jest ode mnie kilka ładnych latek młodszy.Z lekka czuję się jak opiekunka do dzieci która uwodzi swojego podopiecznego!Jezu,ale to zabrzmiało!

Matilda_Ferrero

Wiesz co, Matilda? Mam niejasne poczucie, że jesteś zdrowo rąbnięta :DDD

Kotylion

Aha, Chris, b. proszę, napisz do mnie coś konkretnego, bo jak mam sama coś napisać, to mi to lata zejdą, a odpowiadam od razu ...

Kotylion

Masz rację,jestem zdrowo kopnięta,ale niegoźna dla otoczenia!Jak zwykle chyba mnie źle zrozumiano.Ja nie jestem zakochana w Skandarze,tylko mi się podoba,a to wielka róznica.Serce oddałam komu innemu.Nie ma nic wspólnego z OzN.

Matilda_Ferrero

Ależ nie chodzi mi o to, w kim się zakochałaś (nawiasem mówiąc szczęścia dla Cię i dla Niego, zdrowia, pomyślności i wszystkiego, co najlepsze), ale o, że tak powiem, całokształt twórczości ;>
Poza tym, patrząc na Twój blog, na miejscu Twojego chłopaka zaczęłabym być zazdrosna od zaraz :DDD
Hej, tylko się tym aby nie przejmuj zbytnio. Ja tak zawsze :)

Kotylion

No i mamy kłopot bo chłpaka to ja nie posiadam,a serce to ja oddałam komuś kto jest dla mnie równie osiągalny co Benio.I nie mam Ci nic za złe.

Matilda_Ferrero

To dobrze, dziękuję, bo czasami sama się zaczynam na siebie obrażać ... :)
Równie nieosiągalnemu? Może jednak nie - w końcu Bena nie znasz ni w ząb (chyba, ze coś ukrywasz ;>), a zaryzykowałabym, że Jego może chociaż trochę ... czy nie?
Brak chłopaka to czasem może być niezły ból głowy. Tak mi się zdaje, albowiem w życiu takowego jeszcze nie miałam :]

Kotylion

No święta minęły to będe coraz czzęściej ;D a w ferie to już wogóle będe non stop ;p. A co do Skandara to sie wybieram do fotografa wywołaś sobie pare jego fotek ^-^ Hmm a kiedy wy macie ferie dziewczyny? Ja od 12 stycznia ;] czyli już niedługo...

Loona_

Nie znam go ani w ząb!!!To Rob Pattinson!Już słyszę smiech na sali ale co mi tam!Kocham go i tyle!!!Loonka,mnie ferie nie dotyczą już ładnych parę latek!!!

Matilda_Ferrero

Hej, co Ty, od razu śmiech. Zdaża się, mnie też się podobał swego czasu, i to mocno. W takim razie czemu się u niego nie udzielasz na forum?
Ja mam od 28 stycznia. Czyli najlepiej, jeżeli chcecie znać moje zdanie :P Osobiście nie lubię mieć terminów tych na samym początku ...

Kotylion

Hmm to ty rzeczzywiście masz już dużo latek ;]. A co do terminu ferii to sie zgadzam że najelszy termin to ten najpóźniejszy o ale ja sie ciesze ża mam już za pare dni bo strasznie sie odzwyczaiłam od szkoły :)
A Robert jest naprawde bardzo przystojny ^-^

Loona_

Oczywiście że się udzielam na forum o Rob'ie!Sama zobacz!A w której klasie jesteście!

Matilda_Ferrero

Ja w pierwszej liceum. Loona jest chyba młodsza ALBO sobie to tylko ubzdyrałam. Ale patrząc na ilość jej wolnego czasu chyba jednak nie ;>

Kotylion

Acha,no sporo jesteście ode mnie młodsze,ale to nic nie szkodzi,bo już się do tego przyzwyczaiłam udzielając się na na stronkach o HP.Słuchajcie,jeśli lubicie choć trochę Shie LaBeoufa,to zapraszam na temacik na jego podstronce.Ja go UWIELBIAM!!!!!!!

Matilda_Ferrero

A no młodsza młodsza ;D mam 14 lat a w lutym 15... ale jakoś zawsze w każdym gronie jestem najmłodsza :).

Loona_

Nie wyglądasz na wyjątkowo zmartwioną czy zdołowaną ;>

Kotylion

No i co narobiłyście?!Poczułam się jak starsza pani!Może jednak zajrzycie na stronkę Shaii?BARDZO PROSZĘ!!!!!!

Matilda_Ferrero

Oj no przecież sama pytałaś. Tego Shaii albo nie kojarzę w ogóle, albo kojarzę, ale nie po nazwisku ... Jakbyś była tak miła i wstawiła link, byłoby prościej :)

Kotylion

Oto spełniam Twoją proźbę!Link do podstrony o Shaii!
http://www.filmweb.pl/Shia+LaBeouf,filmografia,Person,id=104855
Sama zobaczysz że go znasz!

Matilda_Ferrero

Hmm a ja zobaczyłam ale i tak go nie znam ^-^

Loona_

Ha, mi się udało :)) Oglądałyście "Constantine"? Albo "Final Fantasy VII"?

Kotylion

Oglądałam tylko "Constantine",oczywiście dla Shaii ale i dla Keanu!T wspaniały aktor!!!!

Kotylion

Ja oglądałam Final Fantasy ^-^...
Ostatnio tak szybko trace pieniądze... na same głupoty i to wszystko przez allegro :P Ostatnio postanowiłam sobie kupić wszystkie tomy Sailor Moon, ale to będzie bardzo bardzo trudne bo ich już nie drukują i mało jest, no i co gorsza uwielbiam kupować figurki ^-^' a na to idzie sporo kasy...

Loona_

Witam w klubie!Mnie też się pieniądze nie trzymają!W jakiś tajemniczy i niekoniecznie mi znany sposób wymykają się z mojego portwela.Najczęściej idą do empiku na gazety albo na jakieś płyty czy zdięcia.Nie należę do kobiet które mogłyby zastawić dom dla ciuchów czy kosmetyków,albo które zabijają się na wszelkiego rodzaju wyprzedażach.Jakieś takie ze mnie dziwadło.

Matilda_Ferrero

Ha, faktycznie dziwadło, Matilda, jak tak można ;>>
A propos jeszcze FF - widziałaś tylko Adwent Children czy dopadłaś to drugie również? Bo ja nie mogę ... :(

Kotylion

haha drugiego nie dopadłam ^-^ a co do kasy... to też na ciuchy nie wydaje tylko na to cym sie w obecnej chwili interesuje ^-^ i jestem szczęśliwa wtedy xD

Loona_

Teraz czatuję na wszystkie odcinki SUPERNATURAL.Niestety drogie to jest jak diabli.Słyszałyście że Benio ma zagrać w jakimś romansidle z Jessicą Biel? Już nie mogę się go doczekać! Jak dobrze pójdzie to w tym roku będą aż dwa filmy z nim. Na głowie stanę a na nie pójdę!

Matilda_Ferrero

Jeeeju oglądał ktoś z was Death Note? Świetne Anime... od pierwszego odcinka sie wciągnęłam. polecam. teraz chce sobie mange kupić ^^

Loona_

o kurna, ile komentarzy.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

iMeshQa

haha no a jak ^^ .

Loona_

Hmm szkoda ze jak narazie mało osób tu wchodzi ^^ ale mam nadzieje ze niedługo wrócą wszyscy :)

Loona_

Coś czuję, że większość ze "starych" zostanie zastąpiona nowymi, bo o ile szanse na powrót Aslana (hej, pycha :)) jakieś jeszcze są, o tyle Lynn czy Veri to ja tu już nie widzę ... Chyba, że Tobie uda się coś wskórać :)

Kotylion

: ) postaram sie... zeby było jak kiedys ^^ ale dobrze ze ty jestes! Nowi są fajni a niektórzy nawet bardzo ale nie przywrócą dawnego klimatu ... jakos sobie poradzimy : )

Loona_

Z pewnością, o to się nie martwię :)
Dobrze, że wrociłaś. Wreszcie coś ruszyło :]

Kotylion

Taaak ^^ Ksiąze Kaspian mi przywrócił manie ;D ii to ostro xD film jest mega świetny xD

Loona_

a no i 600-tny koment mój of kors xDDD Lina zawsze o nim marzyła.. no ale cóż xDD dedykuje go jej! ;p