Hi, hi, dobra, ja mogę dyskutować, nie ma problemu. Proszę mi tylko powiedzieć o czym, to pogadamy. Bo wiem już o kim, ale nie wiem o czym. No bo raczej nie o woocachu ... Przepraszam cię mój drogi z góry. I w ogóle wszystkich, którzy ze zrozumiałych zupełnie dla mnie powodów mają mnie już trochę dość.
Pozdr.
hmmm niech ktoś da jakiś temat ciekawy :D może np Co myślicie o stylu Skandara, i o tym że ciągle chodzi w trampkach (I love trampki XD) hehe no piszcie. A i kotku nie mów już o tym łukaszu bo ciągle o nim mówisz :PP
Oj, czepiasz się mnie. A skąd wiesz, o którym Łukaszu ja mówię? Może np. mam chłopaka/brata/tatę/wujka/itp. Łukasza? A trampki są fajne. Jak tak dalej pojdzie, to pochlebnie będę się niedługo wyrażała tylko o niektórych ... trampkach, oczywiście.
koniec tematu tego głupka bo przez niego jakiś spór się zacznie ;P
ale jak chcesz to możemy pogadać o mnie XD
a ja się zastanawiam dlaczego wciekawostkach jest "w czasie zdjęć do filmu urósł 16,5 cm" pomylił się ktoś czy co?
Podobno w "popcornie" było(koleżanka mi mówiła) żetylko 4!
Mam dziwne obawy, że to wszystko przez mnie ... LOONA!! Umówmy się tak: ja już nic na tym temacie przynajmniej postaram się nie mówić, a ty wróć do nas, bo się zaczyna robić nudnawo ... Poprawię się. Hm, może raczej spróbuje ...
No właśnie ... W sumie nie wiem, może się nie obraziła wcale, ale już dawno nic nie pisała ... A tak na wiasę mówiąc fajne to zdjęcie.
możebyć to zdjęcie, ale widziałam lepsze :) Jak znajdę coś naprawdę CIEkAWEGO to na pewno dam wam znać.
kocie,(sorry, że z małej litery, ale coś nie tak z moją klawiaturą) zauważyłaś, że ani jedna dziewczyna na filmwebie nie traktuje Skandara jak ciastka z kremem?
Widocznie nie używa under twenty :D
Pomocy! Może mi ktoś wytłumaczyć, co się dzieje z tym filmwebem?
Wchodzę na filmweb-jestem zalogowana,
wchodzę na stronkę "narnii"-jestem zalogowana
wchodzę na stronkę williama-jestem zalogowana
wchodzę na temat "wiek" bo chcę coś napisać-NIE JESTEM ZALOGOWANA
wchodzę się zalogować, otwierasię stronka i... jestem zalogowana!
wracam do tematu wiek -nie jestem zalogowana!
I tak w kółko! ogarnia mnie przawdziwa irytacja!
Ja też ... Masz zaznaczony Wiek jako obserwowany? Tak, żeby ci pisało na skrzynkę. Tak jest najprościej wydaje mi się ...
A co do ciastka z kremem - niech je ... cośtam broni od takich porównywań!
ręka boska powiedzmy...
Ale to chyba skandara nie dotyczy, bo on jest ateistą.
Ja nie wiem, może to coś z moim systemem, alejuż wszystko naprawione.
No cóż, jak tak, to nie bardzo bym się zdziwiła ... I szczęścia zdrowia, ale niech nam się pochwali, że go zna. Wtedy my będziemy mogły mówić, że znamy kogoś, kto go zna ;) A może nam załatwi ... no nie wiem, autografy?
A swoją drogą chyba wejdę na jej blog i coś tam napisze. Jeśli się obraziła, to na mnie, a nie na ciebie, która przecież jak najbardziej ją popierasz. To powinna się odezwać!
Wyjaśnie Wam wszystko :D To nie przez ciebie Kotku :D tylko poprostu jakoś nie zaglądałam. Skandara jakbym zobaczyła to bym nie wróciła :D
No ale niestety ani nie byłam w Londynie ani Go tym bardziej nie zobaczyłam. Ale teraz będe częściej
No dzień dobry, dzień dobry .... Ale powiem ci, że cię koszmarnie dużo rzeczy ominęło, więc masz teraz, jak na mój gust, mały problem. Będziesz wielka, jesli to nadrobisz. Powodzenia.
No to dobrze, brawo. Teraz tylko wkręć się w tę blogową machinę ... Wejdź do matrixa ... wybierz tabletkę ... ;))
:D No ja już się nie mogę doczekać drugiej części, i sie zastanawiam czy Skandar będzie miał długie włosy(takie jak teraz) czy mu obetną :D
Jakoś się zgubiłam w tym temacie... Odpowiadajcie na mój post. I może w ogóle przeniesiemy się ze "Skoły" tu??
masz rację, Chris, te przeskoki FW są momentami denerwujące ... Już nie wiem, czy czytam akturalnie wpisane posty, czy te stare ...
dobra, to ja zapodam wątek: william vs skandar (jak to groźnie brzmi)?
Czyli: którego wybieramy?
możeoceńmyich pod względem:
1)aktorstwa
2)wyglądu
3)stylu
jak masz Loona jeszczejakieś propozycje, to pisz ;)
oooł :D no wiesz aktorstwo: to mie sie bardzo podobało jak Edmund był wredny :D, wygląd: Skandar jest bliższy mojemu ideaołowi :D, a styl chodzi o styl czego )??:D
ogólnie:styl. bo mi się styl skandara podoba (taróżowiastakoszulkai trampki ;)
1)aktorstwo-skandarjest lepszy...obiektywnie ;)
2)wygląd)mam dylemat ;)
Jeśli chodzi o styl ubioru to pewnie że Skandar :D (on ma swój styl) a Will ubiera się jak jakiś Flirciarz :P
RHCP? Veritaserum to ty też ich lubisz tak jak ja? A ja myślałam, ze tylko za nimi przepadasz. xD
A co do ankiety:
Gra aktorksa:
Will: Rozbrajały mnie jego śmieszne miny, był świetny.
Skandar: Nie da się nie wspomnieć, ze chłopak ma talent. No i że, niestety, jest lepszy w tym co robi od Willa. Tylko bez przesady. Nie jest tak, ze Moseley to od razu beztalencie.
Wyglad: Bezsprzecznie, bezwarunkowo, bezdyskusyjnie i bezsprzeciwu... WILL, Will i jeszcze raz Will. A dlaczego? Dlatego, że chłopak mi się podoba. A Skandar za młody jak dla mnie.
Styl: No i tu Was może zaskoczę, ale nie lubię stylu, który reprezentuja soba takie osoby jak R. Grint, czy S. Keynes. Te trampki (zlinczujecie mnie za to) sa tak wkurzajace... Echh... A styl flirciarza mi się podoba:P
Ja się tu trochę wkręcę do rozmowy...
1) aktorstwo... trudna sprawa. Uważam że grali na rówym poziomie tylko mieli różne role, (uwaga rozprawkę piszę ;)): Will częściej okazywał uczucia, za to Skandar nie (rola to od nich wymagała, teraz będę mówić co od nich ich role wymagały :D) za to Skandar miał fajne odpały z tym jak oszukał Łucję że jej wierzy, albo całą trójkę po pierwszym powrocie z Narnii, czy jak załatwił różdżkę Czarownicy a ta go później dźgnęła. No ale Will był moim zdaniem lepszy w walce (to ujęcie jak Czarownica krzyżuje mu miesze nad szyją... Rozpłynęłam się... ) za to Skandarta zdrada i późniejsza skrucha. Były też dwa fragmenty gdzie role od nich wymagały tego samego to jest podanie eliksiru uzdrawiającego i koronacja i tam wypadli po prostu super. Tak samo. Chociaż jednak jest coś co przemawiało za Willem a to jest... płacz. Tak. Nie wiem czemu ale tak jest. Cóż... lubię mieć do czynienia z wrażliwym chłopakiem. Wiem że to tylko rola ale cóż... :D Odpały ;)
2) wygląd - oboje są przystojni i każdy po części ma coś z mojego typu, ale Skandar jest ode nie młodszy i teraz ma dość dziwną fryzurę. Zresztą ciągle ich widzimy z poprawkami na twarzy więc mamy utrudnienie, ale chyba i tak wolę Willa ;)
3) ich stylu to ja nie znam. Więc nie mm się co wypowiadać.
Mam nadzieję że to co napisałam jest czytelne i zrozumiałe :D
Jest czytelne i zrozumiałe ;) rzeczywiście ten płacz. Nie wyszedł Willowi tak sztucznie jak Daniel Radcliffe płakał... w której to części było...hmm... zreszta nie ważne. Williamowi po prostu się udało!
a co do stylu flirciarza :D to mi się o wiele bardziej podoba ten buntowniczy styl Skandara :PP
A flirciarz to moim zdaniem: troche rozpięta koszula itd :P
Ah i moim zdaniem aktorstwo można oceniać tylko i wyłącznie jak się obejżało film w oryginale bo dubbing był fatalny, np Edmund tak ... seplenił(?) a Łucja tak jak by się bała coś powiedzieć...
eee...co wy...płacz mu właśnie płacz wyszedł mu sztucznie...jak odjeżdżali (a wtle evacuating london..ahhh;) Ale jak Dan płakał to ja się śmiałąm ;)
ale poplątałąm... ;))
Ale czasem tak bywa, jestem wnerwiona to daltego, nie myślę co pisze, wybaczcie...
był do...niczego ;)
Jak usłyszałam w kinie zdubingowanego piotra to zaczęłam się skręcać ze śmiechu ;) (ludzie się dziwnie na mnie patrzyli ;) W ogóle za dużo było pozmieniane "widziałem w szufladzie 150 krasnoludków", a powinno być "w łazience jest boisko do gry w piłkę" czy podobnie, nie pamiętam....;)) Dubbing to najgorsze co może się przydarzyć filmowi...