Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 645 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

taa więc czas zrobić nowy temat :D gadać pod tym

Loona_

Nie był fatalny. Mi się nawet podobał. Wiadomo-orginał jest orginałem ale na dubbing nie narzekam- tak jak p przypadku Harry'ego...

Loona_

Ja tam wolę mimo wszystko Skandara. Może to zabrzmi dziwnie ... ale jak dla mnie William jest jakiś taki ... ciapasty/miękki/piszczący? No i Skandar ma lepszy głos.

Kotylion

prawda Kocie? ;) zgadzam się :Will jest troszkę nijaki, a po skandarze widać, że pusty to on nie jest (a pustych nie znoszę). Loona, żeby zmienić fotę kliknij w ustawienia i "zmień zdjecie". Tylko musisz przy zmianie wcisnąc równocześnie shift i ctrl bo inaczej zmiana nie będzie widoczna ;)

veritaserum

Ale przyznajcie że bobry były super zdubbingowane. Nawet nie wiem czy nie lepiej niż oryginał.

Kotylion

uhh... aż mi się niedobrze zrobiło Kocie. A co oznacza to pierwsze słowo? "ciapasty"? Się uśmiałam. Jednak kto powiedział, ze wszyscy musza się ze soba zgadzac. Ja Williama bardzo lubię i naprawde nie wydaje mi się on pusty. Wybaczcie, nie wiem czem tak jest, Skandar od poczatku budził we mnie niechęć. Może to dlatego, że nie cierpie zdrajców, a paradoksalnie on zagrał tak dobrze, że ze zdrajcom mi się teraz kojarzy... Poza tym... nie umiem tego opisać. Ogólnie rzezc biorac chodźbym nie wiem co słyszała - Will jest wg mnie lepszy. ;)

Lina_16

Wiesz Lino, my tam ich nie znamy więc niemożem widzieć jacy są...ale tacy jak will mi się właśnie z pustością kojarzą, tak samo jak takie lale w stylu jessiki simpson czy paris hilton-nic nato nie poradzę...

veritaserum

ja tam mimo wszyystko momentami wręcz wolę zdrajców ... w filmach znaczy się. Bo oni mają charakter, a ci dobrzy ... szkoda gadać. "jestem piękny i mam wspaniałe mięśnie" ;)) Nie, nie, ja dziękuję.
A "ciapasty", moja droga, to taki ... jakby ci to powiedzieć ... rozlazły, wolno kojarzący, "słodziutki" (blee), jedynm słowem - właściwie do niczego. Nie znam Willa i nie mnie to oceniać, ale on jest ... słodziutki, a to już dla mnie za wiele.

Lina_16

taaak Skandar ma charakter a co do dubbingu, był o wiele gorszy od oryginału

Loona_

poza tym czytałam jakiś wywiad z nim i mówił całkiem do rzeczy ;)
Ciekawe jak tam z Willem ;)

veritaserum

a tak BTW: mozemy tutaj gadać ogólnie rzecz biorąc, bo widzę, że mamy już dwie strony...dla chcącego nic trudnego ;)

veritaserum

no tak może kiedyś dojdziemy do tysiaka xD

Loona_

może...aco do zdjęc to właśnie sobie szukam na getty images ;)

veritaserum

zmień nazwa, prawdziwe nazwisko, miejsce urodzenia, data
dodaj opis
dodaj url
dodaj filmografia
dodaj ciekawostka
dodaj nagroda
tylko tyle jest opcji...

veritaserum

zmień nazwa, prawdziwe nazwisko, miejsce urodzenia, data
dodaj opis
dodaj url
dodaj filmografia
dodaj ciekawostka
dodaj nagroda
tylko tyle jest opcji...

Loona_

a tak wogóle to widzisz już mój nowy avatar ??

Loona_

o kurde, o avatarku odpisąłam winnym temacie, tzn "bardzo interesując imię" ;)

Loona_

To jaK bijemy rekord i gadamy do 1000?? Oczywiście rozmawiamy o Skandarze:D

MaRqUeZ

No oczywiście :D i jak narazie to królujemy w gorących tematach :PP

Loona_

wiecie co ? Może i Will ma dużo "zwariowanych fanek" i tematów na forum ale napewnmo nie ma Tak wiernej grupy fanów jaką my tworzymy :D chodzi mi o wszystkich którzy się udzielają w tym temacie

Loona_

hehe...no jasne, ja wolę Skandara niż Willa-już isę zdecydowałąm. To jak bijemy rekord (będziemy lepsi niż "on jest cuuudowny"?). No, a wgorących tematach to królujemy rzeczywiście ;)
To jak ze składem wiernych fanów?:
(powiedzmy alfabetycznie, żeby nikogo nie wyróżnic ale jak i tak będe na końcu ;):
-Aslan!!!
-Kot
-Loona
-Veritaserum
(Linawoli Willa z tego co wiem, alejak chce pogadac o skandarze to zapraszamy! ;)

Loona_

to może poszukajmy jakieś jego fajne zdjęcia? i dajmy linka

MaRqUeZ

ja nie znam linków do fot Skandara bo ja je wszystkie mam na kompie :P

Loona_

http://www.skandar.net/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=16&pos=4 [www.skandar.net/gallery...]

MaRqUeZ

buahahaha...SkANDAR!? to był SkANDAR???? cuudo ;) hehehehe....ależ on ma mimikę...

Loona_

Christinka też dość często się tu wypowaida

Loona_

ejj :D robimy napad na tematy o Willu :D??? będzimy im wmawiać że Skandar jest lepszy :P

Loona_

no to prawda, ale jakby to powiedzięc: my się zadeklarowałyśmy, zewolimy skandara...możemy sobiepowrzucać na willa (heheh) żartuje, nic do niego nie mam, lubię go, ale skandarwydaje mi się...ciekawszy?

veritaserum

hm...Loona, wypowiadajmy się tu, bo jak my zaczniemy ich "przekonywać" to ich temat pobije nasz ;)

veritaserum

to oczywiście jest rywalizacja "na niby"...nikt tu się kłócić nie będzie ;)
a więc: skandarjest lepszy, bo:
-mawiększy talent
-gra bardziej przekonuąco
-nie jest na planie ani trochę skrępowany
-ma ciekawy typ urody ;)
-lubi rhcp
-nie wygląda na flirciarza (chociaż kto to wie?)
-ma fajny styl

nie mogę się patrzeć na jego fotę, która jest na fw...

veritaserum

Ej Veri a ile oni tam mają na tym Willu już odpowiedzi ??:D

veritaserum

Veritaserum a co powiesz na to??
http://gallery.apopplewell.org/displayimage.php?album=lastup&cat=25&pos=2 [gallery.apopplewell.org...]

MaRqUeZ

dzięki Aslan ;) ładniutkie to zdjęcie, wrzucę do propozycji na moim blogu ;)

veritaserum

najwięcej "mam małe pytanko do fanów"- 31 ;)

veritaserum

łahaha nawet ja sie tam wypowiedziałam... (wstyd) xD :D

Loona_

ahh jakiż to ze mnie okropny zdrajca /// xD

Loona_

ej nie mają sie czym cieszyć xD bo wszystkie odpowiedzi są od naszego klubu fanów Skandara xD

Loona_

hehehe...taki ja edzio? O czym pogadamy? O skandarze, czy może okims innym? (jak masz propozyjeto wrzucaj ;) Loona mam pytanie (ostatnio wszystkie moje koleżanki już je usłysząły ;) widziąłaś reklamę "cyfry" ilemożna bawić się bez piłki? Jest suuuper ;) zwłaszczajak pokazują rozdziawionego od ucha do ucha Croucha i liczacego coś na palcach ribery;ego ;) Miodzio ;)

veritaserum

zaraz będzie 3. strona ;) a legia nadal 1:0 ;)

veritaserum

hehe no reklama fajna a mi sie podoba jak jakiś gościu rozmawia z sędzią i nagle piłka leci w niego a on sie tylko schylił i dalej nawija xD

Loona_

A jak kiedyś portret skandara narysowałam xD

Loona_

to też jest świetne ;) A mnie najbardziej rozbraja uśmiech Croucha...taki promienny ;) (do tej pory uważąłam go za modliszkę...o żesz...) Dobrze, żenie pokazali cąłej jego sylwetki, bo to byzepsuło efekt ;) A niektórzy stawiają go na równi z rzynówkiem (pod względem urody....) A jeżeli chodzi fanów, to yć może jeden do nas wkrótce dołączy ;) Jeżeli będziemiał(a) neta (a ma mieć ;)

veritaserum

o Loona! gratuluję kreatywności....a fajnie wyszedł ;) Możeszgo wrzucić na swojego bloga?

veritaserum

haha wiesz co lepiej nie xD ale mooże nowego narysuje bo tamten miał zabardzo podłużną twarz :D

Loona_

wyślij mi też!! pliisss keram@net.adem.pl

MaRqUeZ

Aslan, ajk mi wyjdzie to na blogu będzie :D a jak nie to Ci wyśle :D

Loona_

to ja czekam ;)) Może ustalmy sobielistę pod tytułem: "dlaczego skanadr jest lepszy od willa-stadium osobowiści" nie..żartuję;) aleustaslmy listę ;)

veritaserum

oooo dobry pomysł :D popierwsze : Skandar nie jest lalusiem :D

Loona_

po drugie: Skandar jest The Best
po trzecie: Skandar jest The Best
po czwarte: Skandar jest The Best

itd...apropo Veritaserum. Troche przerobiłem to zdjęcie co ci dałem linka. Jest Czarnobiałe i wogóle lepsze jak chcesz to ci wyśle. Tylko przez co?

Loona_

kurde nie moge nic napisac, klawisyemi sie popryestawialz

veritaserum

naciśnij lewy Ctrl i prawy shift. Najpierw Ctrl i przytrzymaj potem Shift:))