aa noo to róznie bywa xD rozmowa sie jakos sama kręcii ^^ mam nadzieje ze cos z narnią będzie do kupienia na wycieczce booo inaczej wróce niepocieszona ;p
Dawniej tak ... Ale to nie to, gdzie wyłączyłam się w połowie, bo nie byłam wstanie nadrobić kwestii homoseksualizmu Skandara? ;)
jezu, naprawdę??
właściwie o co chodzi? wiecie coś więcej? :>
<nie śmiejcie się z tego nicku, ten mail to wielka pomyłka :P>
haha tak naprawde mi by to nie przekszadzało ^^ kazdy ma swoje życie a ja jestem baardzo tolerancyjna.
ha, wiedziałam, że tak będzie ;DDD Mnie o to nie pytajcie, kiedy wywiązała się głęboka na ten temat dyskusja, byłam na wakacjach i zrezygnowałam z nadrabiania setek komentarzy ...
Znaczy też znowu przecież jasne, że nie jest, to była taka ... hm, sezon ogórkowy nastąpił ;) Chyba ... ;)
sezon ogórkowy mówisz ? mam wrażenie że nie rozumiem o co be ale może to tylko..hmm..efekt czegoś tam xDD
'przecież jasne,że nie jest' a kto go tam wie xDD
A co to za różnica czy lubi chłopaków czy dziewczyny, jego sprawa. Aaa dyskusji to juz sama nawet nie pamiętam
wiem że jego ;)) niech lubi kogo chce...tzn.w znaczeniu głębszym ;))) mnie to nie przeszkadza... do puty nie zrobi się takim imprezowiczem jak co poniektórzy w show-biznesie.
Wtedy pojedziesz do niego i mu nawtykasz, to nie nawróci ;))
Sezon ogórkowy to wakacje dla dziennikarzy, bo nic się wtedy nie dzieje i trzeba na siłę wygrzebywać tematy.
tez tak myśle ;))
widać że jemu i pozostałej 3 szajba nie odbiła z powodu sławy ;))
i dlatego nie wierze w żadne monataże ;/
PRzeczytałas wszystkie rozmowy w "nowym"? xDDD Jaa to czasem sobie robie lekturee z tego ^^ miło powspominac
w chwilach obecnych nie mam czasu...jak przychodze ze szkoły to z tej nudy jestem padnięta...ale tato mi powiedział że jutro mam nie iść do szkoły bo pies sam zostanie [Oo] więc poczytam xD
Myy tu chciałysmyy pobic rekorrdd... tylko nie pamiętam co to za aktor miał taki temat... co pod nim było postów 3 razy tyle co u nas xD
ahh ;DD
dobra mam nowy wątek :
co myślicie o sędziowaniu Anglika we wczorajszym meczu.
ogladałam ten moment uważnie akurat ^^ stałam rpzy telewizorze i ja bym nigdy nie dała za noś takiego karnego.
to jest przesada.
Nie, nie zaczynajmy tego tematu, bo facet ma przez takie rzeczy już policyjną ochronę.
Nic nie zmieni faktu, że tylko, za przeproszeniem Pana, idiota fauluje na polu karnym w ostatniej minucie meczu (!).
Wiecie coo? Coraz bardziej mnie wkurzają niektóre osoby które wypowiadają sie na forum narnii na filmwebie na temat Skandara... Kiedys dyskutowało sie na różne tematy: jego aktorstwo, styl, wygląd oczywiscie tez... ale teraz to poprostuu przesada... namnozyło sie dziewczyn, które ciągle gadają o tym jaki to Skandar piękny a inni z filmu brzydcy... alee co tam za miesiąc im przejdzie... a moze i jeszcze szybciej ^^'
Em ... ale znowu tyle ich chyba nie ma, bez przesady ... wejdź sobie na forum Barnesa, tam to jest zabawa ;)) Tu to nic.
Przestałam wchodzić, bo było tego już za dużo, to samo zrobiłam z Podróżą do Świtu. Poczekam chwilkę, niech emocje opadną, i wrócę, z resztą siedziałam tam ostatnie kilka miesięcy, trzeba zrobić miejsce dla nowych ;))
Dziewczynyyy mozeby tak do tysiaka dojsc ;p A tak wogóle too kupiłam sobie wczoraj Księcia Kaspiana na dvd ^^ Macie juz?
ja mam w planach. aczkolwiek moje fundusze ostatnio wołają o pomstę do mnie z portfela mamusi :D a wypłata dopiero 1 lutego xD [ nie żbym do dziś wszystko wydała xd]