Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 645 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

taa więc czas zrobić nowy temat :D gadać pod tym

Loona_

no ok.dolączam sie xD
to o czym dyskusja ? ; D

paczek93

aa noo to róznie bywa xD rozmowa sie jakos sama kręcii ^^ mam nadzieje ze cos z narnią będzie do kupienia na wycieczce booo inaczej wróce niepocieszona ;p

Loona_

ojoj szykuje sie ciekawie ^^
kup kup coś ;DD

paczek93

Dawniej tak ... Ale to nie to, gdzie wyłączyłam się w połowie, bo nie byłam wstanie nadrobić kwestii homoseksualizmu Skandara? ;)

Kotylion

co ? ja przepraszam..że niby on ? xOOO żartujesz ?

paczek93

jezu, naprawdę??

właściwie o co chodzi? wiecie coś więcej? :>

<nie śmiejcie się z tego nicku, ten mail to wielka pomyłka :P>

Mala_Mi_30

haha tak naprawde mi by to nie przekszadzało ^^ kazdy ma swoje życie a ja jestem baardzo tolerancyjna.

Loona_

ja w stosunku do orientacji tez ale..hm..jakoś mi to nie pasuje.on i homo..? niee...

paczek93

ha, wiedziałam, że tak będzie ;DDD Mnie o to nie pytajcie, kiedy wywiązała się głęboka na ten temat dyskusja, byłam na wakacjach i zrezygnowałam z nadrabiania setek komentarzy ...

Kotylion

Znaczy też znowu przecież jasne, że nie jest, to była taka ... hm, sezon ogórkowy nastąpił ;) Chyba ... ;)

Kotylion

sezon ogórkowy mówisz ? mam wrażenie że nie rozumiem o co be ale może to tylko..hmm..efekt czegoś tam xDD
'przecież jasne,że nie jest' a kto go tam wie xDD

paczek93

A co to za różnica czy lubi chłopaków czy dziewczyny, jego sprawa. Aaa dyskusji to juz sama nawet nie pamiętam

Loona_

wiem że jego ;)) niech lubi kogo chce...tzn.w znaczeniu głębszym ;))) mnie to nie przeszkadza... do puty nie zrobi się takim imprezowiczem jak co poniektórzy w show-biznesie.

paczek93

Wtedy pojedziesz do niego i mu nawtykasz, to nie nawróci ;))
Sezon ogórkowy to wakacje dla dziennikarzy, bo nic się wtedy nie dzieje i trzeba na siłę wygrzebywać tematy.

Kotylion

nawtykam ? ja go chyba zamroduje !! XDDD
ahh rozumiem xDD

paczek93

Eee tam Skandar to poczciwy chłopak ;p napewno nie będzie taki jak te wszystkie Lindsay Lohany...

Loona_

tez tak myśle ;))
widać że jemu i pozostałej 3 szajba nie odbiła z powodu sławy ;))
i dlatego nie wierze w żadne monataże ;/

paczek93

PRzeczytałas wszystkie rozmowy w "nowym"? xDDD Jaa to czasem sobie robie lekturee z tego ^^ miło powspominac

Loona_

w chwilach obecnych nie mam czasu...jak przychodze ze szkoły to z tej nudy jestem padnięta...ale tato mi powiedział że jutro mam nie iść do szkoły bo pies sam zostanie [Oo] więc poczytam xD

paczek93

Myy tu chciałysmyy pobic rekorrdd... tylko nie pamiętam co to za aktor miał taki temat... co pod nim było postów 3 razy tyle co u nas xD

Loona_

ahh ;DD
dobra mam nowy wątek :
co myślicie o sędziowaniu Anglika we wczorajszym meczu.
ogladałam ten moment uważnie akurat ^^ stałam rpzy telewizorze i ja bym nigdy nie dała za noś takiego karnego.
to jest przesada.

paczek93

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeź jak sie go przypomneeee....

Loona_

Nie, nie zaczynajmy tego tematu, bo facet ma przez takie rzeczy już policyjną ochronę.
Nic nie zmieni faktu, że tylko, za przeproszeniem Pana, idiota fauluje na polu karnym w ostatniej minucie meczu (!).

Kotylion

Tyle że to nie był faul...

Loona_

Wiecie coo? Coraz bardziej mnie wkurzają niektóre osoby które wypowiadają sie na forum narnii na filmwebie na temat Skandara... Kiedys dyskutowało sie na różne tematy: jego aktorstwo, styl, wygląd oczywiscie tez... ale teraz to poprostuu przesada... namnozyło sie dziewczyn, które ciągle gadają o tym jaki to Skandar piękny a inni z filmu brzydcy... alee co tam za miesiąc im przejdzie... a moze i jeszcze szybciej ^^'

Loona_

no mnie tez to wkurza.
a potem jak bedzie premiera filmu albo DVD-znowu..grr.!

paczek93

Em ... ale znowu tyle ich chyba nie ma, bez przesady ... wejdź sobie na forum Barnesa, tam to jest zabawa ;)) Tu to nic.

Kotylion

Jaaa nie mówie ze tuu tylko ogólnie...

Loona_

Ej Kotkuuu wejdź czasem na główne forum Księcia Kaspiana ^^ fajnie jeest xD

Loona_

Przestałam wchodzić, bo było tego już za dużo, to samo zrobiłam z Podróżą do Świtu. Poczekam chwilkę, niech emocje opadną, i wrócę, z resztą siedziałam tam ostatnie kilka miesięcy, trzeba zrobić miejsce dla nowych ;))

Kotylion

Na "podróz" mozesz smiałoo wchodzic... tam prawie nikt sie nie wypowiada

Loona_

Dziewczynyyy mozeby tak do tysiaka dojsc ;p A tak wogóle too kupiłam sobie wczoraj Księcia Kaspiana na dvd ^^ Macie juz?

Loona_

ja mam w planach. aczkolwiek moje fundusze ostatnio wołają o pomstę do mnie z portfela mamusi :D a wypłata dopiero 1 lutego xD [ nie żbym do dziś wszystko wydała xd]

paczek93

^^ kupuuj kupuj, ja mam wypłate co tydzien! xD

Loona_

hah... juz rok sie tu nikt nie odzywał :). co tam u was?

Loona_

Cześć Loona. Ja czekam na trzecią część :) I zastanawiam się jaka będzie.

marquesa

ooo, heeej :3 ja tez sie nie moge doczekac <33. Szkoda tylko ze Skandar będzie miał zapewne taką małą role jak i w drugiej... chociaz teraz, jak nie ma Piotra too Edmundowi sie wiecej czasu na ekranie dostanie