Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 645 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

taa więc czas zrobić nowy temat :D gadać pod tym

MaRqUeZ

ok :D : jak napiszesz notke to tam jest taka opcja "dodaj nowe zdjęcie"

Loona_

ja musze iść ... ehh starsze rpdzeństwo :( ok papa :)

Loona_

ok! (papapa) troche ubarwiłem mojego bloga:):D

MaRqUeZ

"Check the gate, watch yourself, check the gate, show me what you got!!" Chodzę po domu i ciągle to nucę :P Rodzinka się na mnie krzywo patrzy (no cóż ja ZAWSZE chodzę i coś nucę... i czasem do tego tańczę :P)

Nie ma co narzekać... Ja też chętnie bym się urodziła w Londynie... Kto wie czy wtedy bym nie została Zuzanną?? Na 100% poszłabym na casting...

A zniknęłam dlatego że o takiej porze przy kompie już nie siedzę ;)

Nie chcę być upierdliwa ale pomoze mi ktoś w takim razie z tym listem?? :)

Loona_

Jeah!!!! Trzysetny post jest MÓJ!!!!!!!!!!! :D:D:D:D Jest, jest, jest, jest, jest, jest, jest, jest, jest!!!!!! :D

Christinka

Ja odpowiem tu, bo tam nas wcięło w bok ;) Ja niestety Christinko boję się, że gdybym Ci pomogła to Skandar i Will za nic w świecie nie zrozumieliby o co chodzi (no może przesadzam... miejmy nadzieję, że przesadzam...)

Lina_16

Haha!!! A ja otworzyłąm nową siódmą stronę!

Lina_16

no dobra pomóżmy Chris napisac ten list. Więc tak napisz to co chciałabyś mu wysłac na forum a my go przetłumaczymy:D

MaRqUeZ

hehe a ja mam tyle karteczek do segregatora z narnia xD haha chce ktoś pare :D ??

Loona_

Ja też mam kilka (moja siostra kupuje i ja podkradam :D)

Mi pasuje jak najbardziej!!! Myślę że napisze jeden i ten sam list, tylko pozmieniam w nich imiona i wyślę do obu chłopaków ;) Dziś wieczorem napiszę list i podaj mi Li swój mail a Ci wyślę tekst po polsku (Twój adres Aslanku mam ;))

Dzięki wielkie za pomoc!! Jak ja się odwdzięczę???????? :*:*:*:*:*

Christinka

mail mój? Szczerze móiac nie mam, ale znam hasło do skrzynki kuzyna, więc aparecium@interia.pl
Ps. Nie martw się Chris on sie nie dowie co napisałaś w liście bo wyjechał na dwa tygodnie i tlkyo ja mam dostęp do skrzynki ;)

Christinka

Aslan a mi coś ułożysz ?? :D Bo też sie nie znam na angielskim... :(

Loona_

Myślę Loono że najpierw musisz napisać tekst po polsku a potem Li i Aslan zajmują się tłumaczeniem ;)

Christinka

hmm być może :D bo do wujka z Kanday wstyd pisać xD haha żeby mi przetłumaczył list do Skandara :PP

Loona_

(muza) ale awaria ciągle mi sie włancza ehh... :) co tam porabiacie ??:)

Loona_

Aslan jakie ty masz wydanie dvd )?? takie kolekcjonerskie 2 płytowe czy takie zwykłe ??

Loona_

2-płytowe kolekcjonerskie:) ps. to co z tym listem??

MaRqUeZ

heeej jest tu kto :( coś ostatnio marnie nam idzie rozmowa :(

Loona_

Ja jestem, ale nie każdy zawsze może być ;)

List... Nawet nie wiesz jak bardzo mi ten list sprawia problemy... Jak żaden nigdy w życiu... :O

Christinka

List, list... Kochany Will dostanie list! (skacze jak szalona).
Loona rozmowa idzie tak wolno bo nie ma Veritaserum i Kota. Wie ktoś gdzie one są?

Lina_16

Veritaserum tak ale kota już od dawna nie ma

Lina_16

O tak dostanie!! :D Już się tworzy... ;) Ale jak wolno i ciężko... MUSZĘ GO DZIŚ SKOŃCZYĆ!!!

Christinka

ja jade do Krakowa może we wtoerek :D :PP mieszka ktoś z was w krakowie ??

Loona_

Ja w Krakowie nie mieszkam ;)

Lina_16

a ja jednak nie jade xD Dziewczyny macie jakieś plakaty Willa ??

Loona_

WILLA??? Loona co to za nagła zmiana zdania??????? :O Ja mam jeden w domu, taki mały ale jest ;) ... Ale czemu Willa???????

Christinka

no bo ja mam 2 i jakby któraś z was chciała to chętnie oddam :D

Loona_

jestem ale tylko na moment, jutro jadę do krakowa i nie bedzie mnie do konca wakacji w domu, ale moze uda mi sie wbic na fw. twórzcei dalej ;)

veritaserum

ooo Veris ja też miałam jechać jutro do krakowa :PP ale chyba nie pojade a jakbym pojechała to szukaj dziewczyny w bląd kitce :PP i strampkach :)

Loona_

Nie, wybaczcie, ale już nie czytam waszych wszystkich wątków ... Nie wyrabiam i nie daję rady. Lubię normalne trampki ;)) Dzięki, veritaserum, nareszcie widzę wszystkie nowe avatary. Żeby tak się dało zrobić ze swoim ...

Kotylion

HA!!! Nareszcie napisałam ten list!!! Kto pomoże tłumaczyć????? Do kogo wysyłać??????? :D Wiem że do Aslana i Li ;) Ktoś jeszcze chętny? :)

Christinka

Gratuluję, ale zgubiłam się troszkę, do kogo piszesz, do Skandara? W sumie, gdyby ci to nie przeszkadzało, też mogę spróbować. Ale niczego nie obiecuję.
Loona chwilowo, Veri do końca wakacji wyjechała ... Na wszystkich foramch króluje nasza trójka! ;))

Kotylion

:) a Ciebie Kocie czemu tu ak długo nie było ?? Musi ktoś czasami po filozofować :D

Loona_

Dziś popołudniu zajrzę w ten list Chris.

Lina_16

Niech mi ktoś wreszcie łąskawie powie, do kogo piszecie, bo się troszeczkę gubię? Masz już ten list, Lina? Ładny? Na pewno ... Powodzenia w tłumaczeniu.

Kotylion

Cholera jasna zaczyna się casting do Kaspiana. Poraz kolejny pytam CZEMU JA NIE MIESZKAM W LONDYNIE!!!!!!!!!!!!!:(((((((( (((((((

MaRqUeZ

Jeszcze nie ma... Teraz go muszę przepisać a ledwo znajduję czas żeby tu coś napisać a ja Kotko piszę i do Willa i do Skandara ;)
Aslanku nie rozpaczaj... Ja również żałuję... :( Nawet nie wiesz jak bardzo... :'(

Christinka

Uspokoiło mnie jedno. Przysłali mi maila z Disneya że biorą tylko osoby do 136 cm. wzrostu

MaRqUeZ

333..ładna liczba ;) (dobrze, że nie 666). Skandar byłby z Was (tzn. nas) dumny. A ja wczoraj (zaraz po przyjezdzie) spotkala w geant gościa podobnego do "dna" radcliffe'a! nie go pottera, tylko do radcliffe;a! (dzis widzialam go po raz drugi w galerii kazimierz ;) Szkoda, tylko ze nie lubię radcliffe'a... ;D

veritaserum

Szkoda że nie spotkałaś kogoś podobnego do Skandara bo zrobiłabyś sobie z nim zdjęcie i mówiła że to jest on:DD. p.s Jak Ci się podoba Kraków??:D

MaRqUeZ

jestem tu dopiero od dwoch dni więc jescze malo zwiedziłam ;) Ale Galeria Kazimierz i Geant są spoko ;) Muszę się wybrać na kopiec kościuszki, wawel (na rynku już byłam). Ciekawe czy jutro też spotkam tą kopię "dna: (ja tak na niego musze pisać) a to by było dziwne! A kogoś podobnego do skandara spotkać nie mozna, bo on jest niepwtarzalny ;)

veritaserum

mi sie dzisiaj Skandar śnił xD ale nie apmiętam o co chodziło...

Loona_

nieźle Loona... ;)) Prz\ypomnij sobie, skoncentruj się...policz do dzisięciu...zamkinj oczy.... może Ci się przypomni! ;) A ja dziś byłam na kopcu kościuszki i na wawelu ;)

veritaserum

Na wawelu byłam! Cudowne miejsce! Ja mam tego pecha, że tylko raz śnił mi się William. I na dodatek było tak... romantycznie (zgadnijcie czemu nie jestem zadowolona? Mam 16 lat i mówią, że jestem zboczona, więc...)

Lina_16

Oj Lina chyba nie chcesz powiedzieć tego o czym myśle! Chyba, że to ja mama takie odchył! A tym co mówią się nie przejmuj! My jak coś z kuzynką wymyslimy to koniec!!

veritaserum

Nie maszodchyłów. Jak już to ja je mam ;) Ale się nie przejumuję, bo wiem że jeszcze nie jestem dorosła.

Lina_16

Ehhh..kiedyś niciwąła u mnie kuzynka i jak ją obudziłam w nocy, to ona mówi (a mialysmy wtedy fazę na narnę):" wyrwalaś mnie z pięknego snu o williami który pokazywał mi swj nowy zegarek"... ;))
"Jaki to był zegarek?"
"elektroniczny" ;DDD

Lina_16

Ehhh..kiedyś niciwąła u mnie kuzynka i jak ją obudziłam w nocy, to ona mówi (a mialysmy wtedy fazę na narnę):" wyrwalaś mnie z pięknego snu o williami który pokazywał mi swj nowy zegarek"... ;))
"Jaki to był zegarek?"
"elektroniczny" ;DDD

Lina_16

"Jaki to był zegarek?"
"elektroniczny" ;DDD

Lina_16

"Jaki to był zegarek?"
"elektroniczny" ;DDD