Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 645 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

taa więc czas zrobić nowy temat :D gadać pod tym

Christinka

Nie żeby mi się odpowiedzi powtarzały... :/

Christinka

Ja wcale Christinka nie twierdziłam, ze ty masz mnie za głupia (zaznaczam, ze nie mam tego co powstanie jak wciśniemy "alt" i "a") tylko, że ogólnie za jakieś puste lala bierze się dziewczyny, któe słuchja Brit ;)
A z ta płyta to chodzi ci o ścieżkę dzwiękowa do Narnii? Jak tak to nie mam... niestety, ale tak jak ty mam kubek... z Aslanem.

Christinka

Ja wcale Christinka nie twierdziłam, ze ty masz mnie za głupia (zaznaczam, ze nie mam tego co powstanie jak wciśniemy "alt" i "a") tylko, że ogólnie za jakieś puste lale bierze się dziewczyny, które słuchja Brit ;)
A z ta płyta to chodzi ci o ścieżkę dzwiękowa do Narnii? Jak tak to nie mam... niestety, ale tak jak ty mam kubek... z Aslanem.

Christinka

Ja wcale Christinka nie twierdziłam, ze ty masz mnie za głupia (zaznaczam, ze nie mam tego co powstanie jak wciśniemy "alt" i "a") tylko, że ogólnie za jakieś puste lale bierze się dziewczyny, które słuchja Brit ;)

Lina_16

no ja mam też kubek z aslanem, zuzanną i łucją :PP kosztował mnie aż 14 zł xD hehe noo a jutro jade do tego sklepu to może będąnowe kubki :D

Loona_

Może bedzie kubek z Williamem ;P

Loona_

Może bedzie kubek z Williamem ;P

Loona_

Może będzie tam kubek, na którym będziesz mogła podziwiać Willa... a nie... ty wolisz Skanadara Loono. Zapomniałam :D =P

Lina_16

Chodziło mi o płytę z filmem. I jak tak to wydanie jedno- czy dwupłytowe?

Christinka

ohhh wy nawet nie wiecie że jest jeszcze jedna osoba którą kocham ponad Skandara :D

Loona_

Żartujesz Loona! Kto?! Bardziej od Skandara????

Lina_16

nareszcie jestem:DD

a tak apropo to mówcie co macie wszystko związane z Narnią:))

MaRqUeZ

to ja zaczne pierwszy...
No więc tak 2-płytowe wydanie DVD
oczywiście Soundtrack
Miniaturową szafę
Plakat (zarąbany z Multikina):DD
coś w rodzaju historyjek z McDonalda z Irlandii
no i oczywiście autogram Skandara:D

a co do kubków to w jakim sklepie je kupiłaś??

MaRqUeZ

Ja mam ten kubek z takiego sklepu eee xD "Rzeczy Śmieszne" hehe ten kubek nie jest śmieszny xD hehe no ja za dużo nie mam gadżetów z narnii, Kocham Narnie ale kase wydajne na gadżety z innego filmu :D

Loona_

Ale Loona z jakiego filmu!? Powiedz proszę!
A tak nawiasem mówiac to witam Aslana. Nie mieliśmy się okazji poznać, więc zapraszam Cię na mojego bloga ;)

Lina_16

:Djakby ktoś miał plakat z piratów z karaibów (z kina) to niech sie odezwie na mój nr gg :D 7679036

Loona_

Mogłam się domyśleć, że chodzi o Piratów. Wystarczy przecież wejść na twój blog ;)

Lina_16

Cześć Aslanie! Nareszcie jesteś! Rzuć okiem na swój temat "LIST" oki? :P

Co ja mam z OzN...
-wydanie dwupłytowe filmu,
-piosenki pościągane z internetu :P
-3 szklanki,
-kubek,
-i mnówstwo pierdół w komputerze! :D

Tak myślałam Loona że chodzi o Jacka ;) (sorry, kapitana Sparrow! :D) jak będę mieć plakat to zostaje u mnie! Nie ma mocnych!

Kubek kupiłam w empiku.

Loona kup "Dziewczynę" z kalendarzem ;) Porównują tam Jacka i Willa :P

Christinka

Dzięki :*** :D napewno kupie :D mam już 2 gazety do kupienia xD hehe

Loona_

aha:)) sorki Christinka już Ci wysyłam tylko zdjęcie zrobie bo to stare które miałem poszło bo musiałem zrobic formata bo mi się komp zepsuł...

MaRqUeZ

Jak wam się podoba mój nowy avatar?? Który lepszy ten stary czy nowy???

MaRqUeZ

obydwa ładne ale może zostaw teraz ten żeby było świerzo :D

Loona_

Ja wolałam tamten ale podpisuję się pod Looną. Co do gazet: zawsze do usług!! a jaką jeszcze musisz kupić?? Wogóle w którejś był plakat taki mały ale Willa Turnera, Nie Jacka.

Dzięki za miala autograf zarąbisty!!!!! :* I wystarczy Chris ;)

Christinka

Czyli Chris ustanowienie ksywek działa? Będzie nam łatwiej sie komunikować ;)

Lina_16

Pewnie że tak! Po co sobie życie utrudniać????? Coś trzeba Aslanowi skombinować ;) :D

Christinka

ej wiecie że mama Skandara ma (NA IMIE) Zelfa Cecil Hourani Keynes!! Nieźle. Ojciec Randal a siostra Sumaye...

MaRqUeZ

Rzeczywiście nieźle!!

Teraz trochę z innej beczki: zna ktoś angielski na tyle dobrze żeby pomóc mi napisać list do Skandara albo Willa? Też chcę dostać autograf ;) a sama angielskiego prawie wcale nie umiem (jak do mnie coś piszą po angielsku to jakiś sens ogólny widzę, ale napisać coś samej... oj...) zaczynam się uczyć dopiero od września ale wtedy nie będzie czasu listów pisać...

Aslanku co Ty napisałeś Skandarowi? Pytam z ciekawości ;)

Christinka

Hi Skandar! My name is Mark. I live in poland but concretely In Crakow. I am your great fan. It has appealed me very Your role in Narnia. You are great actor. I'm very want arrive for london and meet You. But i know that is imposible. But it is possible always dream. Well other nothing remains me as wish you luck a lot, and you wish all that. I salute in my name and all polish fans !!!:) Bye!

MaRqUeZ

Mniej więcej takie coś do Skandara wysłałem:)

MaRqUeZ

No nieźle, nieźle...
No ja Chris znam dość dobrze angielski, ale jak napisałam list (zaznaczam, ze to było daaawno) do Daniela (to było daaawno!!!!), to sąsiadka, która uczyła mnie prywatnie przez 15 minut poprawiałą błędy jakie były w jednostronowym liście... ;)

Lina_16

http://gallery.georgie-henley.com/displayimage.php?album=29&pos=2 [gallery.georgie-henley....]

ehh chciałbym takie coś:)!!

MaRqUeZ

William Moseley
c/o ICM Artists
Oxford House
76 Oxford Street
London, W1D 1BS
United Kingdom

Anna Popplewell
c/o Sasha Leslie Management
34 Pember Road
London NW10 5LS
United Kingdom

Skandar Keynes
c/o Hamilton Hodell
5th Floor
66-68 Margaret Street
London, W1W 8SR
United Kingdom

Georgie Henley
c/o Hamilton Hodell
Fifth Floor
66 - 68 Margaret Street
London, W1W 8SR
United Kingdom

tutaj macie adresy do 4 Pevensie

Lina_16

Nieźle Aslanku a jak tam z Twoim angielskim?? Nie chcielibyście mi pomóc?? ;) I dzięki za adresy :P

Christinka

ooo kurcze ale fajnie bybyło mieć autografy od wszystkich :D

Loona_

JA CHCE DO LONDYNU!!!!!!!!!!!!! dlaczego się tam nie urodziłem://

MaRqUeZ

Nie warto tak narzekać Aslanku, a jeśli byś się np urodził w Londynie to nie czuł byś tych emocji!!! A nóz w końcu pojedziesz do tego pięknego miasta!

Lina_16

trzeba być patriotą :D ja właśnie Edmunda rysuje :PP

Loona_

a wracając do dubbingu to jaka jest według was najgorzej zdubbingowana postac??

MaRqUeZ

mi sie wydaje że Edmund... ale Łucja i Piotrek też nie najlepiej

Loona_

Mnie by to już nie przeszkadzało tak bardzo. Ale jak usłyszałem głos Minotaura podczas bitwy jak krzyczy "do ataku" to mi się słabo zrobiło. Zawsze jak jest bitwa to przełanczam na język angielski. Poprostu koszmar...

MaRqUeZ

mi sie wydaje że Edmund chociaż Piotrek i Łucja też nie byli najlepsi

MaRqUeZ

mi sie wydaje że Edmund chociaż Piotrek i Łucja też nie byli najlepsi

Loona_

też... apropo gdzie jest Veri i Chris? bo brakuje ich tutaj...

Loona_

też... apropo gdzie jest Veri i Chris? bo brakuje ich tutaj...

MaRqUeZ

Check the gate, watch yourself, check the gate, show me what you got!!

MaRqUeZ

no mi też :(
kurcze nie wychodzą mi dzisiaj rysunki... chyba sobie dam spokój i jutro narysuje

MaRqUeZ

Made in Skandar :))

MaRqUeZ

Made in Skandar :))

MaRqUeZ

:) U nas w kinie jak sie pokazała biała czarownica to wszyscy "uuuu" :D a jak się film skończył to bili brawa :D

MaRqUeZ

Loona powiedz mi jak się daje zdjęcie na bloga...tylko sie nie śmiej:P