Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 645 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

taa więc czas zrobić nowy temat :D gadać pod tym

veritaserum

mialo być "nocowąła" ;)

veritaserum

O mój Boże! Veri opatentuj to, bo to świetnyu tekst. Ta twoja kuzynka tez musi być tak smao rozrywkowa jak ty ;)

Lina_16

no...a poxniej przez tą sugestię mi się przyśniło że przyjechał do nas william i piekliśmy ciasteczka ;)

Lina_16

no...a poxniej przez tą sugestię mi się przyśniło że przyjechał do nas william i piekliśmy ciasteczka ;)

veritaserum

A co było potem??? ;)

veritaserum

A co było potem??? ;)

Lina_16

NIC ;) obudziłam się ;)

veritaserum

Szkoda... A byłaś keidyś na williammoseleyfan.net? Tam jest dział dreams czy jakoś tak. Przeczyataj sobie jakie "odpały" mają niektóe dziewczyny.
Ps. Jest po angielsku, ale nie wydaje mi się, żebyś miała problemy ;)

Lina_16

u mnie z ang. jest OK (ale gorzej z niemieckim...) ale mo ze mogłabys Lino coś niecoś napisać (co Cie tam najbardziej rozśmieszyło?) swoą drogą jak Will to czyta...wspólczucie ;)

veritaserum

Julia's Dream
I had a dream that i was standing on a cliff and Will was telling me to jump off. So I jumped off and started flying! It was really cool, then Will started flying too. We were just flying through the air and it was so great! Then we started to fall! It was pretty sickly for a moment, then Will landed lightly on the ground and caught me! It was really great because he wouldn't let go of me! THEN MY MOM WOKE ME UP AND I HAD TO GO TAKE STUPID EXIT EXAMS!!!!!
Wiem! To tylko sen, ale mnie takie rzeczy śmieszą...

Lina_16

hehehehe ;)) brecht na maksa! za duzo się naogladałą "miasta aniołów" hehe...a może coś bardziej...no wiesz ;))

veritaserum

nie pamiętam tego mojego snu xD ale pamiętam że mu ciągle mówiłam żeby sobie włosy czochrał bo ma przyklapmnięte xD hahaha ale głupoty

Loona_

A mi się śniło że mnie uczył angielskiego!!! Co Wy na to??? :D

Li przetłumaczysz ten sen?? :D

Christinka

Dziewoja miała sen, ze stała na klifie z Willem. Ten powiedział jej by skoczyła. Ona skoczyła. Will też i potem razem zaczeli latać. W pewnym momencie zaczeli spadać. Will "wylądował delikatnie na ziemii" i złapał dziewoje ze snu w swe ramiona.
"Miasto Aniołów" zgadzam się.

veritaserum

Ale wiesz ile tam jest tych"snów"? I tak pewnie połowa z nich to wymyślone w momencie pisania "dziwne" marzenia. Ja lubię pomarzyć, ale o rzeczach które moga się wydarzyć, a nie o spadaniu ze skał... :)

Lina_16

wiesz co Loona? Miech on lepiej sobie nie przyklepuje tych ełosów bo będzie wygladał jak...no ieważna...w kazdym razie nieciekawie...

veritaserum

noo widzisz Veris jaka ja jestem mądra że mu powiedziałam zeby nie miał przyklapniętych włosów xD ??

veritaserum

noo widzisz Veris jaka ja jestem mądra że mu powiedziałam zeby nie miał przyklapniętych włosów xD ??

veritaserum

sny są takie dziwne :D bo śni Ci sie to samo o czym myslałaś w ten dzień tylko troche inaczej... (nie myślałam o jego włosach xD)

Loona_

A ja nigdy nie pamiętam co mi sie śniło. I to jest głupie!

Loona_

A ja nigdy nie pamiętam co mi sie śniło. I to jest głupie!

Lina_16

Christinka, jak będziesz chciała już chciała Willa to pisz na gg :D hehe

Loona_

Christinko tu masz ten list przetłumaczony:
))Dziewoja miała sen, ze stała na klifie z Willem. Ten powiedział jej by skoczyła. Ona skoczyła. Will też i potem razem zaczeli latać. W pewnym momencie zaczeli spadać. Will "wylądował delikatnie na ziemii" i złapał dziewoje ze snu w swe ramiona.((
Ps. "Miasto Aniołów" zgadzam się.

Lina_16

Dzięki... A są jakieś jescze inne ciekawe?? Jak tak to zróbcie dobry uczynek dla koleżanki i przetłumaczcie, co? :D

Christinka

Lina wklejaj, ja mogę tłumaczyć (z Toba ;)

veritaserum

Ooo!!! Będzie super!! A ja muszę w końcu wysłać te listy do Liny i Aslana... Kurde ludzie oferują pomoc a ja im każę czekać... :/ Nie bijcie...

veritaserum

Ooo!!! Będzie super!! A ja muszę w końcu wysłać te listy do Liny i Aslana... Kurde ludzie oferują pomoc a ja im każę czekać... :/ Nie bijcie...

Christinka

kurczę...pośmiaąłbym się z tych "dremasów" troszkę,ale nie mogę tego znależć (sierota) ;))))

Christinka

Sen pierwszy:

Nikole's Dream
A few nights ago, I had a dream that William and I met at a fabric store with Skandar, Anna, and Gorgie. They all had to go to an interview, except for William. He and I sat down and started to talk about school and such and such, then the big crazed fan I am, asked him for an autograph. He agreed to give me one, but he said that I was not allowed to look until he was finished. So he made one. When he gave it to me, I was shocked, it was a picture of a treasure box filled with jewels on a theater stage(with William on it). Above it read," To Nikole, trying to get the hang of the world, Love, William Moseley." I expected a picture of him with his signature, but how wrong was I? It was an exceptionaly wierd dream, but the best, too bad I had to wake up for school.

Sen drugi:

Aica's Dream
We were in a dark forest.It was night.William was in some kind of cool polo and black pants.He has long hair tied in a ponytail.I was in a pretty top and in my fave aquamarine skirt.We were star gazing.He said,"They may be bright..." "But is there anything brighter?",I asked. "My life.",he answered...but then he added..."The brightest of everything is you." Then I thought,"He is so sweet!". After that he slowly crept to me and we kissed!

Tłumaczenie:

Byliśmy w ciemnym lesie. Byłą noc. William był w "Collowym" polo i czarnych spodniach. Miał długie włosy zwiazane w (hmm.. tu nie jestem pewna) kucyka (Ble...) Ja byłam w ślicznym topie i mojej ulubionej akwamarynowej spódniczce. Podziwialiśmy gwiazdy (nie jestem pewna)
On powiedział: "One mogą błyszczeć. " "A może być coś barzdziej błyszczącego" spytałąm. "Moje życie" on odpowiedział, lecz po chwili dodał "Najjaśniejsza ze wszystkich rzeczy jesteś jednak ty" POtem pomyślałam; "Jaki on słodki" Potem przysunął się do mnie powoli i mnie pocałował.

Sen trzeci:

Beatrice's Dream
Well I drove a truck on a woodland path and William was sitting beside me (I'm a really bad driver) suddenly we're at a frozen lake and for some kind of reason there was Pandas everywere and we had to get over the ice but the truck was to heavy so William asked me if I wanted to ride with him!?, he brought up a little bottle and drank som kind of red juice and then gave me some and out of nowere we became seagulls and then i Woke up...weird!!!

Lina_16

mój autosugestywny sen z pieczeniem ciasteczek i tak wymiata... ;)

veritaserum

Mam nadzieję Veri, z eprzetłumaczysz chociaż jeden z tych listów. Bo samej mi się nie chce tłumaczyć ;)
Plossseee.... ((lol))

Lina_16

Jasne! już się biorę za pierwszy! ale jak będę miala wątpliwości to mi pomożesz ok? ;) a teraz wklejaj a ja tłumaczę ;)

Lina_16

Tutaj jeszcze dwa:

Danielle's Dream
i had a dream that i was holding hands with skandar and we saw william anna georgie down the road.skandar said hey thiers anna will and georgie.He grabbed my hand a little harder and we ran up to them anna said hey skandar and skandars gf do you want come get something eat.Skandar said to me you wanna come danielle i said i cant i have to go somwhere wil said the same thing to.skandar said oh ok ,then skandar kissed me on the cheek and walked off with gerogie and anna.i was left alone with will.will said lets walk.so we walked and talked about so,mething i dont know waht it was about though.after a hour he kissed me it felt so real even though it was a dream. then my mobile woke me up (i wish i never set the alarm on my phone now!)

Marijose's Dream
i was at some place when alot of girls started going to somewhere.. i came nearer and saw there was william moseley! getting out of a car. All the girls were like: i love you and all that stuff .. he seemed nervous until he saw me ;he came to where i was standing. I was very happy .. sudenly we were at my house i ask him who was his girl friend.. if it was anna.. He told me immediatly: Hell no! dont be that gross! i laugh alot but he told me his girl friend was from somewhere near to Egipt (wtf!). Then he told me: Soon it will be my birthday, can you give me your telephone so i can call you and pick you up and go out with me filming? i was like OMG yes! i pick a paper and started writing my phone and gave it to him.. my mom was waiting in the car to take him to a place. when he was going to say goodbye and a kiss... my mom turned the light on ! and i wake up!! No0o0!! why did my dream ended like that .. i want to continue it !! i know it was kind of long =D it was the best dream i`ve ever had.

Takie długie trochę ;)

Lina_16

a z jakiej strony wzięaś te sny o skandarze, przecież to jest williammoseelyfan.net!

Lina_16

No to jedziemy ;)
Sen pierwszy-sen nikole
"kilka nocy temu miałam sen w którym william i ja spotkaliśmy się obok fabryki (?) ze skandarem, anną i georgie. Oni wszyscy-poza williamem-poszli udzilać wywiadu. On i ja usiedlismy i zaczeliśmy gadać o szkole i jaką wilelką, zwariowaną fanką jestem, poprosiłam go o autograf. On zgodził się, ale powiedział, żebym nie patrzyuła póki on nie skończy. Tak zrobił jeden autograf. Kiedy mi go dawał byłam zaszokowana, to był rysunek pudełka z klejnotami "on a theater stage" (nie wiem co to znaczy...;) na tym był narysowany william.
Kiedy czytałąm "dla nikole, próbującej zbawiać (?) świat, pozdrowienia, william" dalej vjuż nie przetłumaczę.... chyba była zła, ale to był jej najlepszy sen jaki miałą ;)

veritaserum

Aż ta danielle! dobrze, że "it was just a dream"! Ciekawe jak Loona na to? ;D

veritaserum

To (to był rysunek pudełka z klejnotami "on a theater stage" (nie wiem co to znaczy...;) na tym był...) to chyba będzie znaczyć.
Na scenie teatru. Trochę to zdiwne.

Lina_16

chyba mi się odpowiedz na dodała...na stronie willa są sny ze skandarem w roli głównej? dziwne to...

veritaserum

Lina tłumaczysz coś? :))

veritaserum

veritaserum

veritaserum

a to chamstwo trzy raz się dodało... ;(
ale na "misskach" cerekwcka zapodaje z playbecku!!!

veritaserum

MAM TAKIE PYTANIE... (coś ostatnio nadużywam tego zwrotu ;)
Kota nie ma -to wiem, nie odwiedza już naszego forum (niewdzięcznica ;))
Loona była dwa dni temu więc pewnie niedługo znów nas odwiedzi (I HOPE!! ;)
Ale gdzie jest Aslan????
Bo przed chwilą przeczytałąm od początku do końca nasz temat "nowy" (cały! ;) i tam Aslan się wygadał, że jest z krakowa ;))
No to fajnie, moze jest moim tymczasowym sąsiadem?? A moze go nawet widziałam na rynku powiedzmy ?/ ;))
WRACAJCIE SZYBKO!
A..i jeszcze jedna sprawa: brakuje mi Shakell, ale jej już nie ma dłuuuugo...miała wracać za 2 rtgodnie, a tu...trudno jestem cierpliwa ;)

veritaserum

Nooo i jestem Verit :D Ale wiecie bo ja nie w temacie :D Will nie dla mnie :PP

Loona_

jak tam podoba Ci się "danielle's dream"?? ;D

veritaserum

haha no Danielle jest niezła xD ale mi sie wydaje że one troche te sny naciągają i wymyslają ;) ale pogratulawać... wyobraźni (?) xD:D

Loona_

ok ja spadam :) jutro trzeba rano wstać :D miłych snów :D być może takich jak Denielle xD (lol2) papa :*

Loona_

być może takich jak danielle...i don't think so ;)

veritaserum

No dobra a akoś więcej tych tłumaczeń?? Hmmm??? :) :D :P

veritaserum

No dobra a akoś więcej tych tłumaczeń?? Hmmm??? :) :D :P