Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 645 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

taa więc czas zrobić nowy temat :D gadać pod tym

veritaserum

Działalność AdSCZF dziewczyny zostanie niedługo rozpoczęta, a na razie to powiem, ze "Breakaway" to jest dosłownie piosenka z marzeń. Taka delikatna a zarazem ostra!

Lina_16

O tak! Nie zamierzamy Was przestawiać na Willa tylko będziemy pilnowaś żebyście nie odleciały (odlecieli) za wysoko!! :P Też lubie Breakaway, ale nie tak żeby to była moja ulubiona piosenka ;)

Lino mam pomysł: zapiszemy się do fanklubu a tam zrobimy odnogę AdSCZF ;) Bo obie lubimy Skandara prawda? Tylko chyba nie tak bardzo żeby kupować pewne ilości trampek :P ;)

Christinka

O Lina, widzę zmianę avatara! Co będziecie dziewcyny robić w tym Waszym AdSzf...coś tam ;)?? A od kupowania pewnej ilości trampek jest Lonna bo ja mam tylko jedną parę ;)))

veritaserum

Christinka Ok, ja Skandara lubię, tylko na tej samej zasadzie co ty! Nie mam zamiaru od razu kupować trampek jak Loona.

Veritaserum A zmieniłam, zmieniłam. ładny? Co będziemy robić? Hmm... Utrzymywać Was na ziemii ;)

Lina_16

no ładny avaterek Lina ;) Teraz widze wszyscy zmieniają, a ja saię nie mogę zdecydować na swój ;(( nie wiem jaki wybrać ;)
jezłei teraz ktoś się nie wpiszę, to 200 wpis będzie mój :)

veritaserum

Kurcze Veritaserum! Zagarnęłaś go! A jak tak chciałam mieć 200! Ale cieszę się twoim szczęściem ;) i Dzięki za komplement o avatarku.

Lina_16

Lino-zostawię ci 666 koment jak chcesz... ;)) Albo 300 (tak chyba lepiej). na forum dana też myślałąm ze zagarnęłam 100, a Julia mi go zabrałą ze tak powiem ;)

veritaserum

Dzięki pomocy Verit, moge odpwoeidzieć, ekhm... a więc. 666 ^^!!! On musi być mój!

Lina_16

naprawde nie kupiłam tych trampek z miłości z Skandara. Kupuje je już od dawna... ehh szkoda gadać

Loona_

Loona!!! Jak dobrze, ze jesteś! ;) Bo ja tek czekam i czekam...i Cię nie ma ;) I Liny też nie ma i Hermiony i kota..a aslana to już drugi dzień nie ma!

A swoją drogą: "z milosci do skandara"-wydało się! ;))

veritaserum

Wiesz ja tego nie ukrywam xD ale z tymi trampkami to przesadzacie, ja mam swój styl i nie małpuje po kimś...

veritaserum

no może, ale przesadzacie z tymi trampkami, ja mam swój styl i po nikim nie małpuje...

Loona_

łahaha 2 razy sie dodała ta fochowa odzywka xD

Loona_

xD ale niech mi jecze która wspomni o trampkach... ja już nie moge tego czytać "...pewnej ilości trampek.." itd

Loona_

Heh...skąd ja to znam? Mi się co chwila filmweb zawiesza. A dzisiaj to przedostani (lub ostatni) dzień, kiedy tak długo siedzę przedkompem, bo do tej pory korzystałąm żekomp wolny...ale pojutrze już niebędzie więc...bede przychodzic w dzien. Loona...ja wole skandara w filmie...lepirj wyglądał wg mnie...poza tym fajne ma piegi ;)

veritaserum

o ja...jak blog wygra to opole to ja się chyba załamie, to ja juz wolę pin!!!

veritaserum

hehe dla mnie nie ma różnicy xD (skandar w filmie, skanda nie w filmie) hehe a ja jestm z takiego czegoś co nawet tego na mapie nie ma xD hahah a jakbyś tak była w zamości w niedziele :D to szukaj dziewczyny w srebrnych balerinkach z grzywką :PP

Loona_

wiesz co...szkoda, ale nie będę w zamościu w nd ;((((
A byłaś jujż tam kiedyś? Bo ja miliony razy! 'DD
A skand w filmie lepiej się prezentował, co niemiłą takiej szopy na głowie! ;)

veritaserum

bo ja nie mieszkam obok zam. tylko troszkę dalej, ale jakbym już miala zlokaliziwac obok jakiegos miasta ro zamosc ;)
Loona, ale tak mniej więcej, woj. np., bo moze mieszkasz na drugim koncu polski? ;))

veritaserum

haha w zamościu to ja byłam gdzieś tak z 7 razy xD hehe ostatnio byłam w kinie (na epoce lodowcowje która sie okazała głupia jak wszystkie filmy animowane (jak dla mnie)) NO i teraz też jade do Kina :PP z wielkim spuźnieniem na Piratów :D ale niestety nie mogła wcześniej :) ale by było fajnie jakbyś na 10.30 przyszła do kina :D
Zamierzam wydębić w kinie jakieś plakaty kinowe z piratów :D hehe

Loona_

NO ja mieszkam w Lubelskim :D :PP a ty ?? może niedaleko :D

Loona_

wiesz co? lepiej się nie ogłaszajmy na forum ;) napisze do Ciebie zaraz na gg i Ci powiem, ok?

veritaserum

no ok :PP bo jeszczebędziemy mieć jakichś niespodziewanych gości xD hehe ok to napisz ja jestm niewidoczna :D bo sie chowam przed koleżanka xD

Loona_

to musi byc jakas natrętna koleżanka! ;)
Wiesz co, tan cały sopot to jakies wielkie bagno jest! jak ogadałam występ blog 27 to chcialo mi się smiac! "aaaaaj..still dont know ya" ;))
bleeeh... ;)

veritaserum

wykroczmy troche z tematu :D jedziesz gdzieś na wakacje ?? :) ja raczej nie...

Loona_

chyba tak...do krakowa.... a miałąm jechac do londynu! niech to szlag trafi! dobra, sprubuję się uspokoić...raz, dwa, trzy...

veritaserum

A jakbyś mogła to gdzie chcialabyś pojechac? (ja pewnie wiem gdzie! ;))

veritaserum

no rozumiem Cię. W londynie można spotkać tylu słwanych ludzi ahh :D
a w krakowie... hmm :D

Loona_

no ja też zawsze chciałam pojechać do Londynu :) iii na karaibyyy :D hehe ale chciałabym też do paryża... chociaż wcale mnie to miasto nie interesuje ale chciałabym być projektantką mody ...:)

Loona_

"tylu sławnych ludzi"...zwłaszcza jednego no nie Loona? ;))
Z chęcią bym sobie pozwiedzałą, wybrałąbym się na highbury i stadion emirates...ale dobrze, ze mam tam ciotke, która mnie do siebie zaprasza więc kiedyś na pewno pojadę ;)

veritaserum

Mi się ogółnie londyn podoba. przeczytałąm juz kilka ksiązek o tym mieście, aoza tym znam "naoczne" relacje wieelu osób (haha...amam tam znajomości :) Duużo zwiedzania by było i rzeczywiście mozna kgos sławnego spotkać ;) I z chęcią bym zobaczyła portobello (czy tam podobnie ;) i wybrałąbym się na jakiś koncert rockowy (mozeakurat grałoby hard fi ,albo placebo?) pomarzyć zawsze można ;)

veritaserum

Nooo :D w londynie najlepszy jest Gabinet figur woskowych :D

Loona_

Nie nadążam za Wami... Już nie pamiętam co miałam napisać Wam... Ale cóż... Coś tam było o avach... Ja swojego nie zmieniam... Chyba nie mam na kogo, na piratów będę mogła pójść dopiero 11.8... Co tam jeszcze było... W Londynie nie byłam, trampek się już nie będę czepiać bo nie ma czego, tak to tylko pisałam, nie chciałam Loony zfochować :P o czymś zapomniałam? Na pewno ale zaraz sprawdzę i się przekonamy ;)

Christinka

Aha, właśnie! Zapomniałam się zapytać jak mam to zrobić żeby widzieć Wasze nowe avy, bo dalej widzę ten poprzedni Loony i Liny, a wiem że tam ktoś pisał coś takiego.

Christinka

Musisz wziąć "odśwież" i przytrzymać równocześnie shift+ctrl ;)

veritaserum

No to będę próbwać!

Jest, jest, jest!! Otylka pierwsza! (To tak na marginesie :P)

Christinka

Jest! Udało się! Tzn. metoda poskutkowała.

Christinka

I co Christinka?! ładny mam avatra? ;)
A ja w Londynie byłam! :P Raz... rok temu, ale było wspaniala. A co do slawnych osób. To tak naprawde zauwarzyłm tylko jedna (nieliczac królowej i ksiecie Harryego - ale nie wiem czy to też sa gwiazdy) Madonne. Kupowała coś w w jednym ze sklepów. Chciałam podejść, ale się nie odwarzyłam, bo było z nia dwóch duuużych panów.
Ps. Wie ktoś co z Kotem?

Lina_16

Ale Ci fajnie Lina! ;) Tez bym tak chciała, nie spocznę póki nie odwiedz e londynu ;))
właśnie ja też już dawno kota widziałam, może gdzies pojechala/siadł jej komp/net *

slyszal ktos "unfaithfull" rihanny?

*własciwe podkreślić ;)

Lina_16

Ale Ci fajnie Lina! ;) Tez bym tak chciała, nie spocznę póki nie odwiedz e londynu ;))
właśnie ja też już dawno kota widziałam, może gdzies pojechala/siadł jej komp/net *

slyszal ktos "unfaithfull" rihanny?

*własciwe podkreślić ;)

veritaserum

Słyszałam. Ona tam fałszuje?! Piosenka mi się podoba, ale wykonania niezbyt. bleee

Lina_16

kurcze xD bardzo puźno jade na piratów :PP ale i tak dobrze ehh Kocham Jacka Sparrowa xD

Loona_

Macie ładne avy (za Brit nie przepadam ale cóż... tu mi się podoba :P) też chcę do Londynu!! Moja szkoła co roku organizuje takie wyjazdy... Tylko ja i angielski... Ekhm... Jest na sali jakiś tłumacz?!?!?! Tak więc... Kota też nie widziłam... A co z Aslanem?

Loona_

Macie ładne avy (za Brit nie przepadam ale cóż... tu mi się podoba :P) też chcę do Londynu!! Moja szkoła co roku organizuje takie wyjazdy... Tylko ja i angielski... Ekhm... Jest na sali jakiś tłumacz?!?!?! Tak więc... Kota też nie widziłam... A co z Aslanem?

Loona_

Christinka

A chwaliłam się że mam śliczny kubek z Opowieści z Narnii?? Taki super!! Po jednej stronie jest Piotr, a po drugiej jego jednorożec, ale tylko kontury (jednorożca oczywiście), na takim żółto-złotym tle. I taka narnijska pieczęć, a na środku napis "Opowieści z Narnii: (i pod spodem) Lew, Czarownica i Stara Szafa"

Christinka

Ja też taki chce! Tym bardziej, że jest tam Piotr ;P
Dlaczego wszyscy nie lubią Brit. Jeśli już nawet ktoś za nia przepada to ma etykietke głupiej blondynki. Ja blondynką jestem, ale głupią i pustą na pewno nie! Ech... taki mój los. Biednej dziewczynki pozostawionej samej sobie... Nie! Zapomniałam, że jest Will :P;P:P:P

Lina_16

Ja nie twierdzę że głupia jesteś! Ja uważam po prostu że ona robi wokół siebie trochę zamieszania (np. przefarbowała się na czarno...) a i nie śpiewa idealnie (co nie znaczy że w ogóle jej nie lubię) w zasadzie jest mi obojętna. No a kubek... Super! Był jeszcze jeden ale tylko z Aslanem... A masz płytę z OzN??

Lina_16

Ja nie twierdzę że głupia jesteś! Ja uważam po prostu że ona robi wokół siebie trochę zamieszania (np. przefarbowała się na czarno...) a i nie śpiewa idealnie (co nie znaczy że w ogóle jej nie lubię) w zasadzie jest mi obojętna. No a kubek... Super! Był jeszcze jeden ale tylko z Aslanem... A masz płytę z OzN??

Lina_16