Tak jak w temacie, kiedy to było, jaka piosenka itp.
No to może ja zacznę ^^
Pierwszą pioseką jaką usłyszałam było "Funeral Of Hearts", które do dziś jest moją ulubioną piosenką.
Wcześniej słyszłam też "Bittersweet" (słuchałam tego ze względu na Lauriego z The Rasmus, których to nadal bardzo lubię), ale nie wiedziałam wtedy jeszcze, że to ten Ville z HIM.
A jak to było z Wami?
Mi osobiście może mieszać w głowie ile chce ;P a nawet może mi zrobić dużo więcej! Ach, jak ja kocham te moje teksty :P
No heloł, ja zawsze mam wene tylko dzisiaj trochę wiekszą :P przez te no "nowe" :P emocje zwiększają moją wene ;)
Ta, Blood to ma weny to tekstów zawsze przez nią zjeżdżam z krzesła hehe.
Cóż my przynajmniej nie kryjemy o co nam chodzi.
:-P
Nie chwaląc się ja też była bym prymuska na villelogi dziewczyny XD, nie tylko w 4, to że nowa jestem na filmwebie nie znaczy, że jestem nową fanką xD
wcale tak nie twierdzimy ;p
zresztą przy takim poziomie obsesji na filmwebie to każdym mogłby być haha
Kochana zgadzam się co do joty ON JEST NAPRAWDĘ FUCKING HOOT !!!!!!!!! i jak znam życie pewnie byś Go przeleciała na podczas koncertu na oczach fanek
To dobrze, że tak sądzisz, bo już miałam zamiar poczuć się dyskryminowana :) A ja mam nie mniejszą obsesję niż Wy ! Często nawet myślę, że większą. Zachowuję się jakbym miała coś nie tak z głową, takie myśli mam jak widzę Villego...
Żebym tylko miała grzeszne myśli jak go widzę to by było spoko....
Nam czarownicom chodzi o to,zę my 4 jakoś się zżyłyśmy...
Aha spoko ;) Czytałam wszystkie wasze wcześniejsze posty i mam takie pytanko. Byłyście u Niego w tej Finlandii ? Jeśli nie to czy to jest dalej aktualne ? ^^
Nie, jeszcze nie byłyśmy, ale rzecz jasna zamierzamy, nie czarownice?:-P. On teraz w Walentynki wydaje nową płytę, nagrywa ją w Los Angeles, a potem ma trasę koncertową, równiez Polska jest w planach. Jak ON wróci do domu to kupujmy bilety lotnicze , multum "summer wine" czyli wina, maszynkę do tatuaży i wcielamy plan w zycie:-P
taaaak, oczywiście, że plan aktualny!
a po co maszyke do tatuaży? wytatuujemy mu nasze imiona czy co? xD
Ikalintu nie pamietasz? Spijamy go, gwałcimy i tatułujemy nasze numery telefonów:-P.
Jak on by mi coś tatuował achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dzieki za przypomnienie, bo zapomniałam xD
Oo taak, jakby on tatuował to by było bosko *__*
AaAaAaAaAaAa!Przestańcie! Bo ja wkońcu naprawdę dostanę zawału!!! Mówie wam bedziecie mnie mialy na sumieniu, a ja jeszcze testamentu nie spisalam :P
haha, to spisuj i napisz, że nas nie obwiniasz o przedwczesne zejście z tego świata ;p
Szczególnie uwzględń,że zapisujesz nam wszystkim to co masz związnego z metalem, Finlandią, HIMem i VV:-P
a Ja jestem nowa XD
Mam mega obsesje na punkcie Ville Valo XD
22 listopada ma urodzinyy <3
Nasz Ville bedzie mial juz 33 lata
o cześć, kolejna nowa fanka ^^
nawet nie wiedziałam, że HIM ma tylu fanów w polsce
ja tez nie wiedzialam XD
mam tez nadzieje ze po wydaniu nowej plyty beda w polsce .
Jak narazie mecze ich na myspace piszac listy XD
Jest tez petycja z prosba o przyjechanie do polski ale jest z 2007 roku .;/
no ta petycja już dość długo krąży po necie, i tak nikt nie bierze jej pod uwage, niestety ;/
a, że tak zapytam od kiedy słuchasz HIM? ^^
słucham ich od 2 lat XD
Ale w te wakacje HIM stał się moim ulubionym zespołem XD
A ja sie podpisalam ostatnio pod ta petycja i namawiam ludzi zeby sie tez podpisywali ale powinni zrobic nowa . Dotyczaca nowej plyty
no w sumie, ale jak płyta dobrze się nie sprzeda to nie przyjadą, a nie sprzeda się, bo ludzie ściągają muzykę z netu (ja nie, ale większość tak robi), więc wątpię, że ten koncert się odbędzie.
no to pojade do niego XD haha ^
Z Polską zawsze jest problem ;/
Ale jestem ciekawa jaka bedzie ich nowa płyta...
P.S
trzeba być dobrej myśli XD
no dokładnie z polską zawsze są problemy, niestety ;/
a jak nie to zawsze można pojechać zagranice na koncert ^^
no właśnie XD tylko że u mnie chyba nikt nie słucha tak HIM-u więc musiałabym jechać z kimś zapoznanym przez neta ^^
Tylko wtedy nie odpowiadałabym za siebie na koncercie :D
hoho, jak widze "obsesja" na punkcie VV to normalna rzecz wśród fanów HIM ;D
a skąd jesteś, jeśli można wiedzieć? ;p
z Bogatyni, jak się domyślam, nie wiesz gdzie to jest, wiec napisze, że w woj. dolnośląkim ;p
powiem Ci, że kojarzę nawet tę nazwę miejscowosci ;p
za to mojego zadupia nikt nie zna xD
Sorry, ze z kilku godzinnym opóźnieniem ale również witam nowa fankę ;) i jakkolwiek wielka masz obsesje na punkcie VV, to ja i tak mam wieksza... takze sie nie martw hehe xD
Ja się boje tej nowej płyty,ze znowu jakąś komercyjną chałę dadzą. Boże jak ja tęsknie za starym HIMem, długowłosym Ville(bo się ściął), jego makijażem, piosenkami typu wont you die to nihgt for love ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(płacze)....
Podobno koncert w Polsce jest już zaplanowany, ale wątpie,że to prawda oni mają polskich fanów głęboko w dupie...
Zresztą z regułu mają fanów gdzieś są mili, bo dzięki nim mają na chle, wódkę i imprezy(drogie samochcody i wille), ale genralnie wisi im i powiewa co jest z fanami
a propos Won't you die tonight for love... Byłam wkurzona, że wcale nie puszczają ich piosenek np. na 4funie i napisałam wczoraj do tej stacji, żeby puścili... i dziś na którejś playliście na 4fun.tv ma byc właśnie Join Me In Death. :D powiem nieskromnie, że to dzięki mnie ;P
a ja widziałam kiedyś join me na 4funie, ale to było daaawno, co nie zmienia faktu, że powinni puszczać teledyski HIMa
Chyba każdy się boi nowej płyty .
Gdyby nagrali podobne piosenki takie jak były na pierwszych płytach było by cudnie *___*.
Ale to jest już tak przyjete że Polskich fanów każdy ma w dupie ;/
Nie wiem co oni mają do nas...
A propo koncertu to jestem ciekawa gdyby zagrali w Polsce jakby się zachowali .
że tak sie wetnę http://4.bp.blogspot.com/_-5fDUIkBiVY/SvJC6_4E52I/AAAAAAAAEAI/CQTGUjOZfC4/s1600- h/0a4e340a6971.jpg
aaa, ale on mi sie tutaj podoba *_____*