Chciałam się zapytać czy jest może już zapowiedź 5 sezonu z napisami polskimi czy nikt się jeszcze nie natknął na nią???? Po hiszpańsku to oglądałam już kilka razy ale przydało by się z napisami choć oglądnąć.......
Dokładnie, a niestety też druga nie, bo chce tylko zazdrości i oszukiwanie innych, chodzi mi o to co się stało niedawno :)
No to wiadomo, ja z tym skończyłem, ale jakoś inna osoba nie może tego znieść, dlatego plecie głupoty do drugiej, i się zaczyna :)
Rany, ale głupia ta sytuacja, wkurza cię to pewnie? Nie możesz się uwolnić od tego, po prostu prześladuje cię to?? Ja też jakoś dziwnie się czuję :)
Co chwile, wiesz o kogo mi chodzi, prosi o wyjaśnienie, ciągle mąci i prześladuje, mam dość, muszę z tym skończyć, chce a nie mogę bo nie jestem taki....
O wyjaśnienie? Czemu nie chcesz wrócić do tej osoby? A o czym mąci, jeśli można wiedzieć? Musisz napisać jej prawdę, co o tym myślisz, z reszta nie wiem dożo. Naprawdę nie wiem co mam powiedzieć, chcę ci jakoś doradzić, ale nie wiem jak.....
A tak poza tym to ja tak uważam że to jest trochę wykorzystanie bo jak wróciła do swojego chłopaka, a potem wyszło co wyszło (wiesz co mam na myśli, małe, bezbronne), potem miała do ciebie pretensje i pisała że to twoja wina, to mi się wydaje po prostu teraz to dziwne, że nagle po gdzieś 2 miesiącach przypomniała sobie o tobie....
I ta prawda jest piękna, dzięki za to....masz rację, nic dodać i nic ująć, to wredna osoba sumując, takie osoby nie zaznają w życiu szczęścia, podłość nie zna granic, a ona je przekroczyła już dawno.
Już nie pisząc o tym że pisała do każdej dziewczyny że jestem podrywaczem.....z nawiązką tak również i koleżanka z forum....
Nie ma za co, napisałam co myślałam :)
Z tym, że jest wredna to tak zgodzę się i do wszystkiego co napisałeś o niej tak samo.
Tak, a do mnie nic nie pisała, a by tylko napisała.......
A o koleżance to o kim mówisz? O tej co kopiowała nasze wypowiedzi? Czy o kimś innym?
Skończyłem z nią, było na początku może i dobrze, ale potem to totalna tragedia, wiem żeby się w to nie angażować, bo taki człowiek jest nieobliczalny :)
kopiowała znana nam osoba z tego forum....
No i bardzo dobrze, że skończyłeś, przynajmniej teraz będziesz miał spokój :)
No to dobrze myślałam.....
I koniec - finito :)
Jestem dalekowidzem, i myślę że za niedługo i tak znowu zamiesza, ale ja mam sposób na takie chcice ;)
Bo jest popularna na tym forum INNE, i lubiana a innym to dokucza, czyli zal dupę ściska....
Oooo ty, testowałeś mnie ? :)
Hahaha i co udało mi się, a z resztą wkurzył mnie facet i napisałam co myślałam ale to i tak mało było :)