Zakładam temat bo nie zauważyłam by w sumie telcia miała tak żeby od tak sobie powymieniać się zdankami na temat danego odcinka...A serial jest komentowany pod kilkoma np pytaniami dot.serialu . A więc powstaje więc dziewczyny do dzieła!!!
I dziś kolejny buziaczek w nosek i czółko...co się dziwić skoro już tyle dni mieszka w chatce dziadka... Z kolei załamał mnie ten jej wyczyn z przeprosinami...No ale dziewczynie chce się do męża ... No i te psy zaproponowane przez Lucie !!!
Na Canal de las estrellas (Meksyk) o 9:25 czasu meksykańskiego. Ja oglądam online na różnych stronkach. We wtorek będzie 11 odcinek.
Ja jak zaczynałam to znałam kilka słów po hiszpańsku, a teraz jestem w stanie oglądać telki w oryginale i większość rozumieć. I jest to dobre, bo nie zawsze u nas emitują to, co mnie interesuje i pomijam fakt, że jak już emitują to czasem z dużym opóźnieniem.
Bardzo się cieszę, że Ivan Sanchez wreszcie gra protagonistę.
No nareszcie.
Taki przystojny i świetny aktor.
Ale ci latynosi są przystojni. Co jeden to lepszy a u nas??? Mnie to w zasadzie sie podobał zawsze Maciek Zakościelny to tak na plus :))) Ale to jeden.
Ale wśród Polaków też zdarzają się przystojni faceci ;)
Nie mówię koniecznie o aktorach, bo tu rzeczywiście z lupą szukać jakiegoś naprawdę ciachowatego i magnetycznego faceta.
Ale o zwykłych mężczyznach, zdarzają się przystojni.
Znajoma ma przystojnego męża ;)
Gdy go pierwszy raz zobaczyłam, od razu przykuł moją uwagę, myślę "o, niezły".
Za chwilę się okazało, że to jej mąż :D:D
No to tez prawda. Zdarzaja sie przystojni i co najgorsze masz racje prawie zawsze sa Żonaci :(((( Ale co sie dziwic :)) A ja jak widze obrączkę to juz mi sie facet przestaje podobac w jednej sekundzie hehe :))
Kiedyś jeden mi się spodobał bardzo od pierwszego wejrzenia ;)
Za chwilę się okazało, ze ma żonę i dwójkę dzieci ;)
No nie ;))
Ogolnie mi sie zawsze dobrze rozmawia z mężczyznami pomimo ze nie jestem zbyt pewna siebie. Zawsze to powtarzam ze z żadna babą tak sie nie dogadam jak z facetem. U faceta to jest tak albo nie a u kobiety a moze tak a moze nie i tak w kółko. Oczywiscie wady tez maja i to sporo ale jak cos zalatwiac to tylko z FACETEM :)
Hah czym byłby w ogóle ten świat bez mężczyzn? :D:D
Kiedyś tak sobie myślałam, jakbyśmy w Polsce robili ekranizację Greya, to którego polskiego aktora do głównej roli?
Przeanalizowałam wielu i żadnego nie widzę ;))
Hmmm, kwestia gustu hah;)
Ile kobiet, tyle Greyów :D
Ja się kiedyś w Delągu kochałam.
Bardzo się w nim kochałam, jak była małolatą :D
Ale to już przeszłość.
Zakościelny nieźle wygląda, ale nigdy mnie nie rozpalał.
Wg mnie nie ma w sobie "tego czegoś".
Ale wyjątkowo w "Tylko mnie kochaj" podobała mi się jego gra i w ogóle jako mężczyzna był tam uroczy.
Pawlicki NIEEE ;))
Wg mnie może Krystian Wieczorek.
Wprawdzie 40-tkę już ma, ale młodziej wygląda.
Przenikliwe niebieskie oczy i przyjemny głos. I super ciało.
Sama już nie wiem ;)))
Wieczorek? Ten z M jak miłosc?? Nieeee on mi sie wogole nie podoba.
A co do Deląga to trzeba przyznac ze facet niezle sie trzyma nawet teraz. To juz taki południowy typ urody :)
Generalnie wśród polskich aktorów naprawdę magnetycznych facetów wiele nie ma.
W teatralnej inscenizacji Greya grał Mateusz Damięcki.
Niby przystojny, ale totalnie bez seksapilu wg mnie.
hah Deląg laski od lat zmienia tylko :D
Mi też się Pawlicki nie podoba, ale Wieczorek w Julii bardzo mi się podobał. Uwielbiałam Janka i Julkę ;)
Wieczorek super wyglądał w niemieckim mundurze w Czasie honoru jako major Halbe haha ;))
Ma przyjemny głos
Tak, Zakościelny.
Ja Dorocińskiego nie znałam, ale parę lat temu oglądnęłam taki film Ogród Luizy i tam mi się spodobał.
No dokladnie Ogrod Luizy cudny film. Piekna historia jak on sie ta Luiza zajmowal. Jak jej pomogl w tym psychiatryku jak tamten pielegniarz sie na nia uwzial zboczeniec .
NO WLASNIE Dorocinski. Myslalam ze jeszcze byl taki jeden aktor co mi sie podobal i zapomnialam ktory. No to moje typy Zakoscielny, Deląg, Dorocinski :))
On grał protagonistę w La Reina del Sur i ostatnio też gra w takim serialu Señorita Pólvora.
Ja też bardzo się cieszę, że gra prota. Ja jestem nim zachwycona.
No wiem, że Sanchez grał w Królowej południa.
Ale mało było o tej teli słychać w Polsce.
Chciałam, żeby znowu zagrał prota i żeby wreszcie błysnął, żeby jego kariera się rozwijała. Bo naprawdę zasłużył.
Ja tej telki nie oglądałam. BYła emitowana chyba na kanale novela.tv i chyba później udostępniona na ipli.
Tak, zasłużył i w Lo imperdonable pokazuje jakim jest świetnym aktorem ;)
HAHA musielby budżet zwiekszyc. Kartonowy samolot jest tanszy niz prawdziwy :) I nie wiem czy oni by nas zrozumieli. Moze oni inaczej podchodza do zycia nie tak jak my praktycznie :) Ich moze nie razi niedbałosc -taka mentalnosc :))) Aczkolwiek mysle ze z nami jako doradcami kazda telka bylaby na 1 miejscu :)))
Dziwne też że Maricruz rozmawiała tak swobodnie z ojcem gdy w pobliżu był Octavio. Dziwne,że Octavio nic nie słyszał z ich rozmowy.
Dziś Octavio zrobił jeden dobry uczynek: pomógł Don Alejandro i przejął się jego zdrowiem
Wogole zauwazylam tez ze Eduardo nie jest taka swinia za jaka sie robi. Co prawda mąci Aracely w glowie ale jak potrzeba to sie umie zachowac tak jak w samolocie podczas burzy. Potem kwiaty wyslal MA. Ogolnie to chlopak moze sie wyrobi tylko potrzebuje dostac pstryczka w nos od KOGOS :)))
No Octavio wczoraj sie calkiem ładnie zachowal. Niby to NORMALNE zachowanie powinno byc ale jego rzeczywiscie pochwalmy bo u niego to nic normalne nie jest :)
Aż dziwne dla mnie było, że Ovtavio tak się przejął Alejandrem
Mówił potem zatroskany do Eduardo, ze ten pan nie najlepiej się czuł.
Podświadomość mu podpowiadała, że to ktoś z nim powiązany? ;))
Jestem ciekawa czy Karim da się wrobić i przeleci inną a później zbeszczeci to MC ... Jak myślicie ? Octavio dałby się oszukać ciekawe czy Karim...Teoretycznie jest inteligentniejszy w serialu...Ale za bardzo chce "posiąść " Maricruz ;P Więc może pomyśleć czymś innym :)
Niedługo się pewnie dowiemy, ale jak nie mają nawet rozmawiać to ja nie wiem, czy on się zorientuje, że nie był z Marią Alejandrą. Chyba, że będzie jej później jakieś insynuacje robił.
No też właśnie a Ona nie będzie biedna wiedzieć o co chodzi.... Wiecie w sumie to ja się temu sekretarzowi nie dziwie że chce zaspokoić żądze Panicza... Ale z drugiej strony podle postępuje wobec Maricruz, bo niszczą jej dobre imię
Tymbardziej że dla nich kobiety i tak powinny być łatwe i być oddane mężczyźnie za dobrobyty.... Masakra... Ale tak szczerze to mam znajomego z Egiptu i jak On mi pisał że faceci mogą mieć więcej żon to ja pomimo tego że są przystojni nie chciałabym mieć męża Egipcjanina ,bo bym chyba oszalała z zazdrości.... Gdybym tam się wychowywała bym była pewnie przyzwyczajona ale tak z marszu widząc nasze polskie związki ,że musimy być wierni itd nie umiałabym przejść na tamte obyczaje....
Właśnie. Dla niego najważniejszy jest jego pan i władca i może już mu się nie podoba, że tyle kasy traci jego księciu.
Ja też nie chciałabym dzielić męża z inną kobietą (czy innymi).