PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1102
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Zakładam temat bo nie zauważyłam by w sumie telcia miała tak żeby od tak sobie powymieniać się zdankami na temat danego odcinka...A serial jest komentowany pod kilkoma np pytaniami dot.serialu . A więc powstaje więc dziewczyny do dzieła!!!

I dziś kolejny buziaczek w nosek i czółko...co się dziwić skoro już tyle dni mieszka w chatce dziadka... Z kolei załamał mnie ten jej wyczyn z przeprosinami...No ale dziewczynie chce się do męża ... No i te psy zaproponowane przez Lucie !!!

monia198923

Początki są bardzo fajne, to wewnętrzne rozdarcie Martina. Uwielbiam jego i ich razem.

jagodajulia

A na którym programie leci?? Nawet nie wiedziałam czy oglądasz to w ich wersji na you tube?

11koala19

Na Canal de las estrellas (Meksyk) o 9:25 czasu meksykańskiego. Ja oglądam online na różnych stronkach. We wtorek będzie 11 odcinek.

jagodajulia

Ooo to ja nie jestem taką znawczynią języka... Niestety nie zrozumie za dużo... :P

11koala19

Ja jak zaczynałam to znałam kilka słów po hiszpańsku, a teraz jestem w stanie oglądać telki w oryginale i większość rozumieć. I jest to dobre, bo nie zawsze u nas emitują to, co mnie interesuje i pomijam fakt, że jak już emitują to czasem z dużym opóźnieniem.

monia198923

Bardzo się cieszę, że Ivan Sanchez wreszcie gra protagonistę.
No nareszcie.
Taki przystojny i świetny aktor.

Vanessa100

Ale ci latynosi są przystojni. Co jeden to lepszy a u nas??? Mnie to w zasadzie sie podobał zawsze Maciek Zakościelny to tak na plus :))) Ale to jeden.

monia198923

Ale wśród Polaków też zdarzają się przystojni faceci ;)
Nie mówię koniecznie o aktorach, bo tu rzeczywiście z lupą szukać jakiegoś naprawdę ciachowatego i magnetycznego faceta.

Ale o zwykłych mężczyznach, zdarzają się przystojni.
Znajoma ma przystojnego męża ;)
Gdy go pierwszy raz zobaczyłam, od razu przykuł moją uwagę, myślę "o, niezły".
Za chwilę się okazało, że to jej mąż :D:D

Vanessa100

No to tez prawda. Zdarzaja sie przystojni i co najgorsze masz racje prawie zawsze sa Żonaci :(((( Ale co sie dziwic :)) A ja jak widze obrączkę to juz mi sie facet przestaje podobac w jednej sekundzie hehe :))

monia198923

Kiedyś jeden mi się spodobał bardzo od pierwszego wejrzenia ;)
Za chwilę się okazało, ze ma żonę i dwójkę dzieci ;)
No nie ;))

Vanessa100

Ogolnie mi sie zawsze dobrze rozmawia z mężczyznami pomimo ze nie jestem zbyt pewna siebie. Zawsze to powtarzam ze z żadna babą tak sie nie dogadam jak z facetem. U faceta to jest tak albo nie a u kobiety a moze tak a moze nie i tak w kółko. Oczywiscie wady tez maja i to sporo ale jak cos zalatwiac to tylko z FACETEM :)

monia198923

Hah czym byłby w ogóle ten świat bez mężczyzn? :D:D

Kiedyś tak sobie myślałam, jakbyśmy w Polsce robili ekranizację Greya, to którego polskiego aktora do głównej roli?
Przeanalizowałam wielu i żadnego nie widzę ;))

Vanessa100

Zakościelny :)) albo Pawlicki :) Albo nie. Paweł Deląg- stary ale jary :)

monia198923

Hmmm, kwestia gustu hah;)
Ile kobiet, tyle Greyów :D

Ja się kiedyś w Delągu kochałam.
Bardzo się w nim kochałam, jak była małolatą :D
Ale to już przeszłość.

Zakościelny nieźle wygląda, ale nigdy mnie nie rozpalał.
Wg mnie nie ma w sobie "tego czegoś".
Ale wyjątkowo w "Tylko mnie kochaj" podobała mi się jego gra i w ogóle jako mężczyzna był tam uroczy.

Pawlicki NIEEE ;))

Wg mnie może Krystian Wieczorek.
Wprawdzie 40-tkę już ma, ale młodziej wygląda.
Przenikliwe niebieskie oczy i przyjemny głos. I super ciało.

Sama już nie wiem ;)))

Vanessa100

Wieczorek? Ten z M jak miłosc?? Nieeee on mi sie wogole nie podoba.
A co do Deląga to trzeba przyznac ze facet niezle sie trzyma nawet teraz. To juz taki południowy typ urody :)

monia198923

Generalnie wśród polskich aktorów naprawdę magnetycznych facetów wiele nie ma.

W teatralnej inscenizacji Greya grał Mateusz Damięcki.
Niby przystojny, ale totalnie bez seksapilu wg mnie.

hah Deląg laski od lat zmienia tylko :D

monia198923

kurcze może przeanalizuj Wieczorka osobno, bez tej mdłej Martuni haha :D:D

jasmin35

haha ;)

jasmin35

a to rzeczywiscie MARTUNIA tu wiele zmienia. MIMOZA jednym slowem :))

Vanessa100

Mi też się Pawlicki nie podoba, ale Wieczorek w Julii bardzo mi się podobał. Uwielbiałam Janka i Julkę ;)

jagodajulia

Wieczorek super wyglądał w niemieckim mundurze w Czasie honoru jako major Halbe haha ;))

Ma przyjemny głos

Vanessa100

Ja go widziałam tylko w Julii, więc za wiele nie mogę powiedzieć. Do końca w moim typie nie jest.

monia198923

Mi też i Marcin Dorociński mi się podoba i jeszcze jest świetnym aktorem.

jagodajulia

"Mi też"
Kto? Zakościelny? ;)

Dorocińskiego ubóstwiają setki Polek, ale ja wyjątkowo NIE ;)

Vanessa100

Tak, Zakościelny.

Ja Dorocińskiego nie znałam, ale parę lat temu oglądnęłam taki film Ogród Luizy i tam mi się spodobał.

jagodajulia

Też oglądałam Ogród Luizy.
Dobry film.

Vanessa100

Tak, zgadzam się.

jagodajulia

No dokladnie Ogrod Luizy cudny film. Piekna historia jak on sie ta Luiza zajmowal. Jak jej pomogl w tym psychiatryku jak tamten pielegniarz sie na nia uwzial zboczeniec .

Vanessa100

Ty poprostu jestes inna :)))))))))) haha zartuje no kazdy ma swoj gust :)) Ty wolisz Wieczorka :)

monia198923

Uważam, ze Wieczorek jest przystojny.
Ale nie napalam się na niego jakoś szczególnie.

jagodajulia

NO WLASNIE Dorocinski. Myslalam ze jeszcze byl taki jeden aktor co mi sie podobal i zapomnialam ktory. No to moje typy Zakoscielny, Deląg, Dorocinski :))

monia198923

Mogę powiedzieć, że to też moje typy :D

Vanessa100

On grał protagonistę w La Reina del Sur i ostatnio też gra w takim serialu Señorita Pólvora.

Ja też bardzo się cieszę, że gra prota. Ja jestem nim zachwycona.

jagodajulia

No wiem, że Sanchez grał w Królowej południa.
Ale mało było o tej teli słychać w Polsce.

Chciałam, żeby znowu zagrał prota i żeby wreszcie błysnął, żeby jego kariera się rozwijała. Bo naprawdę zasłużył.

Vanessa100

Ja tej telki nie oglądałam. BYła emitowana chyba na kanale novela.tv i chyba później udostępniona na ipli.

Tak, zasłużył i w Lo imperdonable pokazuje jakim jest świetnym aktorem ;)

11koala19

HAHA musielby budżet zwiekszyc. Kartonowy samolot jest tanszy niz prawdziwy :) I nie wiem czy oni by nas zrozumieli. Moze oni inaczej podchodza do zycia nie tak jak my praktycznie :) Ich moze nie razi niedbałosc -taka mentalnosc :))) Aczkolwiek mysle ze z nami jako doradcami kazda telka bylaby na 1 miejscu :)))

ocenił(a) serial na 9
monia198923

Dziwne też że Maricruz rozmawiała tak swobodnie z ojcem gdy w pobliżu był Octavio. Dziwne,że Octavio nic nie słyszał z ich rozmowy.

Dziś Octavio zrobił jeden dobry uczynek: pomógł Don Alejandro i przejął się jego zdrowiem

xKseniax

Dokładnie, zawsze jakiś plus na jego koncie.

xKseniax

Wogole zauwazylam tez ze Eduardo nie jest taka swinia za jaka sie robi. Co prawda mąci Aracely w glowie ale jak potrzeba to sie umie zachowac tak jak w samolocie podczas burzy. Potem kwiaty wyslal MA. Ogolnie to chlopak moze sie wyrobi tylko potrzebuje dostac pstryczka w nos od KOGOS :)))
No Octavio wczoraj sie calkiem ładnie zachowal. Niby to NORMALNE zachowanie powinno byc ale jego rzeczywiscie pochwalmy bo u niego to nic normalne nie jest :)

monia198923

Aż dziwne dla mnie było, że Ovtavio tak się przejął Alejandrem
Mówił potem zatroskany do Eduardo, ze ten pan nie najlepiej się czuł.
Podświadomość mu podpowiadała, że to ktoś z nim powiązany? ;))

Vanessa100

Podświadomosc raczej nie. Nic nie czuł jak rodziła jego żona i to w samolocie ktory pilotował.

monia198923

Wiesz, po prostu jakoś desperacko próbowałam to sobie wyjaśnić ;))

Vanessa100

Jestem ciekawa czy Karim da się wrobić i przeleci inną a później zbeszczeci to MC ... Jak myślicie ? Octavio dałby się oszukać ciekawe czy Karim...Teoretycznie jest inteligentniejszy w serialu...Ale za bardzo chce "posiąść " Maricruz ;P Więc może pomyśleć czymś innym :)

11koala19

Niedługo się pewnie dowiemy, ale jak nie mają nawet rozmawiać to ja nie wiem, czy on się zorientuje, że nie był z Marią Alejandrą. Chyba, że będzie jej później jakieś insynuacje robił.

jagodajulia

No też właśnie a Ona nie będzie biedna wiedzieć o co chodzi.... Wiecie w sumie to ja się temu sekretarzowi nie dziwie że chce zaspokoić żądze Panicza... Ale z drugiej strony podle postępuje wobec Maricruz, bo niszczą jej dobre imię

11koala19

Dokładnie, ale jego na pewno nie obchodzi jakaś tam Maria Alejandra.

jagodajulia

Tymbardziej że dla nich kobiety i tak powinny być łatwe i być oddane mężczyźnie za dobrobyty.... Masakra... Ale tak szczerze to mam znajomego z Egiptu i jak On mi pisał że faceci mogą mieć więcej żon to ja pomimo tego że są przystojni nie chciałabym mieć męża Egipcjanina ,bo bym chyba oszalała z zazdrości.... Gdybym tam się wychowywała bym była pewnie przyzwyczajona ale tak z marszu widząc nasze polskie związki ,że musimy być wierni itd nie umiałabym przejść na tamte obyczaje....

11koala19

Właśnie. Dla niego najważniejszy jest jego pan i władca i może już mu się nie podoba, że tyle kasy traci jego księciu.
Ja też nie chciałabym dzielić męża z inną kobietą (czy innymi).

11koala19

hahaha no tępy Octavio dałby się pewnie oszukać :D

Vanessa100

Octavio to z zapalonym swiatłem dałby sie nabrac. Wazne ze dziewczyna ma czarne włosy haha :)