PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1102
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Zakładam temat bo nie zauważyłam by w sumie telcia miała tak żeby od tak sobie powymieniać się zdankami na temat danego odcinka...A serial jest komentowany pod kilkoma np pytaniami dot.serialu . A więc powstaje więc dziewczyny do dzieła!!!

I dziś kolejny buziaczek w nosek i czółko...co się dziwić skoro już tyle dni mieszka w chatce dziadka... Z kolei załamał mnie ten jej wyczyn z przeprosinami...No ale dziewczynie chce się do męża ... No i te psy zaproponowane przez Lucie !!!

monia198923

hahahaha dokładnie ;))

Vanessa100

Octavio widzial juz 3 Maricruz, jedna wte czy wewte to bez roznicy. On we wszystko uwierzy :))

monia198923

Zawsze można Octaviovi wmówić, że MC wyprodukowała swoje klony, a on uwierzy :D

Vanessa100

Ale ta dziewczyna co niby ma ja zastepowac to calkiem podobna na twarzy mi sie wydała do MA. To ta z kasyna jak mohamed ustalam warunki z ta po prawej a ona po lewej stała nie?

monia198923

Diana - rzeczywiście podobna.
Po jego prawej, po naszej lewej :D

Vanessa100

Jak jej wlosy rozpuscic i przebrac za Maricruz to bardzo podobna. MA niech pomysli nad wynajeciem jej zeby Octavio calkowicie zwariowal :)))

monia198923

hahaha Octavio by faktycznie zgłupiał już wtedy :D

monia198923

Zabraliby go w kaftanie bezpieczeństwa :D

Vanessa100

jeszcze jakby stanely obok siebie to napewno haha :)))

monia198923

hahaha ale by było.
Octavio - ła, ich jest dwie! Takie same!
Eduardo - dobra, dzwonię po karetkę :D

Vanessa100

Eduardo jak zawsze pomocny :)

monia198923

haha pewnie, że pomocny :D

monia198923

No Octavio to nie jarzy na świetle dziennym że Maricruz i MA to ta sama osoba ,więc co tu po ciemku wymagać od niego ha ha

11koala19

Ale jeszcze nie pocałował Mari Alejandry, więc może jak ją pocałuje to zrozumie, że to MC.

jagodajulia

Mnie rozbawił Karim jak sie pytal Mohameda ile ona chce a ten ze 25 tys dolarów a ten MOGE TO POWTORZYC?? Haha co to dla niego 25 tys marne grosze.

monia198923

No dokładnie...taki zszokowany jakby że tylko tyle he he... Tak między nawiasami nie wie jak by się spisała a już myśli o powtórce... Faceci są jak dzieci :)

jagodajulia

Myślisz że się obudzi i zły czar pryśnie po pocałunku.... ? Nie wiem... Wątpie w jego rozumek :)

11koala19

Ja mam tylko taką nadzieję :D

jagodajulia

Cos ty przeciez on całuje wszystkie jak leci. Wczoraj pocalowal te maszkare w kasynie bez zadnych emocji. Juz widze jak po pocalunku poznaje ze to MC. Ja wrecz uwazam ze jakby mu Maria Alejandra sie przyznala ze jest jego zona to ten i tak by nie uwierzyl :))))

monia198923

Ha ha to fakt.... Też tak myślę:) to chyba najmniej inteligentny z protów....

monia198923

A wg mnie Eva wcale taka brzydka nie była. Jak to bez emocji? Chciał "zemścić się" na MA. A Raizy nie pocałował.

jagodajulia

To juz Raiza ładniejsza. Bez emocji bo chcial sie tylko zemscic na MA gdyby nie patrzyla to by jej nie pocałował.

monia198923

Ale najpierw on ją, czy ona jego pocałowała i wtedy Octavio nie widziała MA (ja coś takiego pamiętam, aczkolwiek mogę się mylić).
Wg mnie ta Eva jest ładniejsza od Raizy ;)

jagodajulia

No i wtedy sie odsunął jak ona go pocalowała tak jakby sie nie spodziewal tego. Ale jak zobaczyl MA to jeszcze raz ja pocalowal tylko zeby Maricruz na zlosc zrobic ale podczas pocalunku patrzyl na MA :)))

monia198923

Ale go pocałowała, prawda? A jak Raiza chciała go pocałować to szybciej się odsunął i ta go nie pocałowała.

jagodajulia

Bo wtedy jeszcze był myślami o MC i pewnie dlatego... to był ten jego post,żadnego wydawania kasy na próżno,żadnych gier hazardowych ...A teraz chce zrobić jej na złość po tym jak ona go olała i pewnie to On chce wzbudzić w niej zazdrość ... Bo zaczął kręcić z tą laską z kasyna jak Maricruz poleciała wprost do Karima (chciało mi się śmiać jak któryś z tych muzułmanów potrącił Octavio a fajtłapa omało by z tych schodów nie spadł),wzięła go wtedy pod rękę a na Octavio nawet nie spojrzała.... Dopiero jak usiadła z Karimem to puściła ironiczny uśmieszek do Octavio...

11koala19

To jak ekipa Karima go potrąciła to ja myslalam ze nie wytrzymam ze śmiechu :)))))))))))) Fajtłapa to mało. Najpierw sie przy spalonej chatce Maricruz wywalił jak długi teraz go przewrocili w kasynie no sierota :)

monia198923

Ale to jak się przewrócił przy spalonej chatce to tego nie było w scenariuszu. Tylko tak wyszło i postanowili zostawić.

jagodajulia

No ta scena wypadła bardzo prawdziwie wiec mozliwe ze nie byla improwizowana :)

monia198923

nie była improwizowana?
W jakim sensie? Że nagle na miejscu reżyser wymyślił, że Octavio ma się przewrócić?
Czy też Arenas sam niechcący się potknął? :D:D

Vanessa100

No nie improwizowana czyli potknął sie naprawde i juz nie poprawiali tylko zostawili to w scenariuszu :)) Trzeba przyznac ze upadł koncertowo i byloby dziwne gdyby tak dobrze udał:)

monia198923

Hah ale tak się zastanawiam, jak.
Że upadł i już nie przerywali sceny?
Czy też przerwali, ale za chwilę stwierdzili, że może tak być i kręcili dalej?
Bo ta scena wyglądała na nagrywaną całościowo.
Ale mam dylemat haha ;))

Upadł bardzo przekonująco.
Czyżby Arenasowi udzielała się ciapowatość Octavia haha? ;))

Vanessa100

A tego to ja juz nie wiem. Wiem tylko ze ponoc nie bylo jej w scenariuszu ale ze wypadla przekonujaco to ja zostawili. Ale chyba tak bo nie widac by byla jakos ucieta w polowie ta scena. Po upadku wyglada ze krecili normalnie bez przerywania.

jagodajulia

Nie było tego w scenariuszu? Samo tak wyszło?
W jakim sensie? Że nagle na miejscu reżyser wymyślił, że Octavio ma się przewrócić?
Czy też Arenas sam niechcący się potknął? :D:D
W każdym razie ten upadek wyszedł przekonująco, jak i cała scena.
Urocze było wg mnie, jak Arenas spytał łamiącym się głosem Miguela, czy coś stało się MC. I potem jak rozpaczał.
Co nie zmienia faktu, że jego postać do najinteligentniejszych nie należy :D:D

Vanessa100

Daniel się przewrócił.
Tak, zgadzam się to było fajne i w moim przypadku takie nadzieje zaczęły się rysować, co do wspólnej przyszłości Octavia i MC :D :P

jagodajulia

Hah jak to czasem się człowiek w życiu potrafi niechcący wyłożyć na glebę ;)) Zupełnie jakby nogę podstawili.

monia198923

Ja też mało nie padłam, jak potrącili Octavia na schodach.
Buhahahahahaha ;))

Vanessa100

Karim juz myslalam ze sie domysli ze nie byl z Maricruz ale jednak nie. Choc trzeba mu oddac ze mial powazne watpliwosci co do tego czy naprawde byl z MA. Znaczy ze jednak mysli nie to co Octavio :))

monia198923

O, tak. Trzeba docenić Karima, że próbuje używać mózgu hahahah ;)))

Vanessa100

A Eduardo? Az mi go zal bylo jak zrobil taka przerazona mine jak go Teobaldo dopadł w hotelu. Nawet z Octaviem nie chcial potem gadac :))

monia198923

Ale On się boi tego Teobalda ;)

Vanessa100

Hah... przez chwile mu się udało... Ale miałyśmy rację że będzie snuł podteksty a ta nie będzie wiedziała o co biega.... :) Ale te jego teksty mnie dobijają
"Udało mi się ją posiąść" Ale najpierw Ursula zaczęła z takimi tekstami do Hernana lecieć... :) Octavio co rusz ma jakieś fajtłapowate ruchy... Matko za kogo wyszła ta Maricruz...

monia198923

Dokładnie. Karim wcale taki głupi nie jest. Chociaż nie wiem, czy ta podstawiana MC nie była wyższa od tej prawdziwej...

jagodajulia

Fajny ten Karim. Z odcinka na odcinek jakis ladniejszy sie robi albo tak mi sie wydaje :))

monia198923

Mi też się podoba ... :) to co że jest tak napalony,i myśli że może każdą kupić ale no uwielbiam go w tej roli :)

jagodajulia

Eva pierwsza pocałowała Octavia

jagodajulia

A wiesz co dzisiaj sie przyjrzalam tej Evie jak stała razem z Raiza wiec mialam porownanie i rzeczywiscie nie jest brzydka. Taka umiarkowanie ładna ale do urody Maricruz jej daleko :) I to nie ze wzgledu na to ze blondynka. A Raiza paskudnie wyglada w tym kaczym blondzie i krwistej szmince.

monia198923

Nie jest brzydka, ale wg mnie przedtem ładniej wyglądała. Dzisiaj jakoś tak trochę tandetnie się prezentowała, ta fryzura mi się nie podobała. Maricuz jest śliczna. Dzisiaj miała kolejną piękną sukienkę.

11koala19

Nie wymagajmy od Octavia za wiele ;))

Vanessa100

Zal mi Solity. Maricruz miala ja zabrac do siebie. Nieładnie postepuje z siostra przeciez ma juz gdzie ja wziąć. Solita jest nieufna zamknieta w sobie zawsze byly ona i MA a teraz zostawila ja w obcym dla niej domu i juz. Pewnie nie chce jej zabrac bo sie boi ze ja Octavio zauwazy. Nie podoba mi sie to. Nawet nikt jej nie przekazal ze jej siostra juz urodzila.