PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1102
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Zakładam temat bo nie zauważyłam by w sumie telcia miała tak żeby od tak sobie powymieniać się zdankami na temat danego odcinka...A serial jest komentowany pod kilkoma np pytaniami dot.serialu . A więc powstaje więc dziewczyny do dzieła!!!

I dziś kolejny buziaczek w nosek i czółko...co się dziwić skoro już tyle dni mieszka w chatce dziadka... Z kolei załamał mnie ten jej wyczyn z przeprosinami...No ale dziewczynie chce się do męża ... No i te psy zaproponowane przez Lucie !!!

jagodajulia

jego głupota jest nieskończona :

monia198923

No właśnie a Solita bez MC jest przygnębiona i ciężko przechodzi ostatnie wydarzenia ,to gdyby MC zabrała jej małpkę to byłaby dopiero samolubna...ale jak powiedziała że zabierze je do siebie :) To może znów małpka wejdzie na plany serialu...A wiecie co uwielbiam wątki z Karimem :) Nie ważne że nie wygląda jak arab ale fajnie go gra :) A może jego matka nie była Arabką a Ojciec tak i odziedziczył jej geny...W końcu jak to się mówi ...synuś mamusi :)I lubię bardzo tą muzyczkę do scen z wątkiem Karima... :)

11koala19

Mnie sie podoba jak Maricruz go traktuje a ten robi takie zdziwione miny ze jak to nie przyjela prezentu za pol miliona? Ostatnio bylo ze jej cos podaruje czego nie ma. Ona cos tam ze nie ma samochodu To on jej kupi powiedzial haha :)))

użytkownik usunięty
monia198923

Dla mnie to jest co najmniej dziwne, że ten cały emir oczekuje, że każda kobieta, która mu się spodoba i której da prezent, wskoczy mu do łóżka. Tak jakby każda była prostytutką.

W ogóle ta telenowela jest bardzo nierealna i mnie tym rozczarowała. Totalna bajka niestety i duże ilości bzdur.

użytkownik usunięty

No dokładnie z tymi absurdami to jakieś przegięcie. W zasadzie oglądam ten serial tylko dla Any bo prot to taki idiota, że szkoda gadać. Dla mnie Octavio jest kompletnie bez wyrazu i charakteru wszyscy mu wszystko wmawiają, a głupek wierzy w dodatku wątek z listami jakby nie istniały maile, telefony. A poza tym wcześniej mógł pojechać sprawdzić co z Maricruz albo kazać to zrobić jakiejś zaufanej osobie. Kolejna rzecz jakim trzeba być niekumatym by nie skojarzyć, że dziewczyna z pensjonatu to Marizruz bo o ile podobnych dziewczyn o tym imieniu w stolicy parę może być ale razem z głuchoniemą siostrą i małpką to raczej nie.

Tak jakby on byl jakims mega przystojniakiem ze z wrazenia kazda padnie mu do stop.

W sumie powiem tak...szczerze coraz więcej kobiet daje się kupywać taka niestety prawda i nie ma co się dziwić że faceci wytykają nawet tym porządnym ,bo przez takie łatwe reszta cierpi....Ostatnio jeden kierowca podszedł do mojego męża i tam jeszcze jednego kierowcy na parkingu (a mój mąż z tym jednym rozmawiali o żonach) A na to ten nowo przybyły że wszystkie kobiety są ku*ami ... Na to mój ...jak na takie trafiałeś... A tamten ..nie twoja żona jest ku*ą,(do tego drugiego) i twoja też jest... wszystkie! Dostał w ryj od mojego i tego drugiego. Ale takie są realia że niektórzy mają o nas takie zdania... Albo np na wakacjach np w Egipcie ile kobiet łatwo się oddały przystojnym egipcjanom w oliwkowej opalonej cerze.... Sporo takich przypadków...A taki bogaty dupek nie jeden miał przykład że trafi na pustą lalę... Też nie dziwie się postaci Karima... CIEKAWE CO MC WYMYŚLI I POWIE TEMU SŁUDZE ... :)

11koala19

Niestety, ale muszę się zgodzić, bo też coś takiego zauważyłam. Coraz więcej kobiet leci na kasę i prawdę mówiąc kiedyś sądziłam, że to wyjątki, ale od kiedy czytam różne opinie w necie pod różnymi artykułami to, aż nie mogę uwierzyć, że takie osoby istnieją. Poza tym ostatnio widziałam kilka filmików (które chyba mężczyźni zamieszczają) jak to podochodzi chłopak do dziewczyny i chce zagadać, a dziewczyna go zbywa, a później gdy widzi, że ma drogie auto to chce z nim zagadać, a wtedy on ją ma gdzieś. Nie wiem na ile to jest prawda, na ile wyreżyserowane, ale coś w tym prawdy wg mnie jest.

jagodajulia

Dokładnie ,ja znam takie przypadki z życia codziennego....Dlatego też akurat sceny z Karimem nie kojarzą mi się z aż tak wielkim absurdem....
Szkoda że coraz więcej dziewczyn stawia nas kobiety w takim świetle... Pamiętam jak kiedyś chodził za mną jeden koleś i czekał na mnie pod szkołą a na drugi dzień znajoma powiedziała że fajny i nosi buty z Reeboka (a ja miałam go dość bo był nachalny, a później okazało się na dodatek że siedział w kiciu za próbę gwałtu,czy molestowanie coś takiego) I co mi z tego że nosił oryg. buty... Nie szata zdobi człowieka ,ale niektóre tak myślą....

11koala19

Ja też znam kilka takich osób. I też jest to przykre, bo opinia idzie w świat. Współczuję. Dokładnie, nie powinno patrzeć się na człowieka przez pryzmat pieniędzy, bo to czasem do niczego dobrego nie prowadzi.

monia198923

Gdy ginekolog powiedział MC, że urodzi za 8 tygodni, to myślałam, że się przewrócę ;)
MC taka płaska, a tu 7 miesiąc już ;)
Jeszcze chodzi w obciskających brzuch sukienkach.

Dziś miała wreszcie trochę widoczny brzuszek w zielonej sukience.
Dziwne, że nikogo w teli nie zastanawia jej brzuch i coraz bardziej luźne kreacje.

Vanessa100

Mialam to samo. Ja myslalam ze moze ona jest dopiero w 3-4 miesiacu to okej ale jak uslyszalam 7 miesiac a ona moze przytyla z pół kilo to tez sie zasmialam. No w dzisiejszym odcinku 1 kg :)))))))

monia198923

Niektóre kobiety tak mają, że w ciąży prawie wcale nie przytywają, tylko rośnie im brzuch.
Niektóre kobiety mają mały brzuch, ledwo widoczny, znam takie przypadki.
Ale jednak jakiś brzuszek mają, bez przesady ;)
Gdzie mieści się dziecko MC? ;)
Niezwykła ciąża.

Ciekawe, jak odbędzie się poród.
Przez sen - MC będzie smacznie spać, a dziecko samo wyskoczy, nie budząc mamy :D:D

Vanessa100

Hehe jo zaraz przegryzie tez pępowine obmyje sie a na koniec z cyca pociagnie:)))

Vanessa100

Może myślą, że przytyła :D
A wczoraj, w kasynie w tej morskiej sukience to brzucha wcale nie było widać, a luźna to ta sukienka nie była.

jagodajulia

Masz rację, w tej niebieskiej brzucha nic, a nic.
A dziś w zielonej nagle zmiana - malutki brzuszek.
Dziwne to wszystko.
Zaczynam się martwić o to dziecko ;);)

Vanessa100

haha zobaczymy jak będzie z tym brzuchem w kolejnych odcinkach :D

jagodajulia

Może tak, że z odcinka na odcinek brzuch MC będzie coraz większy, w końcu zrobi się tak wielki, że MC nie będzie już mogła chodzić D::D
Jak nie było brzucha, tak teraz w przyśpieszonym tempie może będą próbowali nadrobić ;);)

jagodajulia

Tak czy siak jestem prawie pewna jak juz tu pisalam ze Octavio zorientuje sie dopiero jak zobaczy to dziecko na wlasne oczy:-))))

monia198923

Jak na razie Octavio widział płaską MC, więc nie dziwię się, że nie zauważył ciąży.

Vanessa100

On nie zauwazył spalonej chaty Maricruz choc stał przed nia a co mówic brzuszek kobiety wiec prosze cie :)))

monia198923

Spaloną chatkę zauważył, tylko wyciągnął błędne wnioski - że MC przeniosła się z rodziną do nowego domu.

Choć pewnie brzucha nie zauważy ;)
Dziś MC miała widoczny, choć mały, ale każdy logiczny człowiek chyba by się kapnął, że ciąża.
Jeszcze ta charakterystyczna luźna sukienka.

Octavio ogólnie średnio kumaty jest ;)
Nie zauważy nawet chyba, gdy MC zacznie przy nim rodzić ;)

Vanessa100

On nie zauważył, że ona była spalona. Dopiero później się dowiedział od Miguela.

Ostatnie zdanie hahahaha dobre

jagodajulia

Octavio z daleka stał i pewnie pomyślał, że chata została zburzona. Przynajmniej tak według mnie to wyglądało ;);)

Vanessa100

Jak zauwazyl? Toc najpierw sie zapytal Miguela cytuje " CZY TU NIE STAŁA CZASEM CHATA MARICRUZ"? Ja wiem ze spalone deski i zgliszcza to moze zbyt mala podpowiedz dla Octavia no ale bez przesady.Dopiero potem braciszek mu powiedzial o Ramiro :(

Takze ja sie nie spodziewam ze zauwazy brzuch nawet jak Maricruz przytyje 30 kg. Pewnie stwierdzi ze za duzo zjadła :)

monia198923

Haha że za dużo zjadła i jej brzuch wysadziło :D:D
A jak zaczęłaby przy nim rodzić, to pomyślałby, że MC ma niestrawność, brzuch ją boli i dlatego pojękuje :D:D

Vanessa100

Ciekawe kiedy Solita urodzi. Wg mnie to ona zaszła w ciaze w podobnym czasie co Mc.

monia198923

Też się nad tym zastanawiam.
Jak dzisiaj Solita leżała, to wydawało mi się, że ma większy brzuch niż MC.
A przecież niby w podobnym czasie zaszły obie.

Vanessa100

Tak a dziś Tobias stwierdził że Solita urodzi za kilka miesięcy ha ha....

monia198923

Dokładnie :D

Vanessa100

Jak Renesmee Cullen :) MC będzie miała dziecko półwampirka :)
Nagle zacznie rosnąć :)

11koala19

hah, chyba tak ;););)

Vanessa100

Solita jak słonica bedzie w ciazy 12 miesiecy :))))

monia198923

A u MC nikt nie widzi ciąży, dzisiaj w odcinku nawet w luźnej sukience było widać. Ani Carola, ani wielmożny Karim (btw uwielbiam go). Wydaje mi się, że książę z Arabii Saudyjskiej przestałby się interesować kobietą w ciąży z jakimś tam obcym gościem.

meinverein09

Ten obcy gosciu to jej maz. Poza tym nigdy niewiadomo. Tylko u nas ludzie tacy sa ze samotne matki czesto sa napietnowane jaknby to tylko ich wina byla. Raczej Karimowi by to nie przeszkadzalo bo on chce zdobyc Maricruz za wszelka cene. On nie chce jej za zone ani tym podobne takich ma tysiace. On chce "ja posiąść" jak to powiedzial hehe:) Złamac jej twardy charakter.
Dzisiaj Tobias uswiadomil Solite ze bedzie miec dziecko. No to juz tez masakra zeby jej siostra tego wczesniej nie przekazala? Przeciez Maricruz jakos sie z nia dogadywala. Dobrze ze nie czekali az dziecko sie urodzi i jej na chama nie wcisneli.

monia198923

Czy ja wiem, czego on chce. Ostatnio coś tam wspominał, że chce uwolnić kobiety. Chyba, że już mu się odmieniło. A co do dziecka MC to wg mnie ja też sądzę, że zdziwiłby się, gdy zorientował się, że MC jest w ciąży z innym.

Dokładnie. Z tym uświadamianiem Solity to przegięcie, aby Tobias jej to tłumaczył. MC powinna jej to powiedzieć na samym początku...

jagodajulia

Zajeli sie edukacja Maricruz a o Solicie zapomnieli. Jakie to byloby ułatwienie gdyby dziewczyne zapisali do jakiejs szkoly zeby nauczyla sie jezyka migowego albo chociaz czytania z ust. Nawe jej nie zbadali moze udałoby sie jej jakos przywrocic sluch albo jakis aparat sluchowy zalozyli. Troche mi jej zal olali ją ewidentnie i jej potrzeby.

monia198923

A ostatnio to chyba Solita ma nauczycielkę od języka migowego.
Jednak też nie podoba mi się, że Solitę potraktowali po macoszemu...

jagodajulia

Mysle ze MC powinna sie zajac ta zemsta i kasynem po porodzie. Teraz powinna byc z Solita i obie powinny dbac o siebie. Po co jej to szarpanie z Carolą i Raizą, użeranie sie z upierdliwym Karimem. Ciagle wpadanie na Octavia iitp itd.I skonczyloby sie wysmiewanie ze ciazy nikt nie widzi bo dziecko latwiej w domu schowac niz brzuch.

No i to mnie denerwuje ze nie moga powiedziec Alejandrowi ze jest jego corka bo napewno zaraz mu sie pogorszy i umrze, To co nigdy mu nie powiedza? Nawet sie pewnie facet nie nacieszy porzadnie ta wiadomoscia- o ile ktos mu w koncu powie.

meinverein09

Albo by jej zaproponował że weźmie to dziecko i da mu nazwisko... W końcu jest rozpalony na jej punkcie... to zależy czy ma o niej zdanie jako dziewica czy nie.... bo może skoro jest taka niedotkliwa to może myśli że jest jeszcze niezużyta :) :P

11koala19

Dokladnie w koncu go stac. Co to dla niego dodatkowe dziecko jak utrzymuje cały Harem heheh :)))

monia198923

No nie...jeszcze mały Maricruzik zostałby sułtanem bo okazałoby się że zawładnąłby sercem Karima (jak to dziecko )
I wszyscy żyli by długo i szczęśliwie a Octavio trafiłby do psychiatryka i jakoś by się ułożyło... :)

użytkownik usunięty
meinverein09

Dziś na Pudelku są zdjęcia Ślotały, która jest w 7 miesiącu ciąży i też po niej nie widać, więc to możliwe, że Maricruz mogłaby tak wyglądać. Niestety nie mogę dodać linku.

monia198923

He no chyba bo zaszły w ciąże w podobnym czasie a MC zostało 8 tyg a jej kilka miesięcy.... kilka to raczej nie miał na myśli 2 :)

11koala19

A może miał na myśli 2 :D

jagodajulia

Wiec musialaby urodzic w podobnym czasie co MC. Zobaczymy ktora pierwsza zacznie i jaki odstep tej drugiej bedzie :)))

monia198923

Jeśli pójdą tokiem myślenia że MC ma tygodnie a tamta miesiące no to stawiam na MC :)

jagodajulia

He he no u nich to wszystko możliwe...:P

ocenił(a) serial na 3
11koala19

A może Solita zaszłą w ciąże dopiero za drugim razem, zaraz po pożarze, bo wtedy Eusebio zgwałcił ją drugi raz.MC już wcześniej zaszła, przypomnijcie sobie jej omdlenia i to jak siedziała z Octavio na polanie i zapytała go czy ona też będzie miała dziecko, a on że to niemożliwe :P

ewelina84

Szczerze to ja nie widzialam tego drugiego razu? Myslalam ze to bylo tylko raz a za drugim go te baby spłoszyły. Chyba nie widzialam tego odcinka dokladnie.